2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İnşallah Sağlıkla kucağıma alırız bebisleri burdada fotoğraf larını paylaşırız :)))

kelebek.hill Çoğunlukla annem bakacak,annemle aynı şehirdeyiz. Kaynanagilde memlekette,her geldiğinde uzun kalacak ve cocuğada bakçak inş. Dengeli olsun yani,ikisininde bunda hakkı var şimdi yok değil. Ama benim istediğim gibi olsun istiyorum. Burada benim biraz sabırda etmem gerekebilir. Bazı şeyleri görmezden gelmem gerekiyor.Heleki kv ile aynı evde yaşayacakmış gibi olmak beni çileden çıkarıyor. Ama olsun,koca benim çocuk benim. Bununda üstesinden geliriz inş.

Kizlarrr bu arada bebisini kundaklamayi ya da tuzlamayi dusunen var miiii???

Merak ettimmm...
kız o tuzlamak gerçek miiiben makara sanıyordum onu...kundak korkunç geliyor bana,yani kendimde düşünüyorum da sımsıkı sarılmış offff zaten annem yapmış yaptığı gibi bozmuş durmamışım basmışım yaygarayı

hangi ilaçları kaç mg.kullanıyor canım?psikolog desteği hiç almadım ben de hep psikiyatriye gittim.o gidiyor mu psikoloğa da...

Kizlarrr bu arada bebisini kundaklamayi ya da tuzlamayi dusunen var miiii???

Merak ettimmm...
kundaklamam ama ben tuzlamasam da annemler kesin tuzlar bizde banyo suyuna tuz atılır. ve 40 gün boyunca salı günleri hariç bebek her gün yıkanır. daha cabuk büyürmüş. bir de annemin ritüeli var bebeğin sacından aşagı sıvazlayarak 3 kere saç aşaiğ boy yukarı der. boyu uzun olsun diye:) ama sülalenin ortalaması 1.55 daha uzayanı görmedim:)

annemle babam birbirlerine sataşırlardı seni tuzlamamışlar hemen kokuyosun falan derlerdi ben şaka sanardım gerçek olmasın...

Bıktım artık kaynanalardan.Benım kayınvalide demiyorum dikkatinizi çekerim kaynana.annem hamile olduğumu öğrenir öğrenmez yelekler kazaklar elbiseler battaniyeler patikler ördü kendince bişeyler aldı sağolsun.emek verdi.kaynanamlar daha çöp almadı gecen ay diyor ki bende bişeyler yaptıracağım bende annem herşeyi fazlasıyla yaptırmış gerek yok siz beşiğini alırsınız annemler de Bebek arabasını alacak falan dedim eşim gözlerini Kaşlarını oynattı.kaynanamda var 10 torun hepsine bişeyler yapmış Zaman'ında en küçük oğlu eşim cok şükür durumumuz iyi diye elini bişeye sürmüyor.eşim de dedi ki biz herşeyi kendimiz yaparız ne senın annemler ne benimkiler masrafa girmesin Dedi kaynananın yanında.ben de siz buna masraf adı veriyorsanız bilemem bizimkiler zevk alıyor dedim tuhaf dedim neyse kaynanam da bilezik takar artık bana altta kalmaz dedim kadının yemeği Boğaz'ında kaldı.biraz da inadına yapıyorum o kadar vurdumduymaz ki tüm torunlara yapmışlar.bişey olsa bizi ararlar şuraya gidilecek bizi götürün bişey alınacak bizi ararlar köye gidilecek para isterler.bi de beni hiç sevmezler en dobra ve kendini bilir gelin ben olduğum için ay dellendim sabah sabah...benım annemler hastanede bebeğime künye takacaklar arabasını alacaklar bunlar elini kolunu sallayarak gelecekler torun diye.benim babam da zengin değil ki bi emeklisi var sadece yazık değil mi

günaydın annişler. dün doktor kontrolümüz vardı. 28 hafta doldu. 29 haftalık çıktı oğlum maşallah :) 1350 gr olmuşuz 38.5 cm olmuş. eğer gününde gelirse eylülün ilk haftası içinde bekliyoruz sağlıkla gelsin bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…