İnşallah Sağlıkla kucağıma alırız bebisleri burdada fotoğraf larını paylaşırız :)))Aynen canm bakalm hal bile azcik dusuk demir kan ignesi de verecek sanirm dr...
Benm su an normal dogum gorundugu icn safak belli degil ama 40 hafta safagimiz bile 59 azaldı baya... Hayirlisiyla sagliklica doguralm da insallahh
Aynen canm cidden anlamiyollaaaaa....Ama hallederiz ins Allah yardim eder.. Hadi ya anne de mi ayni kiz ikisi de ayni sehirde mi?? Senin isin de zor bacim..
Aynen canm bizim de nene diyip duruyo ben de dedm zaten ben once saglikla doguraym benm icn onemli olan o bunlar sonraki isler dedm.. Aslnda benm de iki kv var, biri kv biri anasibi de diyo oste gobek bagini camiyi gomeriz oyle olur bilmem ne ulan sananneeeee
Ben de mantigima yatsa bile sadece suyuna atar hemen yikarmm.. Havasiz birakamam cocugumuuu
Cok teşekkür ederim canımmm.bebişlerimiz sağlıklı olsun da kilo halledilir.senın oğluş Nasıl hareketli mi bugünmaşallah canım çok güzelsin..çok özeniyorum bi göbeğiyle hiçbiryeri şişmeyen hamilelere...
Aynen pantolonunu sevdim çıkar onu bebegim hadi gel bize gidelimGökhan Tepe söylerdi 90 larda
Gömleğini çok sevdim çöz onu bebeğim
ne şarkıydı yaa.. ben de hala söylerim....
Sevdin sen şarkıyı süpersin hi hi hiGömleğini çok sevdim çöz onu bebeğim
kız o tuzlamak gerçek miiiKizlarrr bu arada bebisini kundaklamayi ya da tuzlamayi dusunen var miiii???
Merak ettimmm...
Yavrum ben 1.60 bile yokum ki...Kiz ben senin su an oldugun kilo ile hamile kaldm, cilgin misn sennn
pantolonunu sevdim çıkar onu bebeğim ,hadi gel bize gidelim.gömleğini çok sevdim çöz onu bebeğim hadi gel bize gidelim..öfff rezillik....Ayy hiç duymamıştım youtubeden açıcam birazdan
hangi ilaçları kaç mg.kullanıyor canım?psikolog desteği hiç almadım ben de hep psikiyatriye gittim.o gidiyor mu psikoloğa da...Tabii düzenli tedavide ve hayat kalitesi muhteşem arttı. Doktorumuzun dediğine göre,ölünceye kadar ilaçları kullansak daha hayırlı olur. İlacını aksattığu anda dengesi bozuluyor çünkü. Olsun. Bu şekilde sağlıklı ya,varsın hep kullansın. Bazı insanların bu şekilde yaşaması gerekiyor.
ben karyola alacağım galiba,salona mutfağa vs.eye de pusetle korum artık...Öyle mi dersin, hmm bilemedim ki yahu. Ayy eşyaların yanında bir de taşınma mı ayarlasak
Kizlar bayadir gobisler paylasilmiyor ben sey edim dedim88 kilodan merhaba
Eki Görüntüle 1844550 32+1. Haftadan 62 kilodan merhabaa
Masallah kankaakiz hic 88 gibi degil bana da sasiriyo insanlar Allahtan oyle o kadr hantal dobik gorunmuyoz bari bunla avunak.. Ben de koyim du gerci baya dobik cikmisim benm foto 30+6 dandi..
Buda benim oglum 28+1 bugun teyzeleri ben karnim disinda hic kilo almadim maleaef pek hevesliyim biraz kilolu gorunmeye ama cogunuz gibi bende fit bur anneyim
kızlar cok tatlış resimlerinizmaşallah
Kızlar suda eriyen magnezyum kullanan var mi
ben yeni başladım gün aşırı kullanıyorum.. diasporal ismi..
Gecmis olsun canim bende kan ilacina gec baslamstm kullanmaya baslayali bir ay fln olmustur.iki uc hafta onceye kadar basim o kadar donuyodu dusucem saniyodum.tahll yaptrldi ferritin benmde 5civari ckti doktor demir depolarin bosalmak uzere dedi.ilaci ikiye ckartti birini sabah kahvaltidan iki saat once fln iciyorum digerini gece yatarken.d vitamini ve sutude sahurda iciyorm .ayni anda icmemek gerek demiri smdi bas donmelerim azaldi ama yinede oluyo zaman zaman.
ben de günde iki tane alıyorum ama dediğiniz gibi kullanma şeklimde sıkıntı var kesin bugun sorucam doktoruma ..
Huzursuz bacak oldum ayy çok rahatsızım
cokk cokk korkunç bişey ben de oldum geceleri 1 saat yatakta dönüyorum uyuyamıyorum
2 sini niye bi arada alıyodun Dr mu öyle Demişti neyse bundan sonra dikkat edersin düzelir inş
bilmem 2 taneye çıkar demişti sadece ben de aynı anda 2 tane içtim hep
eylulmasal canım bende gündüz kan raporumu aldım. Doktorumuz çok iyi dedi. Demekki benim yöntemim faydalı olmuş. Gece yatarken veya uykun arasında al hapı. Gündüz aldığın hiç yaramıyor demekki.
evet ben de öyle almalıyım sabah alamam troid ilacımla çakısıo gece alıyım en iyisi ..
ferritin demirin vücutta depo edilme şeklidir canım.hamile olduğun için bebek yapıyor bunu canım ,iliğini kemiğini emiyor derler ya o hesap:)benim de depo demirim birden düşmüştü,gyno feron sanol kullanıyorum düzeldi sana ne verdi dr.un?
maltofer fol kullanıyorum ben..
Kizlarrr bu arada bebisini kundaklamayi ya da tuzlamayi dusunen var miiii???
Merak ettimmm...
ben düşünüyorum hatta baya bi kundak baktım araştırdım karar verip alacağım.. çocuğun uykusu için cok rahatlatıcıymış.. ama tuzlamayı ilk defa duydum..
kundaklamam ama ben tuzlamasam da annemler kesin tuzlar bizde banyo suyuna tuz atılır. ve 40 gün boyunca salı günleri hariç bebek her gün yıkanır. daha cabuk büyürmüş. bir de annemin ritüeli var bebeğin sacından aşagı sıvazlayarak 3 kere saç aşaiğ boy yukarı der. boyu uzun olsun diye:) ama sülalenin ortalaması 1.55 daha uzayanı görmedim:)Kizlarrr bu arada bebisini kundaklamayi ya da tuzlamayi dusunen var miiii???
Merak ettimmm...
annemle babam birbirlerine sataşırlardı seni tuzlamamışlar hemen kokuyosun falan derlerdi ben şaka sanardım gerçek olmasın...canım ben kundaklamayı düşünüyorum,aslında en başta kundakta neymiş eski kafalı gibi falan demiştim ama bu konuda yapılan araştırmaları okudum,kundak yapmanın çocuğa çok önemli faydaları varmış. Çocuğu daha sakin ve güvende tutuyormuş,anne karnında gibi hissetmesini sağlıyormuş. Ben kundaklama taraftarıyım. Tuzlamaya gerek var mı bilmiyorum ama annemin fikrince,banyo yaptırıken suyuna azıcık tuz koyarız demişti. Ama onu hiç araştırmadım,manası nedir hiç bilmiyorum.
Bende cok severim eşime söylerim dalgasına cok gülerizne şarkıydı yaa.. ben de hala söylerim....
Yok cnm ya benim en küçük Kardeşimi tuzlamışlar güya ve hiç etki etmemiş maalesef :)annemle babam birbirlerine sataşırlardı seni tuzlamamışlar hemen kokuyosun falan derlerdi ben şaka sanardım gerçek olmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?