akşam pat put vurdu iki üç kere canım.bugün ses yok...Cok teşekkür ederim canımmm.bebişlerimiz sağlıklı olsun da kilo halledilir.senın oğluş Nasıl hareketli mi bugün
ayyy nhürmetler eder,ellerinden öperim annenin,çok tatlı bir sözmüş..ben de 1.56yım canım:)kundaklamam ama ben tuzlamasam da annemler kesin tuzlar bizde banyo suyuna tuz atılır. ve 40 gün boyunca salı günleri hariç bebek her gün yıkanır. daha cabuk büyürmüş. bir de annemin ritüeli var bebeğin sacından aşagı sıvazlayarak 3 kere saç aşaiğ boy yukarı der. boyu uzun olsun diye:) ama sülalenin ortalaması 1.55 daha uzayanı görmedim:)
aa doğru yani insanların kokmasın diye tuzlandığıYok cnm ya benim en küçük Kardeşimi tuzlamışlar güya ve hiç etki etmemiş maalesef :)
Tabi psikoloğada gidiyor. Profesör bir psikiyatr da görünüyor. Prozak kullanıyor. Gece içinde dysrel diye bir ilaç alıyor.hangi ilaçları kaç mg.kullanıyor canım?psikolog desteği hiç almadım ben de hep psikiyatriye gittim.o gidiyor mu psikoloğa da...
tuzlayayım da kokma lafı da gerçek ozaman heeee.... şoktayım canım şu an,daha neler öğreneceğiz?Yok cnm ya benim en küçük Kardeşimi tuzlamışlar güya ve hiç etki etmemiş maalesef :)
İki ilacı da antidepresan.dyrsreli uyku için takviye veriyor olabilirler.ben hem antidepresan hem de antipsikotik ilaç kullanıyorum.sinir ve öfke ataklarım çok kontrol edemediğim.okb de var takıntılarım var.ben de yıllarca evlenmedim anca yaş geçiyor diye panikledim evlendim.39 yaşındayım canım.psikolog ta şart oldu herhalde benim için..Tabi psikoloğada gidiyor. Profesör bir psikiyatr da görünüyor. Prozak kullanıyor. Gece içinde dysrel diye bir ilaç alıyor.
Psikolağa gitmekte faydalı oldu,olaylara bakış açısını birlikte değerlendiriyorlar ve sonucunu birlikte konuşuyorlar. Bazı durumlarda nasıl tepki vermesi gerektiğini konuşuyorlar. Gayet memnun o konuda. Birazda bu yüzden çocuk yapmayı erteledik biz,5. senemiz yeni bitti.
Benim mi boyum uzunboyun uzun galiba değil mi canım senin,kilolu durmuyorsun:)
Sagol kuzum o senin tatliliginMaaşallah çok tatlısınıııız. Çantanın 5₺ olduğundan emin misin tatlım? Şok oldum
Amiinnn canimİnşallah inşallah , o günleri de görelim
Kiz tuzlama neymisKizlarrr bu arada bebisini kundaklamayi ya da tuzlamayi dusunen var miiii???
Merak ettimmm...
Coo seker gobeklere ve fit vucutlara biri daha eklendi.Günaydın güzel anneler ne güzel bi istanbul Sabahı :) keşki bi araya gelip şöyle güzel bi kahvaltı yapabilseydik ne sohpet olurdu ya :)Gelsin çaylar gitsin kahveler Ohhh :)
Affederim kiz lap lap lap yapistirmisinBıktım artık kaynanalardan.Benım kayınvalide demiyorum dikkatinizi çekerim kaynana.annem hamile olduğumu öğrenir öğrenmez yelekler kazaklar elbiseler battaniyeler patikler ördü kendince bişeyler aldı sağolsun.emek verdi.kaynanamlar daha çöp almadı gecen ay diyor ki bende bişeyler yaptıracağım bende annem herşeyi fazlasıyla yaptırmış gerek yok siz beşiğini alırsınız annemler de Bebek arabasını alacak falan dedim eşim gözlerini Kaşlarını oynattı.kaynanamda var 10 torun hepsine bişeyler yapmış Zaman'ında en küçük oğlu eşim cok şükür durumumuz iyi diye elini bişeye sürmüyor.eşim de dedi ki biz herşeyi kendimiz yaparız ne senın annemler ne benimkiler masrafa girmesin Dedi kaynananın yanında.ben de siz buna masraf adı veriyorsanız bilemem bizimkiler zevk alıyor dedim tuhaf dedim neyse kaynanam da bilezik takar artık bana altta kalmaz dedim kadının yemeği Boğaz'ında kaldı.biraz da inadına yapıyorum o kadar vurdumduymaz ki tüm torunlara yapmışlar.bişey olsa bizi ararlar şuraya gidilecek bizi götürün bişey alınacak bizi ararlar köye gidilecek para isterler.bi de beni hiç sevmezler en dobra ve kendini bilir gelin ben olduğum için ay dellendim sabah sabah...benım annemler hastanede bebeğime künye takacaklar arabasını alacaklar bunlar elini kolunu sallayarak gelecekler torun diye.benim babam da zengin değil ki bi emeklisi var sadece yazık değil mi
dene kız belki uzun olur bebeğin....ayyy nhürmetler eder,ellerinden öperim annenin,çok tatlı bir sözmüş..ben de 1.56yım canım:)
iki isimden birini kullanacak öbürü havada kalıyor canım.kızkardeşim aralıkta doğum yaptı bebeğin adını Delfin koyacaklardı.doğdu dedi bir baktım yüzüne dedi,yok yok bu Delfin değil bu anca Ece olur dedim dedi.:)o an birden gelmiş ece ismi...bence doğduğunda sana da ilham olacak:)Kızlar isim konusuna karar veremiyorum eylül ,Defne, ve Elif Ece üçü arasında kararsızım eylül ve defne anlamdan dolayı bazen vazgeçiyorum ama hep kızım olursa eylül olsun derdim Elif i eşim çok istiyor ben çok alışamadım Ece ile birlikte güzel geliyor kulağıma ama bu sefer de biri Elif biri Ece kullanırsa çocuğun kafası karışacak ne yapsam bilemedim
annemle babam birbirlerine sataşırlardı seni tuzlamamışlar hemen kokuyosun falan derlerdi ben şaka sanardım gerçek olmasın...
Bıktım artık kaynanalardan.Benım kayınvalide demiyorum dikkatinizi çekerim kaynana.annem hamile olduğumu öğrenir öğrenmez yelekler kazaklar elbiseler battaniyeler patikler ördü kendince bişeyler aldı sağolsun.emek verdi.kaynanamlar daha çöp almadı gecen ay diyor ki bende bişeyler yaptıracağım bende annem herşeyi fazlasıyla yaptırmış gerek yok siz beşiğini alırsınız annemler de Bebek arabasını alacak falan dedim eşim gözlerini Kaşlarını oynattı.kaynanamda var 10 torun hepsine bişeyler yapmış Zaman'ında en küçük oğlu eşim cok şükür durumumuz iyi diye elini bişeye sürmüyor.eşim de dedi ki biz herşeyi kendimiz yaparız ne senın annemler ne benimkiler masrafa girmesin Dedi kaynananın yanında.ben de siz buna masraf adı veriyorsanız bilemem bizimkiler zevk alıyor dedim tuhaf dedim neyse kaynanam da bilezik takar artık bana altta kalmaz dedim kadının yemeği Boğaz'ında kaldı.biraz da inadına yapıyorum o kadar vurdumduymaz ki tüm torunlara yapmışlar.bişey olsa bizi ararlar şuraya gidilecek bizi götürün bişey alınacak bizi ararlar köye gidilecek para isterler.bi de beni hiç sevmezler en dobra ve kendini bilir gelin ben olduğum için ay dellendim sabah sabah...benım annemler hastanede bebeğime künye takacaklar arabasını alacaklar bunlar elini kolunu sallayarak gelecekler torun diye.benim babam da zengin değil ki bi emeklisi var sadece yazık değil mi
baba 1.85 bakalım:)dene kız belki uzun olur bebeğin....
Bir bilenle görüşmekte mutlaka fayda var. Yapı gereği sen çok hassas olabilirsin. Kendi pencerenden gördüğünle dışarıdan görünen aynı olmuyor. Belki böylece daha olumlu ilerlersin. İşinde başarılı bir psikolog bulmanı öneririm.İki ilacı da antidepresan.dyrsreli uyku için takviye veriyor olabilirler.ben hem antidepresan hem de antipsikotik ilaç kullanıyorum.sinir ve öfke ataklarım çok kontrol edemediğim.okb de var takıntılarım var.ben de yıllarca evlenmedim anca yaş geçiyor diye panikledim evlendim.39 yaşındayım canım.psikolog ta şart oldu herhalde benim için..
Benimde iki ismim var hic kafam karismadi canim gayette iyi gidiyorum bu yasima kadarKızlar isim konusuna karar veremiyorum eylül ,Defne, ve Elif Ece üçü arasında kararsızım eylül ve defne anlamdan dolayı bazen vazgeçiyorum ama hep kızım olursa eylül olsun derdim Elif i eşim çok istiyor ben çok alışamadım Ece ile birlikte güzel geliyor kulağıma ama bu sefer de biri Elif biri Ece kullanırsa çocuğun kafası karışacak ne yapsam bilemedim
elif ece güzel bence eylül de doğmayan bebeklere eylül ismini pek yakıştırmıyorum ben. defne de gayet güzel. anlam olarak elif ece iyi fikrimce..Kızlar isim konusuna karar veremiyorum eylül ,Defne, ve Elif Ece üçü arasında kararsızım eylül ve defne anlamdan dolayı bazen vazgeçiyorum ama hep kızım olursa eylül olsun derdim Elif i eşim çok istiyor ben çok alışamadım Ece ile birlikte güzel geliyor kulağıma ama bu sefer de biri Elif biri Ece kullanırsa çocuğun kafası karışacak ne yapsam bilemedim
benim kocam da oyle ama kızım bana benziyomuş. dr kısa boylu dedi:)baba 1.85 bakalım:)
Bizde iki isim arasinda kararsiziz halen.başak be asya arasında.eylül ismi güzel bence.defne çok yaygın bende istiyordum ama vazgeçtim çok yaygın.iki isim bence iyi değil su anlamda sizde demişsiniz.çocuğa iki isimle seslenecekler kafası karışacak.bence tek ve anlamlı isim olsun.Kızlar isim konusuna karar veremiyorum eylül ,Defne, ve Elif Ece üçü arasında kararsızım eylül ve defne anlamdan dolayı bazen vazgeçiyorum ama hep kızım olursa eylül olsun derdim Elif i eşim çok istiyor ben çok alışamadım Ece ile birlikte güzel geliyor kulağıma ama bu sefer de biri Elif biri Ece kullanırsa çocuğun kafası karışacak ne yapsam bilemedim
İnşallah Sağlıkla kucağıma alırız bebisleri burdada fotoğraf larını paylaşırız :)))
kelebek.hill Çoğunlukla annem bakacak,annemle aynı şehirdeyiz. Kaynanagilde memlekette,her geldiğinde uzun kalacak ve cocuğada bakçak inş. Dengeli olsun yani,ikisininde bunda hakkı var şimdi yok değil. Ama benim istediğim gibi olsun istiyorum. Burada benim biraz sabırda etmem gerekebilir. Bazı şeyleri görmezden gelmem gerekiyor.Heleki kv ile aynı evde yaşayacakmış gibi olmak beni çileden çıkarıyor. Ama olsun,koca benim çocuk benim. Bununda üstesinden geliriz inş.
kız o tuzlamak gerçek miiiben makara sanıyordum onu...kundak korkunç geliyor bana,yani kendimde düşünüyorum da sımsıkı sarılmış offff zaten annem yapmış yaptığı gibi bozmuş durmamışım basmışım yaygarayı
Yavrum ben 1.60 bile yokum ki...
kundaklamam ama ben tuzlamasam da annemler kesin tuzlar bizde banyo suyuna tuz atılır. ve 40 gün boyunca salı günleri hariç bebek her gün yıkanır. daha cabuk büyürmüş. bir de annemin ritüeli var bebeğin sacından aşagı sıvazlayarak 3 kere saç aşaiğ boy yukarı der. boyu uzun olsun diye:) ama sülalenin ortalaması 1.55 daha uzayanı görmedim:)
Bıktım artık kaynanalardan.Benım kayınvalide demiyorum dikkatinizi çekerim kaynana.annem hamile olduğumu öğrenir öğrenmez yelekler kazaklar elbiseler battaniyeler patikler ördü kendince bişeyler aldı sağolsun.emek verdi.kaynanamlar daha çöp almadı gecen ay diyor ki bende bişeyler yaptıracağım bende annem herşeyi fazlasıyla yaptırmış gerek yok siz beşiğini alırsınız annemler de Bebek arabasını alacak falan dedim eşim gözlerini Kaşlarını oynattı.kaynanamda var 10 torun hepsine bişeyler yapmış Zaman'ında en küçük oğlu eşim cok şükür durumumuz iyi diye elini bişeye sürmüyor.eşim de dedi ki biz herşeyi kendimiz yaparız ne senın annemler ne benimkiler masrafa girmesin Dedi kaynananın yanında.ben de siz buna masraf adı veriyorsanız bilemem bizimkiler zevk alıyor dedim tuhaf dedim neyse kaynanam da bilezik takar artık bana altta kalmaz dedim kadının yemeği Boğaz'ında kaldı.biraz da inadına yapıyorum o kadar vurdumduymaz ki tüm torunlara yapmışlar.bişey olsa bizi ararlar şuraya gidilecek bizi götürün bişey alınacak bizi ararlar köye gidilecek para isterler.bi de beni hiç sevmezler en dobra ve kendini bilir gelin ben olduğum için ay dellendim sabah sabah...benım annemler hastanede bebeğime künye takacaklar arabasını alacaklar bunlar elini kolunu sallayarak gelecekler torun diye.benim babam da zengin değil ki bi emeklisi var sadece yazık değil mi
akşam pat put vurdu iki üç kere canım.bugün ses yok...
Benim mi boyum uzunyok kiz 163'um govdem bacak boyuma gore uzun biraz. Ben afedersinde poposu yere yakin olanlardanim korkulcak insanim
Sagol kuzum o senin tatliligin
Evet canta tam tamina 5 tl ne eksik ne fazla
Amiinnn canim
Kiz tuzlama neymis
Tuzluyimde kokmasin diye birsey var onun gibi birsey mi
Valla ben cok aglarsa kundakla saricam sussun diye bi nevi anne iskencesiyoksa eller kollar foraa oynasin oynayabildigi kadar
Coo seker gobeklere ve fit vucutlara biri daha eklendi.Allah'im cildirmak istiyorum
Affederim kiz lap lap lap yapistirmisinben esime doluyorum da soyledikce pisman oluyorum yuzu mahcup kaliyor. Annesi babasi ayri. Annesi zaten ölu gibi birsey ne nisan ne dugun ne ev hic birine gelmedi arada geliyor Ankara'ya görüyoruz. Bir kac ay kalip gidiyor geri. Ne evimi temizledi ne birsey yapti hep benim annemler kosturdu herseye. Bu aralarda burda diyorum gelsin camlarimi silsin mutfagimi silsin esimde bana annelik yaptimida sana kaynanalik yapsin diyip aldi eline bezi o sildi mesela. Ben baya yuklenmistim ama. Neyse herkesin bir derdi var iste Allah cozulemicek dert vermesin
Elif Eylül olsun o zaman :) bu bizim eğer kızımız olsa koyacağımız isimdiKızlar isim konusuna karar veremiyorum eylül ,Defne, ve Elif Ece üçü arasında kararsızım eylül ve defne anlamdan dolayı bazen vazgeçiyorum ama hep kızım olursa eylül olsun derdim Elif i eşim çok istiyor ben çok alışamadım Ece ile birlikte güzel geliyor kulağıma ama bu sefer de biri Elif biri Ece kullanırsa çocuğun kafası karışacak ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?