2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ayyy nhürmetler eder,ellerinden öperim annenin,çok tatlı bir sözmüş..ben de 1.56yım canım:)

hangi ilaçları kaç mg.kullanıyor canım?psikolog desteği hiç almadım ben de hep psikiyatriye gittim.o gidiyor mu psikoloğa da...
Tabi psikoloğada gidiyor. Profesör bir psikiyatr da görünüyor. Prozak kullanıyor. Gece içinde dysrel diye bir ilaç alıyor.

Psikolağa gitmekte faydalı oldu,olaylara bakış açısını birlikte değerlendiriyorlar ve sonucunu birlikte konuşuyorlar. Bazı durumlarda nasıl tepki vermesi gerektiğini konuşuyorlar. Gayet memnun o konuda. Birazda bu yüzden çocuk yapmayı erteledik biz,5. senemiz yeni bitti.

Kızlar isim konusuna karar veremiyorum eylül ,Defne, ve Elif Ece üçü arasında kararsızım eylül ve defne anlamdan dolayı bazen vazgeçiyorum ama hep kızım olursa eylül olsun derdim Elif i eşim çok istiyor ben çok alışamadım Ece ile birlikte güzel geliyor kulağıma ama bu sefer de biri Elif biri Ece kullanırsa çocuğun kafası karışacak ne yapsam bilemedim

İki ilacı da antidepresan.dyrsreli uyku için takviye veriyor olabilirler.ben hem antidepresan hem de antipsikotik ilaç kullanıyorum.sinir ve öfke ataklarım çok kontrol edemediğim.okb de var takıntılarım var.ben de yıllarca evlenmedim anca yaş geçiyor diye panikledim evlendim.39 yaşındayım canım.psikolog ta şart oldu herhalde benim için..

boyun uzun galiba değil mi canım senin,kilolu durmuyorsun:)
Benim mi boyum uzun yok kiz 163'um govdem bacak boyuma gore uzun biraz. Ben afedersinde poposu yere yakin olanlardanim korkulcak insanim
Maaşallah çok tatlısınıııız. Çantanın 5₺ olduğundan emin misin tatlım? Şok oldum
Sagol kuzum o senin tatliligin

Evet canta tam tamina 5 tl ne eksik ne fazla
İnşallah inşallah , o günleri de görelim
Amiinnn canim
Kizlarrr bu arada bebisini kundaklamayi ya da tuzlamayi dusunen var miiii???

Merak ettimmm...
Kiz tuzlama neymis
Tuzluyimde kokmasin diye birsey var onun gibi birsey mi
Valla ben cok aglarsa kundakla saricam sussun diye bi nevi anne iskencesi yoksa eller kollar foraa oynasin oynayabildigi kadar

Günaydın güzel anneler ne güzel bi istanbul Sabahı :) keşki bi araya gelip şöyle güzel bi kahvaltı yapabilseydik ne sohpet olurdu ya :)Gelsin çaylar gitsin kahveler Ohhh :)
Coo seker gobeklere ve fit vucutlara biri daha eklendi. Allah'im cildirmak istiyorum
Affederim kiz lap lap lap yapistirmisin ben esime doluyorum da soyledikce pisman oluyorum yuzu mahcup kaliyor. Annesi babasi ayri. Annesi zaten ölu gibi birsey ne nisan ne dugun ne ev hic birine gelmedi arada geliyor Ankara'ya görüyoruz. Bir kac ay kalip gidiyor geri. Ne evimi temizledi ne birsey yapti hep benim annemler kosturdu herseye. Bu aralarda burda diyorum gelsin camlarimi silsin mutfagimi silsin esimde bana annelik yaptimida sana kaynanalik yapsin diyip aldi eline bezi o sildi mesela. Ben baya yuklenmistim ama. Neyse herkesin bir derdi var iste Allah cozulemicek dert vermesin

iki isimden birini kullanacak öbürü havada kalıyor canım.kızkardeşim aralıkta doğum yaptı bebeğin adını Delfin koyacaklardı.doğdu dedi bir baktım yüzüne dedi,yok yok bu Delfin değil bu anca Ece olur dedim dedi.:)o an birden gelmiş ece ismi...bence doğduğunda sana da ilham olacak:)

annemle babam birbirlerine sataşırlardı seni tuzlamamışlar hemen kokuyosun falan derlerdi ben şaka sanardım gerçek olmasın...

Haha belli mi olur,

ay şekerim benim hikayeme ne kadarda benziyor. Resmen kendiminkini okuyor gibi oldum. İyi sen yine kocanın yanında kv lafını söylüyorsun,ben put gibiyim yanlarında,eşim aşırı hassas o konuda,sakın hiçbirşey söyleme diye tembihler beni,anasının üzülmesine dayanamaz. Üzüldü mü ben kötü gelin,pis gelin oluyorum. Benimde babam bana güzel bir bilezik takacağım sana dedi,allah razı olsun. Kv ses yok tabi,çocuğa bile bişey takmayacaklarına eminim. Ama ben beklemiyorum kimseden birşey, ne kadar el atarlarsa o kadar haneme girebilirler. O yüzden iyi böyle,benim için dış kapının dış mandalılar,üzerimde hiç bir hakları,faydaları yok. O yüzden onlara borçluda değilim elhamdülillah. Yarın ömür gün büyük birşey istediklerinde de,alırlar cevaplarını(ben hiçbirşeyi unutmadım hele evlenme arifesindekileri) Ne verdiniz ki ne bekliyorsunuz,bakın şimdi başınızın çaresine diye.

Bir bilenle görüşmekte mutlaka fayda var. Yapı gereği sen çok hassas olabilirsin. Kendi pencerenden gördüğünle dışarıdan görünen aynı olmuyor. Belki böylece daha olumlu ilerlersin. İşinde başarılı bir psikolog bulmanı öneririm.

Benimde iki ismim var hic kafam karismadi canim gayette iyi gidiyorum bu yasima kadar valla bence isim konusunda kocanla konus iyi bi karara varin iste hepside guzel isimler

elif ece güzel bence eylül de doğmayan bebeklere eylül ismini pek yakıştırmıyorum ben. defne de gayet güzel. anlam olarak elif ece iyi fikrimce..

anneme babama ben destek oluyorum bakıyorum bile diyebilirim.annem o haliyle bebek için kıyafetler almış kıyamam...kv. ve görümce beraber kalıyorlar,aramız iyidir.içten içe burukluğum var ama,düğünde taktıkları takıları eşim aldı.kuruş bişey yapmadılar,durumları yok diyodu eşim ama artık düzelttiler biliyorum.bebek için de ses seda yok bişey yapmayacaklar sanırım ve ben soğuyorum yavaş yavaş bu yüzden.ben hep durumu iyi,evi var,parası var görüldüğüm için mi bilmiyorum kimse bişey almıyor bana vermiyor....yıllarca okuttuğum bi kızkardeşim düğününde neler yaptım...o bile kıl gibi bir bilezik taktı kocasıyla düğünümde.ikisi de üniversitede hoca ve hep paramız yok ağlayışındalar,benden bekliyor herkes hala

Bizde iki isim arasinda kararsiziz halen.başak be asya arasında.eylül ismi güzel bence.defne çok yaygın bende istiyordum ama vazgeçtim çok yaygın.iki isim bence iyi değil su anlamda sizde demişsiniz.çocuğa iki isimle seslenecekler kafası karışacak.bence tek ve anlamlı isim olsun.

İnşallah Sağlıkla kucağıma alırız bebisleri burdada fotoğraf larını paylaşırız :)))

Insallah canm hayirlisiyla..

Insallah geliriz canm ben de guveniyorm bizee annenin bakmasi daha cok guzel bi sey aslnda ben annemle ayni sehirde olmayi cok isterdm.. Ama o zman da dedigin gibi kv yatili gelirdi ay o da iskence beee yat kalk her syee kariss amannn...

Insallah dengeli bi sekilde gotururz canm..

Kiz gercek tab cehalet iste bi nevii.. Eskilerin uydurmasi, yoksa iyiyms yani bi gun tuzla omur boyu kokmasn ben sadece esim de ister israr ederse doye dusunuyorm en fazla iste tuzlu su yaparm yanii...

Kundak olayi da bazi bebek durmuyo zatenn.. Bi de yazin ortasinda dogurcaz valla zor yani pisirek mi yavrulariii

Yavrum ben 1.60 bile yokum ki...

Ayni sayiliriz o zman ben 167 ama kilo 89

Kiz ilahi guldurdun beniii hal da batil oldunu anlayan olmams demekki ama buyukler oyle isteeee...

Ah canm ahhh...
Hepsi ayni bunlarinn..
Bizim de kv anca konusurrrr.. Odayi kendi ailemle ortak aldk, arabayi falan abim aldi, annem surekli yelek horka battaniye calisiyo...

Kv ler sagolsn anca onu yapalm sunu yapalm der bi kucuk besik aldilar iste bitti onla her sey saniyolar sanirmm...ya da islerine oyle geliyor... Mesele almak da degil almasn durumu yoksa mesela ama durumu benm ailemden daha iyi, ayrica almicaksaniz da bos bos konusmayinnn

Dobra olunca sevmiyolar zaten ama bence daha iyi salla ben de artk icimdeki her seyi soyluyorm

akşam pat put vurdu iki üç kere canım.bugün ses yok...

Kiz senin bebis sakin olcak demekki alisss...

Aynen canm ayni mantik iste tuzlayim da kokma hahahaha Ilahiii... Yani iyi aslnda bi gun tuzla onur boyu kokma tip bosa var eskiler bulms careyiii emannn... Kiz bi de sicakta piser ya cocuklar kundaktaaa... Ben iste dedm ya esim ister mi acaba diye dusuncem yoksa ben karsiyim da.. Esimin de bazi eski seylere inanci varr...

Elif Eylül olsun o zaman :) bu bizim eğer kızımız olsa koyacağımız isimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…