Sen üzülürsün canım sus sus nereye kadar.ben cok saygılıydım ama yetti canımaa :)SüpersinBende aynı durumdayım ama malesef içimdekileri senin gibi söyleyemiyorum. Senin sölediklerini okudukça içime su serpildi:)))
Bizim evin kiralarını alıp bize bilezik yapamayacak canım kızdığım nokta bu bizim kiralarla diğer torunlarına ihtiyaçlarını alıyorsizin evin kiralarını alıp sana bilezik yapacak öyle mi?? çok şaşırdım... valla ben olsam kocamın başının etini yerdim heralde:) allahtan yok da sorun olmuyor..
neyse kızlar benimkiler bi şey yapmadıkları için karışmıyorlar heralde... ama bana daha hiç sormadılar ne aldınız ne yaptınız diye gerçi maddi durumları da öyle çok iyi değil. olsa belki de yaparlar. bize benim ailem daha çok yardım eder. onu da eşim kabul etmiyor. gururdan mıdır bilmem...hatta babam bana arada para gönderir eşime hiç söylemem söylesem niye aldın ne gerek var falan der onu mu dinliycem sanki.kelebek.hill aynı fikirdeyim tatlım.ya herşeye karışıyorlar ama bişeylere destekleri yok ne maddi ne manevi.calısıyoruz insan düşünür yemek yollar ne bileyim gittiğimizde yemek olur hazırda hiç biri yok.vaadlerde bulunmayanın dimi yani?annem dedi beşiği ne Zaman alacaklar odasını düzenleyelim yavaş yavaş dedi çünkü alacaklarını söylemişlerdi hala ses yok anneme de mahcup oluyorum.soylemeyin alacağız diye madem.annemde biz de arabasını alalım siz beğenin haber verin Dedi lohusa tacına kadar karışıyorlar hay Allahım Allah sabır versin hepimize canım
sen de kiranın birini al canım... çocuk oldu ihtiyaçlar artıyor falan dedirt eşine. olmaz mı? bizim ki ola hayatta diyemez de...Bizim evin kiralarını alıp bize bilezik yapamayacak canım kızdığım nokta bu bizim kiralarla diğer torunlarına ihtiyaçlarını alıyor
İlte eşim söz vermiş sağlıklarında kiraları hep onlar alacakmış evlenmeden önce.bende karşıyım bu duruma defalarca konuştuk yok alıyorlar bir degil 2 kira toplamı 2000 TL 1500 de emekli maaşı eder 3500 2 kişiler ev kendilerinin her ay bilezik yapıyorlar bizim kiralarla bir de torunlarına tablet bisiklet gibi seyleri alırlar ama bize çöp yok canım insan üzülüyor.yok canım çevre gerçekten söylediklerini yapıyor sanıyor ben de yok yapmadı diyemiyorum ben utanıyorum çünkü.ama bebegim olunca yapmadıkları seyleri yine yaptık diyecekler.insallah bizler cok iyi anneler babalar oluruz ve çocuklarımız bizimle gurur duyarlar
Karışmasınlar Can'ımızı yesinler :) gururdan canım kendi ailesi yapamadığı için istemiyordur.durumları olmayabilir bir tatlı sözleri yeter hassas dönemlerdeyiz ama hem var hem yapmıyor hem yalan söylüyorsa bu kızdırıyor insanıneyse kızlar benimkiler bi şey yapmadıkları için karışmıyorlar heralde... ama bana daha hiç sormadılar ne aldınız ne yaptınız diye gerçi maddi durumları da öyle çok iyi değil. olsa belki de yaparlar. bize benim ailem daha çok yardım eder. onu da eşim kabul etmiyor. gururdan mıdır bilmem...hatta babam bana arada para gönderir eşime hiç söylemem söylesem niye aldın ne gerek var falan der onu mu dinliycem sanki.
iyi birikim yapmış canım eşin de demek ki 2 ev almak kolay mı birini almak bile zor eşin kendi aldı evleri değil mi?İlte eşim söz vermiş sağlıklarında kiraları hep onlar alacakmış evlenmeden önce.bende karşıyım bu duruma defalarca konuştuk yok alıyorlar bir degil 2 kira toplamı 2000 TL 1500 de emekli maaşı eder 3500 2 kişiler ev kendilerinin her ay bilezik yapıyorlar bizim kiralarla bir de torunlarına tablet bisiklet gibi seyleri alırlar ama bize çöp yok canım insan üzülüyor.yok canım çevre gerçekten söylediklerini yapıyor sanıyor ben de yok yapmadı diyemiyorum ben utanıyorum çünkü.ama bebegim olunca yapmadıkları seyleri yine yaptık diyecekler.insallah bizler cok iyi anneler babalar oluruz ve çocuklarımız bizimle gurur duyarlar
sen kızmakta haklısın...valla biz de derler ki el alem alışverişte görsün. sizinkiler o misal olmuş. sen yine de allaha havale et boşver.Karışmasınlar Can'ımızı yesinler :) gururdan canım kendi ailesi yapamadığı için istemiyordur.durumları olmayabilir bir tatlı sözleri yeter hassas dönemlerdeyiz ama hem var hem yapmıyor hem yalan söylüyorsa bu kızdırıyor insanı
Oğlumuda tuzlamadim küçük oglusuda tuzlamam yazık yaa incecik cildine saçma sapan adetmidir nedir
Kundaklamayi da düşünmüyorum onuda yapmadım daha önce. Hele sen anTalya sıcağında çocuk havale geçirir. Zaten çıkmış daracık yerdenbırak sere serpe rahat rahat yatsin
kelebek.hill aynı fikirdeyim tatlım.ya herşeye karışıyorlar ama bişeylere destekleri yok ne maddi ne manevi.calısıyoruz insan düşünür yemek yollar ne bileyim gittiğimizde yemek olur hazırda hiç biri yok.vaadlerde bulunmayanın dimi yani?annem dedi beşiği ne Zaman alacaklar odasını düzenleyelim yavaş yavaş dedi çünkü alacaklarını söylemişlerdi hala ses yok anneme de mahcup oluyorum.soylemeyin alacağız diye madem.annemde biz de arabasını alalım siz beğenin haber verin Dedi lohusa tacına kadar karışıyorlar hay Allahım Allah sabır versin hepimize canım
Çok savaş verdim canım net alamıyoruz eşim de istemiyor söz verdim sağlıklarında alsınlar evler bizim nasılsa diyor malesef.ben kiralardan geçeli cok oldu bu iyiliğin karşısında ne bileyim bi kap yemek yapsa bi şey alsa küçük de olsa senın için aldım dese yetecek ama yok dedim ya 3 ay kıpırdamadan yattım düşük tehlikem vardı ne geldi ne bir çorba gönderdi eşim baktı sonra annem geldisen de kiranın birini al canım... çocuk oldu ihtiyaçlar artıyor falan dedirt eşine. olmaz mı? bizim ki ola hayatta diyemez de...
maşallah ne güzel ailen var canım Allah sağlık Huzur versin onlara.benım de ailem uzakta kimsem yok başka şehire gelin geldim anne bildim baba Bildim ama onlar hep yüzüme gülüp arkamdan konuştular desteklerimin karşısında köstek oldular eşim bana hak verdi ama ister istemez arada kaldı.giyimimle konuşmamla hep burnu dik burnu havada gördüler beni.kıskandılar hep düşün kadın kısmı araba kullanır mıymıs makyaj yapar mıymıs topuklu giyer mi askılı body elbise etek giyer miymiş ben onlara oyle gidince apartmana komşulara rezil olıyorlarmıs peki ben bunları kimden duyuyorum torunlarından 18 yasından 3 yasına aralıklarla 10 torunu var:)Yok canm zaten ben de dusunmuyorm, sizlerin dusuncelerini merak etttm, ben karsiyim zaten de esim de biraz eski dusuncelere meyil var ondan korkuyorm insallah bi catisma olmaz.. Cunku kv kesinnn burnunu sokar ben sustururm ama ins esimin de olmadik yer annesine katilasi tutmaazzz
Aminnn insallah canm insallahhh... Kesinlikle sus sus nereye kadr baslarda ben de hepp iyiniyetli yaklastm ki ailem yanimda degil anam babam gib olsnlar dedm ama bosaaa... Yani sonucta gizlice mesajlarimizi okumadigi mi kalmadi, hoc bi seye destek olmayip karismadigi mi kalmadi, sacma sapan konsmadigi mi kalmadi yani anne olmayi hak etmiyor gozumde.
Haklisn yani sonuna kadarrr...annen de seni anlar neden mahcup olasin onlar iyi ki var annelerimizi babalarimizi Allah basimizdan eksik etmesin yoksa hicc cekemezdk hic bi seyii... Dedigin gibi benm babam da memur ev aldi yeni kredi oduyor ve abim evlenecek bi kac aya onun borcu falan ama iclerinden geldigi icn aldilar ger seyi hatta ben karsi ciktm gene aldilar, odanin tamamininalacam dedi babam ona da artk izin vermedm yanii.. Iste icten gelmesi boyle bi sey yani zorla olmaz zatenn..
ben uyuduğumda anlamıyorum ama her uyandığımda kıpırdıyor. akşamları daha herektli gün için de ben hareketli oldğum için anlayamıyorum pek.Kızlar bir şey sorucam size ; benim bebiş geceleri pek uslu, sanki benle birlikte yatıp kalkıyor yavrum. Gece karnımda hareket etse bile hissetmiyorum. Sizde durumlar nasıl?
Eşimi okutmamışlar canımm ortaokulu bitirmiş işe sokmuslar.dısarıdan bitirmiş okulları.14 sene çalışmış askerden sonra kendine dükkan açmış birikimiyle galerici eşim oto emlak alım satım işi yapıyor.arsa almış Zaman'ında değerlenip satmış 2 daire almış bundan 5 yıl önceiyi birikim yapmış canım eşin de demek ki 2 ev almak kolay mı birini almak bile zor eşin kendi aldı evleri değil mi?
kız ohhhh okurken içimin yağları eridi pat pat daan daan ne güzel benzetmişsin ohhhhh@tugbayhan ah canım benımki de aynı ne evimi temizler ne düğümüzde ne evimize 1 lirası geçmedi düğünü eşim tek başına yaptı.aa ben direk söylerim hakaret etmiyorum küfür etmiyorum eşime de diyorum ben senınkiler gibi arkadan mı konuşayım ne güsel söylüyorum yanlıs değil doğrusu bu.senin yine iyi benim ki 20 dk mesafede gelmez hiç bende cok gitmem Allah başka dert vermesin
kişisel bilgilerim bölümünde hamilelik takvimi diye varya biryer oraya doğum tarihini tekrar gir canım.Kızlar günaydın birşey sorcam bu hamilelik takvimindeki doğum tarihimizi nasıl değiştirebiliriz uğraştım da beceremedin
maşallah ne güzel ailen var canım Allah sağlık Huzur versin onlara.benım de ailem uzakta kimsem yok başka şehire gelin geldim anne bildim baba Bildim ama onlar hep yüzüme gülüp arkamdan konuştular desteklerimin karşısında köstek oldular eşim bana hak verdi ama ister istemez arada kaldı.giyimimle konuşmamla hep burnu dik burnu havada gördüler beni.kıskandılar hep düşün kadın kısmı araba kullanır mıymıs makyaj yapar mıymıs topuklu giyer mi askılı body elbise etek giyer miymiş ben onlara oyle gidince apartmana komşulara rezil olıyorlarmıs peki ben bunları kimden duyuyorum torunlarından 18 yasından 3 yasına aralıklarla 10 torunu var:)
benim bebişi biliyorsunuz zaten evvelsi gün dr. a gittik hareket etmiyor diye.ederse akşam yatınca ediyor bir iki güp güp...Kızlar bir şey sorucam size ; benim bebiş geceleri pek uslu, sanki benle birlikte yatıp kalkıyor yavrum. Gece karnımda hareket etse bile hissetmiyorum. Sizde durumlar nasıl?
Saol canım oldu sanırımkız ohhhh okurken içimin yağları eridi pat pat daan daan ne güzel benzetmişsin ohhhhh
eşimin durumu pek yok canım,yıllarca haybeye çalışmış hiçbişey yapmamış,bir araba almıştı onu da çaldırdı.hep tek tabanca oldum hayatta...Ah kuzum kepçeyle verirsin kaşıkla alamazsın geri.sen karşılık beklemeden yapmışsındırr ama onlar kendini düşünürler.bu devirde yapmayacaksın hersey karşılıklı.allah daha cok versin size boşver ama insan üzülüyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?