2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Oh ne güzel haberler bunlar maşallah annesi.kocaman olmus büyüdükçe sorunlar da azalır dualarımız senınle rabbim Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine sağlıklı sıhhatli masal la evinize gitmenizi nasip etsin en kısa zamanda

Maşallah canım maşallah,çok sevindim,çok şükür bu günlerimize. Allahım daha güzel günlere çıkarsın hızlıca inş. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımızdasınız hep.

Cnmmm cok sevindim guzel haberlerine insallah daha da toparlicak masal imiz bu mübarek ayda dualarimiz sizinle insallah yakin zamanda evimize gectik dedigin meaajlarini okucaz:)

Benim kız artık tekme atıp vurmuyor balık gibi yüzüyor minik minik dalgalanıyor sessiz sessiz sizin de oyle mi
Cnm benimkide artik oyle tekme cok nadir oluyo daha cok dalgalanma oluyo artik kayiyo gibi boyle degisik bisey bazen cozemiorum:) bazilari elini ayagini popusunu basini bile hissediomus ben o kadar bilemiom

İnşalkah cnm Allah hayırlısıyla normal dogum yapmayı isteyen herkese nasip etsin.Bende çok istiyorum inşallah banada tekrar nasip olur

Masallah annesi dahada.iyi olacak insallah. Kendi masalını yazıyor minik kuzucuk :)

Cnm benimkide artik oyle tekme cok nadir oluyo daha cok dalgalanma oluyo artik kayiyo gibi boyle degisik bisey bazen cozemiorum:) bazilari elini ayagini popusunu basini bile hissediomus ben o kadar bilemiom

Canım aynı bende de. Hatta arada endişeleniyorum da sanki. Ama normal galiba yerleri daraldı.
Aynen kayıyor gibi yada seyirme gibi oluyor :) bence de yerleri daraldı.endişe etmeye gerek yok o zaman

işte insan tedirgin olup bebek iyi mi diye düşünerek o telaşla hastahaneye koşabilir ama en iyisi tabiki evde bekleyebilmek sancılar sıklaşana kadar umarım o kadar sabredebilirim :)

yazık ya o kadar uğraşmış sefasını ailesi sürüyor ne saçma okutmamışlar bir de adamı. Cidden sinir olmamak elde değil haklısın.

Canim kolik bebege ne vermek gerekiyor cok merak ettim ben..bilelim de belki lazim olur..
Can'ım ilk başlarda anason çayı içirdim faydası oldu mu dersen en azından az da olsa rahatlattı ..
İkinci aydan sonra da gaz damlası olan biogaia yı keşfettik onun ise en güzel yanı bebeğin kakasını en geç iki güne bir yaptırması oldu çünkü yeri geliyor 1 hafta bile yapamıyorlar ve çok acı çekiyorlar ..8 aya kadar kullanılabiliyor zaten 8 ay olunca bıraktık 9 uncu ayında da çocuk artık normale döndü ..her gün duş aldırdım duştan sonrada bebe yağıyla güzelce masaj yaptım ona midesini rahatlatmak için inan bana bunları yapmadığım Zaman berbat günler geçiriyorduk inşallah olmazlar ama olurlarsa da bunları yapmakta fayda var

Can'ım inşallah akıllı uslu sağlıklı gazsız minik şeker bebeklerimiz olur :)
Temizlik imandan diye boşuna demiyorlar Can'ım ..
Gazı için hergün duş aldırıp bebe yapıyla masaj yapıyordum günde iki kere bir sabah bir akşam duş aldırdım halada öyle devam ediyoruz teyzesi gerçekten duş bebekleri inanılmaz rahatlatıyor ..anason çayı kaynatıyordum ılıyınca 30 ml içiriyordum ..kolik bebekler için berberinle varmış onu yeni keşfettim Ondada alacam ilk Zaman'lar onunla vermek için kalsın köşede .. Gaz damlası olarak biogaia diye bir tane buldum o da çok güzel bebiş en geç iki güne günlük kakasını yapabiliyor çünkü dediğim gibi yeri geliyor bir hafta yapamıyorlar ve cinnet geçiriyorlar..günde sadece 3 damla veriyorduk o kadar ..zaten 8 aydan sonra düzeliyorlar ve her şey olması gerektiği gibi devam ediyor tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…