Oh ne güzel haberler bunlar maşallah annesi.kocaman olmus büyüdükçe sorunlar da azalır dualarımız senınle rabbim Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine sağlıklı sıhhatli masal la evinize gitmenizi nasip etsin en kısa zamandaKızımın Can teyzeleri, çok seviyoruz sizi
Büyüyor Masal Kızım inşallah maşallah teyzeleri, yavaş yavaş ama olsun 1370 gram oldu
1500 den sonra daha hızlı olurmuş inşallah bakalım
ROP yani göz muayaneleri devam ediyor, beyinde ufak sıkıtılar çıktı haftaya tekrar beyin usg çekilecek, solunumu iyiye gidiyor elhamdülillah, birazcıkta bağırsaklar zorluyor ama normal diyor doktorumuz
43. günü bugün hergün iki kez cama yapışıyorum görmek konuşmak için, gülücükler atmaya başladı miniğim,kurban olurum verene
geçen hafta kucağıma verdiler gögsüme yatırdılar öyle güzelkdiki o anlar tarifisz
İnşallah hepiniz doğum sonrasında sağlıcakla vakitlice yaşarsınız o anları, lıkır lıkır emsinler anneciklerini
Allah'a emanet olun Hayırlı Cumalar olsun Ramazan Ayı Hayırlara vesile olsun cümlemiz hakkında inşallah
Maşallah canım maşallah,çok sevindim,çok şükür bu günlerimize. Allahım daha güzel günlere çıkarsın hızlıca inş. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımızdasınız hep.Kızımın Can teyzeleri, çok seviyoruz sizi
Büyüyor Masal Kızım inşallah maşallah teyzeleri, yavaş yavaş ama olsun 1370 gram oldu
ROP yani göz muayaneleri devam ediyor, beyinde ufak sıkıtılar çıktı haftaya tekrar beyin usg çekilecek, solunumu iyiye gidiyor elhamdülillah, birazcıkta bağırsaklar zorluyor ama normal diyor doktorumuz
43. günü bugün hergün iki kez cama yapışıyorum görmek konuşmak için, gülücükler atmaya başladı miniğim,kurban olurum verene
geçen hafta kucağıma verdiler gögsüme yatırdılar öyle güzelkdiki o anlar tarifisz
İnşallah hepiniz doğum sonrasında sağlıcakla vakitlice yaşarsınız o anları, lıkır lıkır emsinler anneciklerini
Allah'a emanet olun Hayırlı Cumalar olsun Ramazan Ayı Hayırlara vesile olsun cümlemiz hakkında inşallah
Cnmmm cok sevindim guzel haberlerine insallah daha da toparlicak masal imiz bu mübarek ayda dualarimiz sizinle insallah yakin zamanda evimize gectik dedigin meaajlarini okucaz:)Kızımın Can teyzeleri, çok seviyoruz sizi
Cnm benimkide artik oyle tekme cok nadir oluyo daha cok dalgalanma oluyo artik kayiyo gibi boyle degisik bisey bazen cozemiorum:) bazilari elini ayagini popusunu basini bile hissediomus ben o kadar bilemiomBenim kız artık tekme atıp vurmuyor balık gibi yüzüyor minik minik dalgalanıyor sessiz sessiz sizin de oyle mi
oyyy maşallah,tam kardeş yaş arası:)Oğlum 3 buçuk a yaklaştı teyZesi
İnşalkah cnm Allah hayırlısıyla normal dogum yapmayı isteyen herkese nasip etsin.Bende çok istiyorum inşallah banada tekrar nasip olurBen de normal doğum istiyorum. O zamana kadar bir sorun çıkmazsa sancılar sıklaşana kadar gitmeyeceğim doktora. Zaten evimiz hastaneye çok yakın kesmelerinden çok kotkuyorum hep dua rdiyorum sabırlı anlayışlı bir ekip denk gelsin diye
Benim kız artık tekme atıp vurmuyor balık gibi yüzüyor minik minik dalgalanıyor sessiz sessiz sizin de oyle mi
en canlı en hareketli oldukları,tekmelerin daha canlı canlı hissedildiği haftalar aslında 29 32 arası...Canım aynı bende de. Hatta arada endişeleniyorum da sanki. Ama normal galiba yerleri daraldı.
Kızımın Can teyzeleri, çok seviyoruz sizi
Allah'a emanet olun Hayırlı Cumalar olsun Ramazan Ayı Hayırlara vesile olsun cümlemiz hakkında inşallah[/QU
İnşallah bayrama kalmadan saglıkla evine getirirsin Masal kızını.
Ilk gebeligim doguncada ozlenouor mu. Gece uyutmuyor bazen tekmelerinden ama çok ozlermisim gibi geliyor :))Hem de nasıl ozleyecegız benım elım hep karnımda tadını cıkarıyorummmm
Masallah annesi dahada.iyi olacak insallah. Kendi masalını yazıyor minik kuzucuk :)Kızımın Can teyzeleri, çok seviyoruz sizi
Cnm benimkide artik oyle tekme cok nadir oluyo daha cok dalgalanma oluyo artik kayiyo gibi boyle degisik bisey bazen cozemiorum:) bazilari elini ayagini popusunu basini bile hissediomus ben o kadar bilemiom
Aynen kayıyor gibi yada seyirme gibi oluyor :) bence de yerleri daraldı.endişe etmeye gerek yok o zamanCanım aynı bende de. Hatta arada endişeleniyorum da sanki. Ama normal galiba yerleri daraldı.
işte insan tedirgin olup bebek iyi mi diye düşünerek o telaşla hastahaneye koşabilir ama en iyisi tabiki evde bekleyebilmek sancılar sıklaşana kadar umarım o kadar sabredebilirim :)Çok iyi yapmışsın arkadaşım ilk hamileligimde bende bir sürü kitap okudum vd çok faydasını gördüm.Normal dogım konusunda %100 haklılar fizyolojik bir engel yok ise vücud her bebegi dogurabilir.En önemli nokta ise kitapta yazıldıgı gibi sancı başladı veya su geldiyse kanaman yoksa sancılar sıklaşana kadar evde kendini sıcak duş veya koridorda yürüyerek rahatlatmaktır yoksa hastanede hemen suni sancı daha olmadı sezeryan gibi işlemlere tabi tutuyorlar.Naçizane tavsiyem bebekte ya da annede sıkıntı tespit edilmediyse sancılar 15 dakikada 1'e düşene kadar evde durulmasıdır
yazık ya o kadar uğraşmış sefasını ailesi sürüyor ne saçma okutmamışlar bir de adamı. Cidden sinir olmamak elde değil haklısın.Eşimi okutmamışlar canımm ortaokulu bitirmiş işe sokmuslar.dısarıdan bitirmiş okulları.14 sene çalışmış askerden sonra kendine dükkan açmış birikimiyle galerici eşim oto emlak alım satım işi yapıyor.arsa almış Zaman'ında değerlenip satmış 2 daire almış bundan 5 yıl önce
Can'ım ilk başlarda anason çayı içirdim faydası oldu mu dersen en azından az da olsa rahatlattı ..Canim kolik bebege ne vermek gerekiyor cok merak ettim ben..bilelim de belki lazim olur..
Can'ım inşallah akıllı uslu sağlıklı gazsız minik şeker bebeklerimiz olur :)İnşallah çok uslu, uykucu akıllı gazsız güzel huylu olur prensin canım
Ne yapılıyor koliklere merak ettim bende
Canım burada bile tuvalette su kullanmayan insanlar varken oradakini normal karşılamak lazım.
Ay maşallah size ve kızçene çok tatlı olmuşsun kız çok beğendim ben göbüşünü :)Yaaaaa gördün mü bizi teyzoşu
Öne öne giden bir göbeğğim var ayakta dururken ayaklarımı göremiyorum
Bu ne şıklık güzel anne :)
Sen bizi deli mi edecen fit anne gel bide benim popoyu gör
Maşallah sana da güzel anneYa kızlar göbüşlerinizzzzz ne kadannn da tatlı ya maşallah 29+2 olduk biz bugün naçizane benım göbüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?