2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kizlaaaar cok kotuyum cok korktum az onceee otururken birden mideme bisey saplandi sonra butun karnima yayildi sanci doguruyorum sandim 1 2 dk surdu bitti bi daha da olmadi ama suan hic halim yok kolumu kaldiramiom korkudan mi oldu bilmem ne yapmaliyim normal bisey olabilir mi

Dun banada oldu ama niğde bulantısı ve bas donmesiyle şükür daha hic olmadi korkma artik yokluyodur bebisler bizi cikicak yer arıyorlar sağlıklı bi şekilde zamanında gelsinler inşallah

Çok iyi yapmışsın arkadaşım ilk hamileligimde bende bir sürü kitap okudum vd çok faydasını gördüm.Normal dogım konusunda %100 haklılar fizyolojik bir engel yok ise vücud her bebegi dogurabilir.En önemli nokta ise kitapta yazıldıgı gibi sancı başladı veya su geldiyse kanaman yoksa sancılar sıklaşana kadar evde kendini sıcak duş veya koridorda yürüyerek rahatlatmaktır yoksa hastanede hemen suni sancı daha olmadı sezeryan gibi işlemlere tabi tutuyorlar.Naçizane tavsiyem bebekte ya da annede sıkıntı tespit edilmediyse sancılar 15 dakikada 1'e düşene kadar evde durulmasıdır

Dun banada oldu ama niğde bulantısı ve bas donmesiyle şükür daha hic olmadi korkma artik yokluyodur bebisler bizi cikicak yer arıyorlar sağlıklı bi şekilde zamanında gelsinler inşallah
Simdi daha iyiyim cnm cok sukur devamı da gelmedi ama canim cok sikildi esime bilgisayardan biseyler bakiodu cok kotuyum dedim dondu sadece bi kere noldu dedi bi daha da ilgilenmedi cekti gitti ise hic bisey demeden giderken vedalasti optu kustun mu sen bana dio hayir cok kotuyum dedim yine ilgilenmedi normalde boyle okuz degildir ama noldu anlamadim

Arada tutuyor okuzlukleri bende kaç gündür bel ağrısı cekiyorun adam hala benle şakalaşma ya çalışıyor agrim var diyorum anlamıyor şaka geliyor herhalde onlara kuran okucam hepimize dua edicem inşallah hayırlı cumalar

Ben de normal doğum istiyorum. O zamana kadar bir sorun çıkmazsa sancılar sıklaşana kadar gitmeyeceğim doktora. Zaten evimiz hastaneye çok yakın kesmelerinden çok kotkuyorum hep dua rdiyorum sabırlı anlayışlı bir ekip denk gelsin diye

Hayirli cumalar cnm Allah kabul etsin sagolasin

Kizlar az once yazmistim ya sancim oldu diye simdi de bebegim cok hareketli ya zaten uyandigimdan beri hareketliydi de hic durmadi kotu bisey degildir di mi cok hareket etmesi

Canim o bana her yemek yiyisimde oluyo hançer sapliyolar sanki normal sanirim alistim ben artik canimin yanmasina

Canim o bana her yemek yiyisimde oluyo hançer sapliyolar sanki normal sanirim alistim ben artik canimin yanmasina
Actim cnm ben bisey yememistim yaa yeni uyanmistim hatta tek midem olsa onu bende yasiorum ara sira ama butun karnima yayildi birden sanci cok korktm ama ya ne yalan soyliyim

Arkadasım ıcınde kalacsksa oyun oakına cıbınlık alabılırsın

Forever07 nabıyor acaba,nerelerde. İyilerdir umarım.
Kızımın Can teyzeleri, çok seviyoruz sizi
Büyüyor Masal Kızım inşallah maşallah teyzeleri, yavaş yavaş ama olsun 1370 gram oldu
1500 den sonra daha hızlı olurmuş inşallah bakalım
ROP yani göz muayaneleri devam ediyor, beyinde ufak sıkıtılar çıktı haftaya tekrar beyin usg çekilecek, solunumu iyiye gidiyor elhamdülillah, birazcıkta bağırsaklar zorluyor ama normal diyor doktorumuz
43. günü bugün hergün iki kez cama yapışıyorum görmek konuşmak için, gülücükler atmaya başladı miniğim, kurban olurum verene
geçen hafta kucağıma verdiler gögsüme yatırdılar öyle güzelkdiki o anlar tarifisz
İnşallah hepiniz doğum sonrasında sağlıcakla vakitlice yaşarsınız o anları, lıkır lıkır emsinler anneciklerini
Allah'a emanet olun Hayırlı Cumalar olsun Ramazan Ayı Hayırlara vesile olsun cümlemiz hakkında inşallah

Benim kız artık tekme atıp vurmuyor balık gibi yüzüyor minik minik dalgalanıyor sessiz sessiz sizin de oyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…