2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlaar selamlar hepinize.cok korkulu bir gece gecirdim gece resmen halusinasyon gordum .sozumona hirsiz odamin kapisini acti sonrada mutfaga gecti.esimi kaldirdim hirsiz var diye.tabi evde kimse yok.boyle gercekci ruya goren varmii??.sabah ta tetenoz asisi icin saglik ocagina gttm
Gebe izlem icin bebegin kalp atisini dinleyelim dedi hemsirenn yuzu bembeyaz kalp atisi sesi yok.uyuyodur fln diyo .karnmin sagina bakyodu yavas yavas aradi karnmn sol uc kosesinden geldi kalp atislari..o bir kac dakikada omrumden omur gitti valla

Hangi kitaplari tavsiye edersin?ben mahallenin en mutlu bebegi kitabi ve 0-12ay beyin gelistirici zeka oyunlari kitabini aldim dahada almak istiyorum

işte insan tedirgin olup bebek iyi mi diye düşünerek o telaşla hastahaneye koşabilir ama en iyisi tabiki evde bekleyebilmek sancılar sıklaşana kadar umarım o kadar sabredebilirim :)
Bende ilkinde de previa vardı bunda da var.İlkinde çok şükür normal dogum yaptım umarım bunda da yapabilirim.Previa için normal dogum %1 görülen bir olay Allah bana nasip etti.Bu riske ragmen suyum geldikten 4 saat sonra hastaneye gittim.Hastaneye gitmemden 3 saat sonrada oglum dünyaya geldi.Doktorumla telefonda 3-4 kez konuştum her seferinde sancı sıklıgımı ve kanama olup olmadıgı sordu.Kanama yoksa hastaneye gelmene gerek yok ama endişe edeceksen gel bebegide strese sokarsın demişti.Eger nasip olursa bunda da öyle yapmak istiyorum.Bakalım hakkımızda hayırlısı

Yaşadığın korku Nasıl öyle geçmiş olsun .. Oh şükür Bebek iyi .. O canlı rüyaları az görmedim normal bu haftalarda Can'ım

Hangi kitaplari tavsiye edersin?ben mahallenin en mutlu bebegi kitabi ve 0-12ay beyin gelistirici zeka oyunlari kitabini aldim dahada almak istiyorum
Benîm okuduklarımdan birkaçı : bebeginizi beklerken sizi neler bekler,Erkek Bebek Bakımı Sahibinin Kullanma Kılavuzu,Mutlu Anneler Mutlu Bebekler ve Oglumu Yetiştiriyorum

canım benim çokşükür güzel gelişmeler var..
çok mutlu oldum sağlıkla olsun her şey güzellik büyüsün ..
annesine kavuşsun..
Rabb im yardımıcınız olsun..
duamız seninle..

bizde sizi çok seviyoruz

Gözünaydın tatlım her şey iyiye gidiyor .. Dilerim en yakın Zaman da Tamamen toparlanır ve beraber evinize gidersiniz..
Az biraz kalmış Allah yavrunu sana bağışlasın kızının bahtı ömrü hep güzel olsun ..

Benîm okuduklarımdan birkaçı : bebeginizi beklerken sizi neler bekler,Erkek Bebek Bakımı Sahibinin Kullanma Kılavuzu,Mutlu Anneler Mutlu Bebekler ve Oglumu Yetiştiriyorum
Bebeginizi beklerken sizi neler bekler kitabi yazarinin birde bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler var bende istiyorum okudunmu ?guzelmi kitap

Cnm bende gecen gun hayali deprem yarattim kendim :) deprem oluo gibi geldi hatta gozumu actim avizeyi de sallanir o kadar emindim ki deprem olduguna esimi uyandirdim yok oyle bisey dedi hakkaten olmamis netten baktim tamamen bi tarafimdan uydurmusum:)

cetrina 'cığım. İnşallah bu meleğinde hiç birine gerek kalmaz ama tecrübe iyidir burada bizlere yardımcı olursun sende :)

Terazi kankalığıı :)) benim en yakın atkadaşlarım hep terazi

Çok sinirliyim çok

Eşimin doktora sınıfından bir iranlı kız tüm sorularında eşimi arıyor öyle sorup kapatmıyor da 7-12-5 dk konuşuyorlar

Whatsapp grupları var oradan niye sormuyor bu kız çok sinir oldum kız dediğim de eşim yaşının büyük olduğunu söylüyor.

Aynı sınıftan bir kız da üniformalı erkeklere bayıldığını söylemişti bir de eşimin kaslarından bahsetmişti whatsappta bu kız da özbekistanlı.

Eşime belli etmemeye çalışıyorum totosu kalkmasın diye ama çok sinirleniyorum

Bu hafta da üç kere nöbet tuttu yine yok bu akşam, nöbetteyken de aramış mıdır diye düşünüyırum ay sinirlerim bozuldu kendimi yiyorum burda

Actim cnm ben bisey yememistim yaa yeni uyanmistim hatta tek midem olsa onu bende yasiorum ara sira ama butun karnima yayildi birden sanci cok korktm ama ya ne yalan soyliyim

canım braxton hicks kasılmaları olabilir, doğum yaklaştıkça vücut kendini hazırlıyor böyle yalancı sancılar olabiliyormuş

karna elektrik verilmesi gibi his oluyomuş diyolar, bana olmadı ama normalmiş

eğer çok endişe ediyorsan bir de doktoruna danış için ferahlasın

maşallah kuzuna canım, Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine daha da iyi olacak inşallah

Rabbim tez zamanda kucağında evinize gitmeyi nasip etsin inşallah, dualarımız seninle

Bebeginizi beklerken sizi neler bekler kitabi yazarinin birde bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler var bende istiyorum okudunmu ?guzelmi kitap
İkisini de Okudum bence karmaşık degil basit cümlelerle anlatmış gayet açık anlaşılır güzel kitaplar herkese tavsiye ederim

Evt cnm ben de arastirdim dedigin kasilmadan oldu heralde yaa ama iyi korktum valla bi de ruyamda doguruuodum bugun Allahim ruyam mi cikio yoksa dedim :)

Dün yazmıştım doktor beni korkuttu diye ya. İçim rahat etsin diye bugün eşimi işyerinden çağırdı tip fakülte hastanesne gittim. Tanıdık doktor vardı kadın dogumcu. 2 doktor beraber baktı ayrintili olarak. Nst de cektiler. bir sıkıntı yok dedi günü gününe. Uyuyor boyu uzun olacak dedi. 1750 gr geldi. Zaten doktor bu ağırlıkları tahmini dedi. Dün doktorda gelişim geriligi ihtimalini duyduğum andan beri ağlıyordum. Önce eşim sonra fakültedeki doktor baya rahatlattı. Şu an çok mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…