- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Çok sinirliyim çok
Eşimin doktora sınıfından bir iranlı kız tüm sorularında eşimi arıyor öyle sorup kapatmıyor da 7-12-5 dk konuşuyorlar
Whatsapp grupları var oradan niye sormuyor bu kız çok sinir oldumkız dediğim de eşim yaşının büyük olduğunu söylüyor.
Aynı sınıftan bir kız da üniformalı erkeklere bayıldığını söylemişti bir de eşimin kaslarından bahsetmişti whatsapptabu kız da özbekistanlı.
Eşime belli etmemeye çalışıyorum totosu kalkmasın diye ama çok sinirleniyorum
Bu hafta da üç kere nöbet tuttu yine yok bu akşam, nöbetteyken de aramış mıdır diye düşünüyırum ay sinirlerim bozuldu kendimi yiyorum burda
Ay canim benim Rabbim su mubarek gunlerin hurmetine sag salim neseyle eve gittiginiz gunlerin haberlerini de vermeyi nasip etsin inşallah..dualarim sizinle...Kızımın Can teyzeleri, çok seviyoruz sizi
Büyüyor Masal Kızım inşallah maşallah teyzeleri, yavaş yavaş ama olsun 1370 gram oldu
1500 den sonra daha hızlı olurmuş inşallah bakalım
ROP yani göz muayaneleri devam ediyor, beyinde ufak sıkıtılar çıktı haftaya tekrar beyin usg çekilecek, solunumu iyiye gidiyor elhamdülillah, birazcıkta bağırsaklar zorluyor ama normal diyor doktorumuz
43. günü bugün hergün iki kez cama yapışıyorum görmek konuşmak için, gülücükler atmaya başladı miniğim,kurban olurum verene
geçen hafta kucağıma verdiler gögsüme yatırdılar öyle güzelkdiki o anlar tarifisz
İnşallah hepiniz doğum sonrasında sağlıcakla vakitlice yaşarsınız o anları, lıkır lıkır emsinler anneciklerini
Allah'a emanet olun Hayırlı Cumalar olsun Ramazan Ayı Hayırlara vesile olsun cümlemiz hakkında inşallah
Kanamanın miktarı ve ne kadar sürdügü önemli cnm.Benim 28. Haftada çok az miktar peçeteyle tuvalette silerken geldi bizde apar topar hastaneye gittik previa'm oldugu için normal olabilir önemli olan şakır şakır kanama olnaması dedi nidilat diye rahim kasılmalarını gevseten bir ilaç verdi 5 saatte 1 onu içiyorum evde yatıyorum.İş yapmak yasak 4,5 yaşında oglum var sagolsun babaannesi bakıyor.Sabırla vaktin geçmesini bekliyorum.Oglumda da aynı sorunla 6 hafta yattım ve 35. Haftada 2480gr olarak kucagıma aldım çok şükür küvozede girmedi.Tavsiyem yat dinlen hiçbir sey yapma.Kanama devam ederse hastaneye yatırıyorlarKızlar merhaba,
Her şey iyi giderken dün kanamam oldu gece. Öyle korkuluyum ki.. Hemen yakın bir hastaneye dr a gittik bebeğimizi gördük, kalp atışları vs her şey iyiydi. Kanama neden dolayı bilmiyoruz. Rahim ağzımda kapalı, nst de doğum sancısı da çıkmadı. Gece hemen kendi dr umu aradık, o da kanaman ve ağrın artmadıkça sıkıntı yok dedi. Bebeğimin hareketleri de iyi şükür. Az az kanamam devam ediyorendişeliyim, korkuluyum. Yarın sabah kendi dr uma gideceğim bir aksilik çıkmazsa bugün inşaAllah. Dua edin bize kızlar...
Kanama gören oldu mu aranızda hiç?
Watsap grubundan sorabileceğini eşine söyle bunun daha uygun olacağını belirt.evli adamın kaslarından mı bahsetmiş cok ayıp yaÇok sinirliyim çok
Eşimin doktora sınıfından bir iranlı kız tüm sorularında eşimi arıyor öyle sorup kapatmıyor da 7-12-5 dk konuşuyorlar
Whatsapp grupları var oradan niye sormuyor bu kız çok sinir oldumkız dediğim de eşim yaşının büyük olduğunu söylüyor.
Aynı sınıftan bir kız da üniformalı erkeklere bayıldığını söylemişti bir de eşimin kaslarından bahsetmişti whatsapptabu kız da özbekistanlı.
Bu hafta da üç kere nöbet tuttu yine yok bu akşam, nöbetteyken de aramış mıdır diye düşünüyırum ay sinirlerim bozuldu kendimi yiyorum burda
Canim benim cok tesekkurler verdigin bilgiler icin..benim kızlarimda olmadı şükür ama erkeklerde daha çok olabiliyor sanırım..o bahsettiğin ilaçtan galiba burda yok ama çok ihtiyaç olursa sen bize gönderirsin belkiCan'ım ilk başlarda anason çayı içirdim faydası oldu mu dersen en azından az da olsa rahatlattı ..
İkinci aydan sonra da gaz damlası olan biogaia yı keşfettik onun ise en güzel yanı bebeğin kakasını en geç iki güne bir yaptırması oldu çünkü yeri geliyor 1 hafta bile yapamıyorlar ve çok acı çekiyorlar ..8 aya kadar kullanılabiliyor zaten 8 ay olunca bıraktık 9 uncu ayında da çocuk artık normale döndü ..her gün duş aldırdım duştan sonrada bebe yağıyla güzelce masaj yaptım ona midesini rahatlatmak için inan bana bunları yapmadığım Zaman berbat günler geçiriyorduk inşallah olmazlar ama olurlarsa da bunları yapmakta fayda var
Allah Allah normal bir durum için niye yalan söyledi ki gerek yok.onunla konuştum dese daha iyiydi ama sen kızarsın diye söyleyemedi herhalde.eve gelince konus kimin neyin için yalan söylüyorsun sen bana değer mi de başkalarını arasın senı neden arıyor de canını sıkma kuzum bebeğini düşün çık ufak bir yürüyüş yapYarım saat önce konuşmuştuk, bir şey oldu tekrar aradım başka bir kişiyle görüşüyor dedi 5 dk sonra aradı bir arkadaşının ismini verdi onunla sınav günü hakkında konuşuyorduk hocaya söylemesi için onu aradım dedi. Şu iranlı kız mıydı dedim hayır o değil dedi bir erkek ismi verdi, ben de iyi yarın arama kaydında görürüm kim olduğunu zaten dedim Az önce de aramış aşkım kızma ama iranlı kızdı diyor. Sen kızma diye yalan söyledim diyor
Yanımda da değil ki insan gibi konuşup anlaşalım. İçim içimi yiyor oturdu boğazıma bir koca düğüm
Sütçüyle eşinin hikayesini anlattım, dedim herkes kendinden mesuldur, yalan söylemesini de hazmedemiyorum.atçam kendimi sokaklara da biyerlerde bayılırım diye korkuyorum valla
Benım olmustu canım bebegin durumu iyiyse sorun yok kimi kadının doğuma kadar kanaması olabiliyor çoğu Bebek'le ilgili bile degil stres yapma rahat olKızlar merhaba,
Her şey iyi giderken dün kanamam oldu gece. Öyle korkuluyum ki.. Hemen yakın bir hastaneye dr a gittik bebeğimizi gördük, kalp atışları vs her şey iyiydi. Kanama neden dolayı bilmiyoruz. Rahim ağzımda kapalı, nst de doğum sancısı da çıkmadı. Gece hemen kendi dr umu aradık, o da kanaman ve ağrın artmadıkça sıkıntı yok dedi. Bebeğimin hareketleri de iyi şükür. Az az kanamam devam ediyorendişeliyim, korkuluyum. Yarın sabah kendi dr uma gideceğim bir aksilik çıkmazsa bugün inşaAllah. Dua edin bize kızlar...
Kanama gören oldu mu aranızda hiç?
Kanamanın miktarı ve ne kadar sürdügü önemli cnm.Benim 28. Haftada çok az miktar peçeteyle tuvalette silerken geldi bizde apar topar hastaneye gittik previa'm oldugu için normal olabilir önemli olan şakır şakır kanama olnaması dedi nidilat diye rahim kasılmalarını gevseten bir ilaç verdi 5 saatte 1 onu içiyorum evde yatıyorum.İş yapmak yasak 4,5 yaşında oglum var sagolsun babaannesi bakıyor.Sabırla vaktin geçmesini bekliyorum.Oglumda da aynı sorunla 6 hafta yattım ve 35. Haftada 2480gr olarak kucagıma aldım çok şükür küvozede girmedi.Tavsiyem yat dinlen hiçbir sey yapma.Kanama devam ederse hastaneye yatırıyorlar
Cnm haklısın valla ama sakin ol ciddi bi sekilde konus esinle ariyosa acmasin bir iki kere bi senin esin mi var bilgi alacagi sanki acmazsa bi kac kez ust uste bi daha da aramaz heralde esek degilse iyi demissin ama telefonuna bakinca gorurum diye . Erkekler boyle cnm iste belki kendi iclerinde kotu niyetleri yok ama bizim gibi de dusunemiyolar benim esimde bayanlarla cok sakalasir mesela evlendigim gunden beri cok mucadele ettim ama değiştiremedim tamamen hala yapio arada ama tek iyi yani ne yapsa soyler icinde tutamaz bi de yanimda yapar :)Yarım saat önce konuşmuştuk, bir şey oldu tekrar aradım başka bir kişiyle görüşüyor dedi 5 dk sonra aradı bir arkadaşının ismini verdi onunla sınav günü hakkında konuşuyorduk hocaya söylemesi için onu aradım dedi. Şu iranlı kız mıydı dedim hayır o değil dedi bir erkek ismi verdi, ben de iyi yarın arama kaydında görürüm kim olduğunu zaten dedim Az önce de aramış aşkım kızma ama iranlı kızdı diyor. Sen kızma diye yalan söyledim diyor
Yanımda da değil ki insan gibi konuşup anlaşalım. İçim içimi yiyor oturdu boğazıma bir koca düğüm
Sütçüyle eşinin hikayesini anlattım, dedim herkes kendinden mesuldur, yalan söylemesini de hazmedemiyorum.atçam kendimi sokaklara da biyerlerde bayılırım diye korkuyorum valla
Hayir cnm gayet hoş cok da sade degil ayrica fiyati da uygunmus diger yerlere gore ben de iki adet pijama aldim ve tam bedenimi soyledim guzel de oldu bence riske atma dar olabilir M beden ozellikle ustleri iyi oluyo da altlari genelde daha dar gelioKızlar bu lohusa takımları Nasıl sizce cok mu sade.ben sade bişeyler düşünüyorum ve beyaz be ekru renk düşünüyorum mesela M neden cok mu küçük okur L beden kalmamış.almayanınız varsa öneririm daha önce kullandığım bir marka bu mis misenza.fikirlerinize ihtiyacım var
sağol canım içimi rahatlattınız vallaBenım olmustu canım bebegin durumu iyiyse sorun yok kimi kadının doğuma kadar kanaması olabiliyor çoğu Bebek'le ilgili bile degil stres yapma rahat ol
Kaslarından bahseden başka bir kız. Üniformali erkeklere bayıldığını söylemişti keşke asker sevfilim olsa demişti kız inanabiliyor musun. Acaba onlara göre normal mi bu durum diye düşündüm o kız da azeri ya da özbek çünkü. Ben de o kıza cevap olarak eşimin watsabondan sanki eşimmiş gibi "akıllı mantıklı bir kız olursan şirinleri bile görürsün!" Yazmıştım. Bu kız başkaAllah Allah normal bir durum için niye yalan söyledi ki gerek yok.onunla konuştum dese daha iyiydi ama sen kızarsın diye söyleyemedi herhalde.eve gelince konus kimin neyin için yalan söylüyorsun sen bana değer mi de başkalarını arasın senı neden arıyor de canını sıkma kuzum bebeğini düşün çık ufak bir yürüyüş yap
Cnm haklısın valla ama sakin ol ciddi bi sekilde konus esinle ariyosa acmasin bir iki kere bi senin esin mi var bilgi alacagi sanki acmazsa bi kac kez ust uste bi daha da aramaz heralde esek degilse iyi demissin ama telefonuna bakinca gorurum diye . Erkekler boyle cnm iste belki kendi iclerinde kotu niyetleri yok ama bizim gibi de dusunemiyolar benim esimde bayanlarla cok sakalasir mesela evlendigim gunden beri cok mucadele ettim ama değiştiremedim tamamen hala yapio arada ama tek iyi yani ne yapsa soyler icinde tutamaz bi de yanimda yapar :)
Tuzlar miyim tam emin degilim ama banyo suyuna biraz tuz atarim sanirim..kundaklamaya gelince muslin ortuyle hafif sararim diyorum cunku elleri kollari serbest olmayinca daha guzel uyuyorlar..
Gidip sacini basini yolalim kizinÇok sinirliyim çok
Sınıfta 4 kişilermiş zaten. Hepsinin birbirine işi düşüyormuş açmazsa ayıp olurmuş. Bilmiyorum canım içime bir kurt düşürdü eşim bana yaşan söyleyerek
Yalana ne gerek var yani bir de biraz sonra arayıp doğrusunu söylüyor üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.
Suçunu biliyor kaç kere aradı akşamdan beri, yarın sabah gelecek eve pek muhattap olmayı düşünmüyorum gelip bana adam akıllı açıklama yapana kadar
Canım, ben kendime yakıştıramadığımdan eşime konuşma şununla diyemedim bile. Eşim kendisi anladı huzursuz olduğumu.Gidip sacini basini yolalim kizin
Kızın muhabbeti nasıl benim eşimin kasları olabiliyor ya , ya da basıl her sorununda benim eşimi arayabiliyor başka bir kızSonuna kadr haklisn canm.. Az bile tepki vermissin valla ben deliye donerdmm
Ama sen yine de sakin ol, esinde bi sorun yok gibi cunku, sadece erkekler o kadr kotu ya da kafaya takcak bi durum oldugunu akil edemiyorlar ne yazikki, oysa aynisi baslarina gelseee kiyamet koparrr
Ama kizlarin yaptigi terbiyesizlik ve hadlerinin bildirilmesi gerekli kesinlikle!!! Esine duzgunce bu durumu anlat aynisi onun basina gelse ne dusunurdu duzgunce bunu sor, ne kadr kirildigini kendini onemsiz degersiz hissettigini soyle... Insallah duzelir her sey canm.. Sikma kendini de bebisini de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?