2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Yarım saat önce konuşmuştuk, bir şey oldu tekrar aradım başka bir kişiyle görüşüyor dedi 5 dk sonra aradı bir arkadaşının ismini verdi onunla sınav günü hakkında konuşuyorduk hocaya söylemesi için onu aradım dedi. Şu iranlı kız mıydı dedim hayır o değil dedi bir erkek ismi verdi, ben de iyi yarın arama kaydında görürüm kim olduğunu zaten dedim Az önce de aramış aşkım kızma ama iranlı kızdı diyor. Sen kızma diye yalan söyledim diyor

Yanımda da değil ki insan gibi konuşup anlaşalım. İçim içimi yiyor oturdu boğazıma bir koca düğüm

Sütçüyle eşinin hikayesini anlattım, dedim herkes kendinden mesuldur, yalan söylemesini de hazmedemiyorum. atçam kendimi sokaklara da biyerlerde bayılırım diye korkuyorum valla

Kızlar merhaba,
Her şey iyi giderken dün kanamam oldu gece. Öyle korkuluyum ki.. Hemen yakın bir hastaneye dr a gittik bebeğimizi gördük, kalp atışları vs her şey iyiydi. Kanama neden dolayı bilmiyoruz. Rahim ağzımda kapalı, nst de doğum sancısı da çıkmadı. Gece hemen kendi dr umu aradık, o da kanaman ve ağrın artmadıkça sıkıntı yok dedi. Bebeğimin hareketleri de iyi şükür. Az az kanamam devam ediyor endişeliyim, korkuluyum. Yarın sabah kendi dr uma gideceğim bir aksilik çıkmazsa bugün inşaAllah. Dua edin bize kızlar...
Kanama gören oldu mu aranızda hiç?

Ay canim benim Rabbim su mubarek gunlerin hurmetine sag salim neseyle eve gittiginiz gunlerin haberlerini de vermeyi nasip etsin inşallah..dualarim sizinle...

Kanamanın miktarı ve ne kadar sürdügü önemli cnm.Benim 28. Haftada çok az miktar peçeteyle tuvalette silerken geldi bizde apar topar hastaneye gittik previa'm oldugu için normal olabilir önemli olan şakır şakır kanama olnaması dedi nidilat diye rahim kasılmalarını gevseten bir ilaç verdi 5 saatte 1 onu içiyorum evde yatıyorum.İş yapmak yasak 4,5 yaşında oglum var sagolsun babaannesi bakıyor.Sabırla vaktin geçmesini bekliyorum.Oglumda da aynı sorunla 6 hafta yattım ve 35. Haftada 2480gr olarak kucagıma aldım çok şükür küvozede girmedi.Tavsiyem yat dinlen hiçbir sey yapma.Kanama devam ederse hastaneye yatırıyorlar

Watsap grubundan sorabileceğini eşine söyle bunun daha uygun olacağını belirt.evli adamın kaslarından mı bahsetmiş cok ayıp ya

Canim benim cok tesekkurler verdigin bilgiler icin..benim kızlarimda olmadı şükür ama erkeklerde daha çok olabiliyor sanırım..o bahsettiğin ilaçtan galiba burda yok ama çok ihtiyaç olursa sen bize gönderirsin belki

Allah Allah normal bir durum için niye yalan söyledi ki gerek yok.onunla konuştum dese daha iyiydi ama sen kızarsın diye söyleyemedi herhalde.eve gelince konus kimin neyin için yalan söylüyorsun sen bana değer mi de başkalarını arasın senı neden arıyor de canını sıkma kuzum bebeğini düşün çık ufak bir yürüyüş yap

Benım olmustu canım bebegin durumu iyiyse sorun yok kimi kadının doğuma kadar kanaması olabiliyor çoğu Bebek'le ilgili bile degil stres yapma rahat ol

şükür ki kanamam çok değil canım. Peçete sürünce görüyorum biraz kan, işaret parmağının bir boğumu kadar falan. Şakır şakır değil. Previa da yok. Ve kızım gayet iyi hareketli. Kanama da neyin nesi neden kaynaklı belli değil benimki dün geceden beri dinleniyorum bende. Üstelik bugün de doğum günümdü..
çok şükür sen evladına kavuşmuşsun, inşaAllah yine kavuşursun. İnşaAllah sapasağlam ikimizde kavuşuruz. Allah'ım bizlere bağışlasın.
senin kanaman kesildi mi şimdi?

Kızlar bu lohusa takımları Nasıl sizce cok mu sade.ben sade bişeyler düşünüyorum ve beyaz be ekru renk düşünüyorum mesela M neden cok mu küçük okur L beden kalmamış.almayanınız varsa öneririm daha önce kullandığım bir marka bu mis misenza.fikirlerinize ihtiyacım var

Eklentiler

• image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 65
  • image.webp
    7 KB · Görüntüleme: 67
  • image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 66
Cnm haklısın valla ama sakin ol ciddi bi sekilde konus esinle ariyosa acmasin bir iki kere bi senin esin mi var bilgi alacagi sanki acmazsa bi kac kez ust uste bi daha da aramaz heralde esek degilse iyi demissin ama telefonuna bakinca gorurum diye . Erkekler boyle cnm iste belki kendi iclerinde kotu niyetleri yok ama bizim gibi de dusunemiyolar benim esimde bayanlarla cok sakalasir mesela evlendigim gunden beri cok mucadele ettim ama değiştiremedim tamamen hala yapio arada ama tek iyi yani ne yapsa soyler icinde tutamaz bi de yanimda yapar :)

Hayir cnm gayet hoş cok da sade degil ayrica fiyati da uygunmus diger yerlere gore ben de iki adet pijama aldim ve tam bedenimi soyledim guzel de oldu bence riske atma dar olabilir M beden ozellikle ustleri iyi oluyo da altlari genelde daha dar gelio

Kaslarından bahseden başka bir kız. Üniformali erkeklere bayıldığını söylemişti keşke asker sevfilim olsa demişti kız inanabiliyor musun. Acaba onlara göre normal mi bu durum diye düşündüm o kız da azeri ya da özbek çünkü. Ben de o kıza cevap olarak eşimin watsabondan sanki eşimmiş gibi "akıllı mantıklı bir kız olursan şirinleri bile görürsün!" Yazmıştım. Bu kız başka

Sinir oldum kaç kere arıyor bir de eşim biliyor tabi suçunu. İnsan bınun için neden yalan söyler ki eşine. Kurt düştü içime acaba eşim sınıfta bu insanlarla samimi mi davranıyor diye.

Sınıfta 4 kişilermiş zaten. Hepsinin birbirine işi düşüyormuş açmazsa ayıp olurmuş. Bilmiyorum canım içime bir kurt düşürdü eşim bana yaşan söyleyerek

Yalana ne gerek var yani bir de biraz sonra arayıp doğrusunu söylüyor üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.

Suçunu biliyor kaç kere aradı akşamdan beri, yarın sabah gelecek eve pek muhattap olmayı düşünmüyorum gelip bana adam akıllı açıklama yapana kadar

Tuzlar miyim tam emin degilim ama banyo suyuna biraz tuz atarim sanirim..kundaklamaya gelince muslin ortuyle hafif sararim diyorum cunku elleri kollari serbest olmayinca daha guzel uyuyorlar..

Sagol canm cevap icin.. O konuda haklisn kundaklayinca daha guvende hissedebilirler ama ben de yazin sicagi olacagi icn istemiyorm sanirmm...

Gidip sacini basini yolalim kizin

Sonuna kadr haklisn canm.. Az bile tepki vermissin valla ben deliye donerdmm

Ama sen yine de sakin ol, esinde bi sorun yok gibi cunku, sadece erkekler o kadr kotu ya da kafaya takcak bi durum oldugunu akil edemiyorlar ne yazikki, oysa aynisi baslarina gelseee kiyamet koparrr

Ama kizlarin yaptigi terbiyesizlik ve hadlerinin bildirilmesi gerekli kesinlikle!!! Esine duzgunce bu durumu anlat aynisi onun basina gelse ne dusunurdu duzgunce bunu sor, ne kadr kirildigini kendini onemsiz degersiz hissettigini soyle... Insallah duzelir her sey canm.. Sikma kendini de bebisini de...

Gidip sacini basini yolalim kizin
Canım, ben kendime yakıştıramadığımdan eşime konuşma şununla diyemedim bile. Eşim kendisi anladı huzursuz olduğumu.

Onlar nasıl arayıp utanmadan muhabbet kurmaya çalışıyorlar anlayamıyorum.

Dediğin gibi yolmak lazım onu bir güzel. Bacağım kadar boyu var kap kara suratına civciv sarısı boyatmış tiftik saçlarını tipinde meymenet yok pis kızın

Kızın muhabbeti nasıl benim eşimin kasları olabiliyor ya , ya da basıl her sorununda benim eşimi arayabiliyor başka bir kız

Kas muhabbeti olduğunda eşim ne diyebilirim kendi terbiyesizliği deyip hiç cevap bile vermemişti ama bu kızın arama olayları da sıklaşınca acaba diyorum bizimkisi mi yüz veriyor.

Ben başkasının yanında güldüm diye çok şuh güldün orada öyle yapmayacaktın diye kızan adam eşim, dershanenin whatsapp grubundan bile çıkmamı istedi erkekler muhabbet ediyor senin ne işin var orada diyerek ki 5 erkek gerisi kızdı.

kafam yanıyor sinirden inanır mısın gözlerim yaşarıyor, ama ağladığımdan değil sinirimden yaşarıyor ben niye ağlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…