- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Yalnız bu duruma bende gıcık oldum. Kadın karşısındakini kendinden bilir. Erkeklerde çok saftır gelene giderler. Akşam araması muhabbet etmesi de neymiş. O telefon açılırsa kıyamwti kopartırım, senin eşinde çok mu mulaim gerçekten yani bensanmıyorm. Erkeklerin hoşuna gider her zaman ilgi görmek. Ay sellendim önce eşini dövesim var. Nolursa olsun erkeğin o yaklaşıma verdiği cevapta önemli. Evli barklı çocuğu olacak bir erkeğin bu raddeye izin vermemesi gerekir. Ben eşinin suçlu oldğunu düşünüyorum. Bizimkinin kafası şuan yarılmıştı. Ay çok sinir oldum kusura bakma söyledim yaniiiiCanım, ben kendime yakıştıramadığımdan eşime konuşma şununla diyemedim bile. Eşim kendisi anladı huzursuz olduğumu.
Onlar nasıl arayıp utanmadan muhabbet kurmaya çalışıyorlar anlayamıyorum.
Dediğin gibi yolmak lazım onu bir güzel. Bacağım kadar boyu var kap kara suratına civciv sarısı boyatmış tiftik saçlarını tipinde meymenet yok pis kızın
Kızın muhabbeti nasıl benim eşimin kasları olabiliyor ya , ya da basıl her sorununda benim eşimi arayabiliyor başka bir kız
Kas muhabbeti olduğunda eşim ne diyebilirim kendi terbiyesizliği deyip hiç cevap bile vermemişti ama bu kızın arama olayları da sıklaşınca acaba diyorum bizimkisi mi yüz veriyor.
Ben başkasının yanında güldüm diye çok şuh güldün orada öyle yapmayacaktın diye kızan adam eşim, dershanenin whatsapp grubundan bile çıkmamı istedi erkekler muhabbet ediyor senin ne işin var orada diyerek ki 5 erkek gerisi kızdı.
kafam yanıyor sinirden inanır mısın gözlerim yaşarıyor, ama ağladığımdan değil sinirimden yaşarıyor ben niye ağlıyım
Yalnız bu duruma bende gıcık oldum. Kadın karşısındakini kendinden bilir. Erkeklerde çok saftır gelene giderler. Akşam araması muhabbet etmesi de neymiş. O telefon açılırsa kıyamwti kopartırım, senin eşinde çok mu mulaim gerçekten yani bensanmıyorm. Erkeklerin hoşuna gider her zaman ilgi görmek. Ay sellendim önce eşini dövesim var. Nolursa olsun erkeğin o yaklaşıma verdiği cevapta önemli. Evli barklı çocuğu olacak bir erkeğin bu raddeye izin vermemesi gerekir. Ben eşinin suçlu oldğunu düşünüyorum. Bizimkinin kafası şuan yarılmıştı. Ay çok sinir oldum kusura bakma söyledim yaniiii
Suratsiz desene ..Canım, ben kendime yakıştıramadığımdan eşime konuşma şununla diyemedim bile. Eşim kendisi anladı huzursuz olduğumu.
Onlar nasıl arayıp utanmadan muhabbet kurmaya çalışıyorlar anlayamıyorum.
Dediğin gibi yolmak lazım onu bir güzel. Bacağım kadar boyu var kap kara suratına civciv sarısı boyatmış tiftik saçlarını tipinde meymenet yok pis kızın
Aynen oyle onu ne ilgilendirir es senin kasi senin
Kiz cok terbiyesiz o belli ama haddini esin bildirmeli, yuz verms olabilir ama bunu muhtemelen de bilerek yapmadi, diyorm ya erkekler bu konularda bazen afedersn salak, yani islerine mi oyle geliyor bilmiyorm... Universite doneminde bizde de ayni muhabbet olmustu hatirliyorm cunku, ama su an olmasi cok cok cok daha gereksiz ve olmamali!!! Benm esim de dedigin gibi erkek sinekten kiskanir, ama kendilerine gelince biz abartiyo oluruzzz.. Esin hatasiz demiyorm ama bunu ancak esinle cozulebilirsn...
Ayrica hic tepki gostermezsen icinde patlar canm kendini bunkadr tutma, patla yeri gelince ne sanarsa sansn hakkin yani.
Canim ya... Inan ki ben de kendimden bu perfonmansi beklemiyodum. Cok kilo alirim diye dusunmustum.Sen bizi deli mi edecen fit anne gel bide benim popoyu gör
Kızzzzzz deme öyle, dahada uzaklaştırma adamı. Zaten hormonal olarak biz çok farklı bir boyuttayız. Seninkininde yani alacağı olsun. Canım eşinİn yaşı kaç,evlenmeden önceki ilişkilerinasıldı ortamı nasıldı. Açıkçası doymuş birisi mi onu merakettim. Öyleyse çünkü nabarsab yap aklı dışarıda olur. Böyle şeyler karşısına çıkarsada ustruplu olmaz. Kayar gözü. Ne elİnde çok sıkıcaksın nede çok serbest bırakıcaksın. Sakınn konuşmamazlık etme, sakince sor sorularını konuş mutlaka. İstemediğin şeyleri söyle bir yerde sana uy ak zorunda. Evde hamiş eşi var, ona yaklaşmadı lazım. Dışarıya açıl adı değil. Bunu anlatmak lazım güzel dille..Ben de öyle süşünüyorummuhabbeti olmasa kız neyden yüz bulup arasın ki. Benim yanımda da konuştu kaç kere hep dersten konuşuyor hocalardan konuşuyor ama sınıfta başkaları da var onları arasın her şeyi benimki bildiğinden mi yooo
Yanımda değil nöbetçi bu akşam da, yarın sabah gelecek. Tüm gece uyumayıp o geldiğinde uyumak istiyorum yüZünü bile görmek istemiyorum.
Of kendime çok kızgınım şu anda, bu adam beni aldatsa boşanıp ayaklarımın üzerinde nasıl dururum neden köpek gibi çalışıp biyerlere atanmadım ki ben
Keşke herkes ince düşünceli iyi insanlar olsaSuratsiz desene ..
Su evli adamlarla vicik vicik muhattap olan karilarin hepsini agzindan tavana asasim geliyor. Cingenelik yapip sac bas birakmayasim geliyor.
Gerci erkeklerimizdede suc var mesafeni koru kardesim kırılıp dökülmenin anlami yok bisi sorduklarinda.. Sozum meclisten disari sonucta eşinin nasil davrandigini bilmiyorum canim..
Benim esimde isi geregi kizlarla muhattap oluyo asiliyolarmis gelip baa anlatiyor bende medeniyim ya dinliyorum güya..
Ah birde bana sor !
İnsani cizgisinden cikartirlar ya !
28 yaşında, istanbulda okudu İkimizin de ilk doğru düzgün ilişkisi birbirimizle oldu. Köylü insanıyız ikimiz de gözümüzü birbirimizde açtık diyebilirim.Kızzzzzz deme öyle, dahada uzaklaştırma adamı. Zaten hormonal olarak biz çok farklı bir boyuttayız. Seninkininde yani alacağı olsun. Canım eşinİn yaşı kaç,evlenmeden önceki ilişkilerinasıldı ortamı nasıldı. Açıkçası doymuş birisi mi onu merakettim. Öyleyse çünkü nabarsab yap aklı dışarıda olur. Böyle şeyler karşısına çıkarsada ustruplu olmaz. Kayar gözü. Ne elİnde çok sıkıcaksın nede çok serbest bırakıcaksın. Sakınn konuşmamazlık etme, sakince sor sorularını konuş mutlaka. İstemediğin şeyleri söyle bir yerde sana uy ak zorunda. Evde hamiş eşi var, ona yaklaşmadı lazım. Dışarıya açıl adı değil. Bunu anlatmak lazım güzel dille..
Yani öfkeylede hareket etme, kıskançlık krizi gibi de yansıtma, ama hoş olmadığını rahatsız olduğunu belirt. Konş yani surat yapma, uzaklaşmasın senden.28 yaşında, istanbulda okudu İkimizin de ilk doğru düzgün ilişkisi birbirimizle oldu. Köylü insanıyız ikimiz de gözümüzü birbirimizde açtık diyebilirim.
Ne diyim ben şimdi yarın, kıskanç eş durumuna da düşmek istemiyorum. Eşimin kötü niyetli olduğunu gözünün dışarda olduğunu hiç bir zaman düşünmedim Allah var öyle bir hareketi de olmadı ama kimseye güvenmemek gerek tabi şu devirde
Canim bence kuyrugu dik tutmayi birak da kocani takibe al biraz da bague cagir ben olsam o kizi arar agzima geleni sayardim. Oyle sinirlendim ki suan anlatamam.Yarım saat önce konuşmuştuk, bir şey oldu tekrar aradım başka bir kişiyle görüşüyor dedi 5 dk sonra aradı bir arkadaşının ismini verdi onunla sınav günü hakkında konuşuyorduk hocaya söylemesi için onu aradım dedi. Şu iranlı kız mıydı dedim hayır o değil dedi bir erkek ismi verdi, ben de iyi yarın arama kaydında görürüm kim olduğunu zaten dedim Az önce de aramış aşkım kızma ama iranlı kızdı diyor. Sen kızma diye yalan söyledim diyor
Yanımda da değil ki insan gibi konuşup anlaşalım. İçim içimi yiyor oturdu boğazıma bir koca düğüm
Sütçüyle eşinin hikayesini anlattım, dedim herkes kendinden mesuldur, yalan söylemesini de hazmedemiyorum.atçam kendimi sokaklara da biyerlerde bayılırım diye korkuyorum valla
Canim bence sen kendi kendini cok doldurma.. Ortada birsey yok eşin seni aldatmadi birsey yapmadi. Konusularak çözülebilecek birsey bunlar..28 yaşında, istanbulda okudu İkimizin de ilk doğru düzgün ilişkisi birbirimizle oldu. Köylü insanıyız ikimiz de gözümüzü birbirimizde açtık diyebilirim.
Ne diyim ben şimdi yarın, kıskanç eş durumuna da düşmek istemiyorum. Eşimin kötü niyetli olduğunu gözünün dışarda olduğunu hiç bir zaman düşünmedim Allah var öyle bir hareketi de olmadı ama kimseye güvenmemek gerek tabi şu devirde
Ne diyim kime diyim eşimle konuşabilirim anca yarın. Onda da ağzım iyi laf yapmaz ne diyeceğimi bilmiyorum. En sonunda tuğba beni kıskanıyor beni kaybetmekten korkuyor denek bu onun zayıf noktası durumuna bile düşebilirim.
Kuyruğumu dik tutma peşindeyim ben en çok. Herkes kendinden mesul kimse bilmezse Allah bilir ne yaptığını vicdanınla baş başa bırakıyorum seni diyebildim anca
Yerlere düşüp bayılmadıkça pek anlamıyorlar galiba...Simdi daha iyiyim cnm cok sukur devamı da gelmedi ama canim cok sikildi esime bilgisayardan biseyler bakiodu cok kotuyum dedim dondu sadece bi kere noldu dedi bi daha da ilgilenmedicekti gitti ise hic bisey demeden giderken vedalasti optu kustun mu sen bana dio hayir cok kotuyum dedim yine ilgilenmedi normalde boyle okuz degildir ama noldu anlamadim
Film gibi rüyaların görülebildiği haftalardasın canım.bayaği korkmuşsundur kıyamam canım.Kizlaar selamlar hepinize.cok korkulu bir gece gecirdim gece resmen halusinasyon gordum .sozumona hirsiz odamin kapisini acti sonrada mutfaga gecti.esimi kaldirdim hirsiz var diye.tabi evde kimse yok.boyle gercekci ruya goren varmii??.sabah ta tetenoz asisi icin saglik ocagina gttm
Gebe izlem icin bebegin kalp atisini dinleyelim dedi hemsirenn yuzu bembeyaz kalp atisi sesi yok.uyuyodur fln diyo .karnmin sagina bakyodu yavas yavas aradi karnmn sol uc kosesinden geldi kalp atislari..o bir kac dakikada omrumden omur gitti valla
Ne arayip duruyor o ..ltak yaaa.veteriner tek.yim ayni zamanda turizmciyim.hic sevmedigim milletlerdendir iranli ozbek vs.ucuz ..ospular .Yarım saat önce konuşmuştuk, bir şey oldu tekrar aradım başka bir kişiyle görüşüyor dedi 5 dk sonra aradı bir arkadaşının ismini verdi onunla sınav günü hakkında konuşuyorduk hocaya söylemesi için onu aradım dedi. Şu iranlı kız mıydı dedim hayır o değil dedi bir erkek ismi verdi, ben de iyi yarın arama kaydında görürüm kim olduğunu zaten dedim Az önce de aramış aşkım kızma ama iranlı kızdı diyor. Sen kızma diye yalan söyledim diyor
Yanımda da değil ki insan gibi konuşup anlaşalım. İçim içimi yiyor oturdu boğazıma bir koca düğüm
Sütçüyle eşinin hikayesini anlattım, dedim herkes kendinden mesuldur, yalan söylemesini de hazmedemiyorum.atçam kendimi sokaklara da biyerlerde bayılırım diye korkuyorum valla
Aman diyim şimdi konuşupta havalara solma onu ..ne sinir bozucu bir durum nefret ediyorum böyle kadınlar ne isterler ne bulurlar evli barklı erkekler de Allah ın belaları ..bu hepte böyle zaten nerde evli erkek orda muhakkak baş belaları..sen üzülme arkadaşım ufak bir sinir bozucu durumda müdahale edersin ama şimdilik hiçççççççç sinirlendiğini belli etme ...bide bu üniformalı aşkı olan kadınların alıp başını duvara sürtüp çıkan kıvılcımla da bir keyif sigarası yakmak var tabi doğumdan sonra :)Çok sinirliyim çok
Eşimin doktora sınıfından bir iranlı kız tüm sorularında eşimi arıyor öyle sorup kapatmıyor da 7-12-5 dk konuşuyorlar
Whatsapp grupları var oradan niye sormuyor bu kız çok sinir oldumkız dediğim de eşim yaşının büyük olduğunu söylüyor.
Aynı sınıftan bir kız da üniformalı erkeklere bayıldığını söylemişti bir de eşimin kaslarından bahsetmişti whatsapptabu kız da özbekistanlı.
Eşime belli etmemeye çalışıyorum totosu kalkmasın diye ama çok sinirleniyorum
Bu hafta da üç kere nöbet tuttu yine yok bu akşam, nöbetteyken de aramış mıdır diye düşünüyırum ay sinirlerim bozuldu kendimi yiyorum burda
Can'ım çok geçmiş olsun Rabbim seni be bebeğini korusun tatlım ..bak ne dicem kanama Bebek'le ilgili değil dedilerse endişe etme olur mu ..benim tanıdığımın başına geldi gayette sağlıklı ve doğurması gereken haftada doğurdu ..birde onlarda en son karar olarak cinsel ilişkiden kaynaklanmış olabileceğini söylediler..öyle Bi durum söz konusu muKızlar merhaba,
Her şey iyi giderken dün kanamam oldu gece. Öyle korkuluyum ki.. Hemen yakın bir hastaneye dr a gittik bebeğimizi gördük, kalp atışları vs her şey iyiydi. Kanama neden dolayı bilmiyoruz. Rahim ağzımda kapalı, nst de doğum sancısı da çıkmadı. Gece hemen kendi dr umu aradık, o da kanaman ve ağrın artmadıkça sıkıntı yok dedi. Bebeğimin hareketleri de iyi şükür. Az az kanamam devam ediyorendişeliyim, korkuluyum. Yarın sabah kendi dr uma gideceğim bir aksilik çıkmazsa bugün inşaAllah. Dua edin bize kızlar...
Kanama gören oldu mu aranızda hiç?
Yok kız bana Türkiye'deki tanıdıklarım önerdi de burda gittim buldum ..orda çoğu eczanede var biogaia gaz damlası diye söyle veriyorlar kuzenim kız kardeşim hepsi ayrı ayrı şehirler de yaşıyorlardı bir de onlar önerdi de burda bulduk :) anasonu da annem geldiğinde getirmişti :) kesinlikle erkeklerde kolik daha çok görünüyormuşCanim benim cok tesekkurler verdigin bilgiler icin..benim kızlarimda olmadı şükür ama erkeklerde daha çok olabiliyor sanırım..o bahsettiğin ilaçtan galiba burda yok ama çok ihtiyaç olursa sen bize gönderirsin belki
Ayyyyy ne güzel işte tadını çıkar tatlım dileğini ye iç ohhhhhhhhhh missssCanim ya... Inan ki ben de kendimden bu perfonmansi beklemiyodum. Cok kilo alirim diye dusunmustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?