2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim ozel olmassa birsey sorucam.
Senin esinde asker filan mi ? Ne isiniz var fransa'da calismaya mi gittiniz. Merak ettimde
Yok Can'ım benim eşim inşaat işinde .. Kendisi çok küçükken başlamış çalışmaya bundan yıllar öncede kendi kendine karar vermiş buraya Fransa'ya gelmiş işini burda geliştirmiş evini hayatını kurmuş tek başına.. Bizde kendisi Türkiye ye izne geldiğinde tesadüf eseri tanışmıştık:)

Canım ama yalan söylemesine rağmen hemen doğruyuda söylemiş .. Ben eşinden taraf kötü hiç bir şey hissetmedim ne yalan söyleyim ama kız bu şekilde devam ederse ciddi ciddi restini çek ve hiç bir şekilde muhattap olmanı istemiyorum de eşine hatta Bi zahmet numarayıda engellesin ..

Kizlarrr bu arada bebisini kundaklamayi ya da tuzlamayi dusunen var miiii???

Merak ettimmm...
Ben düşünüyorum ilkinde annem tuzlamıştı ama çok fazla bekletmedi bunda da tuzlarım herhalde ama kundak konusunda kararsızım kundağın bebeğe iyi geldiğini okumuştum en azından uyurken kundaklarım diye düşünüyorum

Aman aman aman nasil alistin fransaya dil mil de zor onlarin ay ben ankaraya alisamadim daha Allah yardimcin olsun

Anladm canm, tabi cok bekletmemek lazm zaten zarari olabilir Allah korusun..

Aman aman aman nasil alistin fransaya dil mil de zor onlarin ay ben ankaraya alisamadim daha Allah yardimcin olsun
Çok çok zor daha tam çözemedim ki herşeyi üç yıl olacak Burdayım daha doldurmadım bile gurbet zor gerçekten zor ama eşim çocuklarım burda artık onların hayatını düşünüyorum iyi bir gelecekleri olsun diye ...zorlanıyorum hala ama RAbbim kolaylığını veriyor ..sana da Allah sabır versin Cidde'n bir yerden sonra başka bir yer ağır geliyor insana sudan çıkmış balık gibi oluyorsun

Benim isim senden kolay bildigim dil bildigim ulke yani. Senin isin cok zor adaptasyon olarak. Benim fasli bir tanidigim vardi. Fransiz somurgesiymisler ya onlar zamaninda fransizca biliyor iste konusuyordu mesela zaten hic birsey anlamiyorsun dil telaffuzuda zor aksi gibi lö porsiyon filan bi degisik kafayi yerdim oralarda sen dayanikliymissin. Annen babanda iyi goz yummus benimkiler ankarayi bile kabul etmiyolardi keskede bende etmeseydim diyorum zaten.

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim mesajlarınız ferahlatıyor yüreğimi.
İnşaAllah endişe etmemeye gayret ediyorum.
yok canım ilişki kaynaklı değil.

Ben de sana yüzde yüze katılıyorum karşıdan bir şey bekleyince üzülüyor insan ben o yüzden kimseden bir şey beklemiyorum yapmadıklarında üzülmüyorum yaptıklarında Mutlu oluyorum

Ay zaten yorgun ve gerginim paralarım o karıyı al telefonu ne her bo.. Arıyosun de mesai saati Çoktan bitti hadi başka zaman de

Sagol canm cevap icin.. O konuda haklisn kundaklayinca daha guvende hissedebilirler ama ben de yazin sicagi olacagi icn istemiyorm sanirmm...
Canım illa ki kundaklayacaksın diye birşey yok zaten..baktin bebeğin rahat uyuyamıyor sürekli uyanıyor bir çare olarak deneybilirsin..yani ben de 3ünü de kundakladım diyemem,tamamen ihtiyaca göre hareket ettim :))

Üff sinir oldum ya !! Bu nedir arkadaş hamilelik yetmiyor bide milletin karısıyla kızıyla mı uğraşcaz !! Piyasada adam bulamamışlar evli adamlara mı sardılar !

Ilgi görmek hoşuna gitmiştir belkide ama biz kadınlar ilgi göremeyiz dimi !! Hata bizde zaten aman yanlış bişey yapmayalım onların gönlü olsun mutlu olsunlar çıkmıcaktın arkadaşım ya sınıftan arkadaşım diceksin

Canını Sıkma öyle bi durum olsa emin ol ni şekilde kendi ayakların üzerinde durursun

Çok iıginç canım 3 çocuk büyüttüm hiç duymadım o damlayı..yine de umarım hiç ihtiyacımız olmaz ..çok teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…