Canim ozel olmassa birsey sorucam.Ayyyyy ne güzel işte tadını çıkar tatlım dileğini ye iç ohhhhhhhhhh missss
Amin Amin Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın dilerim bir daha hiç öyle şeyler yaşamazsınO bir kac dakikada insan neler dusunuyor Allah kimseye yasatmasin cnm
Yok Can'ım benim eşim inşaat işinde .. Kendisi çok küçükken başlamış çalışmaya bundan yıllar öncede kendi kendine karar vermiş buraya Fransa'ya gelmiş işini burda geliştirmiş evini hayatını kurmuş tek başına.. Bizde kendisi Türkiye ye izne geldiğinde tesadüf eseri tanışmıştık:)Canim ozel olmassa birsey sorucam.
Senin esinde asker filan mi ? Ne isiniz var fransa'da calismaya mi gittiniz. Merak ettimde
Canım ama yalan söylemesine rağmen hemen doğruyuda söylemiş .. Ben eşinden taraf kötü hiç bir şey hissetmedim ne yalan söyleyim ama kız bu şekilde devam ederse ciddi ciddi restini çek ve hiç bir şekilde muhattap olmanı istemiyorum de eşine hatta Bi zahmet numarayıda engellesin ..Yarım saat önce konuşmuştuk, bir şey oldu tekrar aradım başka bir kişiyle görüşüyor dedi 5 dk sonra aradı bir arkadaşının ismini verdi onunla sınav günü hakkında konuşuyorduk hocaya söylemesi için onu aradım dedi. Şu iranlı kız mıydı dedim hayır o değil dedi bir erkek ismi verdi, ben de iyi yarın arama kaydında görürüm kim olduğunu zaten dedim Az önce de aramış aşkım kızma ama iranlı kızdı diyor. Sen kızma diye yalan söyledim diyor
Yanımda da değil ki insan gibi konuşup anlaşalım. İçim içimi yiyor oturdu boğazıma bir koca düğüm
Sütçüyle eşinin hikayesini anlattım, dedim herkes kendinden mesuldur, yalan söylemesini de hazmedemiyorum.atçam kendimi sokaklara da biyerlerde bayılırım diye korkuyorum valla
Ben düşünüyorum ilkinde annem tuzlamıştı ama çok fazla bekletmedi bunda da tuzlarım herhalde ama kundak konusunda kararsızım kundağın bebeğe iyi geldiğini okumuştum en azından uyurken kundaklarım diye düşünüyorumKizlarrr bu arada bebisini kundaklamayi ya da tuzlamayi dusunen var miiii???
Merak ettimmm...
Aman aman aman nasil alistin fransaya dil mil de zor onlarinYok Can'ım benim eşim inşaat işinde .. Kendisi çok küçükken başlamış çalışmaya bundan yıllar öncede kendi kendine karar vermiş buraya Fransa'ya gelmiş işini burda geliştirmiş evini hayatını kurmuş tek başına.. Bizde kendisi Türkiye ye izne geldiğinde tesadüf eseri tanışmıştık:)
Ben düşünüyorum ilkinde annem tuzlamıştı ama çok fazla bekletmedi bunda da tuzlarım herhalde ama kundak konusunda kararsızım kundağın bebeğe iyi geldiğini okumuştum en azından uyurken kundaklarım diye düşünüyorum
Çok çok zor daha tam çözemedim ki herşeyi üç yıl olacak Burdayım daha doldurmadım bile gurbet zor gerçekten zor ama eşim çocuklarım burda artık onların hayatını düşünüyorum iyi bir gelecekleri olsun diye ...zorlanıyorum hala ama RAbbim kolaylığını veriyor ..sana da Allah sabır versin Cidde'n bir yerden sonra başka bir yer ağır geliyor insana sudan çıkmış balık gibi oluyorsunAman aman aman nasil alistin fransaya dil mil de zor onlarinay ben ankaraya alisamadim daha Allah yardimcin olsun
Benim isim senden kolay bildigim dil bildigim ulke yani. Senin isin cok zor adaptasyon olarak. Benim fasli bir tanidigim vardi. Fransiz somurgesiymisler ya onlar zamaninda fransizca biliyor iste konusuyordu mesela zaten hic birsey anlamiyorsun dil telaffuzuda zor aksi gibiÇok çok zor daha tam çözemedim ki herşeyi üç yıl olacak Burdayım daha doldurmadım bile gurbet zor gerçekten zor ama eşim çocuklarım burda artık onların hayatını düşünüyorum iyi bir gelecekleri olsun diye ...zorlanıyorum hala ama RAbbim kolaylığını veriyor ..sana da Allah sabır versin Cidde'n bir yerden sonra başka bir yer ağır geliyor insana sudan çıkmış balık gibi oluyorsun
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim mesajlarınız ferahlatıyor yüreğimi.Can'ım çok geçmiş olsun Rabbim seni be bebeğini korusun tatlım ..bak ne dicem kanama Bebek'le ilgili değil dedilerse endişe etme olur mu ..benim tanıdığımın başına geldi gayette sağlıklı ve doğurması gereken haftada doğurdu ..birde onlarda en son karar olarak cinsel ilişkiden kaynaklanmış olabileceğini söylediler..öyle Bi durum söz konusu mu
Ben de sana yüzde yüze katılıyorum karşıdan bir şey bekleyince üzülüyor insan ben o yüzden kimseden bir şey beklemiyorum yapmadıklarında üzülmüyorum yaptıklarında Mutlu oluyorumamin inşaallah iyi aileler oluruz..
koskoca insanlar nedüşünüp neden öyle davranıyorlar bilemiyorum anlamıyorum..
tek bildiğim kimseden bi şey beklememek sıfır beklenti maximum mutluluk
ve de bi başkası için kendimizi üzmemek..
Ay zaten yorgun ve gerginim paralarım o karıyı al telefonu ne her bo.. Arıyosun de mesai saati Çoktan bitti hadi başka zaman deÇok sinirliyim çok
Eşimin doktora sınıfından bir iranlı kız tüm sorularında eşimi arıyor öyle sorup kapatmıyor da 7-12-5 dk konuşuyorlar
Whatsapp grupları var oradan niye sormuyor bu kız çok sinir oldumkız dediğim de eşim yaşının büyük olduğunu söylüyor.
Aynı sınıftan bir kız da üniformalı erkeklere bayıldığını söylemişti bir de eşimin kaslarından bahsetmişti whatsapptabu kız da özbekistanlı.
Eşime belli etmemeye çalışıyorum totosu kalkmasın diye ama çok sinirleniyorum
Bu hafta da üç kere nöbet tuttu yine yok bu akşam, nöbetteyken de aramış mıdır diye düşünüyırum ay sinirlerim bozuldu kendimi yiyorum burda
Canım illa ki kundaklayacaksın diye birşey yok zaten..baktin bebeğin rahat uyuyamıyor sürekli uyanıyor bir çare olarak deneybilirsin..yani ben de 3ünü de kundakladım diyemem,tamamen ihtiyaca göre hareket ettim :))Sagol canm cevap icin.. O konuda haklisn kundaklayinca daha guvende hissedebilirler ama ben de yazin sicagi olacagi icn istemiyorm sanirmm...
Üff sinir oldum ya !! Bu nedir arkadaş hamilelik yetmiyor bide milletin karısıyla kızıyla mı uğraşcaz !! Piyasada adam bulamamışlar evli adamlara mı sardılar !Canım, ben kendime yakıştıramadığımdan eşime konuşma şununla diyemedim bile. Eşim kendisi anladı huzursuz olduğumu.
Onlar nasıl arayıp utanmadan muhabbet kurmaya çalışıyorlar anlayamıyorum.
Dediğin gibi yolmak lazım onu bir güzel. Bacağım kadar boyu var kap kara suratına civciv sarısı boyatmış tiftik saçlarını tipinde meymenet yok pis kızın
Ilgi görmek hoşuna gitmiştir belkide ama biz kadınlar ilgi göremeyiz dimi !! Hata bizde zaten aman yanlış bişey yapmayalım onların gönlü olsun mutlu olsunlar çıkmıcaktın arkadaşım ya sınıftan arkadaşım diceksinKızın muhabbeti nasıl benim eşimin kasları olabiliyor ya , ya da basıl her sorununda benim eşimi arayabiliyor başka bir kız
Kas muhabbeti olduğunda eşim ne diyebilirim kendi terbiyesizliği deyip hiç cevap bile vermemişti ama bu kızın arama olayları da sıklaşınca acaba diyorum bizimkisi mi yüz veriyor.
Ben başkasının yanında güldüm diye çok şuh güldün orada öyle yapmayacaktın diye kızan adam eşim, dershanenin whatsapp grubundan bile çıkmamı istedi erkekler muhabbet ediyor senin ne işin var orada diyerek ki 5 erkek gerisi kızdı.
kafam yanıyor sinirden inanır mısın gözlerim yaşarıyor, ama ağladığımdan değil sinirimden yaşarıyor ben niye ağlıyım
Canını Sıkma öyle bi durum olsa emin ol ni şekilde kendi ayakların üzerinde durursunBen de öyle süşünüyorummuhabbeti olmasa kız neyden yüz bulup arasın ki. Benim yanımda da konuştu kaç kere hep dersten konuşuyor hocalardan konuşuyor ama sınıfta başkaları da var onları arasın her şeyi benimki bildiğinden mi yooo
Yanımda değil nöbetçi bu akşam da, yarın sabah gelecek. Tüm gece uyumayıp o geldiğinde uyumak istiyorum yüZünü bile görmek istemiyorum.
Of kendime çok kızgınım şu anda, bu adam beni aldatsa boşanıp ayaklarımın üzerinde nasıl dururum neden köpek gibi çalışıp biyerlere atanmadım ki ben
Çok iıginç canım 3 çocuk büyüttüm hiç duymadım o damlayı..yine de umarım hiç ihtiyacımız olmaz ..çok teşekkürler..Yok kız bana Türkiye'deki tanıdıklarım önerdi de burda gittim buldum ..orda çoğu eczanede var biogaia gaz damlası diye söyle veriyorlar kuzenim kız kardeşim hepsi ayrı ayrı şehirler de yaşıyorlardı bir de onlar önerdi de burda bulduk :) anasonu da annem geldiğinde getirmişti :) kesinlikle erkeklerde kolik daha çok görünüyormuş
Hay ağzını öpimNe arayip duruyor o ..ltak yaaa.veteriner tek.yim ayni zamanda turizmciyim.hic sevmedigim milletlerdendir iranli ozbek vs.ucuz ..ospular .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?