2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar hurma yemek doğumu kolaylaştırılmış dun dinledim bir kanalda ama hangi haftadan itibaren yenildiğini kacirdim bilen varmı ve deneyen

Kızlar çok hoş bi cibinlik gördüm bakın bakalım nasıl kız anneleri içinde resmini çektim
İnstagramda bende görmüştüm canım cok güzeller ben kiralamayı düşünmüştüm cibinlik hastane için satın almayla aynı fiyat neredeyse

Can'ımın insanın kaderi kısmeti işte sen bizim evlilik hikayemizi duysan inanamazsın :)
Aynen ya hem berbat hem zor bir dil çok çabalaman lazım tıkamıyorumda bazen ama artık mecbur inşallah çocuklarım büyüyünce daha kolay daha güzel olur her şey :)
Neden keşke bende etmeseydim diyorsun tatlım

Çok iıginç canım 3 çocuk büyüttüm hiç duymadım o damlayı..yine de umarım hiç ihtiyacımız olmaz ..çok teşekkürler..
İnşallah olmaz temennimiz o Can'ım ama olursa Eğer aklında bulunsun tamamen doğal bir damla hemen hemen her yerde var

Birgun dinlerim kismetse canim ben severim oyle dinlemeyi ask hikayelerini
Cocuklarin ana dili gibi konusur valla orda buyuyecekleri icin
Neden keske diyorum cunku burda bizi baglayan bi esimin babasi var. Baskada kimse yok. Orda benim sulalem var, annem babam var, hem ozluyorum, hemde burda imkanlar cok dusuk istanbulda yasamis olsaydik hersey daha kolay olurdu burda ben calisamiyorum filan dert yani hersey

İki cümlelik bizim hikayemiz tatlım :) keşke öyle uzunnnnnnn bir aşk hikayesi olsaydı :))))))) hey gidi biz ne çılgınmışız:))))))
Valla haklısın Can'ım ne diyim aynı şeyleri yaşıyoruz seninle o kadar iyi anlıyorum ki seni düşüncelerini hislerini .. İnanır mısın oğlumu yalnız büyütmek ne kadar koydu bana ... İlk şeylerini kimsesiz kutlamak kimsesiz büyütmek ne biliyim zoruma gitmedi değil ama alıştım ... Bu seçim bizim sonuçta... Eşimle Allah şükürler olsun çok nadir tartışız ama ne yalan söyleyim tartıştığımda içimden geçmiyor değil sinir anında mesela kapıyı çarpıp gideceğim kimse bile yok düşünsene yalnızlığın dibi dibi ..

Sen üzülürsün canım sus sus nereye kadar.ben cok saygılıydım ama yetti canımaa :)
Maşallah sana csnim.gerçekten saygili olmasan bu gibi insanlara katlanamazdin.emekli olmuşlar iki kira çok degilmi.senin de çoluk çocuğun olacak onlara yatirim yaparsin.onlar ihtiyaçları olduğunda söylerler arada verirsininiz uç beş kuruş .her ay düzenli kira aliyorlar ne iyi..bi de baskalarina aliyorlar .sana daha busey almamislar .sinir oldum gerçekten..

Gecmis olsun arkadasim dikkat et kendine bol bol dinlen.

bende günde 2 kullanıyorum kan değerlerim düşük çıktı doktor 1 den 2 ye çıkardı.

Kabızlık yapmıyor mu ya? Benim de kan değerim 10 çıktı 2 kere feramat alıyorum çok kabızlık yaptı. Hiç memnun değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…