Son haftalarda cnm 36 dan sonra başlıcam ben gerçi şimdide arada yiyorum sevdiğimdenKızlar hurma yemek doğumu kolaylaştırılmış dun dinledim bir kanalda ama hangi haftadan itibaren yenildiğini kacirdim bilen varmı ve deneyen
İnstagramda bende görmüştüm canım cok güzeller ben kiralamayı düşünmüştüm cibinlik hastane için satın almayla aynı fiyat neredeyseKızlar çok hoş bi cibinlik gördüm bakın bakalım nasıl kız anneleri içinde resmini çektim
Ne kadar ki ben fiyatını öğrenemedim henüzİnstagramda bende görmüştüm canım cok güzeller ben kiralamayı düşünmüştüm cibinlik hastane için satın almayla aynı fiyat neredeyse
Tanesi 100 TL idi cibinlikNe kadar ki ben fiyatını öğrenemedim henüz
Can'ımın insanın kaderi kısmeti işte sen bizim evlilik hikayemizi duysan inanamazsın :)Benim isim senden kolay bildigim dil bildigim ulke yani. Senin isin cok zor adaptasyon olarak. Benim fasli bir tanidigim vardi. Fransiz somurgesiymisler ya onlar zamaninda fransizca biliyor iste konusuyordu mesela zaten hic birsey anlamiyorsun dil telaffuzuda zor aksi gibilö porsiyon filan bi degisik kafayi yerdim oralarda sen dayanikliymissin. Annen babanda iyi goz yummus benimkiler ankarayi bile kabul etmiyolardi keskede bende etmeseydim diyorum zaten.
İnşallah olmaz temennimiz o Can'ım ama olursa Eğer aklında bulunsun tamamen doğal bir damla hemen hemen her yerde varÇok iıginç canım 3 çocuk büyüttüm hiç duymadım o damlayı..yine de umarım hiç ihtiyacımız olmaz ..çok teşekkürler..
Ben denedim ama Bi faydası olmadı yaKızlar hurma yemek doğumu kolaylaştırılmış dun dinledim bir kanalda ama hangi haftadan itibaren yenildiğini kacirdim bilen varmı ve deneyen
Bende arada yiyorum simdi saol cnm bklim normal olacakmi dogumSon haftalarda cnm 36 dan sonra başlıcam ben gerçi şimdide arada yiyorum sevdiğimden
Birgun dinlerim kismetse canim ben severim oyle dinlemeyi ask hikayeleriniCan'ımın insanın kaderi kısmeti işte sen bizim evlilik hikayemizi duysan inanamazsın :)
Aynen ya hem berbat hem zor bir dil çok çabalaman lazım tıkamıyorumda bazen ama artık mecbur inşallah çocuklarım büyüyünce daha kolay daha güzel olur her şey :)
Neden keşke bende etmeseydim diyorsun tatlım
İki cümlelik bizim hikayemiz tatlım :) keşke öyle uzunnnnnnn bir aşk hikayesi olsaydı :))))))) hey gidi biz ne çılgınmışız:))))))Birgun dinlerim kismetse canim ben severim oyle dinlemeyi ask hikayelerini
Cocuklarin ana dili gibi konusur valla orda buyuyecekleri icin
Neden keske diyorum cunku burda bizi baglayan bi esimin babasi var. Baskada kimse yok. Orda benim sulalem var, annem babam var, hem ozluyorum, hemde burda imkanlar cok dusuk istanbulda yasamis olsaydik hersey daha kolay olurdu burda ben calisamiyorum filan dert yani hersey
Maşallah sana csnim.gerçekten saygili olmasan bu gibi insanlara katlanamazdin.emekli olmuşlar iki kira çok degilmi.senin de çoluk çocuğun olacak onlara yatirim yaparsin.onlar ihtiyaçları olduğunda söylerler arada verirsininiz uç beş kuruş .her ay düzenli kira aliyorlar ne iyi..bi de baskalarina aliyorlar .sana daha busey almamislar .sinir oldum gerçekten..Sen üzülürsün canım sus sus nereye kadar.ben cok saygılıydım ama yetti canımaa :)
Canim ben bundan kizimin besigi icin siparis verdim bir de taki yastigiKızlar çok hoş bi cibinlik gördüm bakın bakalım nasıl kız anneleri içinde resmini çektim
Gecmis olsun arkadasim dikkat et kendine bol bol dinlen.Kızlar merhaba,
Her şey iyi giderken dün kanamam oldu gece. Öyle korkuluyum ki.. Hemen yakın bir hastaneye dr a gittik bebeğimizi gördük, kalp atışları vs her şey iyiydi. Kanama neden dolayı bilmiyoruz. Rahim ağzımda kapalı, nst de doğum sancısı da çıkmadı. Gece hemen kendi dr umu aradık, o da kanaman ve ağrın artmadıkça sıkıntı yok dedi. Bebeğimin hareketleri de iyi şükür. Az az kanamam devam ediyorendişeliyim, korkuluyum. Yarın sabah kendi dr uma gideceğim bir aksilik çıkmazsa bugün inşaAllah. Dua edin bize kızlar...
Kanama gören oldu mu aranızda hiç?
sağol canım amin
bende günde 2 kullanıyorum kan değerlerim düşük çıktı doktor 1 den 2 ye çıkardı.
Heralde eşimden yüz buldu ben neden kimseyi aramıyorum ya da beni neden kimse aramıyor. Çok üzgünüm çokNe arayip duruyor o ..ltak yaaa.veteriner tek.yim ayni zamanda turizmciyim.hic sevmedigim milletlerdendir iranli ozbek vs.ucuz ..ospular .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?