- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
Onun beğendiği üniformayı eşi yıkayıp ütüleyip giydiriyor adamın üstüne bir deAman diyim şimdi konuşupta havalara solma onu ..ne sinir bozucu bir durum nefret ediyorum böyle kadınlar ne isterler ne bulurlar evli barklı erkekler de Allah ın belaları ..bu hepte böyle zaten nerde evli erkek orda muhakkak baş belaları..sen üzülme arkadaşım ufak bir sinir bozucu durumda müdahale edersin ama şimdilik hiçççççççç sinirlendiğini belli etme ...bide bu üniformalı aşkı olan kadınların alıp başını duvara sürtüp çıkan kıvılcımla da bir keyif sigarası yakmak var tabi doğumdan sonra :)
Ben kimseyle uğraşamam şu dünyada bir tek kendi yaptıklarımdan mesulum günahıyla sevabıyla, eş te olsa bir yere kadar gözlerini bağlayamam ya adamın hele ki el kızı... Benimki yüz vermeseydi bu cesareti bulamazdı onlar. Hiç değmeyecek insanlar için eşe yalan smylemek niye? Belki de ben yarın arama kaydında görürüm zaten demeseydim söylemeyecekti bile. Self servisten arama kaydına ve mesaj geçmişine bakacağım gelince telefondan şifresini alıp. Benim hörmediğim bilmediğim konuşmalar geçmiş mi bakalım aralarındaÜff sinir oldum ya !! Bu nedir arkadaş hamilelik yetmiyor bide milletin karısıyla kızıyla mı uğraşcaz !! Piyasada adam bulamamışlar evli adamlara mı sardılar !
Sağol arkadaşım.Gecmis olsun arkadasim dikkat et kendine bol bol dinlen.
Geçmiş olsun arkadaşım doktorun dediğini yap gerisi Allaha kalmış. Şu mübarek günlerin hürmetine şafi sıfatıyla şifa versin Allah sanaPlasentam aşağı kaymış kızlarkanamam ondanmis dr 4 gün yatican hic kalkmayacaksin dedi sonra tekrar kontrol. Kanama artarsa hastaneye yatis ve hatta belki bebegimi alacaklar.. Allah'ım yardım etsin, dua edin olur mu?
Sağol arkadaşım.
canım hiç sıkma canını. bazı kadınlar o kadar yüzsüz ki eşin küfretse, iltifat olarak alıyor. eğer eşin sorun etmezse mesai dışında telefonlarını sen cevapla. devamlı sen çıkınca aramazlar belki.Heralde eşimden yüz buldu ben neden kimseyi aramıyorum ya da beni neden kimse aramıyor. Çok üzgünüm çok
nedeni neymiş canım? çok geçmiş olsun. inşallah düzelir.Plasentam aşağı kaymış kızlarkanamam ondanmis dr 4 gün yatican hic kalkmayacaksin dedi sonra tekrar kontrol. Kanama artarsa hastaneye yatis ve hatta belki bebegimi alacaklar.. Allah'ım yardım etsin, dua edin olur mu?
Sağol arkadaşım.
Ben kimseyle uğraşamam şu dünyada bir tek kendi yaptıklarımdan mesulum günahıyla sevabıyla, eş te olsa bir yere kadar gözlerini bağlayamam ya adamın hele ki el kızı... Benimki yüz vermeseydi bu cesareti bulamazdı onlar. Hiç değmeyecek insanlar için eşe yalan smylemek niye? Belki de ben yarın arama kaydında görürüm zaten demeseydim söylemeyecekti bile. Self servisten arama kaydına ve mesaj geçmişine bakacağım gelince telefondan şifresini alıp. Benim hörmediğim bilmediğim konuşmalar geçmiş mi bakalım aralarında
Bu haftalarda yeme canım tabi erken doguma sebep olabilir mazallah.offf çok ta severim bayılırım..Kızlar hurma yemek doğumu kolaylaştırılmış dun dinledim bir kanalda ama hangi haftadan itibaren yenildiğini kacirdim bilen varmı ve deneyen
Şoktayım yemin ederim bu Nasıl bir terbiyesizOnun beğendiği üniformayı eşi yıkayıp ütüleyip giydiriyor adamın üstüne bir de
Plasentam aşağı kaymış kızlarkanamam ondanmis dr 4 gün yatican hic kalkmayacaksin dedi sonra tekrar kontrol. Kanama artarsa hastaneye yatis ve hatta belki bebegimi alacaklar.. Allah'ım yardım etsin, dua edin olur mu?
Canım Allah yar ve yardımcın olsun bol bol dinlen wc den başka hiç birşey için kalkma .. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin 4 gün sonra .. ÜZülme olur mu büyüdüler artık annesi sen yine de her durum için hazırlıklı ol eşin çantanı hazırlasın koysun kenara hayırlısıyla sağ salim kavuşmak nasip olsun bebeğinePlasentam aşağı kaymış kızlarkanamam ondanmis dr 4 gün yatican hic kalkmayacaksin dedi sonra tekrar kontrol. Kanama artarsa hastaneye yatis ve hatta belki bebegimi alacaklar.. Allah'ım yardım etsin, dua edin olur mu?
Sağol arkadaşım.
Teşekkür ederim tatlım Allah'a havale ettim saygısızlık da yapmıyorum içimden ne geçiyorsa yüzlerine söylüyorum cok yüz yüze gelmiyoruzMaşallah sana csnim.gerçekten saygili olmasan bu gibi insanlara katlanamazdin.emekli olmuşlar iki kira çok degilmi.senin de çoluk çocuğun olacak onlara yatirim yaparsin.onlar ihtiyaçları olduğunda söylerler arada verirsininiz uç beş kuruş .her ay düzenli kira aliyorlar ne iyi..bi de baskalarina aliyorlar .sana daha busey almamislar .sinir oldum gerçekten..
Canımm hiç endişe etme bol bol sıvı iç özellikle su ve yat cok şükür ki 30.haftadasın Bebek doğsa bile 1 aya toplar kendini güzel düşün Allah yardımcın olsunPlasentam aşağı kaymış kızlarkanamam ondanmis dr 4 gün yatican hic kalkmayacaksin dedi sonra tekrar kontrol. Kanama artarsa hastaneye yatis ve hatta belki bebegimi alacaklar.. Allah'ım yardım etsin, dua edin olur mu?
Sağol arkadaşım.
Cibinlik ve takı yastıgı mı canımmm hangi renk ve ne kadara yaptırdın cok güzel güle güle kullanınCanim ben bundan kizimin besigi icin siparis verdim bir de taki yastigi
Öyle çok fazla geliyorum canım 1 tane falan anca son haftalarda 3 4 tane yerim heraldeBu haftalarda yeme canım tabi erken doguma sebep olabilir mazallah.offf çok ta severim bayılırım..
Bu ilk canimm hatta acil yolu gozuktu bu gun bana 2 gundur gecmeyen agrim varHayırlısı oldun muhakkak haber ver ama olur mu az kalmış zaten ..yalnızsın ama lütfen kendine çok yüklenme her ne kadar yapmam etmem desende ana yüreği kalkar tüm işe koşturursun biliyorum Allah yar ve yardımcın olsun dilerim sağlıkla kucağına alırsın.. Bir şeyi merak ettim daha önceki gebeliklerinde bu sorun oldu mu yoksa bu ilk mi
33 canimKaçıncı haftadasın
Git ozaman gecmış olsun çok mu Ağrı'n var kAsık bölgesinde falan mıBu ilk canimm hatta acil yolu gozuktu bu gun bana 2 gundur gecmeyen agrim var
Cok gecmis olsun canim. Neyden kaynaklaniyor acaba asagi kaymasiPlasentam aşağı kaymış kızlarkanamam ondanmis dr 4 gün yatican hic kalkmayacaksin dedi sonra tekrar kontrol. Kanama artarsa hastaneye yatis ve hatta belki bebegimi alacaklar.. Allah'ım yardım etsin, dua edin olur mu?
Sağol arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?