2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ee soylesene o zaman nasil oldu
Aynen ayni seyleri yasiyormusuz gercekten cok zor yani. Beni anlayan, ayni hisleri paylasan birinin olmasi rahatlatti acikcasi :)
Bende cocugumu tek buyutucem mecbur hic birseyini goremeyecekler ne anane, ne teyze dogru duzgun tanimiyacak. Bir baglari olmicak benim ailemle oglumun. Dedigin gibi bizim secimimiz yapicak birsey yok :)
Bizde esimle oyle cok tartismayiz cok sukur ama birkere kavga aninda valiz toplayip gidiyordum az daha istanbula oylede deliyim birdaha da oyle tartismadik korkuttum benim herifi iyi oldu

Allah yardim etsin. İnsallah zamaninda gelir senin kucuk melek.. Doktorun dedigini yapta hic kimildama duzelir insallah

Yok cnm kanamam 1 gün oldu sonra olmadı bebege bakıyorlar ultrasonla sorun yoksa problem yok gelen kan genelde anneden geliyor ya plasentadan ya rahim büyürken rahimden olabiliyor kafana takıp kendine dert etme bence Allahın izniyle sende bebişini kucagına saglıkla alırsın

Kızlar hurma yemek doğumu kolaylaştırılmış dun dinledim bir kanalda ama hangi haftadan itibaren yenildiğini kacirdim bilen varmı ve deneyen
Bende duydum onu cnm.Rahim kasılmalarını tetikleyip erken doguma sebep olabilecegi için 36.haftadan sonra günde 7 adet hurma yiyip bol yürüyüş tavsiye ediyorlar

Geçmiş olsun cnm iş yapma sadece tuvalete kalk hiçbirsey olmaz almazlar bebişini en kötüyü düşünme doktorlar hep en kötüyü söylüyorlar.Dua et inan vd bolca yat

Kızlar hurma yemek doğumu kolaylaştırılmış dun dinledim bir kanalda ama hangi haftadan itibaren yenildiğini kacirdim bilen varmı ve deneyen

Benim de bi bilgi yok son haftalarda 36.haftadan sonra yiyebilirsiniz.simdi de günde birkaç tane yesen bisey olmaz sanirim.hem bebeğe çok faydali olduğunu duymuştum.

Cok hafif kasik bel agrisi bekliyorum gecmesse ogle sonu gidicem acil buranin berbat o yuzden gecsin gununde dogsun diye dua ediyorum dualarini bekliyorum
Dualarım seninle Allah yar ve yardımcın oldun dilerim Zaman'ında doğar .... Kucagına hayırlısıyla al inşallah evladını annesi ... Ağrı'n Hla devam ediyorsa lütfen git ihmal etme be haber ver merak ederiz

Valla kesinlikle arada bir gözlerini korkutmak lazım ... Ben demiştim ona belki burda çekip gideceğim yer yok kimse yok ,, ama eğer senden yüreğinden çekip gidersem bil ki bir daha asla eskisi gibi olmam diye ... Neyse ki o gün bugün sorun yok .. Ya zaten bizim sorunlarda ikimizden kaynaklı olmuyor hep cahil insanlardan .... Umarım sende hayırlısıyla kucagına alırsın ve sağlıkla büyütürsün tatlım biraz zorlanacaz ama o missss kokularını içimize çektiğimizde tüm gücümüz yerine gelecek

Geçmiş olsun hiç bir şey yapmadan yatacaksın artık gerisi Allah'a emanet inşallah Zaman'ında gelir bebeğin

Iyi haftasonlari guzel ağustos anneleri. Bisey soracam ozellikle tecrubeli annelere simdi emzirme sutyeni baktim da emzirme atleti de gordum ve atlet kullananlarin hepsi ekstra sutyene gerek kalmadigini yazmislar simdi biz agustos annesi olacagimiz icin atlet mantikli gelmior sanki sicak olur giyilmez diye ama emin de olamadim aslinda ekstra sutyene ihtiyac yoksa cok uygun olur sizce giyebilir miyiz sicaklarda atleti

Kızlar ya bisey sorcam, ben göbeğini ağır hissediyorum, sanki tas baglamislar. Hani insanın kolu yorulur ya benim görevim yorulmuş gibi. Böyle olan var mı yada duyan

Umarim canim Allah verdigine gore yardim eder.. Korkmuyorum yani tek buyutmekten dunyaya gelen buyuyor bir sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…