Ee soylesene o zaman nasil olduİki cümlelik bizim hikayemiz tatlım :) keşke öyle uzunnnnnnn bir aşk hikayesi olsaydı :))))))) hey gidi biz ne çılgınmışız:))))))
Valla haklısın Can'ım ne diyim aynı şeyleri yaşıyoruz seninle o kadar iyi anlıyorum ki seni düşüncelerini hislerini .. İnanır mısın oğlumu yalnız büyütmek ne kadar koydu bana ... İlk şeylerini kimsesiz kutlamak kimsesiz büyütmek ne biliyim zoruma gitmedi değil ama alıştım ... Bu seçim bizim sonuçta... Eşimle Allah şükürler olsun çok nadir tartışız ama ne yalan söyleyim tartıştığımda içimden geçmiyor değil sinir anında mesela kapıyı çarpıp gideceğim kimse bile yok düşünsene yalnızlığın dibi dibi ..
Allah yardim etsin. İnsallah zamaninda gelir senin kucuk melek.. Doktorun dedigini yapta hic kimildama duzelir insallahPlasentam aşağı kaymış kızlarkanamam ondanmis dr 4 gün yatican hic kalkmayacaksin dedi sonra tekrar kontrol. Kanama artarsa hastaneye yatis ve hatta belki bebegimi alacaklar.. Allah'ım yardım etsin, dua edin olur mu?
Sağol arkadaşım.
Yok cnm kanamam 1 gün oldu sonra olmadı bebege bakıyorlar ultrasonla sorun yoksa problem yok gelen kan genelde anneden geliyor ya plasentadan ya rahim büyürken rahimden olabiliyor kafana takıp kendine dert etme bence Allahın izniyle sende bebişini kucagına saglıkla alırsınşükür ki kanamam çok değil canım. Peçete sürünce görüyorum biraz kan, işaret parmağının bir boğumu kadar falan. Şakır şakır değil. Previa da yok. Ve kızım gayet iyi hareketli. Kanama da neyin nesineden kaynaklı belli değil benimki dün geceden beri dinleniyorum bende. Üstelik bugün de doğum günümdü..
çok şükür sen evladına kavuşmuşsun, inşaAllah yine kavuşursun. İnşaAllah sapasağlam ikimizde kavuşuruz. Allah'ım bizlere bağışlasın.
senin kanaman kesildi mi şimdi?
Cok hosmus canim. Hangi sitede inceleyim yakındanKızlar çok hoş bi cibinlik gördüm bakın bakalım nasıl kız anneleri içinde resmini çektim
Cok hafif kasik bel agrisi bekliyorum gecmesse ogle sonu gidicem acil buranin berbat o yuzden gecsin gununde dogsun diye dua ediyorum dualarini bekliyorumGit ozaman gecmış olsun çok mu Ağrı'n var kAsık bölgesinde falan mı
Cok hafif kasik bel agrisi bekliyorum gecmesse ogle sonu gidicem acil buranin berbat o yuzden gecsin gununde dogsun diye dua ediyorum dualarinizi bekliyorum
Bende duydum onu cnm.Rahim kasılmalarını tetikleyip erken doguma sebep olabilecegi için 36.haftadan sonra günde 7 adet hurma yiyip bol yürüyüş tavsiye ediyorlarKızlar hurma yemek doğumu kolaylaştırılmış dun dinledim bir kanalda ama hangi haftadan itibaren yenildiğini kacirdim bilen varmı ve deneyen
Geçmiş olsun cnm iş yapma sadece tuvalete kalk hiçbirsey olmaz almazlar bebişini en kötüyü düşünme doktorlar hep en kötüyü söylüyorlar.Dua et inan vd bolca yatPlasentam aşağı kaymış kızlarkanamam ondanmis dr 4 gün yatican hic kalkmayacaksin dedi sonra tekrar kontrol. Kanama artarsa hastaneye yatis ve hatta belki bebegimi alacaklar.. Allah'ım yardım etsin, dua edin olur mu?
Sağol arkadaşım.
Kızlar hurma yemek doğumu kolaylaştırılmış dun dinledim bir kanalda ama hangi haftadan itibaren yenildiğini kacirdim bilen varmı ve deneyen
Dualarım seninle Allah yar ve yardımcın oldun dilerim Zaman'ında doğar .... Kucagına hayırlısıyla al inşallah evladını annesi ... Ağrı'n Hla devam ediyorsa lütfen git ihmal etme be haber ver merak ederizCok hafif kasik bel agrisi bekliyorum gecmesse ogle sonu gidicem acil buranin berbat o yuzden gecsin gununde dogsun diye dua ediyorum dualarini bekliyorum
Valla kesinlikle arada bir gözlerini korkutmak lazım ... Ben demiştim ona belki burda çekip gideceğim yer yok kimse yok ,, ama eğer senden yüreğinden çekip gidersem bil ki bir daha asla eskisi gibi olmam diye ... Neyse ki o gün bugün sorun yok .. Ya zaten bizim sorunlarda ikimizden kaynaklı olmuyor hep cahil insanlardan .... Umarım sende hayırlısıyla kucagına alırsın ve sağlıkla büyütürsün tatlım biraz zorlanacaz ama o missss kokularını içimize çektiğimizde tüm gücümüz yerine gelecekEe soylesene o zaman nasil oldu
Aynen ayni seyleri yasiyormusuz gercekten cok zor yani. Beni anlayan, ayni hisleri paylasan birinin olmasi rahatlatti acikcasi :)
Bende cocugumu tek buyutucem mecbur hic birseyini goremeyecekler ne anane, ne teyze dogru duzgun tanimiyacak. Bir baglari olmicak benim ailemle oglumun. Dedigin gibi bizim secimimiz yapicak birsey yok :)
Bizde esimle oyle cok tartismayiz cok sukur ama birkere kavga aninda valiz toplayip gidiyordum az daha istanbula oylede deliyimbirdaha da oyle tartismadik korkuttum benim herifi iyi oldu
Hayırlı olsunBizde plakalara düştük. Duzceden selam olsun
Geçmiş olsun hiç bir şey yapmadan yatacaksın artık gerisi Allah'a emanet inşallah Zaman'ında gelir bebeğinPlasentam aşağı kaymış kızlarkanamam ondanmis dr 4 gün yatican hic kalkmayacaksin dedi sonra tekrar kontrol. Kanama artarsa hastaneye yatis ve hatta belki bebegimi alacaklar.. Allah'ım yardım etsin, dua edin olur mu?
Sağol arkadaşım.
Umarim canim Allah verdigine gore yardim eder.. Korkmuyorum yani tek buyutmekten dunyaya gelen buyuyor bir sekildeValla kesinlikle arada bir gözlerini korkutmak lazım ... Ben demiştim ona belki burda çekip gideceğim yer yok kimse yok ,, ama eğer senden yüreğinden çekip gidersem bil ki bir daha asla eskisi gibi olmam diye ... Neyse ki o gün bugün sorun yok .. Ya zaten bizim sorunlarda ikimizden kaynaklı olmuyor hep cahil insanlardan .... Umarım sende hayırlısıyla kucagına alırsın ve sağlıkla büyütürsün tatlım biraz zorlanacaz ama o missss kokularını içimize çektiğimizde tüm gücümüz yerine gelecek
Bugun haftasonu ya herkes esleriyle takiliyor heralde benim gibi esi calisan yok zannedersem burasi ondan bos..Kızlar eslerle nasıl tanıştık hadi anlatalım eski günleri yaad edelim bebislerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?