- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
- 133
Olabilir bnmkide yok evde benim eşim arkadasimin arkadaşıydı bnm.numarami falan almis görmüş beni beğenmiş bende niyeyse sazan gibi atladim hemenBugun haftasonu ya herkes esleriyle takiliyor heralde benim gibi esi calisan yok zannedersem burasi ondan bos..ben anlatirim sen baslada bende anca yetisirim sana
Bundan yillar yillar onceydi sene 2010 :) ben daha liseden yeni mezun olmusum. Ankara'da uni kazanmisim. Annemlerle kaydolmaya gittik neyse kaydoldum filan uniye. Donduk istanbula.. Okulun sitesi vardi iste arkadas edinmek icin sonucta yenisin oraya girmistim. Ordan kizlarla erkeklerle bi arkadaslik oldu filan. Sonra ankaraya gittigimde yanliz kalmadim hic. Esimde bu arkadaslarimdan birinin arkadasiydi. Biz onun vasitasiyla daha sonra internetten tanistik konustuk kamerayla gorustuk filan. Birbirimizden hoslandik. Ben ama örgün okumadim uzaktan egitim ile okudum. Oda soyle oluyor yilda 4 kere sinavlara ve derslere geliyorsun ankaraya. Neyse iste bu sevgili olmamizi istedi ben uzaktan sevgili olmam dedim. Biraz yalanla dolanla kandirdi beni. Daha sonra iyiki de yalan soylemisim yoksa benimle olmazdin dedi filanKızlar eslerle nasıl tanıştık hadi anlatalım eski günleri yaad edelim bebislerle
Hemen hemen konu ayni gibi senleOlabilir bnmkide yok evde benim eşim arkadasimin arkadaşıydı bnm.numarami falan almis görmüş beni beğenmiş bende niyeyse sazan gibi atladim hemenhicte huyum değildir ama sonrasında konuştuk falan 6 ay çıktım 6 ayda nişanlı kaldık sonra evlndik ve 4 yildrda evliyiz şimdide kizimizi bekliyoz
Cok gecmis olsun canim..Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin..insallah vaktinde saglikla gelir bebegin..Plasentam aşağı kaymış kızlarkanamam ondanmis dr 4 gün yatican hic kalkmayacaksin dedi sonra tekrar kontrol. Kanama artarsa hastaneye yatis ve hatta belki bebegimi alacaklar.. Allah'ım yardım etsin, dua edin olur mu?
Sağol arkadaşım.
Benim eşimde çalışıyo cnm da Akşama misafirim var diye yazamıyodum şimdi bitirdim işlerimi çorbayla pilavıda Akşama doğru Yaparım oldu bitti :)Bugun haftasonu ya herkes esleriyle takiliyor heralde benim gibi esi calisan yok zannedersem burasi ondan bos..ben anlatirim sen baslada bende anca yetisirim sana
Daha gelmedi eve konuşamadıkcanım hiç sıkma canını. bazı kadınlar o kadar yüzsüz ki eşin küfretse, iltifat olarak alıyor. eğer eşin sorun etmezse mesai dışında telefonlarını sen cevapla. devamlı sen çıkınca aramazlar belki.
Amin canım amin, kimseye fırsat vermesin Rabbim.O ucuz kadınların neye ilgisi yok ki üniforma bahanesi onlara erkek olsun. Erkeklerinde tabi ki hoşuna gidiyor. Allah kötü niyetli insanlardan korusun. Ama senı çok iyi anlıyorum. Kıskançlık değil mesele bu kadininda hoşuna gider erkeğinde. Ben kendimi muhafaza ediyorsam kocam olacak adam niye dikkat etmiyor buna diye insan sinirden kuduruyor.
Eşini uyar güzelce konuş tabi ne kadar yapabilirsen . Bana aynısı olsa fln diye empati yapmasını sağla. Ben olsam kız aradığında ben açıp şimdi musait değil der yüzüne kapatirdim. Arada doktora sınıfına git. İnsan bu dönemde daha hassas oluyor erkeklerde inadina gibi şeyler yapıyor.
Oğlum yeni doğmuştu kahvaltı masasindaydik. O da öğle arası eşim eve gelmeden birsey yiyemiyordum. İlk zamanlar çok zordu. Uykusuz bir çocuktu. Ama öyle böyle değil doğar doğmaz sıfır uyku ve full ilgi isteyen neyse. Hemşirenin biri aradı cir cir konuşuyorlar en sonunda yarın için izin verdi neymiş bugün 6 katlı merdiven çıkmış. Yaa koca g.tlu çıkmış ne olmuş işi o , onun için para alıyor. Nasıl kudurdum yazikmis. Odasında 15 kadınla çalışıyor. Hepside birbirinden asifte. Anlatsam bir sürü olay var. Eşine ayar ver , arada yanına git boş bırakma. Çocuğun olsun zamanla daha da umursamamaya basliyorsun. Tüm dünyan çocuğun oluyor.
Ayrıca keşke calissam diyorsun. Hiiç öyle düşünme ilk cocuk korunurken oldu . O zaman idealist takiliyordum ve iki üç yıl çocuk dusunmuyorduk y.lisans yapıyordum akademik devam edecektim vs. Hamile olduğumu öğrenince kimyam bozuldu bıraktım. Neden çalışmadım diye senin gibi hep sorguladim. Calissam ne olcak gelir seviyemiz artacak, çocuğu bakıcıya birakacaksin fıraten erkek bunu umursamaz çok etkilenmez ama kadınlar öyle etkileniyor öyle zorlanıyor ki. Sonra eve gelince hadi temizliğe birini bulur halledersin ama yemek var. Gün boyu disaridasin cocuguna vicdan yapacaksin haliyle ozluyorsun onunla vakit geçirmek isteyeceksin. É este ilgi isteyecek. Ne oldu sen hem evi kalkındır hemde senin üzerindeki sorumluluk 3 5 kat fazla olsun . Cocugunun en güzel zamanlarını Göreme. Üstüne pertin çıksın o tempoda. Zaten kaç tane dogurucam çalışma hayatını ertelesem ne olacak para kazanmaksa 40imda da kazanirim dedim .eşitlik fln deniyorda hayatta hiç bir zaman eşitlik yok.
Bayaa uzadı neyse o konuyuda kafana takma . Öyle bir adilik yapmaz inşallah. Allah fırsat vermesin.
Ben çalısiyorum canim hafta sonları...Bugun haftasonu ya herkes esleriyle takiliyor heralde benim gibi esi calisan yok zannedersem burasi ondan bos..ben anlatirim sen baslada bende anca yetisirim sana
İyiyim teşekkür ederim, ama sinirim geçmiyor. Eşime göre ortada bir şey yok bir daha açmayacağım telefonlarını yılanın başını küçükken eZdik işte diyor.MinikPiranha canım Nasıl oldun iyi misin
Açmayacakmış bir daha telefonlarını. Bu arada vodafone self servisten arama ve mesaj geçmişine baktım, benim bildiklerim ve dünkü dışında bir arama gözükmüyor o içimi rahatlattı çok şükür biraz. Yine de sinirliyim tabi. Eşim sanki ortada bir sorun yokmuş gibi davranıyorcanım hiç sıkma canını. bazı kadınlar o kadar yüzsüz ki eşin küfretse, iltifat olarak alıyor. eğer eşin sorun etmezse mesai dışında telefonlarını sen cevapla. devamlı sen çıkınca aramazlar belki.
Ayy evet benim kocaninda ağzı iyi laf yapar ozamanlar nasıl kandırdı beni bizde istanbuldaydik ama o anadolu ben avrupa yakasindaydim bide yazindi yazliktaydik internetten görüştük sonrada kandırdı çıktık ayni hemen hemen konular dediğin gibi bu erkek lwr hep ayni heraldeHemen hemen konu ayni gibi senle
Anladim canim cok yorma kendini aman ha..Benim eşimde çalışıyo cnm da Akşama misafirim var diye yazamıyodum şimdi bitirdim işlerimi çorbayla pilavıda Akşama doğru Yaparım oldu bitti :)
Ne ara geri baristinizda evlendiniz kiz orasi kaldi benim kafamdaBende anlatayım o vakit :) biz eşimle aynı ünvstedeydik bölümlerimiz farklı ama aynı devlet yurdunda kalıyoduk bizim bölümden 4. Sınıf bi Arkadaşla aynı odadaymış yemekten inerken bi gün o arkadaşla denk geldik kantine Çay içmeye davet etti bizde kızlarla katıldık oda arkadaşlarıda oradaymış tanıştırdı tabi bizleri hep beraber oturduk sonra grupça takıla takıla eşim bana aşık olmuş bana açılacağını o arkadasa söylemiş bizi tanıştırana akıl almak için o da bu akşam bekle yarın açıl Demiş ben bunu sonradan öğrendim çünkü Bekle diyen arkadasın kendi açıldı bana o akşam ben kabul etmedim ertesi günü eşim açıldı onu kabul ettim edincede sonra başkasından öğrenmesin diye o arkadasın bana teklif ettiğini söyledim :) o da şok :) böylece durum anlaşıldı sonrasında eşim bana aşık ben ona değil 6-7 ay çıkıp yapamıcam deyip ayrıldım ünvst.3 Sınıfta tekrardan bi araya geldik bi 6 ayda öyle çıktık ben tabi yine ayrıldım ama eşim hala bana aşık o okulu bitirdi İst.a ailesinin yanına döndü bende bi yıl sonra mezun oldum ist.a atandım mı :) biz bi süre yine görüştük sonra görüşmeyi kestik tabi problem hep ben aşık olamadım ve çalışma yılımın 1. Yılını doldurduğum sıra biz sözlendik 3 ay sonrada evlendik nasip ve ben eşime aşık oldum :) evlenme hikayem çok garip bi ara merak ederseniz zevkle anlatırım
Benim esim de calisiyor hafta sonlari.. Cok yorma kendini hava deli derecede sicak..Ben çalısiyorum canim hafta sonları...
Ayy evet benim kocaninda ağzı iyi laf yapar ozamanlar nasıl kandırdı beni bizde istanbuldaydik ama o anadolu ben avrupa yakasindaydim bide yazindi yazliktaydik internetten görüştük sonrada kandırdı çıktık ayni hemen hemen konular dediğin gibi bu erkek lwr hep ayni heralde
Atleti evde sütyeni de dışarı çıktığım Zaman giyiyordum ben o yüzden bir tane emzirme sütyeni alırsan iyi olur bn iki atlet bir sütyen almıştımIyi haftasonlari guzel ağustos anneleri. Bisey soracam ozellikle tecrubeli annelere simdi emzirme sutyeni baktim da emzirme atleti de gordum ve atlet kullananlarin hepsi ekstra sutyene gerek kalmadigini yazmislar simdi biz agustos annesi olacagimiz icin atlet mantikli gelmior sanki sicak olur giyilmez diye ama emin de olamadim aslinda ekstra sutyene ihtiyac yoksa cok uygun olur sizce giyebilir miyiz sicaklarda atleti
Olur mu ya ben varım anca yemeği yaptım oğlumla duş aldık biri yanımda biri karnımda uyuyorlar şimdi abi kardeş :)Bugun haftasonu ya herkes esleriyle takiliyor heralde benim gibi esi calisan yok zannedersem burasi ondan bos..ben anlatirim sen baslada bende anca yetisirim sana
Oy minik kuzular ya :) uyusunlarda buyusunler sagliklaOlur mu ya ben varım anca yemeği yaptım oğlumla duş aldık biri yanımda biri karnımda uyuyorlar şimdi abi kardeş :)
Cibinlik ve takı yastıgı mı canımmm hangi renk ve ne kadara yaptırdın cok güzel güle güle kullanın
Canim ben krem uzerine gul kurusu cicekler istedim. Tski yastigi da oyle olacak. Besik falan yerlesince atarim fotosunu cibinlik ve taki yastigi 150 tl dedi.Cibinlik ve takı yastıgı mı canımmm hangi renk ve ne kadara yaptırdın cok güzel güle güle kullanın
Ben hep oyleyim canim:)Kızlar ya bisey sorcam, ben göbeğini ağır hissediyorum, sanki tas baglamislar. Hani insanın kolu yorulur ya benim görevim yorulmuş gibi. Böyle olan var mı yada duyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?