2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Mrblarr
Benimde tarih eylül gösteriyor fakat her nedense ben eylül annesi değil de ağustos annesi olacakmışım gibi hissediyorum o yüzden bu topiğe gelme kararı aldım

Ve nedense içimden bir ses de bebeğim 36 ile 38 hafta arası olacakmış gibi hissediyorum, kız bebek bu kadar erken gelirmi ?

Bugun haftasonu ya herkes esleriyle takiliyor heralde benim gibi esi calisan yok zannedersem burasi ondan bos.. ben anlatirim sen baslada bende anca yetisirim sana
Olabilir bnmkide yok evde benim eşim arkadasimin arkadaşıydı bnm.numarami falan almis görmüş beni beğenmiş bende niyeyse sazan gibi atladim hemenhicte huyum değildir ama sonrasında konuştuk falan 6 ay çıktım 6 ayda nişanlı kaldık sonra evlndik ve 4 yildrda evliyiz şimdide kizimizi bekliyoz

Kızlar eslerle nasıl tanıştık hadi anlatalım eski günleri yaad edelim bebislerle
Bundan yillar yillar onceydi sene 2010 :) ben daha liseden yeni mezun olmusum. Ankara'da uni kazanmisim. Annemlerle kaydolmaya gittik neyse kaydoldum filan uniye. Donduk istanbula.. Okulun sitesi vardi iste arkadas edinmek icin sonucta yenisin oraya girmistim. Ordan kizlarla erkeklerle bi arkadaslik oldu filan. Sonra ankaraya gittigimde yanliz kalmadim hic. Esimde bu arkadaslarimdan birinin arkadasiydi. Biz onun vasitasiyla daha sonra internetten tanistik konustuk kamerayla gorustuk filan. Birbirimizden hoslandik. Ben ama örgün okumadim uzaktan egitim ile okudum. Oda soyle oluyor yilda 4 kere sinavlara ve derslere geliyorsun ankaraya. Neyse iste bu sevgili olmamizi istedi ben uzaktan sevgili olmam dedim. Biraz yalanla dolanla kandirdi beni. Daha sonra iyiki de yalan soylemisim yoksa benimle olmazdin dedi filan Hic gormedim ama yuzunu camera disinda neyse ankaraya sinava geldim gorustuk konustuk tam anlamiyla o zaman basladik. Bana hep nasil kandirdim seni ama sen olmaz diyordun ben olucak diyordum oldu filan der arada sirada eskileri konustugumuzda 2011 yilinda askere gitti bekledim. 2012 yilinda geldi benimde unim bitti ankarayla bagim kalmadi. Aileminde esimden haberi yok tabi. 2013 yilinda nisanlandik artik zamani geldi diye. 2014 de evlendik 2016 da cocugumuzu kucagimiza aliyoruz Allah nasip ederse.. Boyle iste en kisacasi

Hemen hemen konu ayni gibi senle

Cok gecmis olsun canim..Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin..insallah vaktinde saglikla gelir bebegin..

Bugun haftasonu ya herkes esleriyle takiliyor heralde benim gibi esi calisan yok zannedersem burasi ondan bos.. ben anlatirim sen baslada bende anca yetisirim sana
Benim eşimde çalışıyo cnm da Akşama misafirim var diye yazamıyodum şimdi bitirdim işlerimi çorbayla pilavıda Akşama doğru Yaparım oldu bitti :)

Daha gelmedi eve konuşamadık
Amin canım amin, kimseye fırsat vermesin Rabbim.

Geldi ama pek konuşmadık ben dün hallettiğimizi zannediyordum ne surat yapıyorsun diyor bana. Hıcanın asistanıymış gönüllü asistan her şeyi bu haber veriyormuş diğerlerine. Önveden hiç aramıyordu bu bir haftadır 4-5 kere arayıp bildiğin uzun uzun ablatıyor bişeyler şindi mi geldi dersler aklınıza.

Eşim hep erkek ortamda çalışıyor asker kendisi sivil okulda doktora yapmaya başlayınca etrafında kızlar olunca değişecekmiş meğer. Meğer benim çok temiz dediğim toz konduramadığım adam fırsat bulsa birşeyler yapacak.

Allah çok büyük, gözüm açıldı resmen koşulsuz güvenme yok bundan sonra

Bende anlatayım o vakit :) biz eşimle aynı ünvstedeydik bölümlerimiz farklı ama aynı devlet yurdunda kalıyoduk bizim bölümden 4. Sınıf bi Arkadaşla aynı odadaymış yemekten inerken bi gün o arkadaşla denk geldik kantine Çay içmeye davet etti bizde kızlarla katıldık oda arkadaşlarıda oradaymış tanıştırdı tabi bizleri hep beraber oturduk sonra grupça takıla takıla eşim bana aşık olmuş bana açılacağını o arkadasa söylemiş bizi tanıştırana akıl almak için o da bu akşam bekle yarın açıl Demiş ben bunu sonradan öğrendim çünkü Bekle diyen arkadasın kendi açıldı bana o akşam ben kabul etmedim ertesi günü eşim açıldı onu kabul ettim edincede sonra başkasından öğrenmesin diye o arkadasın bana teklif ettiğini söyledim :) o da şok :) böylece durum anlaşıldı sonrasında eşim bana aşık ben ona değil 6-7 ay çıkıp yapamıcam deyip ayrıldım ünvst.3 Sınıfta tekrardan bi araya geldik bi 6 ayda öyle çıktık ben tabi yine ayrıldım ama eşim hala bana aşık o okulu bitirdi İst.a ailesinin yanına döndü bende bi yıl sonra mezun oldum ist.a atandım mı :) biz bi süre yine görüştük sonra görüşmeyi kestik tabi problem hep ben aşık olamadım ve çalışma yılımın 1. Yılını doldurduğum sıra biz sözlendik 3 ay sonrada evlendik nasip ve ben eşime aşık oldum :) evlenme hikayem çok garip bi ara merak ederseniz zevkle anlatırım

Açmayacakmış bir daha telefonlarını. Bu arada vodafone self servisten arama ve mesaj geçmişine baktım, benim bildiklerim ve dünkü dışında bir arama gözükmüyor o içimi rahatlattı çok şükür biraz. Yine de sinirliyim tabi. Eşim sanki ortada bir sorun yokmuş gibi davranıyor

Hemen hemen konu ayni gibi senle
Ayy evet benim kocaninda ağzı iyi laf yapar ozamanlar nasıl kandırdı beni bizde istanbuldaydik ama o anadolu ben avrupa yakasindaydim bide yazindi yazliktaydik internetten görüştük sonrada kandırdı çıktık ayni hemen hemen konular dediğin gibi bu erkek lwr hep ayni heralde

Benim eşimde çalışıyo cnm da Akşama misafirim var diye yazamıyodum şimdi bitirdim işlerimi çorbayla pilavıda Akşama doğru Yaparım oldu bitti :)
Anladim canim cok yorma kendini aman ha..
Ne ara geri baristinizda evlendiniz kiz orasi kaldi benim kafamda

Biz esimle iki kere ayrildik 5 yilda oda kisa kisaydi daha da hic ayrilmadik :)
Ben çalısiyorum canim hafta sonları...
Benim esim de calisiyor hafta sonlari.. Cok yorma kendini hava deli derecede sicak..

Kiz valla benimkinin agzida lafci ne fenalar.. Bizde safiz gerci hemen yiyoruz heralde gerci o kadar dilleri kime dokseler yelkenler suya duser

Atleti evde sütyeni de dışarı çıktığım Zaman giyiyordum ben o yüzden bir tane emzirme sütyeni alırsan iyi olur bn iki atlet bir sütyen almıştım

Olur mu ya ben varım anca yemeği yaptım oğlumla duş aldık biri yanımda biri karnımda uyuyorlar şimdi abi kardeş :)

Herkeze merhaba biz tatilimizi yaptık döndük gayet güzeldi valla doğumdan önce tavsiye ederim sıcaklarda egede çok bastırmamış henüz tek sıkıntı sivri sineklerdi bebekden sonra zor olur tam arada dünyaya gelicek gecmişe biraz baktım inş herkez huzur ve mutlulukla tamamlar bu dönemi ben baya doping yaprım kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…