2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
@gelinbuketi_gelintaci naptn canm son durum neee???

Ay herkes ayni dertten muzdarip yaa benm koca da aynii hadi gel suraya gidelm diye kac defa dedi kiii cok duyarsiz ve duygusuzlarrr... Su anda annem burda esim gidiyo obur odada takiliyo selam vermekten aciz bazen her seyi zorlama falan sinirimi cok bozdu... Bazen bi seye alindimda cok belli ediyorm bi iki ilgileniyo abartili sekilde sonra gene ayniii... Hep bi seyler olsn sununyapsn bununyapan beklemekten ben de cok skildm.. Ne kadr deger bilmezlee benciller nankorler yaaa.. Bugn sinirlerm zaten bozuktu yolda da motosikletlinin teki onume atladi az daha carpcaktm bi de suc bende gibi donsu arkasini kufrediyo bi sinirlendm kan beynime sicradi ya kornaya bastm ne diyosn lan sen dur hadi siye bi bagirmism ama durmadi da pislik insan.. Neden birden oyle ofkelendm anlamadm.. Beynm hala kayniyooo...

Canim sen esine sinirlenmissin de motorcudan almissin hirsini.. Benimde annem gelicek esim hatta ben erken gelcegim zaman babamlarda oyalanir oyle gelirim onlar varken rahat oturup kalkamam diyor. Sen dusun yani ne dersin boylesine.. Canini sikma o yuzden butun erkekler hemen hemen ayni.
Beklentimizi cok yuksek tutmamamiz lazim yoksa uzuluyoruz iste..
Eslerimizin kökü oduna dayaniyor o yuzden uzmeyin tatli canlarinizi kizlar :)
Ben esimle az kavga etmiyorum dusunun en basit kavgamiz pazara gitme kavgasi. Ben gidicem o gitmicen diye diye diye birbirimize giriyoruz
Herkesin derdi var Allah çocuklarımızın derdini gostermesin bosverin..

Bu arada hayatim hastane cikislarin pek guzel begüm kizimiz saglikla guzel gunlerde de giysin insallah :) rabbim size bagislasin.

Kızlar ben cuma günü kontrole gittim kızım 42 cm 1800gr kızım dönmüş ama ben zaten sezeryan olacağım için farketmiyor bit de kızımın saçları çıkmış o da saçlı doğacak abisi gibi doktorum büyük ihtimalle benim doğum Zaman'ı izinde olacak bana başka bir doktor önerdi çok Can'ım sıkıldı ya

Dikkatli ol bol bol dinlen canım..inşallah kanaman artmaz..

Yaaa yerim ben o cilegii:) cok sekerler cnm guzel gunlerde kullansin insallah fistik:) bizim kiyafetlerimiz anneannemizde onumuzdeki haftasonu gelecek :)

Cok sagol canmm amin insllahhh... Sen de gelince payla bizimle cicilerinizi

Ne demeyim canm, cidden hepsi birbirinden beterrr hepsi yorucuuu... Haklisin tabi canm uzmemek lazm iste arada unutuyorz napalm biz de narin cicekleriz nihayetindee

Sagol canm benm amin insallahhh

Canım sakin ol boş verelim erkekleri kızının kıyafetleri çok tatlı güzel günlerde kullam

Cok tesekkur ederizz aminn

Aman masallah kizinaaa ay o dedigin hepimize olabilir ya bakalm artk nasip, yazin doguracaz sonucta ins, olsn sen saglikla dogur bebegin saglikla gelsin sonucta baska dr olsa da hayirlisi ne ise o olsn canm

Canim biz sennle ayniyiz sanirim gun olarak.. maasallah kizina daha hizli büyüyecektir artık. Hic uzulme baska dr olacak diye hayirlisi boyledir belki.. belki cok memnun kalacaksın ; )

Benimde dogum tarihimi 1 agustos olarak belirledi dr. Kesinlikle daha once almam diyor.. isin aksi tarafi terfi aldim ve 30 temuzda sinavim var.. 25 temmuzda alin dedim kabul etmedi dr ( kızım insallah bekler o sinava kadar.. yoksa mazeret sınavı da yok 1 sene beklemek mecburiyetinde kalacağım.. o iyi olsun baska bisi istemem ama insan üzüntü duyuyor istr istemez (

Biz de eşimle üniversitede tanıştık. Beni fakültede görmüş beğenmiş, sonra aynı yurtta kaldığımızı öğrenmiş, sonra bide hemşeri olduğumuzu ortak arkadaşımız falan da yoktu bana söylediğinde şaşırmıştım tabi ilk kez görüyordum, kabul etmedim. O yıl öyle geçti. Telefon numaramı bulmuş, özel günlerde msj falan atıp hatırlatıyordu kendisini İlk söylediği zamandan bir yıl sonra tekrar geldi, onun son senesiydi ben de şans verdimiyi ki de şans vermişim, ruh ikizimmiş meğersem eşim8 yıldır birlikteyiz çok şükür, evliliğimizde de 3. yılımızı oğluşumuzla 3 kişi kutlucaz inşallah Rabbim nasip ederse

Benim doğum tarihi daha belli değil benim doktorum da son güne kadar bekleme taraftarı inşallah kızın da bekler karnındayken sınava girmen daha kolay olur senin için ne sınavına gireceksin sen de sezeryan olacaksın anlaşılan ilk bebeğin mi

Ahh canım benim, şu hamilelikte neler hissediyoruz anlayamadıkları için bu kadar düşüncesiz davranıyorlar sanırım çok strese sokma canım kendini, bebişin sağlığını düşünmeye çalış. inşallah bi an önce hallolur...

Canim kendi doktorun olsa iyi olurdu ama simdiden yonlendirmesi iyi olmus hem onada alisirsin belki daha cok seversin :) sikma canini
Ne demeyim canm, cidden hepsi birbirinden beterrr hepsi yorucuuu... Haklisin tabi canm uzmemek lazm iste arada unutuyorz napalm biz de narin cicekleriz nihayetindee

Sagol canm benm amin insallahhh

Cok tesekkur ederizz aminn
Rica ederiz canim benim
Senin koca seni baya takibe almis masallah
Allah bozmasin mutlulugunuz daim olsun canim benim
Bizde dolu dolu 2.yılımızı oglumuzla kutlayacagiz Allah nasip ederse

Kızlar hemoroid problemi yaşayan var mı? 3 gündür çok sıkıntı yaşıyorum. Bu haftaya kadar kabızlık problemim yoktu birden oldu. Yaşayanlar neler yaptınız?

Amin canım Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…