- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
Be yaptım Can'ım merak ettimKendi işi olmasa evde olsa ben dışarda olsam 10 defa arar nerdesin gel diye
İnşallah hepsi çok yakışır onlara.meleklerimiz.Canım bunu da çok beğenmiştim eşim diğerini seçti :) güzel günlerde kullansın inşallah bıdıklar
Beni alttan muayene etti ama çatı ölçümü için son 2 hafta kala yapıyorlar genelde .. Beni de niye bu kadar erken alttan muayene ettiyseKızlar doktor alttan muayene etti mi sizi çatı ölçümü yapıldı mi
Banada dedi alttan bakacam diye sana ne dediBeni alttan muayene etti ama çatı ölçümü için son 2 hafta kala yapıyorlar genelde .. Beni de niye bu kadar erken alttan muayene ettiyse
Yaaa yerim ben o cilegii:) cok sekerler cnm guzel gunlerde kullansin insallah fistik:) bizim kiyafetlerimiz anneannemizde onumuzdeki haftasonu gelecek :)Neyse sakin olmaliyiz.. Bizim de iki tane hastane setimz var paylasim dedimmm
Canim sen esine sinirlenmissin de motorcudan almissin hirsini.. Benimde annem gelicek esim hatta ben erken gelcegim zaman babamlarda oyalanir oyle gelirim onlar varken rahat oturup kalkamam diyor. Sen dusun yani ne dersin boylesine.. Canini sikma o yuzden butun erkekler hemen hemen ayni.@gelinbuketi_gelintaci naptn canm son durum neee???
Ay herkes ayni dertten muzdarip yaa benm koca da aynii hadi gel suraya gidelm diye kac defa dedi kiiicok duyarsiz ve duygusuzlarrr... Su anda annem burda esim gidiyo obur odada takiliyo selam vermekten aciz bazen her seyi zorlama falan sinirimi cok bozdu... Bazen bi seye alindimda cok belli ediyorm bi iki ilgileniyo abartili sekilde sonra gene ayniii... Hep bi seyler olsn sununyapsn bununyapan beklemekten ben de cok skildm.. Ne kadr deger bilmezlee benciller nankorler yaaa.. Bugn sinirlerm zaten bozuktu yolda da motosikletlinin teki onume atladi az daha carpcaktm bi de suc bende gibi donsu arkasini kufrediyo bi sinirlendm kan beynime sicradi ya kornaya bastm ne diyosn lan sen dur hadi siye bi bagirmism ama durmadi da pislik insan.. Neden birden oyle ofkelendm anlamadm.. Beynm hala kayniyooo...
Canım sakin ol boş verelim erkekleri kızının kıyafetleri çok tatlı güzel günlerde kullamNeyse sakin olmaliyiz.. Bizim de iki tane hastane setimz var paylasim dedimmm
Dikkatli ol bol bol dinlen canım..inşallah kanaman artmaz..Plasentam aşağı kaymış kızlarkanamam ondanmis dr 4 gün yatican hic kalkmayacaksin dedi sonra tekrar kontrol. Kanama artarsa hastaneye yatis ve hatta belki bebegimi alacaklar.. Allah'ım yardım etsin, dua edin olur mu?
Sağol arkadaşım.
Çok güzel canım güle güle giysin Zeynep bebek inşallah..benim de arkadaşım oğluşum için yapıp göndermişti çok mutlu olmuştum (=Kizlar teyzemiz bize supriz yapmis tulum süslemiş bizim icin :)
Yaaa yerim ben o cilegii:) cok sekerler cnm guzel gunlerde kullansin insallah fistik:) bizim kiyafetlerimiz anneannemizde onumuzdeki haftasonu gelecek :)
Canim sen esine sinirlenmissin de motorcudan almissin hirsini.. Benimde annem gelicek esim hatta ben erken gelcegim zaman babamlarda oyalanir oyle gelirim onlar varken rahat oturup kalkamam diyor. Sen dusun yani ne dersin boylesine.. Canini sikma o yuzden butun erkekler hemen hemen ayni.
Beklentimizi cok yuksek tutmamamiz lazim yoksa uzuluyoruz iste..
Eslerimizin kökü oduna dayaniyor o yuzden uzmeyin tatli canlarinizi kizlar :)
Ben esimle az kavga etmiyorum dusunun en basit kavgamiz pazara gitme kavgasi. Ben gidicem o gitmicen diye diye diye birbirimize giriyoruz
Herkesin derdi var Allah çocuklarımızın derdini gostermesin bosverin..
Bu arada hayatim hastane cikislarin pek guzel begüm kizimiz saglikla guzel gunlerde de giysin insallah :) rabbim size bagislasin.
Canım sakin ol boş verelim erkekleri kızının kıyafetleri çok tatlı güzel günlerde kullam
Kızlar ben cuma günü kontrole gittim kızım 42 cm 1800gr kızım dönmüş ama ben zaten sezeryan olacağım için farketmiyor bit de kızımın saçları çıkmış o da saçlı doğacak abisi gibi doktorum büyük ihtimalle benim doğum Zaman'ı izinde olacak bana başka bir doktor önerdi çok Can'ım sıkıldı ya
Canim biz sennle ayniyiz sanirim gun olarak.. maasallah kizina daha hizli büyüyecektir artık. Hic uzulme baska dr olacak diye hayirlisi boyledir belki.. belki cok memnun kalacaksın ; )Kızlar ben cuma günü kontrole gittim kızım 42 cm 1800gr kızım dönmüş ama ben zaten sezeryan olacağım için farketmiyor bit de kızımın saçları çıkmış o da saçlı doğacak abisi gibi doktorum büyük ihtimalle benim doğum Zaman'ı izinde olacak bana başka bir doktor önerdi çok Can'ım sıkıldı ya
Benim doğum tarihi daha belli değil benim doktorum da son güne kadar bekleme taraftarı inşallah kızın da bekler karnındayken sınava girmen daha kolay olur senin için ne sınavına gireceksin sen de sezeryan olacaksın anlaşılan ilk bebeğin miCanim biz sennle ayniyiz sanirim gun olarak.. maasallah kizina daha hizli büyüyecektir artık. Hic uzulme baska dr olacak diye hayirlisi boyledir belki.. belki cok memnun kalacaksın ; )
Benimde dogum tarihimi 1 agustos olarak belirledi dr. Kesinlikle daha once almam diyor.. isin aksi tarafi terfi aldim ve 30 temuzda sinavim var.. 25 temmuzda alin dedim kabul etmedi dr( kızım insallah bekler o sinava kadar.. yoksa mazeret sınavı da yok 1 sene beklemek mecburiyetinde kalacağım.. o iyi olsun baska bisi istemem ama insan üzüntü duyuyor istr istemez (
Ahh canım benim, şu hamilelikte neler hissediyoruz anlayamadıkları için bu kadar düşüncesiz davranıyorlar sanırımGünaydın kızlar moralim cok bozuk.eşim 3 gündür iş nedeni ile eve gec geliyordu dün aksam için Dedi ki erken geleceğim dışarı çıkarız sevindim tamam dedim saat aksam 6 da aradım nerdesin diye arkadaşları ile mangala gitmiş deliye döndüm neden haber vermiyorsun bana söz vermiştin kac gündür evden dışarı çıkmadım ilk fırsatında benım yanımda olman gerekirdi dedim yarın tüm günümü sana ayırcam kıramadım Dedi.bunu hep yapıyor.ben dışarı çıkalım diyince yorgunum millet çağırsın hemen gider.oturdugımuz yerde toplu taşıma ve taksi cok zor bulmak merkeze uzak arabamı da sattık doğumda daha büyük birşey alırız dedik bagajı küçüktü çünkü.bağırdım deliye döndüm o kadar cok ağladım ki kimsem yok burda tek başımayım kapıyı çekip gitsem dertlesebileceğim kimse yok.9 gibi gelirim Dedi.sakın gelme arkadaslarında kal dedim.saat gece 12 buçukta geldi eline de küçük bir pasta almış gelme dedim zorla girdi kavga ettik o kadar cok sinirlenip kasmışım ki kendimi belim ağrıdan kopuyor odamın kapısını kitledim yattım sabah 9 da uyandım giyindim dışarı çıkmak istedim kapıyı açarken uyandı nereye sacmalama özür dilerim falan ben de gidecegim çekil dedim eee abarttın Dedi kapıyı açtı nereye gidiyorsan git Dedi.cıktım dışarı bir tane taksi dolmuş bulamadım yarım saat ac karnına sıcakta yürüdüm bi yere oturdum bi cay bi poğaça yiyim dedim Boğaz'ımdan geçmedi gurbette olmak böyle işte deli dana gibi tek başına dolanırsın.
Canim kendi doktorun olsa iyi olurdu ama simdiden yonlendirmesi iyi olmus hem onada alisirsin belki daha cok seversin :) sikma caniniKızlar ben cuma günü kontrole gittim kızım 42 cm 1800gr kızım dönmüş ama ben zaten sezeryan olacağım için farketmiyor bit de kızımın saçları çıkmış o da saçlı doğacak abisi gibi doktorum büyük ihtimalle benim doğum Zaman'ı izinde olacak bana başka bir doktor önerdi çok Can'ım sıkıldı ya
Rica ederiz canim benimNe demeyim canm, cidden hepsi birbirinden beterrr hepsi yorucuuu... Haklisin tabi canm uzmemek lazm iste arada unutuyorz napalm biz de narin cicekleriz nihayetindee
Sagol canm benm amin insallahhh
Cok tesekkur ederizz aminn
Senin koca seni baya takibe almis masallahBiz de eşimle üniversitede tanıştık. Beni fakültede görmüş beğenmiş, sonra aynı yurtta kaldığımızı öğrenmiş, sonra bide hemşeri olduğumuzuortak arkadaşımız falan da yoktu bana söylediğinde şaşırmıştım tabi ilk kez görüyordum, kabul etmedim. O yıl öyle geçti. Telefon numaramı bulmuş, özel günlerde msj falan atıp hatırlatıyordu kendisini İlk söylediği zamandan bir yıl sonra tekrar geldi, onun son senesiydi ben de şans verdim iyi ki de şans vermişim, ruh ikizimmiş meğersem eşim 8 yıldır birlikteyiz çok şükür, evliliğimizde de 3. yılımızı oğluşumuzla 3 kişi kutlucaz inşallah Rabbim nasip ederse
Amin canım Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallahCanim kendi doktorun olsa iyi olurdu ama simdiden yonlendirmesi iyi olmus hem onada alisirsin belki daha cok seversin :) sikma canini
Rica ederiz canim benim
Senin koca seni baya takibe almis masallah
Allah bozmasin mutlulugunuz daim olsun canim benim
Bizde dolu dolu 2.yılımızı oglumuzla kutlayacagiz Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?