- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Çok güEller canım :) kelebeği de gözümden kaçmadı. Güzel mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallahNeyse sakin olmaliyiz.. Bizim de iki tane hastane setimz var paylasim dedimmm
Kısmet, belki gideceğin doktoru daha çok seveceksin :)) herşeyde vardır bir hayırKızlar ben cuma günü kontrole gittim kızım 42 cm 1800gr kızım dönmüş ama ben zaten sezeryan olacağım için farketmiyor bit de kızımın saçları çıkmış o da saçlı doğacak abisi gibi doktorum büyük ihtimalle benim doğum Zaman'ı izinde olacak bana başka bir doktor önerdi çok Can'ım sıkıldı ya
Benim doğum tarihi daha belli değil benim doktorum da son güne kadar bekleme taraftarı inşallah kızın da bekler karnındayken sınava girmen daha kolay olur senin için ne sınavına gireceksin sen de sezeryan olacaksın anlaşılan ilk bebeğin mi
Bana direk muayenede hiç sormadan alttan muayene edecem dedi etti sorun yok herşey iyi Dedi o kadar başkaca bir açıklama yapmadıBanada dedi alttan bakacam diye sana ne dedi
Oh oh kuzuların ilk kıyafetleri hazır :))
Amin canim benim cok tesekkur ederim..insallah hepimize hayirlisiyla giydirmek nasip olur..ben de seninkini cok begendim,cicekli citi piti pek guzel..ilk kiyafetler cok onemli,ilk fotolar onlarla cekiliyor..illa ki de saklaniyor onlar..Oh oh kuzuların ilk kıyafetleri hazır :))
Seninkisi de çok güzelmiş canım, şapkası farklıymış hoşuma gitti :) güzel günlerde giymek nasip olsun
Aynı sıkıntı bende de var. Süt ve kuru incir iyi geliyormuş sanırım. Yarın incir alıp ona başlayacağım.Kızlar hemoroid problemi yaşayan var mı? 3 gündür çok sıkıntı yaşıyorum. Bu haftaya kadar kabızlık problemim yoktu birden oldu. Yaşayanlar neler yaptınız?
Biz de teşekkür ederiiiz beğenmene sevindik :))Amin canim benim cok tesekkur ederim..insallah hepimize hayirlisiyla giydirmek nasip olur..ben de seninkini cok begendim,cicekli citi piti pek guzel..ilk kiyafetler cok onemli,ilk fotolar onlarla cekiliyor..illa ki de saklaniyor onlar..
Can'ım inşallah bekler sınavını da verirsin belki kızın sana uğurlu gelirEvet canm sezeryan olacak. Ben bankaciyim. Terfi sinavim bu benim. Ona girecegim kizim musade ederse tabi.. insallah bekler o zamana kadarilk bebegim benim..
kabızlık için armut önerebilirim bana iyi geliyor, üzerine de su için.Kızlar hemoroid problemi yaşayan var mı? 3 gündür çok sıkıntı yaşıyorum. Bu haftaya kadar kabızlık problemim yoktu birden oldu. Yaşayanlar neler yaptınız?
Çok güEller canım :) kelebeği de gözümden kaçmadı. Güzel mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
Cok tesekkur ederim canim..insallah siz de cok guzel cok mutlu gunlerde kullanirsiniz.Cok sagol canm, amin insallah
Kelebekkk her zaman her yerdeee
Sen nasilsn nasil oldun esinle???
Amann pek guzelms takiminz cok begendm, gule gule guzel gunlerde kullaninn..
Cok tesekkur ederim canim..insallah siz de cok guzel cok mutlu gunlerde kullanirsiniz.
Sanırım ben Bi sürahiden çok daha fazla içiyorum sende öyle yap Can'ım olur mu daha da arttır.. Elinin altında hep Bi şişe su bulunsun Bebek içinde senin içinde su çok önemliKızlar bu aralar suyu bittigi icin çocuğunu kaybeden cok insan duyuyorumaman diyim suyunuzu eksik etmeyin bol bol icin. Gunluk bir surahi su iciyorum ben. Sizlerde eksik etmeyin sivi ve meyve tuketimini.. Cok uzuluyorum cocugunu su azligiyla kaybedenlere
Sevindim tatlım Arayı düzeltmenize ..kızının cicileri hayırlı olsun annesi güle güle kullanın inşallahKızlar yazamadım size hepinize cok teşekkür ederim iyiyim.topluca özetleyim hepinize.dısardayken aradı bir kac kere açmadım watsaptan yazmıs lütfen ac diye arka arkaya arayınca açtım gel böyle çekip gitmekle tartışmakla çözemeyiz yüz yüze konuşalım Dedi nerdesin Dedi yerimi söyledim 10 dk sürmedi geldi haklısın senı arayıp söylemem gerekirdi bugünü sana ayırmak niyetindeydim senı üzmek istemedimDedi özür diledi tekrar bir daha olmayacak söz verdi.ani gelişti falan Dedi.ben de dedim tek başıma cok sıkılıyorum cok yürüyemiyorum yoruluyorum bir de tek basıma gezmekten oturmaktan sıkılıyorum artık.düşünememiş bu kadar kızacagımı.gel kızın eksiklerini tamamlayalım Dedi kandırdı benı hayır diyemedim gittik beşiğini yatağını falan aldık bakım ürünlerini çanta falan aldık Bebek arabası baktık ordan sahile ordan yemeğe sonra da arkadaşına caya gittik.az önce geldik.inanılmaz yoruldum ama cok da Huzur buldum.istediğim buydu dedim haftada 1 ya da 2 dışarı çıkıp birlikte kısa yürüyüşler yapmak bir cay içmek ortam değiştirmek.adam aksam işten geliyor evde olmaya bayılıyor ya.
Çok teşekkür ederim cnm cok saolSevindim tatlım Arayı düzeltmenize ..kızının cicileri hayırlı olsun annesi güle güle kullanın inşallah
Çok sevindim cnm inşallah her zaman böyle olurlar bebisin cicileride hayırlı uğurlu olsun sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallahKızlar yazamadım size hepinize cok teşekkür ederim iyiyim.topluca özetleyim hepinize.dısardayken aradı bir kac kere açmadım watsaptan yazmıs lütfen ac diye arka arkaya arayınca açtım gel böyle çekip gitmekle tartışmakla çözemeyiz yüz yüze konuşalım Dedi nerdesin Dedi yerimi söyledim 10 dk sürmedi geldi haklısın senı arayıp söylemem gerekirdi bugünü sana ayırmak niyetindeydim senı üzmek istemedimDedi özür diledi tekrar bir daha olmayacak söz verdi.ani gelişti falan Dedi.ben de dedim tek başıma cok sıkılıyorum cok yürüyemiyorum yoruluyorum bir de tek basıma gezmekten oturmaktan sıkılıyorum artık.düşünememiş bu kadar kızacagımı.gel kızın eksiklerini tamamlayalım Dedi kandırdı benı hayır diyemedim gittik beşiğini yatağını falan aldık bakım ürünlerini çanta falan aldık Bebek arabası baktık ordan sahile ordan yemeğe sonra da arkadaşına caya gittik.az önce geldik.inanılmaz yoruldum ama cok da Huzur buldum.istediğim buydu dedim haftada 1 ya da 2 dışarı çıkıp birlikte kısa yürüyüşler yapmak bir cay içmek ortam değiştirmek.adam aksam işten geliyor evde olmaya bayılıyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?