2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Oh çok sevindim :)) huzurunuz mutluluğunuz hiç eksilmesin inşallah çok büyük nimetler çünkü verene bin şükür

Cok sagol canm, amin insallah
Kelebekkk her zaman her yerdeee

Sen nasilsn nasil oldun esinle???

Amann pek guzelms takiminz cok begendm, gule gule guzel gunlerde kullaninn..

İyi gibi, konuşuyoruz geri çekiyorum bazı konularda kendimi. İstanbula gidecektik olan o plana oldu birkaç gün gecikmeli gideceğiz artık

Iyi bari canm, anlams tatliya baglamis esin sevindmmm... Kizinin yenileri de hayirli olsn guzel gunlerde kullanin insallah canm

İyi gibi, konuşuyoruz geri çekiyorum bazı konularda kendimi. İstanbula gidecektik olan o plana oldu birkaç gün gecikmeli gideceğiz artık

Anladm canm, zamanla daha da guzel olur insallah. Iyi yapiyorsn anlamali bazi seyleri sanirm..

Can'ım çok sevendim. Eşler biraz düşüncesiz oluyor ama telefi etmiş eşin

Teşekkür ederim Can'ım ben son adet tarihimi de hatırlamadığım için sıkıntı doktor erken almayalım diyor bu gidişle sanciları bekleyeceği herhalde

Çok sevindim cnm inşallah her zaman böyle olurlar bebisin cicileride hayırlı uğurlu olsun sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallah

Oh çok sevindim :)) huzurunuz mutluluğunuz hiç eksilmesin inşallah çok büyük nimetler çünkü verene bin şükür

Iyi bari canm, anlams tatliya baglamis esin sevindmmm... Kizinin yenileri de hayirli olsn guzel gunlerde kullanin insallah canm

Anladm canm, zamanla daha da guzel olur insallah. Iyi yapiyorsn anlamali bazi seyleri sanirm..

Can'ım çok sevendim. Eşler biraz düşüncesiz oluyor ama telefi etmiş eşin
Cok teşekkür ederim Can'lar :)

arkadaşlar ben çok yorgunum kolumu kaldırıp saçımı toplayamıyorum. ayakta duramıyorum. elim ayağım tutmuyor sanki. doktora gideyim dedim bugün izinliymiş. her gece ayağıma kramp giriyor ve kramp giren yer 2 gün ağrıyor. geceleri zaten ayaklarımın sızlamasından uyuyamıyorum. afadersiniz bütün organlarım genital bölgeden çıkacakmış gibi yürümekte zorlanıyorum. daha 2 ayım var ne olacam ben böyle hiç bilmiyorum

Kızlaaar Günaydınlaaar
İyi haftalar diliyorum.

Günde 2 lt su içiyorum. Yeterli midir ki? 2 buçuk lt tüketmek gerekiyor diyenler de var. Çarşamba dr gideceğiz. Soracağım bakalım

Çok geçmiş olsun cnm çok halsizsen cnm istersen başka bir doktora görün illa senin doktorun olmasına gerek yok. Ya bende yoruluyorum ve halsizim ama senin ki kadar diyil.

Aynı sıkıntı bende de var. Süt ve kuru incir iyi geliyormuş sanırım. Yarın incir alıp ona başlayacağım.

Canim sut kabiz yapar.. erik suyu erik veya kayisi cok iyi geliyor.. yas kayisi artik cikiyor onun faydasini gordum ben. Birde kuru kayisi kaynatilik icilebilir.. yada direkt yendiginde ustune bir bardak ılık su icilirse tamamdir

Canim kramplarim benimde vardi. Ayni sekilde agrilari tum gun devam ediyordu. Dr um magnezyum ve kalsiyum takviyesi verdi ve cok şükür gecti kramplarim.. agirlasman normal sicaklarda bastiriyor.. inan bir cogumuz senin gibi agirlastik.. hic uzme kendini daha da agirlasacagiz ama kuzularimiz icin deger :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…