Oh çok sevindim :)) huzurunuz mutluluğunuz hiç eksilmesin inşallah çok büyük nimetler çünkü verene bin şükürKızlar yazamadım size hepinize cok teşekkür ederim iyiyim.topluca özetleyim hepinize.dısardayken aradı bir kac kere açmadım watsaptan yazmıs lütfen ac diye arka arkaya arayınca açtım gel böyle çekip gitmekle tartışmakla çözemeyiz yüz yüze konuşalım Dedi nerdesin Dedi yerimi söyledim 10 dk sürmedi geldi haklısın senı arayıp söylemem gerekirdi bugünü sana ayırmak niyetindeydim senı üzmek istemedimDedi özür diledi tekrar bir daha olmayacak söz verdi.ani gelişti falan Dedi.ben de dedim tek başıma cok sıkılıyorum cok yürüyemiyorum yoruluyorum bir de tek basıma gezmekten oturmaktan sıkılıyorum artık.düşünememiş bu kadar kızacagımı.gel kızın eksiklerini tamamlayalım Dedi kandırdı benı hayır diyemedim gittik beşiğini yatağını falan aldık bakım ürünlerini çanta falan aldık Bebek arabası baktık ordan sahile ordan yemeğe sonra da arkadaşına caya gittik.az önce geldik.inanılmaz yoruldum ama cok da Huzur buldum.istediğim buydu dedim haftada 1 ya da 2 dışarı çıkıp birlikte kısa yürüyüşler yapmak bir cay içmek ortam değiştirmek.adam aksam işten geliyor evde olmaya bayılıyor ya.
Cok sagol canm, amin insallah
Kelebekkk her zaman her yerdeee
Sen nasilsn nasil oldun esinle???
Amann pek guzelms takiminz cok begendm, gule gule guzel gunlerde kullaninn..
Kızlar yazamadım size hepinize cok teşekkür ederim iyiyim.topluca özetleyim hepinize.dısardayken aradı bir kac kere açmadım watsaptan yazmıs lütfen ac diye arka arkaya arayınca açtım gel böyle çekip gitmekle tartışmakla çözemeyiz yüz yüze konuşalım Dedi nerdesin Dedi yerimi söyledim 10 dk sürmedi geldi haklısın senı arayıp söylemem gerekirdi bugünü sana ayırmak niyetindeydim senı üzmek istemedimDedi özür diledi tekrar bir daha olmayacak söz verdi.ani gelişti falan Dedi.ben de dedim tek başıma cok sıkılıyorum cok yürüyemiyorum yoruluyorum bir de tek basıma gezmekten oturmaktan sıkılıyorum artık.düşünememiş bu kadar kızacagımı.gel kızın eksiklerini tamamlayalım Dedi kandırdı benı hayır diyemedim gittik beşiğini yatağını falan aldık bakım ürünlerini çanta falan aldık Bebek arabası baktık ordan sahile ordan yemeğe sonra da arkadaşına caya gittik.az önce geldik.inanılmaz yoruldum ama cok da Huzur buldum.istediğim buydu dedim haftada 1 ya da 2 dışarı çıkıp birlikte kısa yürüyüşler yapmak bir cay içmek ortam değiştirmek.adam aksam işten geliyor evde olmaya bayılıyor ya.
İyi gibi, konuşuyoruz geri çekiyorum bazı konularda kendimi. İstanbula gidecektik olan o plana oldu birkaç gün gecikmeli gideceğiz artık
Can'ım çok sevendim. Eşler biraz düşüncesiz oluyor ama telefi etmiş eşinKızlar yazamadım size hepinize cok teşekkür ederim iyiyim.topluca özetleyim hepinize.dısardayken aradı bir kac kere açmadım watsaptan yazmıs lütfen ac diye arka arkaya arayınca açtım gel böyle çekip gitmekle tartışmakla çözemeyiz yüz yüze konuşalım Dedi nerdesin Dedi yerimi söyledim 10 dk sürmedi geldi haklısın senı arayıp söylemem gerekirdi bugünü sana ayırmak niyetindeydim senı üzmek istemedimDedi özür diledi tekrar bir daha olmayacak söz verdi.ani gelişti falan Dedi.ben de dedim tek başıma cok sıkılıyorum cok yürüyemiyorum yoruluyorum bir de tek basıma gezmekten oturmaktan sıkılıyorum artık.düşünememiş bu kadar kızacagımı.gel kızın eksiklerini tamamlayalım Dedi kandırdı benı hayır diyemedim gittik beşiğini yatağını falan aldık bakım ürünlerini çanta falan aldık Bebek arabası baktık ordan sahile ordan yemeğe sonra da arkadaşına caya gittik.az önce geldik.inanılmaz yoruldum ama cok da Huzur buldum.istediğim buydu dedim haftada 1 ya da 2 dışarı çıkıp birlikte kısa yürüyüşler yapmak bir cay içmek ortam değiştirmek.adam aksam işten geliyor evde olmaya bayılıyor ya.
Teşekkür ederim Can'ım ben son adet tarihimi de hatırlamadığım için sıkıntı doktor erken almayalım diyor bu gidişle sanciları bekleyeceği herhaldeCok sagol canmm amin insllahhh...Sen de gelince payla bizimle cicilerinizi
Ne demeyim canm, cidden hepsi birbirinden beterrr hepsi yorucuuu... Haklisin tabi canm uzmemek lazm iste arada unutuyorz napalm biz de narin cicekleriz nihayetindee
Sagol canm benm amin insallahhh
Cok tesekkur ederizz aminn
Aman masallah kizinaaaay o dedigin hepimize olabilir ya bakalm artk nasip, yazin doguracaz sonucta ins, olsn sen saglikla dogur bebegin saglikla gelsin sonucta baska dr olsa da hayirlisi ne ise o olsn canm
Günaydın Can'ımGünaydınlar tatlı mı tatlı hamişler, umarım herkes çok ama çok iyidir. Herkese sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum, umarım sorunsuz bir şekilde hepimiz bu haftayı da atlatırız :)
Çok sevindim cnm inşallah her zaman böyle olurlar bebisin cicileride hayırlı uğurlu olsun sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallah
Oh çok sevindim :)) huzurunuz mutluluğunuz hiç eksilmesin inşallah çok büyük nimetler çünkü verene bin şükür
Iyi bari canm, anlams tatliya baglamis esinsevindmmm... Kizinin yenileri de hayirli olsn guzel gunlerde kullanin insallah canm
Anladm canm, zamanla daha da guzel olur insallah. Iyi yapiyorsn anlamali bazi seyleri sanirm..
Cok teşekkür ederim Can'lar :)Can'ım çok sevendim. Eşler biraz düşüncesiz oluyor ama telefi etmiş eşin
Teşekkür ederim Can'ım ben son adet tarihimi de hatırlamadığım için sıkıntı doktor erken almayalım diyor bu gidişle sanciları bekleyeceği herhalde
Çok geçmiş olsun cnmarkadaşlar ben çok yorgunum kolumu kaldırıp saçımı toplayamıyorum. ayakta duramıyorum. elim ayağım tutmuyor sanki. doktora gideyim dedim bugün izinliymiş. her gece ayağıma kramp giriyor ve kramp giren yer 2 gün ağrıyor. geceleri zaten ayaklarımın sızlamasından uyuyamıyorum. afadersiniz bütün organlarım genital bölgeden çıkacakmış gibi yürümekte zorlanıyorum. daha 2 ayım var ne olacam ben böyle hiç bilmiyorum
Aynı sıkıntı bende de var. Süt ve kuru incir iyi geliyormuş sanırım. Yarın incir alıp ona başlayacağım.
arkadaşlar ben çok yorgunum kolumu kaldırıp saçımı toplayamıyorum. ayakta duramıyorum. elim ayağım tutmuyor sanki. doktora gideyim dedim bugün izinliymiş. her gece ayağıma kramp giriyor ve kramp giren yer 2 gün ağrıyor. geceleri zaten ayaklarımın sızlamasından uyuyamıyorum. afadersiniz bütün organlarım genital bölgeden çıkacakmış gibi yürümekte zorlanıyorum. daha 2 ayım var ne olacam ben böyle hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?