Günaydınlar cnm. Benim doktorum günde en az 3 litre içeceksin demişti cnm. Ve ara ara iç hemen böyle birlikte de içme dedi zamana yaymamı istemişti.Kızlaaar Günaydınlaaar
İyi haftalar diliyorum.
Günde 2 lt su içiyorum. Yeterli midir ki? 2 buçuk lt tüketmek gerekiyor diyenler de var. Çarşamba dr gideceğiz. Soracağım bakalım
Açıkçası ben düşünmem cnm. Hatta kocam haftasonu antakyaya gidelim dedi yok dedim. bizim burdan antakya 540 km.Hayırlı sabahlar kızlarrrr 36. haftasında denize tatile gitmeyi düşünen bir deliye ne dersiniz ? Suda doğum fena değil aslında
Yetmezzzzz,şimdi yaz terliyoruz,içebildiğin kadar iç,sınır koyma hatta. Ben artık şişmeye başladım. Dün akşam ayaklarım balon gibi oldu. derim içine göçüyordu yani. Bu saatten sonra artık sıcaklarında etkisiyle yaşacağız bunları.Kızlaaar Günaydınlaaar
İyi haftalar diliyorum.
Günde 2 lt su içiyorum. Yeterli midir ki? 2 buçuk lt tüketmek gerekiyor diyenler de var. Çarşamba dr gideceğiz. Soracağım bakalım
Hayırlı sabahlar kızlarrrr 36. haftasında denize tatile gitmeyi düşünen bir deliye ne dersiniz ? Suda doğum fena değil aslında
aaaaaaa,yol çokmuş evet. 1- 2 günlüğüne değmez,biraz kalmak gerekir. Beni götüren olsa ohohooooo hiç durmam yerimde. Bende belki 450 km bir yol var,o tarafa gidebilirim. Sen yine şanslısın,eşin seni götürmek istiyor. Genelde ben eşimi götürüyorum getiriyorum. Yine öyle olacak.Ona rağmen cesaretim kırılmıyor yani,2 saatte bir dinlene dinlene giderim hiç bişey olmaz.Açıkçası ben düşünmem cnm. Hatta kocam haftasonu antakyaya gidelim dedi yok dedim. bizim burdan antakya 540 km.
Yetmezzzzz,şimdi yaz terliyoruz,içebildiğin kadar iç,sınır koyma hatta. Ben artık şişmeye başladım. Dün akşam ayaklarım balon gibi oldu. derim içine göçüyordu yani. Bu saatten sonra artık sıcaklarında etkisiyle yaşacağız bunları.
Ben ben,her gün eşimin karşısına yeni bir fikirler gidiyorum. Her yere gidesim,tüm denizlere giresim var. Doktorumda ay sonuna kadar gidebilirsin dedi ama,büyük hastalık geçirince sanırım bir yere kıpırdayamayacağım. Ama ben bayramda büyük ihtimal bir yerlere kaçarım hahaha. 36. hafta oluyor işte o zaman.[/QUOTE
İyi iyi tek ben değilim yani :)) Demin iş arkadaşlarıma anlatmıştım bayram tatilinde denize gitmeyi düşünüyoruz diye benimle dalga geçmişlerdi hastane çantanı da al o zaman yanına diye :))
arkadaşlar ben çok yorgunum kolumu kaldırıp saçımı toplayamıyorum. ayakta duramıyorum. elim ayağım tutmuyor sanki. doktora gideyim dedim bugün izinliymiş. her gece ayağıma kramp giriyor ve kramp giren yer 2 gün ağrıyor. geceleri zaten ayaklarımın sızlamasından uyuyamıyorum. afadersiniz bütün organlarım genital bölgeden çıkacakmış gibi yürümekte zorlanıyorum. daha 2 ayım var ne olacam ben böyle hiç bilmiyorum
bende oyleyım sanırım zaten dusuk olan tansıyonum hamılelık ve sıcaklardan daha da dusuyor... klavyede bunları yazmak bıle zul gelıyor valla. tansıyonuna sende baktır cnm.... suyunu bol bol içmeyide aksatma. ben calısıyorum yatamıyorum sen evdeysen yat uyu dınlen...
Yok yaaaaa,genel bir problemin yoksa,herşey yolunda görünüyorsa,dinlebe dinlene herşeyi yapabilirsin. Bu kadar sakınmayıda doğru bulmuyorum. Çocuk doğuncada cam fanusa koyup mu yaşıcaz hem yani. Şimdiden alışma,alıştırmak lazım. Gitmeden doktora görünüp,herhangi bir aksilik görünmüyor rahatlıkla git dediği sürece ben gider gelirim.İyi iyi tek ben değilim yani :)) Demin iş arkadaşlarıma anlatmıştım bayram tatilinde denize gitmeyi düşünüyoruz diye benimle dalga geçmişlerdi hastane çantanı da al o zaman yanına diye :))
Canim kramplarim benimde vardi. Ayni sekilde agrilari tum gun devam ediyordu. Dr um magnezyum ve kalsiyum takviyesi verdi ve cok şükür gecti kramplarim.. agirlasman normal sicaklarda bastiriyor.. inan bir cogumuz senin gibi agirlastik.. hic uzme kendini daha da agirlasacagizama kuzularimiz icin deger :))
Çok geçmiş olsun cnmçok halsizsen cnm istersen başka bir doktora görün illa senin doktorun olmasına gerek yok. Ya bende yoruluyorum ve halsizim ama senin ki kadar diyil.
Ben de gün içine yayıyorum. Zaten sıcaklar da bastırdıkça daha fazla içeriz sanıyorum.Günaydınlar cnm. Benim doktorum günde en az 3 litre içeceksin demişti cnm. Ve ara ara iç hemen böyle birlikte de içme dedi zamana yaymamı istemişti.
Yıkayıp ütüledim,yerleştirdim,ama çanta hazır etmedim. Çantayı bayramdan sonraya bıraktım. Geceliklerim kırışmasın diyeGunaydın guzel annelerrherkesin herşeyi hazır mı. Bn tum eksiklerimi tamamladım.. Çantamı da hazrladım. Kenarda duruyor oyle..
Sen niye getirip götürüyosun ki eşinin ehliyeti yok muaaaaaaa,yol çokmuş evet. 1- 2 günlüğüne değmez,biraz kalmak gerekir. Beni götüren olsa ohohooooo hiç durmam yerimde. Bende belki 450 km bir yol var,o tarafa gidebilirim. Sen yine şanslısın,eşin seni götürmek istiyor. Genelde ben eşimi götürüyorum getiriyorum. Yine öyle olacak.Ona rağmen cesaretim kırılmıyor yani,2 saatte bir dinlene dinlene giderim hiç bişey olmaz.
Cnm üzülme toparlar belki daha haftalar var doğuma muz pekmez falan tüket cnm belki işe yarargünaydın ıyı haftalar kızlar,
bu cumartesi kontrolümüz vardı. standart bır buyume egrısı gosteren bebegım bu sefer kılo konusunda gerıde kalmıs.kafatası ölçümleri 33. haftada ıken karın cevremız ve kılomuz 31. haftada, boyumuz 32. haftada kalmıs. normalde ortalama haftalık 100-150gr alırken bu sefer 2 haftada sadece 120 gr almıs. doktor sadece ırı bır bebek olmayacak dedı boyu normal dedı 2 haftada 2cm uzamıs, kıloyu da 2000 2100 gr beklerız o bıraz dusuk dedı yıne de cok bır problem gormedı ama ben endıselendım. normalden de fazla yedıgım ıstahımın tavan yaptıgı meyveyı bollastırdıgım demıre elevıte tekrar basladıgım bu donemde nasıl kılo almaz anlamadım... sanırım hamur ısı gıbı karbonhıdrat agırlıklı beslendıgımden oldu ... fıkrı yorumu tavsıyesı olan var mı... kayınvalıdem dınlenmen lazım ıs yerınde yorulmuyorum sanıyosun ama uzanıp dınlenmek gıbı olmaz dıo. offf bılemedım. koca kafalı cıroz bı kızım olucak galıba...
Ehliyet var sıkıntı yokta,ben şoförlüğünü kabul etmiyorum. Ben kimsenin arabasına da binmem,daha güvensiz hissediyorum kendimi,maalesef çok kötü bir huy biliyorum ama binemem. Oda alıştığı için ses çıkarmıyor. Allahtan araba heveslisi bir adam değil. Öyle olsa araba sürme yüzünden ayrılabilirdik. Allah biliyor ona göre denk getiriyor işte.Sen niye getirip götürüyosun ki eşinin ehliyeti yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?