2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım,arada bir olur böyle diye düşünüyorum. Bu hafta daha çok protein süt,et ve yumurta üçlüsü yap bakalım. Sen elinden geleni yaptığın sürece sıkıntı olcakmış gibi düşünme,yapı meselesi çünkü bazı bebekler iri olabiliyor,bazılarıda kiloda az olabiliyor. Benimkide büyük ihtimal kiloada 3 anca tamamlar gibi geliyor. Olsun daha rahat pırt diye doğururuz. Önemli olan kendini tamamlaması,gelişim geriliği denmediği sürece bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum.

günaydıın ben konuya bodoslama giriş yapcam görünce yazim dedim :)
canım benim bebişim normalde 1 hafta önde idi son kontrolde 3 gün gerideydi karın çevresi.. ve ben o ay senin gibi hamurişi tüketmiştim diğer şeyleri ihmal etmiştim bu ay düzenli olarak kaşar peynir muz tahin pekmez helva tüketmeye çalışıyorum ki bunlar bebişe kilo yapan şeyler bakalım 11 gün sonra kontrolüm var büyümüştür inşallah.. tavsiye ederim faydasını gören çok

Olsun cnm saglikli olsunda ..birde soyle bi durum var bu haftalarda cok yaniliyolar kilo konusunda ultrason makineleri iri dogacak deypte zayf dogan 3kilo deypte 4.5kilo dogan ..gecenlerde bi arkadasim erken dogum yapmisti 30.haftada doktor 2kiloyu gecmis sezeryan gorunuyo dedi ama cocuk bi kac hafta sonra 1400gr dogdu.

Çok sağol canım

Bu ay benim de göbek çevrem biraz geri kalmış. Bol bol protein dedi doktor. Muz falan da çocuğa kilo aldırıyor. Ama kabızlığım olduğu için çorba vs tercih ediyorum daha çok.

Tatlım bende aynı hatayı yaptım birkaç gün poğaça vb beslendim kesinlikle hamur işi poğaça vb bebeği beslenmiyor. Protein muz süt yoğurt bunlar kilo aldırıyor. Göbek çevremiz bizim de az çıktı. 1 öğün sebze 1 öğün protein şeklinde beslenmeyi düşünüyorum. Ekmeği falan kesip bunlarla karnımı dolduracağım.

Jindam ne güzel bir isim ya :) senin mi yoksa bebişe mi düşünüyorsun cnm :)

Hımm anladım zormuş ya her yere kendin gidiyosun o halde Ee doğum olucagı zamanda mı kendin gidicen kız :)

Hımm anladım zormuş ya her yere kendin gidiyosun o halde Ee doğum olucagı zamanda mı kendin gidicen kız :)
Evim yakın hastaneye,zorlanmam gibi geliyor ama belli olmaz,atlarız o zaman taksiye hepimiz stresli oluruz zaten,kaza bela gelmesin başımıza hahahha.

canım süt iç bol bol.. gerçekten faydasını görürsün.. et ve süt.. ayrıca öyle çok da geri değil bence.. bu aralar kilo alması yavaşlamış olabilir.. daha sonra hızlanacak olabilir. bir arkadaşım 3400 bi erkek çocuğu doğurdu ama son haftalarda hiç kilo almamıştı bebeği.. 4 kilo falan doğar diye bekliyorlardı normal şartlarda.. evde ev işi yapmış hazırlık vs. yaptığı için yormuş kendisini.. dr da ona çok kızmıştı.. gerçekten kendini yoruyor olabilirsin.. bebek hemen etkileniyor canım..

Ben varım canım perşembe günü bir anda ağrı girdi kasiklarima sanki doguruyorum gibi oturduğum yerden kalkamadim adet olackmisim gibi bi ağrı vardı bebis de çok hareketlendi o anda ertesi günü sabah doktoruma gittim döndüğü için olmus dedi bi gün önce kampa gitmistik bolca denize girdim sanirim onun çok etkisi var daldigim için olsa gerek bi kac kisiden duymustum da :)

Demekki sadece benim koca degilmis bu sekilde olan canim allah sabir versin valla ayni yani bi fark yok

Kızlar ya karnım bu aralar dahada çok sertleşmeye başladı karnımın bir tarafı tümsek gibi oluyor o an sanki kalbimin atışı hızlanıyor kendimi iyi hissetmiyorum bana acı veriyor bir kaç saniyelik birşey ama günde 3-4 defa olabiliyor belki dahada fazla erken doğum belirtisi falan yazıyo nette cumartesi doktora gideceğim soracağım sizlerde de böyle oluyor mu?

Mrb kizlar nasilsiniz. Cuma gunu dr um beni baska bir dr a yonlendirmisti. Pazartesi gel demisti. Ben de down icin zannetmistim megerse bebegime giden kan akiminda sorun varmis. Artik her hafta dr a gidecegim. Bebwbgin hareketleri azaldigi anda gitmem lazimmis. Dikkatli ol dedi. Gelisim geriligi olabilirmis. Bi bu eksikti ama yine de guluyorum. Kizim saglikla gelsin insallah.

iyi cnm ne güzel umarım hep böyle iyi olur ve sağlıklı bir şekilde doğurursun bebişini :) al iznini yat bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…