Canim masallah kilosu cok iyiymis. Benimki 1500 daha:)Doktordan geliyoruz hamislerrr... Begum kiz masallah 2.200 gr olmus, 39 cm. Sagligimiz sihhatimiz de iyi cok sukurizin raporumu alip is yerime verdm artik yan gel yat vakti bebek bekleme vakti
Hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür sen naıslsın bebişin nasılkız mı erkek mi?İyi geceler kızlar, grubu yeni fark ettim. Ama bundan sonra takipte olacağım. Nasıl geçiyor hamileliğiniz? Bebişler iyi mi?
arkadaşlar ben çok yorgunum kolumu kaldırıp saçımı toplayamıyorum. ayakta duramıyorum. elim ayağım tutmuyor sanki. doktora gideyim dedim bugün izinliymiş. her gece ayağıma kramp giriyor ve kramp giren yer 2 gün ağrıyor. geceleri zaten ayaklarımın sızlamasından uyuyamıyorum. afadersiniz bütün organlarım genital bölgeden çıkacakmış gibi yürümekte zorlanıyorum. daha 2 ayım var ne olacam ben böyle hiç bilmiyorum
günaydın ıyı haftalar kızlar,
bu cumartesi kontrolümüz vardı. standart bır buyume egrısı gosteren bebegım bu sefer kılo konusunda gerıde kalmıs.kafatası ölçümleri 33. haftada ıken karın cevremız ve kılomuz 31. haftada, boyumuz 32. haftada kalmıs. normalde ortalama haftalık 100-150gr alırken bu sefer 2 haftada sadece 120 gr almıs. doktor sadece ırı bır bebek olmayacak dedı boyu normal dedı 2 haftada 2cm uzamıs, kıloyu da 2000 2100 gr beklerız o bıraz dusuk dedı yıne de cok bır problem gormedı ama ben endıselendım. normalden de fazla yedıgım ıstahımın tavan yaptıgı meyveyı bollastırdıgım demıre elevıte tekrar basladıgım bu donemde nasıl kılo almaz anlamadım... sanırım hamur ısı gıbı karbonhıdrat agırlıklı beslendıgımden oldu ... fıkrı yorumu tavsıyesı olan var mı... kayınvalıdem dınlenmen lazım ıs yerınde yorulmuyorum sanıyosun ama uzanıp dınlenmek gıbı olmaz dıo. offf bılemedım. koca kafalı cıroz bı kızım olucak galıba...
Geçmiş olsun cnm, daha önce böyle bişeyden bahsetti mi ki doktor cnm? Senin herhangi bir sorunun yoktu diye biliyorum. Tez zamanda şifalar diliyorum. Ama dikkatli ol ne olur yüzdük yüzdük kuyruğa geldik. İnşallah sorunsuz bir şekilde bebişini kucağına alırsın.Mrb kizlar nasilsiniz. Cuma gunu dr um beni baska bir dr a yonlendirmisti. Pazartesi gel demisti. Ben de down icin zannetmistim megerse bebegime giden kan akiminda sorun varmis. Artik her hafta dr a gidecegim. Bebwbgin hareketleri azaldigi anda gitmem lazimmis. Dikkatli ol dedi. Gelisim geriligi olabilirmis. Bi bu eksikti ama yine de guluyorum. Kizim saglikla gelsin insallah.
Canim masallah kilosu cok iyiymis. Benimki 1500 daha:)
31. Haftada 1500 du bugun gittim.Sagol canm,Sen hafta olarak da geridesin ama canm en son ne zman gitmistin?? Bu ara cok hizli aliyolar masallah
31. Haftada 1500 du bugun gittim.
Benim hic bir şeyim hazır değil kızlar.2 tane hastane çıkışı aldım 10 lu.ayrı olarakta 3 tane zıbın takim aldım .bu kadar.bende bayram sonu tamamlamayı düşünüyorum çanta hazırlığı yıkama ütüleme.henüz beşiği arabası da alınmadı.Ben aldım herşeyi ama henüz hazırlamadım haftaya da onları yıkar ütülerim Bayram'dan önce çantamı hazırlarım
günaydın ıyı haftalar kızlar,
bu cumartesi kontrolümüz vardı. standart bır buyume egrısı gosteren bebegım bu sefer kılo konusunda gerıde kalmıs.kafatası ölçümleri 33. haftada ıken karın cevremız ve kılomuz 31. haftada, boyumuz 32. haftada kalmıs. normalde ortalama haftalık 100-150gr alırken bu sefer 2 haftada sadece 120 gr almıs. doktor sadece ırı bır bebek olmayacak dedı boyu normal dedı 2 haftada 2cm uzamıs, kıloyu da 2000 2100 gr beklerız o bıraz dusuk dedı yıne de cok bır problem gormedı ama ben endıselendım. normalden de fazla yedıgım ıstahımın tavan yaptıgı meyveyı bollastırdıgım demıre elevıte tekrar basladıgım bu donemde nasıl kılo almaz anlamadım... sanırım hamur ısı gıbı karbonhıdrat agırlıklı beslendıgımden oldu ... fıkrı yorumu tavsıyesı olan var mı... kayınvalıdem dınlenmen lazım ıs yerınde yorulmuyorum sanıyosun ama uzanıp dınlenmek gıbı olmaz dıo. offf bılemedım. koca kafalı cıroz bı kızım olucak galıba...
Ben varım canım perşembe günü bir anda ağrı girdi kasiklarima sanki doguruyorum gibi oturduğum yerden kalkamadim adet olackmisim gibi bi ağrı vardı bebis de çok hareketlendi o anda ertesi günü sabah doktoruma gittim döndüğü için olmus dedi bi gün önce kampa gitmistik bolca denize girdim sanirim onun çok etkisi var daldigim için olsa gerek bi kac kisiden duymustum da :)
Mrb kizlar nasilsiniz. Cuma gunu dr um beni baska bir dr a yonlendirmisti. Pazartesi gel demisti. Ben de down icin zannetmistim megerse bebegime giden kan akiminda sorun varmis. Artik her hafta dr a gidecegim. Bebwbgin hareketleri azaldigi anda gitmem lazimmis. Dikkatli ol dedi. Gelisim geriligi olabilirmis. Bi bu eksikti ama yine de guluyorum. Kizim saglikla gelsin insallah.
herhalukarda kırışıcak çantada gecelikYıkayıp ütüledim,yerleştirdim,ama çanta hazır etmedim. Çantayı bayramdan sonraya bıraktım. Geceliklerim kırışmasın diye
Mrb kizlar nasilsiniz. Cuma gunu dr um beni baska bir dr a yonlendirmisti. Pazartesi gel demisti. Ben de down icin zannetmistim megerse bebegime giden kan akiminda sorun varmis. Artik her hafta dr a gidecegim. Bebwbgin hareketleri azaldigi anda gitmem lazimmis. Dikkatli ol dedi. Gelisim geriligi olabilirmis. Bi bu eksikti ama yine de guluyorum. Kizim saglikla gelsin insallah.
bncede acele et tatlım.. Seninde sat. Tarihi bnle aynı. Bizim doğum buyuk ihtimal temmuz ortadı sonu olyr. O yuzden heran hazrlıklı olmk gerekBen aldım herşeyi ama henüz hazırlamadım haftaya da onları yıkar ütülerim Bayram'dan önce çantamı hazırlarım
Normal canı çoğumuzda oluyor bu durumlar ..sanırım bir de o an telaş yapıyorsun daha da tetikliyor sorunları .. Biraz rahat olmaya çalış ..sanmıyorum erken doğum belirtisi olduğunu netten araştırınca hep kötü şeyler bulunuyorKızlar ya karnım bu aralar dahada çok sertleşmeye başladı karnımın bir tarafı tümsek gibi oluyor o an sanki kalbimin atışı hızlanıyor kendimi iyi hissetmiyorum bana acı veriyor bir kaç saniyelik birşey ama günde 3-4 defa olabiliyor belki dahada fazla erken doğum belirtisi falan yazıyo nette cumartesi doktora gideceğim soracağım sizlerde de böyle oluyor mu?
Bariz bir gelisim geriligi yok 3 gun 4 gun en fazla bir hafta geri suanda kilosunu da iyi buldu dr. Karin cevresi onemliymis bunda sanirim ac ye bakti 3 4 gunluk gerilik olabilir dedi. Ama her hafta kontrole gitmemi istedi. Benim bebegim zaten hic cok hareketli olmadi. Simdi nasil takip edecegim bilmiyorum.Merhaba ben de senden haber bekliyordum. Kan akımında sorun varsa kordonla ilgili olabilir mi acaba? Benim oğlum 37. haftada kordonu beline 2 kat dolamış halde doğmuştu. Son hafta hareketleri azalmıştı epeyce ben de yeri daraldığı için diye düşünmüştüm. O hafta yapılan NST'de kalp atışları sıkıntılı çıktı. Hemen sezeryana aldı doktor. Birebir aynı şey midir bilemem tabii ki ama doktorun dediği gibi hareketlerini çok iyi takip et. Nasıl takip edeceğini sor, kaç saatte kaç hareket olması gerektiğini bu dönem için iyice öğren. Azaldığını hissedersen de hemen doktora git.
Bugün yapılan tetkiklerde haftasına göre gerilik var mı? Yoksa kan akımı olduğu için böyle bir duruma neden olma ihtimali var mı demek istedi doktorun?
Pozitif olman çok önemli bence, o minik prenses hepsini hissediyor. Ona olumsuz duygular göndermek istemeyiz dimi? Hakkınızda hayırlısını diliyorum... Sağlıkla kavuş inşallah kızına...
Allah bebeğini korusun hayırlısıyla kucagına al inşallah ..hareketlerini takip et azaldığını hissettiğin an ki inşallah böyle bir şey hiç olmaz hemen gidersin ..tabiki her zaman yüzün gülsün Prensesin senin iyi olmana ihtiyacı varMrb kizlar nasilsiniz. Cuma gunu dr um beni baska bir dr a yonlendirmisti. Pazartesi gel demisti. Ben de down icin zannetmistim megerse bebegime giden kan akiminda sorun varmis. Artik her hafta dr a gidecegim. Bebwbgin hareketleri azaldigi anda gitmem lazimmis. Dikkatli ol dedi. Gelisim geriligi olabilirmis. Bi bu eksikti ama yine de guluyorum. Kizim saglikla gelsin insallah.
Amin çok teşekkür ederim.kabızlık için armut önerebilirim bana iyi geliyor, üzerine de su için.
kuru kayısıyı geceden ılık suyla ıslayıp sabah suyunu içmek de iyi geliyor. Allah şifa versin.
maşallah begüme :) çok şükür cnm hep iyi haberlerle gelelm inşallah bizim de haftaya bugün cnm randevumuz bizde 32. hafta raporunu alıp okulumuza vercez gecmez artık bu bir hafta çok özledim kızımıDoktordan geliyoruz hamislerrr... Begum kiz masallah 2.200 gr olmus, 39 cm. Sagligimiz sihhatimiz de iyi cok sukurizin raporumu alip is yerime verdm artik yan gel yat vakti bebek bekleme vakti
cnm bende de aynen dediğin gibi oluyor kaskatı kesilio bebiş nefes alamıorum erken doğum hbercisi miymiş ya ben de korktum şimdi benim bazen 3-4 defadan da fazla olabilioKızlar ya karnım bu aralar dahada çok sertleşmeye başladı karnımın bir tarafı tümsek gibi oluyor o an sanki kalbimin atışı hızlanıyor kendimi iyi hissetmiyorum bana acı veriyor bir kaç saniyelik birşey ama günde 3-4 defa olabiliyor belki dahada fazla erken doğum belirtisi falan yazıyo nette cumartesi doktora gideceğim soracağım sizlerde de böyle oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?