Canim sikma canini hic benimkinin de hicbir yeri uyumlu degil inan ayrica 30. Haftadan sonra hicbir yeri birbirine uymuyor canim. Biraz da genzyik ozlleri almis oluyorlar. Canini sikm bosuna.günaydın ıyı haftalar kızlar,
bu cumartesi kontrolümüz vardı. standart bır buyume egrısı gosteren bebegım bu sefer kılo konusunda gerıde kalmıs.kafatası ölçümleri 33. haftada ıken karın cevremız ve kılomuz 31. haftada, boyumuz 32. haftada kalmıs. normalde ortalama haftalık 100-150gr alırken bu sefer 2 haftada sadece 120 gr almıs. doktor sadece ırı bır bebek olmayacak dedı boyu normal dedı 2 haftada 2cm uzamıs, kıloyu da 2000 2100 gr beklerız o bıraz dusuk dedı yıne de cok bır problem gormedı ama ben endıselendım. normalden de fazla yedıgım ıstahımın tavan yaptıgı meyveyı bollastırdıgım demıre elevıte tekrar basladıgım bu donemde nasıl kılo almaz anlamadım... sanırım hamur ısı gıbı karbonhıdrat agırlıklı beslendıgımden oldu ... fıkrı yorumu tavsıyesı olan var mı... kayınvalıdem dınlenmen lazım ıs yerınde yorulmuyorum sanıyosun ama uzanıp dınlenmek gıbı olmaz dıo. offf bılemedım. koca kafalı cıroz bı kızım olucak galıba...
Teşekkür ederim canım iyi düşünmeye çalışıyorum tabi ama annemde yanımda değil birbirimize çok uzağız o olsa bu kadar korkmam herşeyin hayırlısı artık.Korkma hiç o düşüncelere girme olur mu çünkü neyi düşünürsen o oluyor ..bak mesela benim suyum gelmedi açılmam oldu ama su gelmedi ..doğum sorasında ebe kendi getirdi suyumu..daha öncede korkma Eger suyun gelirse 2-3 saat kadar vaktin oluyor hastaneye yetişirsin demişti bana ..keşke yakında bir yer olsaydı en kötü ambulansı ararsınız her şeyin iyi yönünden bak Can'ım
Ahhh be Can'ım benimde burda hiç kimsem yok doğum başladığında yetiş gel diyeceğim bir tek eşim var .. Ki doğumdan sonra da öyle inanır Mısın geçen eşime beni hastaneden almaya gelmeden önce bana çorba yapar mısın diye Rica bile ettim ..tabiki yaparım Dedi ne istersen .. Bak okadar yalnıZım ki bırak doğumu evime gelince içeceğim bir kase çorbayı bile kendime dert eder olmuşum ne kadar yalnızsam artık .. Diyeceğim şu ki korkma hiç birşeyden Allah büyük ...Teşekkür ederim canım iyi düşünmeye çalışıyorum tabi ama annemde yanımda değil birbirimize çok uzağız o olsa bu kadar korkmam herşeyin hayırlısı artık.
Öyle canım Allah buyuk eşimin ailesi yakın banada ama ben annem olmadan yapamam zaten kayıvalidemin doğuma gelip gelmeyeceğide belli değil hem ben annemi isterim onun olup olmaması çokta önemli değil acil bir şey olsa eşimden başka kimsem yok yanımda gurbetlik çok zor iki yıldır çok iyi anladım birde her hafta sonu eşimin koyune yada hastaneye toplamda 4 saatlik yolculuk yapıyorum yollar çok kotu gorsen sürekli hoplatıyo sallıyo ondanda korkuyom valla butun hamileliğim yollarda geçti şimdiye kadar.Ahhh be Can'ım benimde burda hiç kimsem yok doğum başladığında yetiş gel diyeceğim bir tek eşim var .. Ki doğumdan sonra da öyle inanır Mısın geçen eşime beni hastaneden almaya gelmeden önce bana çorba yapar mısın diye Rica bile ettim ..tabiki yaparım Dedi ne istersen .. Bak okadar yalnıZım ki bırak doğumu evime gelince içeceğim bir kase çorbayı bile kendime dert eder olmuşum ne kadar yalnızsam artık .. Diyeceğim şu ki korkma hiç birşeyden Allah büyük ...
Bulunduğunuz yer anladığım kadarıyla çok iyi değil .. Zor tabi gurbette olmak .. Ama alışıyorsun iyi kötü yarın Bebek gelince onu götüreceğin sağlık ocağı falan da mı 2 saatlik uzaklıkta olacak .. Hayırlısıyla kucagına al inşallah kendini yalnız hissetme hepimiz birşeylerin yokluğunu yalnızlığını çok fazla yaşıyoruz canm .. Geçecek bu günler çok az kaldı biraz daha sabırÖyle canım Allah buyuk eşimin ailesi yakın banada ama ben annem olmadan yapamam zaten kayıvalidemin doğuma gelip gelmeyeceğide belli değil hem ben annemi isterim onun olup olmaması çokta önemli değil acil bir şey olsa eşimden başka kimsem yok yanımda gurbetlik çok zor iki yıldır çok iyi anladım birde her hafta sonu eşimin koyune yada hastaneye toplamda 4 saatlik yolculuk yapıyorum yollar çok kotu gorsen sürekli hoplatıyo sallıyo ondanda korkuyom valla butun hamileliğim yollarda geçti şimdiye kadar.
Öyle canım gerçekten,bende aynı hislerdeyim. Bu büyük ihtimal pazartesi sendromuyla birleşince bu noktaya getiriyor. Akşam olsada eve gitsemde hemen yatsamdanın peşindeyim şuan,gözlerimden uyku akıyor.Kızlar haftalar ilerledikçe insan nasıl da ağırlaşıyor değil mi? Sadece kilo değil bünye olarak da ağırlaştığımı hissediyorum.
Şu an işteyim ve o kadar uykum var ki anlatamam. Yatıp uyuyabilmek için neler vermezdim şu an...
En son bana doktorum o şekilde olacağını anlattı. 18 temmuz senin 37+0 ise gidiyorsun doğum raporunu almaya. Bir önceki işteki son günün olacak.kızlar merhaba,
32. hafta çalışabilir raporumu aldım bugün. yalnız 2. hamileliğim olmasına rağmen unutmuşum bazı şeyleri
bilen varsa biri yazsın lütfen
bugün 32+0 çalışabilir raporumu aldım, 37+0 dada gidip izin raporumu alıcam buda 18 temmuza denk geliyor dimi
aslında ben şu ana kadar hiç takmadım kiloyu falan ama sağlık ocağındaki hemşire çok almışsınız falan diyince kafama takıldı. amaaan veririz doğumdan sonra ne yapalımSıkma kendini o kadar,vucudunda kilo olarak gördüğün şeyin çoğu ödemde olabilir. Ben hiç takılmıyorum yani. Hem bu saatten sonra beslenmemiş bir + daha önemli. Bebeklerin tam kilo alma zamanı. Muhakkan doğuma kadar 2-3 kilo daha alırız bence,almamamız anormal olur. Sıkma kendini.
Evet canım doğuda görev yapıyo eşim seneye tayin isteyeceğiz ama zaman geçmek bilmiyo sağlık ocağı var tabi ama işte gel gorki nasıl bana ilk başta serum takıldı bir kaç defa doktorum istemişti serumun içine katmaya ilaç bile yoktu işte böyle biryer bebeğim sağlıkla zamanında bir doğsa o bana yalnızlığımı unutturacak inşllh .Bulunduğunuz yer anladığım kadarıyla çok iyi değil .. Zor tabi gurbette olmak .. Ama alışıyorsun iyi kötü yarın Bebek gelince onu götüreceğin sağlık ocağı falan da mı 2 saatlik uzaklıkta olacak .. Hayırlısıyla kucagına al inşallah kendini yalnız hissetme hepimiz birşeylerin yokluğunu yalnızlığını çok fazla yaşıyoruz canm .. Geçecek bu günler çok az kaldı biraz daha sabır
aynen gözlerimi açamıyorum resmenKızlar haftalar ilerledikçe insan nasıl da ağırlaşıyor değil mi? Sadece kilo değil bünye olarak da ağırlaştığımı hissediyorum.
Şu an işteyim ve o kadar uykum var ki anlatamam. Yatıp uyuyabilmek için neler vermezdim şu an...
Ne kadar var senin doğuma ben son aylar alış veriş zor olur gezemem hem de sıcak olur diye son aylara bir şey bırakmadım bir de benim doğum ağustosu bulmayabilir bir çok şeyi de internetten aldım beşiği internetten aldım bu gün geldi arabayı da internetten aldım sadece kıyafet kapı süsü şeker onları dışardan aldım sen de internetten bakabilirsin hem çok daha uygun oluyorBenim hic bir şeyim hazır değil kızlar.2 tane hastane çıkışı aldım 10 lu.ayrı olarakta 3 tane zıbın takim aldım .bu kadar.bende bayram sonu tamamlamayı düşünüyorum çanta hazırlığı yıkama ütüleme.henüz beşiği arabası da alınmadı.
Ay benim yerimede yüz kızzzzzz. Şuanda denizde olasım var aman allhım. Valla şanslısın. Antalya sıcağı falan deyip durdun amaaaaaaa,denizede giriyon yani. Biz istanbullarda,deniz görüyoruz ama sadece manzaralık. Yüzmelik keyfi değil yani.
kelebek.hill canim cok sevindimm maasalah kizina.. gelisimi gayet iyi. Rabbim hep yüzünüzü guldursun inşallah :)
Detaylı ultrason her yerde karından bakılır ben Zeynep kamile gittimarkadaslar merhaba istanbulda detaylı ultrason için nereye gidebilirim
özele gidenler fiyat ta yazarsa çok sevinirim.
devlete gidenler karın dan mı bakıyorlar yoksa vajinal mi bundan emin olmak istiyorm yazarlarsa çok sevinirim.
Detaylı ultrason her yerde karından bakılır ben Zeynep kamile gittim
Evet öyle benim sezeryan olacağı için temmuz da olacak büyük ihtimal gerçi doktor son ana kadar bekleme taraftarıbncede acele et tatlım.. Seninde sat. Tarihi bnle aynı. Bizim doğum buyuk ihtimal temmuz ortadı sonu olyr. O yuzden heran hazrlıklı olmk gerek
Çok değil ben 13 kiloKizlar ben 11 kilo almisim. Canim sıkıldı cok mu almisim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?