2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim doğum ağustos sonu.29 haftalık hamileyim.internetten baktık eşimle fiyatlar uygun ama güvenemiyoruz.ürün iyi çıkarmı diye.sizin beşik gelmiş internetten.nasıl beğendiniz mi kaça getirtdiniz

Cnm ya bende de cok oluyo o 10 15 sn suruyo ama nefesim kesilio kalbim daha hizli atiyo sanki ben de normal diye dusunmustum hep simdi bi arkadas erken dogum habercisi deyince tirstim valla. Bence cogu kiside oluyo bu yaaa herkes mi erken doguruyo di mi ama

Cnm üzülme toparlar belki daha haftalar var doğuma muz pekmez falan tüket cnm belki işe yarar

Canm oncelikle sakin ol ama yediklerime cok dikkat et, sut yogurt peynir yumurta pekmez muz ceviz herrrr gunnn tuketiyorm ve faydasini emin ol goruyormm.. Endise etme annesi toparlarsinz hemen geri merak etme baska saglik sorununuz olmasn da

Valla ben de ondan korktm canm yarn dr u arayip soracagm sana da haber ederm.. Takip edelm skligini bi bakalm.. Insallh bi sorun olmaz da hayirlisiyla zamaninda alirz bebeklerimizi kucagimiza insallah yaaa bende de oyle canm ama gunde 2-3 kereyi gecmez yani bunu takip edelm yine de Allah korusun..

yesilseven canım bebek senin depolarını bitirmiş demekki,şuanki yediklerinde hem sana yetmiyor hemde bebeğe yetmiyor. Çok doğru diyorsun,özellikle et beni o kadar ağırlaştırıyor ki yedikten sonra yerimden kımıldayamıyorum. Ama eşim eti özellikle ağzıma kürekle sokuyor öyle diyim ben sana,bende az kilo aldım üstelik ona rağmen ne demir nede depolarımda sıkıntı çıkmadı çok şükür. Heleki bu noktadan sonra senin sadece sağlıklı besinli şeyler yemen gerekiyor. Bu kadar halsizlik ona sebebiyet demekki. Yiyebildiğin kadar ye... Şunun surasında 2 aydan az kaldı inşallah biticek bu günlerde.

Doktordan geliyoruz hamislerrr... Begum kiz masallah 2.200 gr olmus, 39 cm. Sagligimiz sihhatimiz de iyi cok sukur izin raporumu alip is yerime verdm artik yan gel yat vakti bebek bekleme vakti
Normal demisti burda arksadaslr bana. Herkes yaşıyor bu sıkıntıyı galiba alıştım bende artk. Sıkıntı yapmayn kızlar

Nette bir kadın doğumcuya sordum canım bende böyle bir cevap vermiş

Ya kızlar ben o dediğinizi çok anlamadım,bende olmadı mı acaba.

Sanırım ben Bi sürahiden çok daha fazla içiyorum sende öyle yap Can'ım olur mu daha da arttır.. Elinin altında hep Bi şişe su bulunsun Bebek içinde senin içinde su çok önemli
Buyuk surahiler var ya 2 lt filan belki daha fazla onlari bitiriyorum canim.. Kapasite o kadar sinirlari zorluyorum yani :)

Benim doğum ağustos sonu.29 haftalık hamileyim.internetten baktık eşimle fiyatlar uygun ama güvenemiyoruz.ürün iyi çıkarmı diye.sizin beşik gelmiş internetten.nasıl beğendiniz mi kaça getirtdiniz
İnternetten baktığımın aynısı geldi güvenilir sitelerden rahatlıkla alabilirsin

Doktor iyi diyorsa iyidir tatlım zaten kiloyu bu son iki ayda alacaklar

Eklentiler

• image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 64
  • image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar bebeğin poposunu dayaması ve karnın taş kesilmesi olarak hissettiğiniz şey braxton hicks kasılmalarıdır. Doğum kasılmalarına benzer. Vücudumuz bebeğin gelişi için alıştırma yapıyor. Bu kasılmalar düzenli değilse ve de regl ağrısına benzer bir ağrı eşlik etmiyorsa korkmayın. Doğum için kas çalışması yapıyor vücut.

aaaa braxton hicks dedkleri o muymuş ya hep duymustum acaba ne zaman ana da olacak diodum meğer oluyomuş demek :) yok cnm benimkine şahsen ağrı falan eşlik etmio şükür çok da düzenli değil her zaman olmyo günde bi kaç kez

bu arada kızlar sorup duruyodum ya şu bebekhouse daki casual cadillac araba ve park yatak kampanyasını sonunda aldım ve kısmet bu ya ben aldım tükendi yazdı sonuncuyu aldım galiba :) tekrar sayfayı açtım burdan tekrar paylaşim almayı düşünenler görmeyenler varsa diye baktım tükendi yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…