Benim doğum ağustos sonu.29 haftalık hamileyim.internetten baktık eşimle fiyatlar uygun ama güvenemiyoruz.ürün iyi çıkarmı diye.sizin beşik gelmiş internetten.nasıl beğendiniz mi kaça getirtdinizNe kadar var senin doğuma ben son aylar alış veriş zor olur gezemem hem de sıcak olur diye son aylara bir şey bırakmadım bir de benim doğum ağustosu bulmayabilir bir çok şeyi de internetten aldım beşiği internetten aldım bu gün geldi arabayı da internetten aldım sadece kıyafet kapı süsü şeker onları dışardan aldım sen de internetten bakabilirsin hem çok daha uygun oluyor
Cnm ya bende de cok oluyo o 10 15 sn suruyo ama nefesim kesilio kalbim daha hizli atiyo sanki ben de normal diye dusunmustum hep simdi bi arkadas erken dogum habercisi deyince tirstim valla. Bence cogu kiside oluyo bu yaaa herkes mi erken doguruyo di mi amaKizlar su bebegin poposunu dayama olayini kafama taktinizzyani herkeste olan bi sey degil mi bu?? Ben normal diye dusunmustm hep, hani boyle bi tarafini dayiyo o an sanki nefesimi kesiyo gibi oluyo, sicak basiyo bam telime dokunuyo gibi bizdik.. Ama bence normall yaa di miii??? Fikrinizi yazin lutfenn...
Cnm üzülme toparlar belki daha haftalar var doğuma muz pekmez falan tüket cnm belki işe yarar
Canım,arada bir olur böyle diye düşünüyorum. Bu hafta daha çok protein süt,et ve yumurta üçlüsü yap bakalım. Sen elinden geleni yaptığın sürece sıkıntı olcakmış gibi düşünme,yapı meselesi çünkü bazı bebekler iri olabiliyor,bazılarıda kiloda az olabiliyor. Benimkide büyük ihtimal kiloada 3 anca tamamlar gibi geliyor. Olsun daha rahat pırt diye doğururuz. Önemli olan kendini tamamlaması,gelişim geriliği denmediği sürece bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum.
Olsun cnm saglikli olsunda ..birde soyle bi durum var bu haftalarda cok yaniliyolar kilo konusunda ultrason makineleri iri dogacak deypte zayf dogan 3kilo deypte 4.5kilo dogan ..gecenlerde bi arkadasim erken dogum yapmisti 30.haftada doktor 2kiloyu gecmis sezeryan gorunuyo dedi ama cocuk bi kac hafta sonra 1400gr dogdu.
Tatlım bende aynı hatayı yaptım birkaç gün poğaça vb beslendim kesinlikle hamur işi poğaça vb bebeği beslenmiyor. Protein muz süt yoğurt bunlar kilo aldırıyor. Göbek çevremiz bizim de az çıktı. 1 öğün sebze 1 öğün protein şeklinde beslenmeyi düşünüyorum. Ekmeği falan kesip bunlarla karnımı dolduracağım.
Canm oncelikle sakin ol ama yediklerime cok dikkat et, sut yogurt peynir yumurta pekmez muz ceviz herrrr gunnn tuketiyorm ve faydasini emin ol goruyormm.. Endise etme annesi toparlarsinz hemen geri merak etme baska saglik sorununuz olmasn da
Hamur işiyle değil meyve sebze ve süt ürünlerine ağırlık verirsen çok iyi olur peynir yoğurt ya da süt gün içinde elma muz buna benzer şeyler muhakak ye Can'ım ..korkma toparlanır ayrıca ben ölçüm cihazlarına güvenmiyorum kilo konusunda çok bariz yanlışlıklar olabiliyor ..kızın sağlıklı hiç bir sorun yok Allah a şükür annesi az Bi dinlenme ve güzel beslenmeyle kısa sürede farkı kapatırsın zaten
Canim sikma canini hic benimkinin de hicbir yeri uyumlu degil inan ayrica 30. Haftadan sonra hicbir yeri birbirine uymuyor canim. Biraz da genzyik ozlleri almis oluyorlar. Canini sikm bosuna.[/QUOTE
Saolun kizlar. Ister istemez kafama taktim iste. Pekmezi herkes yazmis onu deneyecegim zaten demirim de dusuk cikti. Demir acisindan da cok zengin pekmez... muzu peyniri sutu hergun tukwtiyorum sadece yaz oldugu icin protein yerine karbonhidrat ve sebze agirlikli beslenmeye baslamistim. Agir geliyor bana cnkuama artiracagim proteini artik! Bugun de okdr halsizdim ki revirde baktilar 9/5 tansiyonum ki revire gitmeden tahmin edip tuzlu ayran fln icmistim. Rapor alip eve geldim bnde oyuzden gec ve topluca yaziyorum. Revir doktoru goz diplerime bakip kansizliginda var senin dedi daha ben birsey demeden, tansiyon sicaklar kansizlik derken git dinlen dedi. Boyle devam ederse bende izne ayrilacagim gibi duruyor.
@Ftszynp canim senin olcumler nasil gelisme geriligi dedikleri ciddi bisi bana demedi ama boyle devam ederse diyebilir. Hamileligimin ortalarinda kan damarlarimin birinde cektik vardi yani darlik gibi birsey bebek beslenmesini etkiliyormus. Bazen olur duzelir bekleyecegiz dedi dedigi gibi de duzeldi. Bebek en basindan beri geriden gidiyordu. Sat tarihimi 1 hafta ileri almisti hatta Ama 4. Ayimizdan snr damarimiz da duzeldi gerilik de duzelmisti. Hatta burdaki takvime gore gectigimiz sefer ilerde bile gorunuyordu. Bi anda niye boyle oldu yine anlamadim. Son ayda kilo almayip erken dogan bebekler aklima geldi korktum acikcasi ins bisi olmaz bebeklerimize cnm.
Hepimize saglikli ve serin haftalar olsun!
Cnm ya bende de cok oluyo o 10 15 sn suruyo ama nefesim kesilio kalbim daha hizli atiyo sanki ben de normal diye dusunmustum hep simdi bi arkadas erken dogum habercisi deyince tirstim valla. Bence cogu kiside oluyo bu yaaa herkes mi erken doguruyo di mi ama
Doktordan geliyoruz hamislerrr... Begum kiz masallah 2.200 gr olmus, 39 cm. Sagligimiz sihhatimiz de iyi cok sukurizin raporumu alip is yerime verdm artik yan gel yat vakti bebek bekleme vakti
Normal demisti burda arksadaslr bana. Herkes yaşıyor bu sıkıntıyı galiba alıştım bende artk. Sıkıntı yapmayn kızlarKizlar su bebegin poposunu dayama olayini kafama taktinizzyani herkeste olan bi sey degil mi bu?? Ben normal diye dusunmustm hep, hani boyle bi tarafini dayiyo o an sanki nefesimi kesiyo gibi oluyo, sicak basiyo bam telime dokunuyo gibi bizdik.. Ama bence normall yaa di miii??? Fikrinizi yazin lutfenn...
Eki Görüntüle 1846316 Beşiğimiz bugün kargolanacak inşallah. İnternetten almadığımız bir bu kalmıştı. İnşallah pişman olmam
Nette bir kadın doğumcuya sordum canım bende böyle bir cevap vermişCnm ya bende de cok oluyo o 10 15 sn suruyo ama nefesim kesilio kalbim daha hizli atiyo sanki ben de normal diye dusunmustum hep simdi bi arkadas erken dogum habercisi deyince tirstim valla. Bence cogu kiside oluyo bu yaaa herkes mi erken doguruyo di mi ama
Ya kızlar ben o dediğinizi çok anlamadım,bende olmadı mı acaba.Valla ben de ondan korktm canm yarn dr u arayip soracagm sana da haber ederm.. Takip edelm skligini bi bakalm.. Insallh bi sorun olmaz da hayirlisiyla zamaninda alirz bebeklerimizi kucagimiza insallah yaaabende de oyle canm ama gunde 2-3 kereyi gecmez yani bunu takip edelm yine de Allah korusun..
Buyuk surahiler var ya 2 lt filan belki daha fazla onlari bitiriyorum canim.. Kapasite o kadar sinirlari zorluyorum yani :)Sanırım ben Bi sürahiden çok daha fazla içiyorum sende öyle yap Can'ım olur mu daha da arttır.. Elinin altında hep Bi şişe su bulunsun Bebek içinde senin içinde su çok önemli
İnternetten baktığımın aynısı geldi güvenilir sitelerden rahatlıkla alabilirsinBenim doğum ağustos sonu.29 haftalık hamileyim.internetten baktık eşimle fiyatlar uygun ama güvenemiyoruz.ürün iyi çıkarmı diye.sizin beşik gelmiş internetten.nasıl beğendiniz mi kaça getirtdiniz
Doktor iyi diyorsa iyidir tatlım zaten kiloyu bu son iki ayda alacaklar32. Hafta raporunu aldık.
Oğlumuz çok sağlıklıymış.
İlk nst de çekildi.
1725 gr olmuş bana az gibi geldi ama doktor gayet iyi dedi.
12 günde 200 gr almış.
Ben neredeyse 2 aydır hiç kilo almıyorum.
Şimdilik bizde haberler bunlar.
Benim doğum ağustos sonu.29 haftalık hamileyim.internetten baktık eşimle fiyatlar uygun ama güvenemiyoruz.ürün iyi çıkarmı diye.sizin beşik gelmiş internetten.nasıl beğendiniz mi kaça getirtdiniz
iy cnm ya normal diyosa bi an bende panik yaptım coğu kişi yaşıyo cnm ya normaldir bencedeNette bir kadın doğumcuya sordum canım bende böyle bir cevap vermiş Eki Görüntüle 1846335
aaaa braxton hicks dedkleri o muymuş ya hep duymustum acaba ne zaman ana da olacak diodum meğer oluyomuş demek :) yok cnm benimkine şahsen ağrı falan eşlik etmio şükür çok da düzenli değil her zaman olmyo günde bi kaç kezKızlar bebeğin poposunu dayaması ve karnın taş kesilmesi olarak hissettiğiniz şey braxton hicks kasılmalarıdır. Doğum kasılmalarına benzer. Vücudumuz bebeğin gelişi için alıştırma yapıyor. Bu kasılmalar düzenli değilse ve de regl ağrısına benzer bir ağrı eşlik etmiyorsa korkmayın. Doğum için kas çalışması yapıyor vücut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?