2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kontrolden geldim.

Bebeğin döndüğünü hissettim diyordum, evet dönmüş, derin bir nefes aldım.

Kilosu fazla dedi.
2 kilo olmuş (31 hafta bitti bugün).
Kilo neden fazla olur, ne gibi hir sıkıntısı var tatmin edici bir şey söylemedi.
Sebep genetik veya şeker, sıkıntı da doğumun zor olması sadece anladığım kadarıyla.
Normaldi aslında kilo alımı, 2 hafta önce gittiğimde 1300 gibi bir şey demişti küsürat hatırlamıyorum, 2 haftada 700gr çok fazla gerçekten.

Midesi hep küçük görünüyor bebeğin, inşallah sıkıntı yoktur, çok düşünmemeye çalışıyorum.

Göğüsler için krem verdi, egzersiz kitapçığı verdi, her gün perine masajı dedi.
Umarım düzenli yaparım söylediklerini.

Bu da bebeğimin beşiği bu gün geldi kurmadık daha kurunca çekerim fotosunu
cnm hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah. görmüştüm ben bunu hangi site olduğunu hatırlamıorum ama günün fırsatı yazıodu ındirimdeydi baya hatta çok düşündüm ama vazgeçtm sonra az yatıo bbek dedi kime sorsam . az önce park yatak ve bebek arabası siparişi verdim bebekhouse sitesinden bakalım inşallah memnun kalırız :)

Gözünaydın ne güzel bebeğin dönmüş ve kilosu çok iyi ..bilmiyorum bence sorun edilecek bir şey değil hatta kilolu olması daha iyi her ihtimale karşı ..ben ölçümlere pek inanmıyorum benim Bi yanıdıgıma geçen doğuma 1 hafta kala Bebek 4 kilo hatta 4 buçuk olabilir beyle besledin normal doğum yapmayalım sezeryan yapalım dediler ki öylede oldu çocuk Bi doğdu 3 kilo hastaneden çıkmadan da 2.700 e düştü ..yani ölçümlere hiç takma kafana sağlıklı olması yeter annesi

Evet ölçüm de doğru olmayabilir dediğin gibi.
Şu an dönmesi önemliydi, Allah'a şükür o tamam.

Allah hepimize hayırlı doğumlar, sağlıklı bebekler versin.

Kızlar masallah ne cok konusmalar gecmis..

Hayirli olsun kontrollerden gelinmis, bebislerin saglik durumlari da iyi oh ohh rabbim daim etsin :)

F Ftszynp canim senin bebiste ne cikti bir sorun mu var ? Down harici mi yoksa down ile ilgilimi tam bakamadim da..

kelebek.hill kankacigim begüm cuk cok iyiymis masallah cok sevindik arkadasi Mehmet Ali ile :)

Bizde anne ogul karin görüş gunumuz bakalim doktor neler dicek..

Bugun cok bakamamamin nedeni esim yillik izne cikti. Beraber perdeleri yikadik, camlari sildik, evi komple kaldirip silip supurduk, tuvaleti temizledik, banyo yaptik simdide pazardan geldik. İkimizde postu serdik yatiyoruz artik yorgunluktan ölucektik az daha :)
Cok sukur evde bi mutfak dolaplari kaldi temizlencek baskada birsey kalmadi.
Bizde yarin anne baba ogul doktor dönüşü sizlerle bilgilerimizi paylasiriz..
Unuttugum biri varsa kusura bakmasin herkes iyidir umarim.. Esleriyle bozuk olanlar arayi duzeltmistir :)

Rabbim yardimciniz olsun..

Ayyyy ne güzel özendim valla size bizde Bi karı koca atılandık şu ev işine Artık Allah kısmet ederse ağustosun ilk haftası yapıveririz genel bir temizlik Buarada ellerinize sağlık .. Hadi yarın güzel haberlerini getir bize oğluşunun bugünde bol bol dinlen

Kizlar anne olmak ne zormus degil mi? Onceden asla kahvalti etmezdim simdi kahvaltisiz disari cikmiyorum. Yumurtadan nefret zden ben son 1 aydir peyniri bol olacak sekilde kirip yiyorum. Yogurt mayalayi ogrendim. Dogal yiyim diye. Calla bi suru sikinti cekiyoruz daha simdiden. Dogduklarinda kim bilir nasil olacagiz.

Canim perine masajini bende arastirmistim. Normal dogumu kolaylastiriyormus...Doktorun ne diyerek tavsiye etti? Ne kadar sure nasil yapmali vs ne dedi bize de yazar misin? Ben sormaya cekiniyorum bnm doktora oda birsey demiyor.

Hakketten oyle. Evde dogru duZgun yemek olmaz, bakalim yemeye basladiklarinda neler neler yapicaz. Cok yorulucaZ. Ama annelik iste yine kiyamicaz

Merhaba tatli anneler..1 aydan sonra nihayet bebegimi gordum bugun..gerci yuzunu pek gostermedi ama olsun..1 ayda maasallah baya kilo almis 1700 gr olmus cok sukur..doktor biraz iri bebek olacak gibi dedi..iri bebege aliskiniz sorun degil dedik :))..3 hafta sonra gidecemisiz birdaha...bizden haberler bu kadar..herkese saglikli musmutlu haftalar diliyoruz oglusumla

Sagol kankaaa cok sukurr amann mehmet ali kardesimize de bizden selam olsn.. Siz de en guzel haberlerle gelin insallahh masallah iyi calismisinz bugn he dikkat et kendine canm benm..

Benim doktorum perine masajı için 35. Haftada başla dedi. Yırtılma ve kesi ihtiyacını çok azaltiyormus. Bir de ben doğumda anlıyorum yumuşak oluşu ve kolay açılmadan dedi. Günde 5 dakika mutlaka yap canım.

Oh masallah masallahh dr iyi dediyse sen hic dusunme tatlm

Normal demisti burda arksadaslr bana. Herkes yaşıyor bu sıkıntıyı galiba alıştım bende artk. Sıkıntı yapmayn kızlar

Di mi ama di mii.. Insan endise ediyor iste her seye yahuu

Nette bir kadın doğumcuya sordum canım bende böyle bir cevap vermiş Eki Görüntüle 1846335

Vall genel kanaat de boyle o zman sakin olmaliyiz, tesekkur ederiz cevap icnn..

Ya kızlar ben o dediğinizi çok anlamadım,bende olmadı mı acaba.

Belki olmamistr canm, boyle karnin bi tarafi tumsek oluyo, poposunu dayiyo oraya bebis, senin de nefesini kesiyo ates basiyo gibi oluyo bi an..

Bu da bebeğimin beşiği bu gün geldi kurmadık daha kurunca çekerim fotosunu

Cok guzelmisss guzel gunlerde kullanin insallahh

Cnm masallah oglusuna:) guzel haberlerle gelelim insallah su bir hafta gecse de bende gorsem kizimi cok ozledim 1 ay olacak

Canim benim uzme kendini lutfen..Hersey Rabbimin elinde sonucta..kalbimizi ferah tutalim ve coook dua edelim..insallah cok saglikli dogacak bebegin inaniyorum ben

Cnm masallah oglusuna:) guzel haberlerle gelelim insallah su bir hafta gecse de bende gorsem kizimi cok ozledim 1 ay olacak
Amin canim hepimiz hep guzel haberler alalim insallah..sorma yaaa su 1 ay olayina cooook gicigim ben resmen..cok ozluyorum merak ediyorum..2 hafta sonra gel demesini beklerken doktorum demez mi 1 ay sonra goruselim diye..2 haftasonra gelsem olmaz ki dedim..iyi madem 3 hafta sonra goruselim dedi lutfetti sagolsun..

Canim perine masajini bende arastirmistim. Normal dogumu kolaylastiriyormus...Doktorun ne diyerek tavsiye etti? Ne kadar sure nasil yapmali vs ne dedi bize de yazar misin? Ben sormaya cekiniyorum bnm doktora oda birsey demiyor.
Başka arkadaşa sormuşsun ama ben de yanıtlayayım. 35. Ten sonra tercihen buğday yağı ile yapılır. Göbek iyice büyüyeceği için bir ayak sandalyenin üstüne çıkarılır. Her gün 5 dakika yapılmalıdır. Derin olmayan bir kaseye yağı koyun. Baş parmağı yağa iyice batırın ikinci boğuma kadar iyice yağlanmış olmalı. Vajina ile rektum arasındaki bölge arasında baskı oluşturacak şekilde U çiziyoruz. İç ve Dış perineyi iyice esnetmeliyiz. Parmaklar vajinanın 5-8 cm içine girmiş olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…