2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim benim uzme kendini lutfen..Hersey Rabbimin elinde sonucta..kalbimizi ferah tutalim ve coook dua edelim..insallah cok saglikli dogacak bebegin inaniyorum ben
Ben de inaniyorum. Her seyin ustesinden gelecek benim kizim. Cunku surekli onun icin gulumseyen ve dua eden bi annesi var.

Maşallah kuzuna canm :)

Çok normal , bi De kızımın poposu benimki gibi büyük galiba daha da hissettiriyor

tugbayhan canin bebebge giden damarlarin birinde kan akisi sorunu varmis. Bebekte gelisme geriligi oluyormus. Her hafta kontrole gidecegim bundan sonra bi sorun olursa mudahele edecekler galiba. Allah'in izniyle 36 yi gorurum insallah.
Allah'im saglikla tamamlamani nasip etsin insallah canim.. Soluna yat devamli uyuşsan da yat hizlanir hem kan akisin oyle diyorlar ya hani..
Sakin aklini bulandirma insallah sag saglim kucagina alicaksin melegini canim :)

Valla canimiz cikti balim ben pek bisi yapmadim zavalli esim kosturmaktan solugu kesildi ben işe gidiyorum diyor haha
Cok sukur yardim eden bir esim var. Bende onun pesinde kosturmaktan yoruldum. İnce detay girince bana sadece ustten temizlemek kaliyor. Nasil rahatladim perdelerimin rengi acildi valla bayadir yikamamistim
Sizde agustosun basi yada temmuz sonu gibi girisin dedigin gibi hem agirlasican hemde yorulucan hic birsey yapmasanda yoruluyor insan :)

Valla canim sorma.. Benimde cogu aliskanligim degisti. Bir sut icemiyorum o kadar tek sikintim o. Onuda nesquikle iciyorum iccegim zaman :)
Su yogurt mayalamayi bende ogrenicem bebekler dogduktan sonra ek gidaya gecince dogal yogurt yediricez ya mecbur ev yapimi ogrenmem lazim.
Annelik ic gudusu iste bebegimize en iyisi olsun diye cabalayacagiz mecbur :)
Simdi benim evde dogru duzgun yemek pismezdi esimin gece 11 de geldigide oluyordu. Bende atistirma yerdim.
Sebze olarak karnibahar, pirasa bunlari hic pisirmezdim evlendigimden beri gecen esime diyorum bunlarida yapip yicez cocugumuz icin :) tabi surat 5 karis ama mecbur yicek o da pistimi :)

Sagol kankaaa cok sukurr amann mehmet ali kardesimize de bizden selam olsn.. Siz de en guzel haberlerle gelin insallahh masallah iyi calismisinz bugn he dikkat et kendine canm benm..
Sagol canim benim :)
Aynen cok calistik ama degdi. Evin havasi degisti :) kocam olmasa valla napardim ben.
Azicik kocayi öveyim de arada şart övmek

Hayırlı olsun senin beşik de ben de az yatacak diye kararsız kaldım ama benim oğlumdan kalan park yatak olduğu için heves ettim diye aldım içimde kalmasın dedim.

Çok normal , bi De kızımın poposu benimki gibi büyük galiba daha da hissettiriyor

Valla olabilir benm de buyuk zaten
Neye dayanarak normal dedn canm merak ettm sordun mu dr a falan yoksa hepimizde oluyo diye mi??

Tabi ki sart canm tabii.. Ov bi de yuzune karsi da ov arada Allahhh nasil hosuna giderr havalara ucarrr masallah kocacina

Maşallah bebeğine senin kız tontiş olacak galiba annesi iyi beslemişsin

Annesi de tontisledi baya yani onunki de normall oy masallah kizimaa

ilk önce ben de endişelenmiştim, sonra bi kere aynı şey doktorun yanında oldu, o da dediki kızın poposunı bir Oray'a bir Oray'a sallıyor dedi zaten bazen öyle yaptığında Oray'a bir tık tık yapıyorum çekiyo poposunu

31. Haftada 1500 du bugun gittim.
Bende buhün gittim 1530 gr normal dedi ben az degil mi dedigimde sen kaç kilo dogmuşsun annene sor senin çocugunda o civarda dogar sen 4 kilo eşin 4 kilo dogduysa çocukta aynı okur dedi.Anneme sordum vaktinde dogdun 2800 gibi birseydin dedi demek minnak kızımda ençok 2800 olacak sende annene sor gelişim geriligi demedi bana normdl dedi.Üzülme cnm

Hayırlı olsun senin beşik de ben de az yatacak diye kararsız kaldım ama benim oğlumdan kalan park yatak olduğu için heves ettim diye aldım içimde kalmasın dedim.
iyi cnm ya park yatağınız varsa iyi yapmışsın o zaman içinde kalmamış olur ben bi kaç ay sonra tekrar beşik derdine düşmek istemediğim için almadım

Selamlar,söyle bir durum var acaba ne yapsam,önerisi olan varmı? *Çalışıyorum 32+0 haftam 28 haziran oluyor doktor USG ye gore,tam bu gunmu çalisamaz yada çalışır raporu almak lazım?
*3_4 gün sonrası bayram tatili zaten,bu durumda bayram tatili boşa gidiyor bende de acaba bu rapor bayramdan sonra alinmaz mi ama o zaman da 34.haftam olacak. Bunun bir formülü yokmu ki.çalışabilir alip bayram ertesi çalışamaZa çevirmekte pek etik değil çünkü ben ise geri döncem.benzer durumda olan varmı?

Benimde 2 temmuz 32. Haftam cumartesi ve sonrası bayram ben bayram dönüşü çalışabilir alıp yıllık izinlerimi kullanıcam 36. Haftaya kadar. Sende bayram 1 hafta boşuna gitmesin bayram dönüşü 1 hafta çalış sonra da zorlanıyorum diye çalışamaz raporu alabilirsin en azindan is yerine ayıp olmaz bahanen olur sıcaklar bastırdı rahatsizlaniyorum dersin. O 2 haftayı da sonraya aktarmış olursun.

Teyzeleri bebişimizin eşyaları geldi, artık yavaş yavaş yerleştirmeye başlayacağız
Canim ne kadar guzel esyalari var bebisinin saglikla kullanmak nasip olsun cok hosmus :)

Tabi ki sart canm tabii.. Ov bi de yuzune karsi da ov arada Allahhh nasil hosuna giderr havalara ucarrr masallah kocacina
Aynen canim sagolasin :)
Benimki övülmeyi cok cok sevdigi icin bir is yaptimi illa pohpohlamam lazim zaten alışığım övmeye
Senin esin napiyor annen sizdeyken hala ayni mi gidip iceriye oturuyor mu ?

Aaa hadi ya, iyi oyleyse canm ya cok rahatlattnn sagolll... Peki senin de o an darliyo mu seni mesela merak ettmm ???

Canım gözün aydın bebişin kocaman olmuş :)
Rabbim sağ salim tamamına eriştirsin inşallah

Sagol canm amin insallahh hepimizinki de saglikla gelsn insallahh..

Ne guzel iste huylarimizi bilip ona
gore davransak hepimiz dee.. Yani canm fena degil iste normal
haline gore gariplikleri var ama napim takmamaya calisiyormm

Ben de inaniyorum. Her seyin ustesinden gelecek benim kizim. Cunku surekli onun icin gulumseyen ve dua eden bi annesi var.
Ne tatlısın canım ya. Allah sağlık versin sana ve kuzuna. Neler neler yapıyoruz kuzular için. Resmen kampta gibiyim. Beslenme vitamin spor diğer ekstralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…