Ben de inaniyorum. Her seyin ustesinden gelecek benim kizim. Cunku surekli onun icin gulumseyen ve dua eden bi annesi var.Canim benim uzme kendini lutfen..Hersey Rabbimin elinde sonucta..kalbimizi ferah tutalim ve coook dua edelim..insallah cok saglikli dogacak bebegin inaniyorum ben
Maşallah kuzuna canm :)Merhaba tatli anneler..1 aydan sonra nihayet bebegimi gordum bugun..gerci yuzunu pek gostermedi ama olsun..1 ayda maasallah baya kilo almis 1700 gr olmus cok sukur..doktor biraz iri bebek olacak gibi dedi..iri bebege aliskiniz sorun degil dedik :))..3 hafta sonra gidecemisiz birdaha...bizden haberler bu kadar..herkese saglikli musmutlu haftalar diliyoruz oglusumla
Çok normal , bi De kızımın poposu benimki gibi büyük galiba daha da hissettiriyorKizlar su bebegin poposunu dayama olayini kafama taktinizzyani herkeste olan bi sey degil mi bu?? Ben normal diye dusunmustm hep, hani boyle bi tarafini dayiyo o an sanki nefesimi kesiyo gibi oluyo, sicak basiyo bam telime dokunuyo gibi bizdik.. Ama bence normall yaa di miii??? Fikrinizi yazin lutfenn...
Allah'im saglikla tamamlamani nasip etsin insallah canim.. Soluna yat devamli uyuşsan da yat hizlanir hem kan akisin oyle diyorlar ya hani..tugbayhan canin bebebge giden damarlarin birinde kan akisi sorunu varmis. Bebekte gelisme geriligi oluyormus. Her hafta kontrole gidecegim bundan sonra bi sorun olursa mudahele edecekler galiba. Allah'in izniyle 36 yi gorurum insallah.
Valla canimiz cikti balim ben pek bisi yapmadim zavalli esim kosturmaktan solugu kesildi ben işe gidiyorum diyor hahaAyyyy ne güzel özendim valla size bizde Bi karı koca atılandık şu ev işine Artık Allah kısmet ederse ağustosun ilk haftası yapıveririz genel bir temizlik Buarada ellerinize sağlık .. Hadi yarın güzel haberlerini getir bize oğluşunun bugünde bol bol dinlen
Valla canim sorma.. Benimde cogu aliskanligim degisti. Bir sut icemiyorum o kadar tek sikintim o. Onuda nesquikle iciyorum iccegim zaman :)Kizlar anne olmak ne zormus degil mi? Onceden asla kahvalti etmezdim simdi kahvaltisiz disari cikmiyorum. Yumurtadan nefret zden ben son 1 aydir peyniri bol olacak sekilde kirip yiyorum. Yogurt mayalayi ogrendim. Dogal yiyim diye. Calla bi suru sikinti cekiyoruz daha simdiden. Dogduklarinda kim bilir nasil olacagiz.
Sagol canim benim :)Sagol kankaaa cok sukurramann mehmet ali kardesimize de bizden selam olsn.. Siz de en guzel haberlerle gelin insallahh masallah iyi calismisinz bugn he dikkat et kendine canm benm..
Hayırlı olsun senin beşik de ben de az yatacak diye kararsız kaldım ama benim oğlumdan kalan park yatak olduğu için heves ettim diye aldım içimde kalmasın dedim.cnm hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah. görmüştüm ben bunu hangi site olduğunu hatırlamıorum ama günün fırsatı yazıodu ındirimdeydi baya hatta çok düşündüm ama vazgeçtm sonra az yatıo bbek dedi kime sorsam . az önce park yatak ve bebek arabası siparişi verdim bebekhouse sitesinden bakalım inşallah memnun kalırız :)
Maşallah bebeğine senin kız tontiş olacak galiba annesi iyi beslemişsinDoktordan geliyoruz hamislerrr... Begum kiz masallah 2.200 gr olmus, 39 cm. Sagligimiz sihhatimiz de iyi cok sukurizin raporumu alip is yerime verdm artik yan gel yat vakti bebek bekleme vakti
Çok normal , bi De kızımın poposu benimki gibi büyük galiba daha da hissettiriyor
Allah'im saglikla tamamlamani nasip etsin insallah canim.. Soluna yat devamli uyuşsan da yat hizlanir hem kan akisin oyle diyorlar ya hani..
Sakin aklini bulandirma insallah sag saglim kucagina alicaksin melegini canim :)
Valla canimiz cikti balim ben pek bisi yapmadim zavalli esim kosturmaktan solugu kesildi ben işe gidiyorum diyor haha
Cok sukur yardim eden bir esim var. Bende onun pesinde kosturmaktan yoruldum. İnce detay girince bana sadece ustten temizlemek kaliyor. Nasil rahatladim perdelerimin rengi acildi valla bayadir yikamamistim
Sizde agustosun basi yada temmuz sonu gibi girisin dedigin gibi hem agirlasican hemde yorulucan hic birsey yapmasanda yoruluyor insan :)
Valla canim sorma.. Benimde cogu aliskanligim degisti. Bir sut icemiyorum o kadar tek sikintim o. Onuda nesquikle iciyorum iccegim zaman :)
Su yogurt mayalamayi bende ogrenicem bebekler dogduktan sonra ek gidaya gecince dogal yogurt yediricez ya mecbur ev yapimi ogrenmem lazim.
Annelik ic gudusu iste bebegimize en iyisi olsun diye cabalayacagiz mecbur :)
Simdi benim evde dogru duzgun yemek pismezdi esimin gece 11 de geldigide oluyordu. Bende atistirma yerdim.
Sebze olarak karnibahar, pirasa bunlari hic pisirmezdim evlendigimden beri gecen esime diyorum bunlarida yapip yicez cocugumuz icin :) tabi surat 5 karis ama mecbur yicek o da pistimi :)
Sagol canim benim :)
Aynen cok calistik ama degdi. Evin havasi degisti :) kocam olmasa valla napardim ben.
Azicik kocayi öveyim de arada şart övmek
Maşallah bebeğine senin kız tontiş olacak galiba annesi iyi beslemişsin
ilk önce ben de endişelenmiştim, sonra bi kere aynı şey doktorun yanında oldu, o da dediki kızın poposunı bir Oray'a bir Oray'a sallıyor dediValla olabilir benm de buyuk zaten
Neye dayanarak normal dedn canm merak ettm sordun mu dr a falan yoksa hepimizde oluyo diye mi??
Tabi ki sart canm tabii.. Ov bi de yuzune karsi da ov arada Allahhh nasil hosuna giderr havalara ucarrrmasallah kocacina
Annesi de tontisledi baya yani onunki de normalloy masallah kizimaa
Bende buhün gittim 1530 gr normal dedi ben az degil mi dedigimde sen kaç kilo dogmuşsun annene sor senin çocugunda o civarda dogar sen 4 kilo eşin 4 kilo dogduysa çocukta aynı okur dedi.Anneme sordum vaktinde dogdun 2800 gibi birseydin dedi demek minnak kızımda ençok 2800 olacak sende annene sor gelişim geriligi demedi bana normdl dedi.Üzülme cnm31. Haftada 1500 du bugun gittim.
iyi cnm ya park yatağınız varsa iyi yapmışsın o zaman içinde kalmamış olur ben bi kaç ay sonra tekrar beşik derdine düşmek istemediğim için almadımHayırlı olsun senin beşik de ben de az yatacak diye kararsız kaldım ama benim oğlumdan kalan park yatak olduğu için heves ettim diye aldım içimde kalmasın dedim.
Canım gözün aydın bebişin kocaman olmuş :)Benm bugn tam 32 bitti, 30. Haftada 1600 falandi. Yani normal civarlarda biraz oynama olabilir zaten her bebek farkli yanii..
Benimde 2 temmuz 32. Haftam cumartesi ve sonrası bayram ben bayram dönüşü çalışabilir alıp yıllık izinlerimi kullanıcam 36. Haftaya kadar. Sende bayram 1 hafta boşuna gitmesin bayram dönüşü 1 hafta çalış sonra da zorlanıyorum diye çalışamaz raporu alabilirsin en azindan is yerine ayıp olmaz bahanen olur sıcaklar bastırdı rahatsizlaniyorum dersin. O 2 haftayı da sonraya aktarmış olursun.Selamlar,söyle bir durum var acaba ne yapsam,önerisi olan varmı? *Çalışıyorum 32+0 haftam 28 haziran oluyor doktor USG ye gore,tam bu gunmu çalisamaz yada çalışır raporu almak lazım?
*3_4 gün sonrası bayram tatili zaten,bu durumda bayram tatili boşa gidiyor bende de acaba bu rapor bayramdan sonra alinmaz mi ama o zaman da 34.haftam olacak. Bunun bir formülü yokmu ki.çalışabilir alip bayram ertesi çalışamaZa çevirmekte pek etik değil çünkü ben ise geri döncem.benzer durumda olan varmı?
Ne kadar güzeller maşallah güzel günlerde mutlulukla kullanmak nasip olsun :)) çok zevklisin canım bayıldım mobilyalarınaTeyzeleri bebişimizin eşyaları geldi, artık yavaş yavaş yerleştirmeye başlayacağız
Canim ne kadar guzel esyalari var bebisinin saglikla kullanmak nasip olsun cok hosmus :)Teyzeleri bebişimizin eşyaları geldi, artık yavaş yavaş yerleştirmeye başlayacağız
Aynen canim sagolasin :)Tabi ki sart canm tabii.. Ov bi de yuzune karsi da ov arada Allahhh nasil hosuna giderr havalara ucarrrmasallah kocacina
ilk önce ben de endişelenmiştim, sonra bi kere aynı şey doktorun yanında oldu, o da dediki kızın poposunı bir Oray'a bir Oray'a sallıyor dedizaten bazen öyle yaptığında Oray'a bir tık tık yapıyorum çekiyo poposunu
Canım gözün aydın bebişin kocaman olmuş :)
Rabbim sağ salim tamamına eriştirsin inşallah
Canim ne kadar guzel esyalari var bebisinin saglikla kullanmak nasip olsun cok hosmus :)
Aynen canim sagolasin :)
Benimki övülmeyi cok cok sevdigi icin bir is yaptimi illa pohpohlamam lazim zaten alışığım övmeye
Senin esin napiyor annen sizdeyken hala ayni mi gidip iceriye oturuyor mu ?
Ne kadar güzeller maşallah güzel günlerde mutlulukla kullanmak nasip olsun :)) çok zevklisin canım bayıldım mobilyalarına
Teşekkür ederiz teyzesi cümlemizin inşNe kadar güzeller maşallah güzel günlerde mutlulukla kullanmak nasip olsun :)) çok zevklisin canım bayıldım mobilyalarına
Ne tatlısın canım ya. Allah sağlık versin sana ve kuzuna. Neler neler yapıyoruz kuzular için. Resmen kampta gibiyim. Beslenme vitamin spor diğer ekstralar.Ben de inaniyorum. Her seyin ustesinden gelecek benim kizim. Cunku surekli onun icin gulumseyen ve dua eden bi annesi var.
Canim ne kadar guzel esyalari var bebisinin saglikla kullanmak nasip olsun cok hosmus :)
Teşekkür ederiz Can'ım
Aaa hadi ya, iyi oyleyse canm ya cok rahatlattnn sagolll... Peki senin de o an darliyo mu seni mesela merak ettmm ???
bazen çok daralıyorum böyle ssanı içim dışıma çıkacak gibi oluyor, bazen etkisi o kadar çok olmuyo ama alıştığım için de olabilir, her zaman aynı olmuyo yani,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?