İste kaynanalara karsi oyle oluyor canim. Napalim sabrediceksin artik yapicak birsey yok uzme tatli canini :)Ne guzel iste huylarimizi bilip ona
gore davransak hepimiz dee..Yani canm fena degil iste normal
haline gore gariplikleri var ama napim takmamaya calisiyormm
Valla kızlar hala burda pratik bir şekilde yazmaya alışamadım, inş yazdığımdan anlamışsınızdır
İste kaynanalara karsi oyle oluyor canim. Napalim sabrediceksin artik yapicak birsey yok uzme tatli canini :)
Maşallah kuzuna canım :) güZel haberler almak ne güzel kolaylıkla tamamına erdirain inşallah Allah :)Merhaba tatli anneler..1 aydan sonra nihayet bebegimi gordum bugun..gerci yuzunu pek gostermedi ama olsun..1 ayda maasallah baya kilo almis 1700 gr olmus cok sukur..doktor biraz iri bebek olacak gibi dedi..iri bebege aliskiniz sorun degil dedik :))..3 hafta sonra gidecemisiz birdaha...bizden haberler bu kadar..herkese saglikli musmutlu haftalar diliyoruz oglusumla
Çok güzel canım güle güle kullanın inşallah :)) biz de düşündük sepet beşik almayı ama daha çok kullanabilelim diye kartola aldık, içimizde kalmak inşallah. Mis gibi uykular çeksin inşallah meleğin içinde :)Bu da bebeğimin beşiği bu gün geldi kurmadık daha kurunca çekerim fotosunu
Gebelik takviminde yazan kiloya da yakın çıkmış canım doktor sorun yok dediyse yoktur. Genetik faktörler de çok etkili bebeğin boyu kilosu üzerinde.32. Hafta raporunu aldık.
Oğlumuz çok sağlıklıymış.
İlk nst de çekildi.
1725 gr olmuş bana az gibi geldi ama doktor gayet iyi dedi.
12 günde 200 gr almış.
Ben neredeyse 2 aydır hiç kilo almıyorum.
Şimdilik bizde haberler bunlar.
:)) anasının naZlı kızı nazlı mı koysan adını napsan :)Insallah canim insallahhh... Ben de kizmiyirum nazli bocucum diye seviyorum.
Dönmüş bak annesi göZünüz aydın :)Hadi inşallah benim de dönmüştür.
Bugün kontrolüm var.
İnşallah diğer gittiğinde arayı kapatmış olur kızçen canım, benim bir fikrim yok ama kaç gündür ben de hamur işi yiyorum bugün yazdığını okuyunca akşam yemeğinde ekmek yemedim desem yeridir.günaydın ıyı haftalar kızlar,
bu cumartesi kontrolümüz vardı. standart bır buyume egrısı gosteren bebegım bu sefer kılo konusunda gerıde kalmıs.kafatası ölçümleri 33. haftada ıken karın cevremız ve kılomuz 31. haftada, boyumuz 32. haftada kalmıs. normalde ortalama haftalık 100-150gr alırken bu sefer 2 haftada sadece 120 gr almıs. doktor sadece ırı bır bebek olmayacak dedı boyu normal dedı 2 haftada 2cm uzamıs, kıloyu da 2000 2100 gr beklerız o bıraz dusuk dedı yıne de cok bır problem gormedı ama ben endıselendım. normalden de fazla yedıgım ıstahımın tavan yaptıgı meyveyı bollastırdıgım demıre elevıte tekrar basladıgım bu donemde nasıl kılo almaz anlamadım... sanırım hamur ısı gıbı karbonhıdrat agırlıklı beslendıgımden oldu ... fıkrı yorumu tavsıyesı olan var mı... kayınvalıdem dınlenmen lazım ıs yerınde yorulmuyorum sanıyosun ama uzanıp dınlenmek gıbı olmaz dıo. offf bılemedım. koca kafalı cıroz bı kızım olucak galıba...
Hareketlerini kaburgalarımda hissediyorum ben canım totosu da karnımın ortasına geliyor sanırım, ama hıçkırık tuttuğu zaman tam kasığımda atıyor minikkızlar,
bebeğinin hareketlerini aşağıda hissetmeye başlayan oldu mu?
bende kaburgalarımda hissediyordum canım ama bir iki gündür kasıklarımın orda, vajinamın üstünde hatta kalçamda bile hissediyorum şiddetli hareketlerini kızımın. Normal mi diye de endişeleniyorum..Hareketlerini kaburgalarımda hissediyorum ben canım totosu da karnımın ortasına geliyor sanırım, ama hıçkırık tuttuğu zaman tam kasığımda atıyor minik
Bana da normal dedi. Sadece damarda sorun ildugu icin gelisim geriligine sebep olabilir dedi. Simdilik gelisimi iyi cok sukur.Bende buhün gittim 1530 gr normal dedi ben az degil mi dedigimde sen kaç kilo dogmuşsun annene sor senin çocugunda o civarda dogar sen 4 kilo eşin 4 kilo dogduysa çocukta aynı okur dedi.Anneme sordum vaktinde dogdun 2800 gibi birseydin dedi demek minnak kızımda ençok 2800 olacak sende annene sor gelişim geriligi demedi bana normdl dedi.Üzülme cnm
Alinma canim benim. Annene yada sana kasıtlı birsey degil.. Karakter meselesi, daha dogrusu erkek kafasi diyelim canim. Bizim anlamamiz mumkun degil..Aynen canm hatta benimki annesine karsi da oyle aslnda alinmamam lazm ama ne bilm benle daha az ilgilenince ben cok uzuluyormm ama alismaliym sanirmm..
Kiz benim de kasigimda atiyor hep biyle parmagimuzdaki kalp atisindan daha sert ama sik ve surekli ozellikle sabahlari oluyor benim kizimda.Hareketlerini kaburgalarımda hissediyorum ben canım totosu da karnımın ortasına geliyor sanırım, ama hıçkırık tuttuğu zaman tam kasığımda atıyor minik
Vajinamdan mideme kadar heryerde hissediyorum canim. Altta ustte hatta taaa yanlarimda nerdeyse sirtimda :) ozellikle hani su kasikta kemik oluyor ya bacagin tam bittigi kemik iste ona vuruyor canimi yakiyor sen dusun :)kızlar,
bebeğinin hareketlerini aşağıda hissetmeye başlayan oldu mu?
Alinma canim benim. Annene yada sana kasıtlı birsey degil.. Karakter meselesi, daha dogrusu erkek kafasi diyelim canim. Bizim anlamamiz mumkun degil..
Esimden biliyorum. 40yilda bir gordukleri icin rahat edemiyolar soguk davraniyolar iste naparsin..
Evvveeetttttt tatlimmAynen canm haklisn aslindaa..Bizim zaten su an tek takilcak mevzumuz bebeklerimizzz...
Büyüyorlar hareketleri şiddetleniyor meleklerin :)) normaldir inşallah canım ben kafasının aşağıda olduğunu kasıklarımdaki dolgunluktan hissediyorum hateket hissetmiyorum kasıklardabende kaburgalarımda hissediyordum canım ama bir iki gündür kasıklarımın orda, vajinamın üstünde hatta kalçamda bile hissediyorum şiddetli hareketlerini kızımın. Normal mi diye de endişeleniyorum..
İçimi rahatlattın canım ya, ohh elhamdülillah :))) en son previa da çıkınca artık öyle bir korkuyorum ki erkenden gelecek benim sıpa diye. Bazen plasentasıyla kavga ettiğini düşünüyorum o şiddetli kalçamdan bile hissettiğim hareketlerindeVajinamdan mideme kadar heryerde hissediyorum canim. Altta ustte hatta taaa yanlarimda nerdeyse sirtimda :) ozellikle hani su kasikta kemik oluyor ya bacagin tam bittigi kemik iste ona vuruyor canimi yakiyor sen dusun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?