2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ne guzel iste huylarimizi bilip ona
gore davransak hepimiz dee.. Yani canm fena degil iste normal
haline gore gariplikleri var ama napim takmamaya calisiyormm
İste kaynanalara karsi oyle oluyor canim. Napalim sabrediceksin artik yapicak birsey yok uzme tatli canini :)

Valla kızlar hala burda pratik bir şekilde yazmaya alışamadım, inş yazdığımdan anlamışsınızdır

Ay icimi cok rahatlattn canm yaaa demekki gayet normall.. Tamamdirr

İste kaynanalara karsi oyle oluyor canim. Napalim sabrediceksin artik yapicak birsey yok uzme tatli canini :)

Aynen canm hatta benimki annesine karsi da oyle aslnda alinmamam lazm ama ne bilm benle daha az ilgilenince ben cok uzuluyormm ama alismaliym sanirmm..

Maşallah kuzuna canım :) güZel haberler almak ne güzel kolaylıkla tamamına erdirain inşallah Allah :)

Bu da bebeğimin beşiği bu gün geldi kurmadık daha kurunca çekerim fotosunu
Çok güzel canım güle güle kullanın inşallah :)) biz de düşündük sepet beşik almayı ama daha çok kullanabilelim diye kartola aldık, içimizde kalmak inşallah. Mis gibi uykular çeksin inşallah meleğin içinde :)

Gebelik takviminde yazan kiloya da yakın çıkmış canım doktor sorun yok dediyse yoktur. Genetik faktörler de çok etkili bebeğin boyu kilosu üzerinde.

Sağlıkları yerinde olsun tek

İnşallah diğer gittiğinde arayı kapatmış olur kızçen canım, benim bir fikrim yok ama kaç gündür ben de hamur işi yiyorum bugün yazdığını okuyunca akşam yemeğinde ekmek yemedim desem yeridir.

Meyvenin sebzenin bol olduğu zamandayız canım bol bol ye herşeyden çeşitli vitaminleri aslın kuzu, kırmızı et yumurta süt ürünleri zaten tüketiyorsundur onları da ihmal etme.

Sağlıklı ya çok şükür, biraz dikkat edersin diğer kontrole kadar toparlar inşallah prenses

Hareketlerini kaburgalarımda hissediyorum ben canım totosu da karnımın ortasına geliyor sanırım, ama hıçkırık tuttuğu zaman tam kasığımda atıyor minik
bende kaburgalarımda hissediyordum canım ama bir iki gündür kasıklarımın orda, vajinamın üstünde hatta kalçamda bile hissediyorum şiddetli hareketlerini kızımın. Normal mi diye de endişeleniyorum..

Bana da normal dedi. Sadece damarda sorun ildugu icin gelisim geriligine sebep olabilir dedi. Simdilik gelisimi iyi cok sukur.

Aynen canm hatta benimki annesine karsi da oyle aslnda alinmamam lazm ama ne bilm benle daha az ilgilenince ben cok uzuluyormm ama alismaliym sanirmm..
Alinma canim benim. Annene yada sana kasıtlı birsey degil.. Karakter meselesi, daha dogrusu erkek kafasi diyelim canim. Bizim anlamamiz mumkun degil..
Esimden biliyorum. 40yilda bir gordukleri icin rahat edemiyolar soguk davraniyolar iste naparsin..

Hareketlerini kaburgalarımda hissediyorum ben canım totosu da karnımın ortasına geliyor sanırım, ama hıçkırık tuttuğu zaman tam kasığımda atıyor minik
Kiz benim de kasigimda atiyor hep biyle parmagimuzdaki kalp atisindan daha sert ama sik ve surekli ozellikle sabahlari oluyor benim kizimda.

kızlar,
bebeğinin hareketlerini aşağıda hissetmeye başlayan oldu mu?
Vajinamdan mideme kadar heryerde hissediyorum canim. Altta ustte hatta taaa yanlarimda nerdeyse sirtimda :) ozellikle hani su kasikta kemik oluyor ya bacagin tam bittigi kemik iste ona vuruyor canimi yakiyor sen dusun :)

Aynen canm haklisn aslindaa.. Bizim zaten su an tek takilcak mevzumuz bebeklerimizzz...

bende kaburgalarımda hissediyordum canım ama bir iki gündür kasıklarımın orda, vajinamın üstünde hatta kalçamda bile hissediyorum şiddetli hareketlerini kızımın. Normal mi diye de endişeleniyorum..
Büyüyorlar hareketleri şiddetleniyor meleklerin :)) normaldir inşallah canım ben kafasının aşağıda olduğunu kasıklarımdaki dolgunluktan hissediyorum hateket hissetmiyorum kasıklarda

Vajinamdan mideme kadar heryerde hissediyorum canim. Altta ustte hatta taaa yanlarimda nerdeyse sirtimda :) ozellikle hani su kasikta kemik oluyor ya bacagin tam bittigi kemik iste ona vuruyor canimi yakiyor sen dusun :)
İçimi rahatlattın canım ya, ohh elhamdülillah :))) en son previa da çıkınca artık öyle bir korkuyorum ki erkenden gelecek benim sıpa diye. Bazen plasentasıyla kavga ettiğini düşünüyorum o şiddetli kalçamdan bile hissettiğim hareketlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…