2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kızlar ya sabahtan beri bebiş çok hareketli mahvetti beni şimdide hep tekmeleyip duruyor korkuyorum biraz sizde nasl öyle olan var mı?? çok yordu beni sabahtan beri

Teşekkür ederim Canım ben de yatak önceden olduğu için bunu aldım yatak odasına koymak için çünkü diğeri büyüktü

Kiz benim de kasigimda atiyor hep biyle parmagimuzdaki kalp atisindan daha sert ama sik ve surekli ozellikle sabahlari oluyor benim kizimda.
Canım o hıçkırık heralde ben de burada konuşulduktan sonra anladım :))

Bazen 2 dk sürüyor bazen 5 dk, ciğerlerinin gelişmesi için iyiymiş o durum

kızlar ya sabahtan beri bebiş çok hareketli mahvetti beni şimdide hep tekmeleyip duruyor korkuyorum biraz sizde nasl öyle olan var mı?? çok yordu beni sabahtan beri
benim kızım genelde öyle canım korkma normal, hele tombikleşince daha da zorluyorlar fındıklar :))

Korkma canim hic valla bende de oluyor :) can yakmaya bile basladi velet :)

kızlar, ben hastane çıkışı diye aldım ama gözüme çok büyük geliyor her şey.. 0-3 ay olanlar bebek hastaneden çıktığında giydirilebilir mi?? büyük mü olur?

Canım hareketli olması seni neden korkutuyor ki

kızlar, ben hastane çıkışı diye aldım ama gözüme çok büyük geliyor her şey.. 0-3 ay olanlar bebek hastaneden çıktığında giydirilebilir mi?? büyük mü olur?
Benimde herşey gözüme büyük geliyor .. Aldıklarım yüksek ihtimalle bol gelecek biraz .. Ama sorun değil oğlumda 0 aylık aldığım herşeyi sadece 1 defa giyindi hatta çoğunuda giyemedi .. Doğduktan sonra günden güne acayip hızlı büyütecekler .. O yüzden hafif büyük gelsinde dar gelmesin annesi

Çok doğru diyorsun canım arkadaşımın bebeği doğduğunda pijamanın altında bir sürü boşluk kalıyordu 20 günlük şimdi tam oluyor çoook hızlı büyüyor bıdıklar :)

Çok doğru diyorsun canım arkadaşımın bebeği doğduğunda pijamanın altında bir sürü boşluk kalıyordu 20 günlük şimdi tam oluyor çoook hızlı büyüyor bıdıklar :)
Kesinlikle Can'ım ilk doğduğu gün giydirdiğim takım tam bir hafta sonra oğluma olmadı ve aldığım bir sürü şeyi hiç giyemedi ne de özenerek almıştım oysa şimdi hepsi duruyor öyle.. En iyisi 0-3 ve 0-6 almak tatlım

Kardeşi giyer inşallah :) 0-3 aylığı pek almamak lazım o zaman değil mi. Biz 3-6 aylık alışverişe bebişle beraber çıkarız diyorduk ama bir iki parça alalım birşeyler dursun hazırda.

Kardeşi giyer inşallah :) 0-3 aylığı pek almamak lazım o zaman değil mi. Biz 3-6 aylık alışverişe bebişle beraber çıkarız diyorduk ama bir iki parça alalım birşeyler dursun hazırda.
Can'ım sıfırlar acayip küçük ancak Allah göstermesin çok çok erken doğarsa o yüzden onları kaldırdım hergün birini bez gibi kullanıyorum :/
En iyisi bir kaç tane sadece 3 -6 aylık al.. Sonra Bebek'le beraber çıkar alışveriş yaparsınız .. Bizde öyle yaptık 6 aylıkları çıktık oğlumuzla aldık gayette eğlenceli oldu :)tavsiye ederim

Allah göstermesin zamanında gelsin inşallah bebişler.

Görüyorum alışveriş merkezlerinde baba arabayı sürüyor bebekle birlikte anne de geziyor reyon aralarında imreniyorum onlara :)) oradaki hamilelere sevdireceğim kızçemi ben çok sevdim tanımadığım minnakları:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…