2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok mu tatlı yedin bugün annesiii:)
:) yok cnm ya zaten diyabetliyim şekerin Allah nazardan saklasın iyi gidiyor, ama durmuyor bugün sert sert davranıyor bu kerata ya.

Canım hareketli olması seni neden korkutuyor ki
Ne bileyim cnm, ilk defa öyle hareketli oluyor ondandır belki. insan her şeye kuşkuyla bakar oldu ne bileyim.

Kızlar akşam vakitlerinde yemekten sonra midem acayip ağrıyor Ağrı'sı sırtıma vuruyor
Cnm geçmiş olsun bazen bende de oluyor ekşime yanma ağrı sızı resmen şaftım kayıyor bazen

Aynen öyle çıkar beraber yaparsınız alışverişi :)
Ben oğlumu reyonlara yaklaştırıyordum elini hangisine koyarsa onu alıyordum eşimde sen iyi deilsin diyordu bana :) o seçsin diyordum :)oyyyyy kuzularım benim oyyy hadi gelsinler de evimizi şenlendirsinler:)

Kızlar bebişler büyümüş Kocaman olmus maşallah hepsine.biz bugün gittik doktora Kızım 1500 kg 38 cm olmus sacları çıkmış cok saclı bir Bebek olacakmış.eli yüzünde ağzında sürekli.hersey yolunda haftasıyla uyumlu Dedi.2 hafta önceki kontrolde başı yukarda ayaklar aşagıda idi bugün baktık ki doğum pozisyonuna dönmüş.tansiyon normal ödem yok bu ay hiç kilo almamışım +8 kilo ile devam bizden bu kadar teyzeleri.

Hareketli olduğu Zaman'lar hiççççççç şüphe olmasın içinde buna ihtiyaçları var çünkü kas gelişimleri için bu kadar sert ve sürekli hareket ediyorlar canm

Ayyyy ne güzel maşallah hem kızına hem de sana tatlım

Ne güzel maşallah, inşallah hep böyle güzel devam eder :)

Hareketli olduğu Zaman'lar hiççççççç şüphe olmasın içinde buna ihtiyaçları var çünkü kas gelişimleri için bu kadar sert ve sürekli hareket ediyorlar canm
saol tşkrler cnm çıkıp öyle kaslarını güçlendirseler ya içerde zor oluyor be :)

kızlar, ben hastane çıkışı diye aldım ama gözüme çok büyük geliyor her şey.. 0-3 ay olanlar bebek hastaneden çıktığında giydirilebilir mi?? büyük mü olur?

Canm giydirilir tabi ama asil hastane cikislari olanlar yenidogan diye satiliyor sadece 0 ay yani.. Ben de 2 takim bu sekilde gerisi 0-3 , 3-6 aldm. Yani yenidogdugunda 0-3 cok az buyuk gelebilir ama biraz da dogacagi kiloya da baglii

Oy masallahh bebeginee ama sana da masallahh bu ay kilo almadm lafi benm icn mucizeee
Cok sukur pozisyonu da alms oh miss...

Kızlar size bir önerim olacak uzman bir ebeden duydum çocuğun gelişimi ve kilo alması için.hani bu beze diyorlar yumurta Akından yapılıyor ondan günde 2 tane yemenın faydası olacağını söyledi direk protein.şekersiz sütle birlikte tüketilmesi daha iyiymiş.son zamanlarımız artık beslenmemize ekstra dikkat etmemiz gerekiyor beze yi duymayan arkadaslar olabilir resim ekledim

Eklentiler

• image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 185
Kızlar uzun zamandır giremiyordum , çok şükür bugün itibariyle sınavlarım bitti , atlatım çok şükür .
Benimle dertleşecek olan varmı bu saate ? Gebelikle alakalı çok şikayetlerim var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…