- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
Sırtım çok ağrıyor uzansam bu sefer midemdekiler çıkacakmışım gibi hissediyorum yemek yemekten kırkuyorum attık her akşam yemeğinden sonra böyleAynı dertten muzdaribim valla arkadaşım şuan uzanmışım hatta sırtımda feci Bi Ağrı'yla
Sen sagol canimsağol canım sahiden içimi rahatlattın teşekkür ederim
insaAllah canım çok sagolllSen sagol canim
İcin rahat olsun bebisin zamaninda gelicek insallah :)
:) yok cnm ya zaten diyabetliyim şekerin Allah nazardan saklasın iyi gidiyor, ama durmuyor bugün sert sert davranıyor bu kerata ya.Çok mu tatlı yedin bugün annesiii:)
Ne bileyim cnm, ilk defa öyle hareketli oluyor ondandır belki. insan her şeye kuşkuyla bakar oldu ne bileyim.Canım hareketli olması seni neden korkutuyor ki
Cnm geçmiş olsun bazen bende de oluyor ekşime yanma ağrı sızı resmen şaftım kayıyor bazenKızlar akşam vakitlerinde yemekten sonra midem acayip ağrıyor Ağrı'sı sırtıma vuruyor
Aynen öyle çıkar beraber yaparsınız alışverişi :)Allah göstermesin zamanında gelsin inşallah bebişler.
Görüyorum alışveriş merkezlerinde baba arabayı sürüyor bebekle birlikte anne de geziyor reyon aralarında imreniyorum onlara :)) oradaki hamilelere sevdireceğim kızçemi ben çok sevdim tanımadığım minnakları:)
Hareketli olduğu Zaman'lar hiççççççç şüphe olmasın içinde buna ihtiyaçları var çünkü kas gelişimleri için bu kadar sert ve sürekli hareket ediyorlar canm:) yok cnm ya zaten diyabetliyim şekerin Allah nazardan saklasın iyi gidiyor, ama durmuyor bugün sert sert davranıyor bu kerata ya.
Ne bileyim cnm, ilk defa öyle hareketli oluyor ondandır belki. insan her şeye kuşkuyla bakar oldu ne bileyim.
Cnm geçmiş olsun bazen bende de oluyor ekşime yanma ağrı sızı resmen şaftım kayıyor bazen
Ayyyy ne güzel maşallah hem kızına hem de sana tatlımKızlar bebişler büyümüş Kocaman olmus maşallah hepsine.biz bugün gittik doktora Kızım 1500 kg 38 cm olmus sacları çıkmış cok saclı bir Bebek olacakmış.eli yüzünde ağzında sürekli.hersey yolunda haftasıyla uyumlu Dedi.2 hafta önceki kontrolde başı yukarda ayaklar aşagıda idi bugün baktık ki doğum pozisyonuna dönmüş.tansiyon normal ödem yok bu ay hiç kilo almamışım +8 kilo ile devam bizden bu kadar teyzeleri.
Ne güzel maşallah, inşallah hep böyle güzel devam eder :)Kızlar bebişler büyümüş Kocaman olmus maşallah hepsine.biz bugün gittik doktora Kızım 1500 kg 38 cm olmus sacları çıkmış cok saclı bir Bebek olacakmış.eli yüzünde ağzında sürekli.hersey yolunda haftasıyla uyumlu Dedi.2 hafta önceki kontrolde başı yukarda ayaklar aşagıda idi bugün baktık ki doğum pozisyonuna dönmüş.tansiyon normal ödem yok bu ay hiç kilo almamışım +8 kilo ile devam bizden bu kadar teyzeleri.
saol tşkrler cnm çıkıp öyle kaslarını güçlendirseler ya içerde zor oluyor be :)Hareketli olduğu Zaman'lar hiççççççç şüphe olmasın içinde buna ihtiyaçları var çünkü kas gelişimleri için bu kadar sert ve sürekli hareket ediyorlar canm
Amiiin canim insallah..hep beraber..Maşallah kuzuna canım :) güZel haberler almak ne güzel kolaylıkla tamamına erdirain inşallah Allah :)
Dimi ya kaburga denen şey kalmadı resmen içerden çürüdük :)Ne güzel maşallah, inşallah hep böyle güzel devam eder :)
saol tşkrler cnm çıkıp öyle kaslarını güçlendirseler ya içerde zor oluyor be :)
Ayyyy ne güzel maşallah hem kızına hem de sana tatlım
Cok teşekkür ederiz kızlar :)Amiiin canim insallah..hep beraber..
kızlar, ben hastane çıkışı diye aldım ama gözüme çok büyük geliyor her şey.. 0-3 ay olanlar bebek hastaneden çıktığında giydirilebilir mi?? büyük mü olur?
Kızlar bebişler büyümüş Kocaman olmus maşallah hepsine.biz bugün gittik doktora Kızım 1500 kg 38 cm olmus sacları çıkmış cok saclı bir Bebek olacakmış.eli yüzünde ağzında sürekli.hersey yolunda haftasıyla uyumlu Dedi.2 hafta önceki kontrolde başı yukarda ayaklar aşagıda idi bugün baktık ki doğum pozisyonuna dönmüş.tansiyon normal ödem yok bu ay hiç kilo almamışım +8 kilo ile devam bizden bu kadar teyzeleri.
Kızlar halam vefat etti eve anca geldim dua edermisiniz
Allah rahmet eylesin cnm. Mekani cennet olur inşallah. Sizlerede Allah sabir versinKızlar halam vefat etti eve anca geldim dua edermisiniz
Başınız sağolsunKızlar halam vefat etti eve anca geldim dua edermisiniz
Neoldu cnm sıkıntin nekiKızlar uzun zamandır giremiyordum , çok şükür bugün itibariyle sınavlarım bitti , atlatım çok şükür .
Benimle dertleşecek olan varmı bu saate ? Gebelikle alakalı çok şikayetlerim var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?