- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
Canim perine masajini bende arastirmistim. Normal dogumu kolaylastiriyormus...Doktorun ne diyerek tavsiye etti? Ne kadar sure nasil yapmali vs ne dedi bize de yazar misin? Ben sormaya cekiniyorum bnm doktora oda birsey demiyor.
İnternette de 36.haftada başlayın diyor, çok erken başlattı benimki o zaman.Benim doktorum perine masajı için 35. Haftada başla dedi. Yırtılma ve kesi ihtiyacını çok azaltiyormus. Bir de ben doğumda anlıyorum yumuşak oluşu ve kolay açılmadan dedi. Günde 5 dakika mutlaka yap canım.
Teşekkür ederim : )Dönmüş bak annesi göZünüz aydın :)
Basiniz sag olsun. Hastamiydi yoksa birden mi ? Rabbim sabirlar versin..Kızlar halam vefat etti eve anca geldim dua edermisiniz
Hayırdır Can'ım neyin varKızlar uzun zamandır giremiyordum , çok şükür bugün itibariyle sınavlarım bitti , atlatım çok şükür .
Benimle dertleşecek olan varmı bu saate ? Gebelikle alakalı çok şikayetlerim var yaa
Başınız saolsun. Mekanı cennet olsunKızlar halam vefat etti eve anca geldim dua edermisiniz
Basin sagolsun canimKızlar halam vefat etti eve anca geldim dua edermisiniz
Benim okuduğum kitapta 6-8 hafta öncesinden başlanılabilir diyor. Erken dogumla alakalı olacağını sanmıyorum. Ama yine de ilk 2 hafta 1er dakika yapabilirsin.Doktor anlatmadı ya.
Normalde ince ince anlatır ama bilindik bir şey gibi her akşam vajinana masaj yapacaksın dedi geçti.
İnternetten baktım, arkadaş da anlatmış burda sağolsun.
Yağ olarak sızma zeytinyağı ve az bir miktar çörekotu yağı dedi (%80e %20 gibi bir oran gösterdi, hatta çörekotu yağı daha az).
İnternette de 36.haftada başlayın diyor, çok erken başlattı benimki o zaman.
Zararı yok mu acaba, doğumu tetikler mi var mı bilgin?
Teşekkür ederim : )
Allah'a şükür çok rahatladım, özellikle fiziksel olarak.
Basın sağolsun canım. Allah sabır versin.Kızlar halam vefat etti eve anca geldim dua edermisiniz
Kıyamam kuzum ya anlat dertlesiriz tabii.Kızlar uzun zamandır giremiyordum , çok şükür bugün itibariyle sınavlarım bitti , atlatım çok şükür .
Benimle dertleşecek olan varmı bu saate ? Gebelikle alakalı çok şikayetlerim var yaa
Basin sagolsun canim mekani cennet olsun.Kızlar halam vefat etti eve anca geldim dua edermisiniz
Kızlar uzun zamandır giremiyordum , çok şükür bugün itibariyle sınavlarım bitti , atlatım çok şükür .
Kızlar halam vefat etti eve anca geldim dua edermisiniz
Hastaydı canım ama birdn çıkan bir hastalık oldu yoğun bakimdaydi 1 haftadır Rabbim daha fazla cektrmeden aldı yaninaBasiniz sag olsun. Hastamiydi yoksa birden mi ? Rabbim sabirlar versin..
İlk n11.com da gördüm. Uyku seti ve yatağı olmadan orada 559 tl idi. Birkaç sitede 585 tl ye gördüm. Ama en son bebekgiller.com dan 519 tl ye aldım. Bugün teslim edecekler inşallah fotoğraf yanıltmaz.Gerçekten pek şık görünüyor. Nereden aldınız peki hangi siteden? Model vs var mı?
Allah sabirlar versin canimHastaydı canım ama birdn çıkan bir hastalık oldu yoğun bakimdaydi 1 haftadır Rabbim daha fazla cektrmeden aldı yanina
Hmm masaj bumuymus?
ne masajı bu
Kızlar uzun zamandır giremiyordum , çok şükür bugün itibariyle sınavlarım bitti , atlatım çok şükür .
Başınız saolsun cnm çok üzüldüm. Allah kalanlara sabır versin.Kızlar halam vefat etti eve anca geldim dua edermisiniz
Gunaydin canimGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?