aynen bende çok sıkılganım. ruh halim çok kötü. işe gelmek istemiyorum izin alayım diyorum evde de sıkılıyorum. gün boyu canım burnumda. doğum öncesi depresyonu mu varmış varsa kesin odur yaniyaaaa lohusa için almadım emzirme sütyenini aslında,sadece 1 tane aldım denemek için,faydalı olur mu bilmem tabi. Sıcaklarda sütyen takamıyacağım,bari onunla rahat ederim dedim. Lohusa korsesisinide 25 liraya bulunca aldım. En azından deniyim dedim,o sıcaklarda büyük ihtimal fırlatıp atasım gelecek eminim,ama dayanabildiğim yere kadar.
Ay ben o şeyi hiç duymadım,mutlaka öğren bize onu,içeriği neymiş gerçekten faydalı mıymış? Öyleyse acıda olsa içerim ben olsun. Ay kızlar yaaaa,çalışmam lazım ama hiç işe güce konsaantre olamıyorum,aklımda sadece cocuğum var,doğumum var. Çok az kaldı,çok heyecanlıyım. Akşam dolabını açıp açıp bakıyorum,sevip gidiyorum sonra. Çokta yorgunum,hiç uykumu alarak kalkamıyorum. İşe gelmek istemiyorum. Evde kalsam sıkılıyorum. Doğum öncesi depresyonu değildir değil mi? Çok sıkılgan oldum.
Aynen canım valla ben bi ara terk ettim annemlere gittim biraz daha iyi oldu gibi ama belli de olmaz arkadaş cevresi inanilmaz etkiliyor bide dolduruyorlar yaVar bu kocalarda arkadaş sevgisi hayır diyememe durumu çünkü karıları cepte hazır görüyorlar
Dönmüş mü canım ben giremedim bi kac gündür takip edemedim yaHadi inşallah benim de dönmüştür.
Bugün kontrolüm var.
Hep biz gidiyoruz onlar öyle evde otursunlar üzülen hep biz.arkasas cevresi cok önemli hakikaten canımAynen canım valla ben bi ara terk ettim annemlere gittim biraz daha iyi oldu gibi ama belli de olmaz arkadaş cevresi inanilmaz etkiliyor bide dolduruyorlar ya
Valla canım rabbim büyük çevremde ne kadar bu tür de erkek varsa hepsi yaşı geçtikçe tam tersi evden çıkmaz oldular ama tabi o vakte kadar yipranan biz oluyoruz o ayrı mesele rabbim ıslah etsinHep biz gidiyoruz onlar öyle evde otursunlar üzülen hep biz.arkasas cevresi cok önemli hakikaten canım
Paslar günü banada aynısı oldu harekette etmedi korktum ama yemek yiyip biraz dinlenince başladı oynamayaDünden beri cok ağrım var karnın alt kısmı sanki yaraya tuz basmıssın gibi yanıyor ve kabızlıkdan çok ıkındım etkisi oldu galiba ama dr gitsemmi ay sonunda normal kontrolum yoksa biraz daha beklesemmi oğluşum şu ana kadar harekette ermedi kafam karıştı doğrusu
Bence yıka çünkü tekstil ürünleri tozun içinde yapılıyorbu arada ev tipi ana kucağının kılıfını hani bebeğin yattığı kısmı fln var ya kumaş bu kısmı acaba bi su yıkasam mı diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
İçimden ne gectı bılıyor musun bebegınde gelişim geriliği olabilir ama down yok oyle hıssettım mujde vercen sandımMrb kizlar nasilsiniz. Cuma gunu dr um beni baska bir dr a yonlendirmisti. Pazartesi gel demisti. Ben de down icin zannetmistim megerse bebegime giden kan akiminda sorun varmis. Artik her hafta dr a gidecegim. Bebwbgin hareketleri azaldigi anda gitmem lazimmis. Dikkatli ol dedi. Gelisim geriligi olabilirmis. Bi bu eksikti ama yine de guluyorum. Kizim saglikla gelsin insallah.
Bence gerıde değil cıhazlar arası yarım kg bıle farkedıyor asagıda 1650 yazıyor ztn eee daha ne sapasağlam alacaksın elıne en ıcten dua edıyorum sana31. Haftada 1500 du bugun gittim.
sagol canim allah bin kere razi olsun. Buraya guzel seyler yazacagim insallah. Rabbim hepimizin evlatlarina saglik versin.Bence gerıde değil cıhazlar arası yarım kg bıle farkedıyor asagıda 1650 yazıyor ztn eee daha ne sapasağlam alacaksın elıne en ıcten dua edıyorum sana
Kiraz ödem sokturuyor ya canım asırı tuketme ıstersen su kaybı olmasın vucudundaMümkün olduğunca yapay şekerli şeyler yememeye çalış,meyveden aldığın şeker sana zararlı gelmez. Ama illa içim rahat etsin diyorsan,eczaneden ölçüm cihazı alıp,sabah aç karnına ölçüp,sonrada 1 saat tokluğunu ölçüp değerlerini takip edebilirsin. Şekerini yükselten şey sadece şekerli besinler değil hem. Pilav,ekmek,hamur işi,bunlarda şekerli yemişsin kadar şekerini çıkartabiliyor. Valla işin uzmanı oldum ben nerdeyse. Her zaman yaptığım kahvaltının dışında bir gıdım daha fazla yesem,şeker yüksek çıkıyor,150 yi deviriyor. Ama sadece bir öğün arası olarak kiraz yersem,o normal seviyelerde bırakıyor. Bu arada kirazı ben güne yayıp,1 günde en az 700 gr kadar tüketiyorum. Bir kerettte yesem şekerden geberirim.
Yazcaksın tabı kutlayacagız sonra guzel haberı gor bak hersey guzel olcak gelışım gerılıgı hemen hallolur o olsun tek dertSagol canim benim allah bi
sagol canim allah bin kere razi olsun. Buraya guzel seyler yazacagim insallah. Rabbim hepimizin evlatlarina saglik versin.
37+0 da gene rapora gerek var mı nasılsa ayrılacagımız tarıh yazıyor suan raporda gene mı alıp verrcegız yanıkızlar merhaba,
32. hafta çalışabilir raporumu aldım bugün. yalnız 2. hamileliğim olmasına rağmen unutmuşum bazı şeyleri
bilen varsa biri yazsın lütfen
bugün 32+0 çalışabilir raporumu aldım, 37+0 dada gidip izin raporumu alıcam buda 18 temmuza denk geliyor dimi
Yaaa öylemi gerçekten,o zaman bende alayım. Bir arkadaş aldım ama sonra geri verdim dedi,hiç kullanmadım dedi. Sıcakta doğacak seninkide ihtiyaç dışarı çıkamıcan, çıkarsanda yapıi yapış olucan dedi. Sonra ekim kasım zaten kıyamıcan bir yere gitsende ana kucağında kalacak dedi. Ben cocuğu avmlere sokma taraftarı değilim. Gideceğim yer doğa olacak,sahil olacak. Alışveriş için falan ya kendim gidip gelicem,yada eşime postalıcam. Evime çok yakın e bebek var mesela,en fazla cocuğu oraya götürürüm. O zamanda anakucağı arabasında daha iyi olmaz mı sence. Sonra büyüynce (kanguruyu) kullanamıyacağım. Belim taşımaz gibi geliyor.6 kilodan sonrasını.
Ben de varım teyzesi de varrrrrBen de inaniyorum. Her seyin ustesinden gelecek benim kizim. Cunku surekli onun icin gulumseyen ve dua eden bi annesi var.
sağol canım benim allah bin kere razı olsun.Ben de varım teyzesi de varrrrr
evet canım 37+0 da tekrar çalıştıgı süreyi doğum sonrasına aktarablir diye bir rapaor verecek.37+0 da gene rapora gerek var mı nasılsa ayrılacagımız tarıh yazıyor suan raporda gene mı alıp verrcegız yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?