2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
aynen bende çok sıkılganım. ruh halim çok kötü. işe gelmek istemiyorum izin alayım diyorum evde de sıkılıyorum. gün boyu canım burnumda. doğum öncesi depresyonu mu varmış varsa kesin odur yani

Kızlar ya benim kilo artışım çok hızlandı iki haftada bir kiloya yakın aldım hemde dikkat ettiğim halde korkmaya başladım kalan 6_7 haftada kaç kilo alırım kim bilir doktorumda takıntılı zaten toplam 7 kiloya yakın oldu 10 kiloyu gecmemi istemiyor doktor

Hep biz gidiyoruz onlar öyle evde otursunlar üzülen hep biz.arkasas cevresi cok önemli hakikaten canım
Valla canım rabbim büyük çevremde ne kadar bu tür de erkek varsa hepsi yaşı geçtikçe tam tersi evden çıkmaz oldular ama tabi o vakte kadar yipranan biz oluyoruz o ayrı mesele rabbim ıslah etsin

Dünden beri cok ağrım var karnın alt kısmı sanki yaraya tuz basmıssın gibi yanıyor ve kabızlıkdan çok ıkındım etkisi oldu galiba ama dr gitsemmi ay sonunda normal kontrolum yoksa biraz daha beklesemmi oğluşum şu ana kadar harekette ermedi kafam karıştı doğrusu

Paslar günü banada aynısı oldu harekette etmedi korktum ama yemek yiyip biraz dinlenince başladı oynamaya

İçimden ne gectı bılıyor musun bebegınde gelişim geriliği olabilir ama down yok oyle hıssettım mujde vercen sandım

Sagol canim benim allah bi
Bence gerıde değil cıhazlar arası yarım kg bıle farkedıyor asagıda 1650 yazıyor ztn eee daha ne sapasağlam alacaksın elıne en ıcten dua edıyorum sana
sagol canim allah bin kere razi olsun. Buraya guzel seyler yazacagim insallah. Rabbim hepimizin evlatlarina saglik versin.

Kiraz ödem sokturuyor ya canım asırı tuketme ıstersen su kaybı olmasın vucudunda

37+0 da gene rapora gerek var mı nasılsa ayrılacagımız tarıh yazıyor suan raporda gene mı alıp verrcegız yanı

Avm den çıkmadım bebekken gezerek Yer yok kış doğmuştu her yerede gittim . Bide rahat pratik hareket etmeye alistirirsan kendini de bebeğide öyle gidiyor.
Doğayı herkes ister ama İstanbul şartları ayrıca çok toplumdan soyutlamış şekilde yasamamali ki sonrada zorluk cekmeyelim mesela şimdi oğlumu kardeşi gelmeden krese baslaticam ki kresler kaç avm eder direk hastalık yuvası. Çok soyutlanan çocuk krese gidince aileyide perişan ediyor kendi de hastalıktan perişan oluyor. Korktum şimdi evde bebek olacak ona getirecek mikrobu dedim ondan sonrada kendimi teselli ettim neyse onun bebekligi avm de geçti ki herkes çok tepki veriyordu. Bebiste abisinden kuvvetlendirecek artık ... istersen bekle biraz daha ama 9 aya kadar kullanilabiliyor.

Kızlar idrar testi yaptıran var mı?
Benim test sonucumda "Üreme oldu" yazıyor. Enfeksiyon mu nedir anlayamadım. Doktor a soracağım bakalım nedir ne değildir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…