Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesinKızlar halam vefat etti eve anca geldim dua edermisiniz
Hmm bunu oğrendiğim iyi olduevet canım 37+0 da tekrar çalıştıgı süreyi doğum sonrasına aktarablir diye bir rapaor verecek.
Bol bol da su içiyorum daha iyi söktürsün ya ödem var ise. Ayaklarım artık balon gibi oluyor. Napçağımı şaşırıyorum. Sizde şişmeler başladı mı kızlar. vucudumun başka bir yerinde hiçbirşey yok. Sadece ayaklarım şişiyor. Çok ayakta mı kalıyorum acaba,daha çok yemek yaparken zorlanıyorum.Kiraz ödem sokturuyor ya canım asırı tuketme ıstersen su kaybı olmasın vucudunda
Bol bol da su içiyorum daha iyi söktürsün ya ödem var ise. Ayaklarım artık balon gibi oluyor. Napçağımı şaşırıyorum. Sizde şişmeler başladı mı kızlar. vucudumun başka bir yerinde hiçbirşey yok. Sadece ayaklarım şişiyor. Çok ayakta mı kalıyorum acaba,daha çok yemek yaparken zorlanıyorum.
ben de yemek yaparken zorlanıyorum canım ya ya da çok ayakta durunca 1 2 çeşit yapıyorum çok yorulursam içeri kaçıyorum. Zaten iş te hala devam ediyor gündüz iş eve gidince ufak tefek ev işleri yapma çabaları oluyor. Bugün ütü yapcam mesela püfBol bol da su içiyorum daha iyi söktürsün ya ödem var ise. Ayaklarım artık balon gibi oluyor. Napçağımı şaşırıyorum. Sizde şişmeler başladı mı kızlar. vucudumun başka bir yerinde hiçbirşey yok. Sadece ayaklarım şişiyor. Çok ayakta mı kalıyorum acaba,daha çok yemek yaparken zorlanıyorum.
Allah ne muradın varsa versin. Meğer sıkıntı ondanmis. Bir tabak yer fıstığı yiyince sorun çözüldü. Çok çok çok sağol.aslında başından beri kabızlık sorunu çekiyorum ama şimdi magnezyum da kullanıyorum ondan mıdır bilmem kabızlık sorunu ortadan kalktı :)
amin inşallah sen de pırt diye doğur hepimiz pırt diye doğuralımAllah ne muradın varsa versin. Meğer sıkıntı ondanmis. Bir tabak yer fıstığı yiyince sorun çözüldü. Çok çok çok sağol.pırt diye doğur inş.
Valla ellerim ayaklarim yuzum filan sisiyo benim..Bol bol da su içiyorum daha iyi söktürsün ya ödem var ise. Ayaklarım artık balon gibi oluyor. Napçağımı şaşırıyorum. Sizde şişmeler başladı mı kızlar. vucudumun başka bir yerinde hiçbirşey yok. Sadece ayaklarım şişiyor. Çok ayakta mı kalıyorum acaba,daha çok yemek yaparken zorlanıyorum.
Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun inşallah..Kızlar halam vefat etti eve anca geldim dua edermisiniz
Kizlar biz geldik oglumla kontrolden..
Oglumun kilosu 1100gram cikti. Suyu iyi herseyi normalmiş. Doktor zayif uzun boylu olucak babasi gibi demisti taa 13.haftada..
Gercektende oyle gidiyor cocuk.. Babasina cekmis :)
3 hafta sonra kontrolumuz var. 30 haftalik ciktik normalde 29+4 gunluguz suan..
Sonraki kontrol bayrama geldigi icin 4 hafta sonra gidicez. Kalicak 6 hafta..
Sonra heralde haftada 1e dusucez..
Bizden haberler bu kadar..
Maşallah kuzuna tatlım hayırlısıyla kucagına alKizlar biz geldik oglumla kontrolden..
Oglumun kilosu 1100gram cikti. Suyu iyi herseyi normalmiş. Doktor zayif uzun boylu olucak babasi gibi demisti taa 13.haftada..
Gercektende oyle gidiyor cocuk.. Babasina cekmis :)
3 hafta sonra kontrolumuz var. 30 haftalik ciktik normalde 29+4 gunluguz suan..
Sonraki kontrol bayrama geldigi icin 4 hafta sonra gidicez. Kalicak 6 hafta..
Sonra heralde haftada 1e dusucez..
Bizden haberler bu kadar..
Bu şişme sorunu bendede başladı kızlar ve beni çok rahatsız ediyor erken başladı sanki ya ben son ay kala bekliyordum ..yediğim içtiğim zaten aynı değişen tek şey şişkinlik insanın hareketi de kısıtlanıyor gece yataktan kalkmaksa en büyük kabusum olduValla ellerim ayaklarim yuzum filan sisiyo benim..
Ozellikle ellerim bu aralar cok sisiyor..
Yuzugumude takamiyorum
Tuzla aram onceden beri pek yoktur zaten ama cok odem topluyorum anlamadim.
Senin haftan ileri ya canim sen bayramdan once git :) ben bayramdan sonraya kalicam gerisi nasil gidicek bilmiyorum 2 haftada 1 mi olur haftada 1mi olur artik Allah bilir :)Ohh masallhhh mehmet aliyeevalla bizim de 3 hafta dedi ama ben bayramdan once gidecegm canm, bayramda 36. Haftam oluyor o kdar gec kalmak istemedmm... Sonra da 10 gunde bire geciyoruz insallah.. Zaten bayramdan sonra benm en fazla 4 haftam kaliyorrr.. Ay benmki de dombik kisa mi olcak ne, boyuna kac dedi cnm?
Bizimkinin boyunu ben anlamadm eski hastanede gayet iyi gidiyordu, burda ilk geldimden beri daha kisa cikiyor boyu.. Gerci saglikli olsun da uzar yavrum ama belki de makina hatalari yanii...
Sagol hayatim Rabbim hepimizin evlatlarini saglikla kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin :)Maşallah kuzuna tatlım hayırlısıyla kucagına al
Canim benim son 1 haftadir heryerim sisiyor iste..Bu şişme sorunu bendede başladı kızlar ve beni çok rahatsız ediyor erken başladı sanki ya ben son ay kala bekliyordum ..yediğim içtiğim zaten aynı değişen tek şey şişkinlik insanın hareketi de kısıtlanıyor gece yataktan kalkmaksa en büyük kabusum oldu
Canım sana aynen katılıyorum bebeği günlük hayattan çok da soyutlamamak gerek..ben 40i çıkmadan avm ye de gittim tatile de..tabi hijyen önemli ama ne kadar abartirsak ileride o kadar sorun çıkıyor..benim 3 kızım da 3 yaşı doldurunca krese başladılar..başka cocuklar 2 3 haftada bir hasta olurken elhamdülillah benimkiler nadiren hasta olup kolay atlattılar enfeksiyonları...düşünüyorum da çocuğun 40i çıkacak ve okula giden 3 ablası olacak evde..ama inşallah anne sütüyle bagisikligi kuvvetli olur da etkilenmez çok fazla..yapacak birşey yok yavrularimiz Allah a emanet..Avm den çıkmadım bebekken gezerek Yer yok kış doğmuştu her yerede gittim . Bide rahat pratik hareket etmeye alistirirsan kendini de bebeğide öyle gidiyor.
Doğayı herkes ister ama İstanbul şartları ayrıca çok toplumdan soyutlamış şekilde yasamamali ki sonrada zorluk cekmeyelimmesela şimdi oğlumu kardeşi gelmeden krese baslaticam ki kresler kaç avm eder direk hastalık yuvası. Çok soyutlanan çocuk krese gidince aileyide perişan ediyor kendi de hastalıktan perişan oluyor. Korktum şimdi evde bebek olacak ona getirecek mikrobu dedim ondan sonrada kendimi teselli ettim neyse onun bebekligi avm de geçti ki herkes çok tepki veriyordu. Bebiste abisinden kuvvetlendirecek artık ... istersen bekle biraz daha ama 9 aya kadar kullanilabiliyor.
Ben gece belki 25 -30 defa wc ye kalktığım için uykuya çok veda ettim ..Canim benim son 1 haftadir heryerim sisiyor iste..
Topac gibi yuvarlaniyorum kalkarken bende ayaklarimin tabanlarina basamiyorum agriyo ilk yataktan kalktigimda filan..
Birde uyku gitti. Asiri uykum olmasina ramen sabah 6da kalkip yatamiyorum esimide uyandirmiyim diye bugun kalktim salona gectim bu sefer bagiriyo tugba tugbaa nerdesin diye :) gorememis beni.. Dedim seni uyandirmiyim diye kactim oda ben sensiz nasil uyuyim dedi geri yattim ama onuda uyandirmis oldum oda uyuyamadi
Yani sislik ve uykusuzluk benim temel sorunum oldu
Senin haftan ileri ya canim sen bayramdan once git :) ben bayramdan sonraya kalicam gerisi nasil gidicek bilmiyorum 2 haftada 1 mi olur haftada 1mi olur artik Allah bilir :)
Boyunu sormadim canim ya oda soylemediunuttum boyunu kiloya daha cok dusunce birde 1100 az geldi sizler 2 kilolarda filan soyleyince.. Sonradan dedigi aklima geldi doktorun :))
Nts ye baslarsin sen o zaman birdaha ki gidisinde dimi canim ??
Tombak olmasi daha iyi ele avuca gelir balim ya bizimki çiroz olcak keske bana benzeseydi tosuncuk olurdu
Hem kizlarin minyon olanlari makbul :)
Sagol hayatim Rabbim hepimizin evlatlarini saglikla kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?