servey yazdıklarını okuyunca yalnız olmadığımı anladım.. ailem eskişehirde ben ankaradaym doğum iznine çıkınca eşim güç bela bi hafta gönderdi annem gelecek ayıp olur git gel dedi. öyle rahattım ki kendi evim gibi.. sonra döndüm evime.. eşime dedim annen ne zaman geliyo diye ki eşim geceli gündüzlü çalışıyo ve bu dönem riskli döneme girdim ikiz olduğu için yalnız kalmak istemiyorum.. eşim annesiyle konuşmuş çoook uzak bi akrabaları hastaymış hatta ölüm döşeğindeymiş onu bırakıp gelemezmiş.. o gelmeden eve temizlikçi almamızı falan tembihlemiş.. yani hadi beni düşünmüyo ama ramazan günü yemek bile beni çok zorluyo. annesi düşünmüyosa şu halimle eşimi değil kendimi düşünmek zorundayım.. keşke ailemin yanında kalmaya devam etseydim döndüğüme pişman oldum
canım bende gebeliğin 3. ayında oldu. ağlıyordum resmen kaşıntıdan. sabaha kadar uyuyamıyordum. nevresimlerim falan kan olmuştu hep. bir sürü ilaç kullandım jel falan nafile. en son tavsiye üzerine aktardan bıttım sabunu aldım ve onunla yıkadım her gün ve geçti. tüm vücudumu yıkıyordum onunla. sana da tavsiye ederim
benim bebeişin kafası kasıkta canım 1,5 aydır doktor ondan dedi ama bilmiorum bana da 4cü ayda başka bi doktor fitil verdi kaşıntım var diye almadım ben onu kullanamam ya beceremiorum kivalla doktora gitmek için ayrı şafak sayıyorum doğum için ayrıı sorma bide akşamları diş ağrım çıktı sızlıo çok fena ya napcamı şaşırdım konuşamıorum akşam hiçç çok şükür bişey çıkmamış canım nasıl peki nst bende perşembe gircem ya çok heyecanlıyım nedense bi de şey sorim sen gögüs pompası aldın mı var mı bildiğin bi marka falan ben bakıorum da elektrikliler çok pahalı yav napcamı şaşırdım
Pisikedii ikizannesi2016 bır de senınkı ıkız daha da agırsın bızden, hepsı bır model bunların, esım de oruc tutuyor gel oğlunu dusun benı bırak o da cok yoğun calışıyor ıftara 5 dk kala ancak gelıyor, esıme dıyor kı yeter calısmasın dınlensın evde, ıyı de senden bısey talep edıyor muyum hayır, gelıp ucundan tutuyor musun hayır o zaman karısmayacsn. Inanın o kdr saygı gosterıyorum kı hıcbır toplumda lafını etmem kv cok ıyı bırı derım gecerım kul hakkından korkarım ama uzuluyorum işte. Benım annem bu halıyle kardedımın esı calışıyor dıye haftanın nerdeyse bes gunu yemege cagırır gıtmez bıle ayda yılda bır ustelık annemın yardıma ıhtıyacı var,nasıl içine sınıyor anlamıyorum. Bır öncekı gelışımde hamıle degıldım.işten geldık esımle, yemek yok evde.sızı bekledım ne yemek ıstersınız bılemedım dedı ben sok oldum edım bır corba bıle yeterdı dedı, gectım yaptım artık, esım de benım gıbı dusundugunden ona kızmak da yetsız ama napym patlıyorum ben de.
Esim nobette pazartesiye kaldi artikGünaydın Kızlar,
Bugün de cuma,hayırlı cumalarınız olsun. Ben bu son günlerde pek bir aptalım,pek bir ağırım. Hiç enerjim yok.Sadece yatıp uyumak istiyorum. Evden ve işten elimi resmen çektim. Bu hafta sonu toparlanayım inş.
Geçmiş olsun,doktoruna görün istersen,şiddetliyse başka birşey olmasın,belki idrar yolu enfeksiyonuda geçiriyor olabilirsin.
Aynı durum bir çok arkadaşta var. Ben de araştırdım okula,ilçe ve il mem é sordum ama mümkün değil. AlO 147 dekiler hiç birşey bilmiyor zaten. Kurs versek falan fiilen çalışmış olur muyuz diye de sordum bu konuda da kimsenin bilgisi yok. Gerçi kurs verecek halim de yok ama en azından bilgi edinmek için. En Son bimere yazdım. Cevap bekliyorum artık. Bu konuda birseyler yapılması gerekiyor falan diye. Ama maalesef olumlu sonuç beklemiyorum. Tekrar tekrar yazacağım bimere belki bir umut. Teşvik derken iyi güzel hoş ama. Benimde 32. Hafta tam okullar kapanıyor ve ramazan Bayramı haftasına denk geliyor .Bu gün benim moralim çok bozuk ben öğretmenim ve doğumum yaza geldiği için doğum öncesi iznimi fiilen öalışmadığım içindoğum sonrasına atamıyormuşum ama yani bu benim tercihim değilki iznim bittiğinde Bebek iki aylık oluyor ancak yarı zamanlı çalışma da öğretmenleri kapsamıyormuş güya doğuma teşvik var ama ben hiç bir şeyden faydalanamıyorum şimdi ben iki aylık bebeği Nasıl bırakayım kime bırakayım
Aynıyız şekerim,o kadar enerjik ben,bu hafta nolduysa tamamen gitti enerjim,yattığım yerde kalıyorum. keyfim yok. Hiç bişey yapasım yok.Esim nobette pazartesiye kaldi artikkendimi de bu ara acaip mutsuz ve yorgun hissediyorum. Ce surekli uyuyorum.
Yok bizimki alttan almıyor,daha çok hamilelikte kavgalarımız oldu.Kızlar çok sinirli bir ruh halim var. Eşinizin size karşı durusu nasıl. Alttan mi alıyor yoksa eskisi gibi
Aynen ya bizde çok kavga ediyoruz hiç alttan almıyor ruh halimden hiç anlmiyorYok bizimki alttan almıyor,daha çok hamilelikte kavgalarımız oldu.
Ben de yazacağım bimere yani okulların kapanması bizim tercihimiz mi teşvik felan bize yok çok Can'ım sıkıldı yaAynı durum bir çok arkadaşta var. Ben de araştırdım okula,ilçe ve il mem é sordum ama mümkün değil. AlO 147 dekiler hiç birşey bilmiyor zaten. Kurs versek falan fiilen çalışmış olur muyuz diye de sordum bu konuda da kimsenin bilgisi yok. Gerçi kurs verecek halim de yok ama en azından bilgi edinmek için. En Son bimere yazdım. Cevap bekliyorum artık. Bu konuda birseyler yapılması gerekiyor falan diye. Ama maalesef olumlu sonuç beklemiyorum. Tekrar tekrar yazacağım bimere belki bir umut. Teşvik derken iyi güzel hoş ama. Benimde 32. Hafta tam okullar kapanıyor ve ramazan Bayramı haftasına denk geliyor .
Ben de yazacağım bimere yani okulların kapanması bizim tercihimiz mi teşvik felan bize yok çok Can'ım sıkıldı ya
ben ilk başta sinirliydim şimdi pamıh gibi oldum. Eşim de alttan alıyor genelde. Geçen bir gün yanağına yemek bulaşmış dedim. Ben rahatsız değilim dedi biraz sert baktı. Ben de birden ağlamaya başladım çok moralim bozuldu nedense hiç normalde sallamam böyle şeyleri bana çok kötü baktın dedim fln üzüldü. Adam o günden sonra eh demeye korkuyor. Akşam oturmuş karnına yastık koymuş taklidimi yapıyor sürekli göbeğime bakmamı canım bak nasıl hareket etti dememi falan sweet-73
Kızlar çok sinirli bir ruh halim var. Eşinizin size karşı durusu nasıl. Alttan mi alıyor yoksa eskisi gibi
Uykusuzluktan ölüyorum kızlar. Uyuyamamak çok zor.
Uyuyabilmek için bir önerisi olan var mı? Uyuyamayınca sinirleniyorum da
ben ilk başta sinirliydim şimdi pamıh gibi oldum. Eşim de alttan alıyor genelde. Geçen bir gün yanağına yemek bulaşmış dedim. Ben rahatsız değilim dedi biraz sert baktı. Ben de birden ağlamaya başladım çok moralim bozuldu nedense hiç normalde sallamam böyle şeyleri bana çok kötü baktın dedim fln üzüldü. Adam o günden sonra eh demeye korkuyor. Akşam oturmuş karnına yastık koymuş taklidimi yapıyor sürekli göbeğime bakmamı canım bak nasıl hareket etti dememi falan sweet-73
Hepsi gecti caniim beni cok rahatlatti. Bence de kimyasallardan daha iyiYaaaa tamamen gecti mi peki deridekilerde??? Ay cok sagol yaaa hemen alip denicemm.. Kimyasallardansa hatta once onu deneyip sonra dr a gerekirse giderm olmazsaa..
Anladmm canm normaldir oyleyse tabi genelde bi tarafa yukleniyo yaramazlarr
Gecms olsn disin icin de canm, bi goster olmazsa neden yapiyor ki benm mesela gecici olarak cozmustu disci problemimi igne falan yapmadan tabi..
He ya her turlu safak sayiyoz yazik bizecanm nst biraz gicik begum pek sevmedi, gobek kismina iki tane lastik ve doppler gibi binsey baglaniyo surekli bebegin kalp atisi olculuyo ve hareket ettikce sen de bunu bildiriyosun makina hepsini kayit ediyo.. Valla lastikleri sevmedinden begum o kadr hareket etti kiiikipir kipirdi sokecekti lastikleri yavrum
Gogus pompasi ben lansinoh aldm canm bebekhouse sitesinden almistm en uygun orda buldm, avent alcaktm baktm ayni alet gereksiz pahali gerek duymadim, bi arkadasm da lansinohtan cok memnun ben de aldm gitti elektriklisini..
Maltepe'de hangi hastane cnmBen İstanbul malyepedeyim gittiğim hastanenin normal doğum fiyatı 700 sezeryan 800 isteğe bağlı sezeryan 1500 çok uygun ve çok güzel hastane temiz hmde ben beğendim fiyatta çok uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?