2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Pisikedii ikizannesi2016 bır de senınkı ıkız daha da agırsın bızden, hepsı bır model bunların, esım de oruc tutuyor gel oğlunu dusun benı bırak o da cok yoğun calışıyor ıftara 5 dk kala ancak gelıyor, esıme dıyor kı yeter calısmasın dınlensın evde, ıyı de senden bısey talep edıyor muyum hayır, gelıp ucundan tutuyor musun hayır o zaman karısmayacsn. Inanın o kdr saygı gosterıyorum kı hıcbır toplumda lafını etmem kv cok ıyı bırı derım gecerım kul hakkından korkarım ama uzuluyorum işte. Benım annem bu halıyle kardedımın esı calışıyor dıye haftanın nerdeyse bes gunu yemege cagırır gıtmez bıle ayda yılda bır ustelık annemın yardıma ıhtıyacı var,nasıl içine sınıyor anlamıyorum. Bır öncekı gelışımde hamıle degıldım.işten geldık esımle, yemek yok evde.sızı bekledım ne yemek ıstersınız bılemedım dedı ben sok oldum edım bır corba bıle yeterdı dedı, gectım yaptım artık, esım de benım gıbı dusundugunden ona kızmak da yetsız ama napym patlıyorum ben de.

Yaaaa tamamen gecti mi peki deridekilerde??? Ay cok sagol yaaa hemen alip denicemm.. Kimyasallardansa hatta once onu deneyip sonra dr a gerekirse giderm olmazsaa..

Anladmm canm normaldir oyleyse tabi genelde bi tarafa yukleniyo yaramazlarr

Gecms olsn disin icin de canm, bi goster olmazsa neden yapiyor ki benm mesela gecici olarak cozmustu disci problemimi igne falan yapmadan tabi..

He ya her turlu safak sayiyoz yazik bize canm nst biraz gicik begum pek sevmedi, gobek kismina iki tane lastik ve doppler gibi binsey baglaniyo surekli bebegin kalp atisi olculuyo ve hareket ettikce sen de bunu bildiriyosun makina hepsini kayit ediyo.. Valla lastikleri sevmedinden begum o kadr hareket etti kiiikipir kipirdi sokecekti lastikleri yavrum

Gogus pompasi ben lansinoh aldm canm bebekhouse sitesinden almistm en uygun orda buldm, avent alcaktm baktm ayni alet gereksiz pahali gerek duymadim, bi arkadasm da lansinohtan cok memnun ben de aldm gitti elektriklisini..

Kiz senin kv benimkine benziyoms anam sade konusur, yemege giderz yemek olmaz ikimz de iaten geliyorz ayip yani ya..en azndan salatayi falan zaten mutlaka bana yaptirir da biz de gecen gittn kayinpederle kavgalilrms evde gram yemek yok ciddn ayip yaptiklari bi de hamile kadinlariz artk.. Bana siyo mutfak orda, hic uzerime alinip yapmadm ben ama anamiza hozmet etmedk el bebek gul bebek buyuduk haksiz miyim, simdi bana boyle davranan birine ben hizmet falan etmem.. Evime gelse bile her seyini kendi aliyor yani bu halimle beklemesi hata ki bence...

Esim nobette pazartesiye kaldi artik kendimi de bu ara acaip mutsuz ve yorgun hissediyorum. Ce surekli uyuyorum.

Aynı durum bir çok arkadaşta var. Ben de araştırdım okula,ilçe ve il mem é sordum ama mümkün değil. AlO 147 dekiler hiç birşey bilmiyor zaten. Kurs versek falan fiilen çalışmış olur muyuz diye de sordum bu konuda da kimsenin bilgisi yok. Gerçi kurs verecek halim de yok ama en azından bilgi edinmek için. En Son bimere yazdım. Cevap bekliyorum artık. Bu konuda birseyler yapılması gerekiyor falan diye. Ama maalesef olumlu sonuç beklemiyorum. Tekrar tekrar yazacağım bimere belki bir umut. Teşvik derken iyi güzel hoş ama. Benimde 32. Hafta tam okullar kapanıyor ve ramazan Bayramı haftasına denk geliyor .

Ben de yazacağım bimere yani okulların kapanması bizim tercihimiz mi teşvik felan bize yok çok Can'ım sıkıldı ya

ben ilk başta sinirliydim şimdi pamıh gibi oldum . Eşim de alttan alıyor genelde. Geçen bir gün yanağına yemek bulaşmış dedim. Ben rahatsız değilim dedi biraz sert baktı. Ben de birden ağlamaya başladım çok moralim bozuldu nedense hiç normalde sallamam böyle şeyleri bana çok kötü baktın dedim fln üzüldü. Adam o günden sonra eh demeye korkuyor. Akşam oturmuş karnına yastık koymuş taklidimi yapıyor sürekli göbeğime bakmamı canım bak nasıl hareket etti dememi falan sweet-73

Bende artık çocuk hareket ettiğinde hiç ona söylemiyorum göstermiyorum, geçen gün soruyor,eee çocuk hareket etmiyor mu diye. Bende ooooo onun durmadığı bir an yokki, sürekli oynuyor. Ee diyor niye söylemiyorsun. Söylesem zaten ilgilenmiyorsun,söyleyip ne yorcam kendimi dedim. Şok oldu.

Kadınlarda Allah ın bir lutfu hamilelik başlar başlamaz annelik hissi, duygusallik geliyor. Hele ki bide hareketlerini hissetmeye başlayınca tamamen anne oluyorlar sanki . Ama erkeklerde ilk bebekte doğupta kucağına alana kadar genelinde tık olmuyor. Elini tutup koyarsin hareketli anında 2 sn tutar çeker. Göbeğinden dışarı çıkacak gibi hareket ettiğinde bak dersin 5.de bakar ( nymeria-burcu ). goooody nin dediği gibi taklit yaparlar .
İlki böyle gecer baba oluncaya kadar. 2Cide de başıma ne geleceğini biliyorum deyip yine aynı durum devam eder . 3 u düşünmüyorum da suan ki duruma bakıp 3cu olsa onda da artık hevesim kalmadı der yine bu Mod devam eder sanırım . Erkekler böyle galiba

Kızlar çok sinirli bir ruh halim var. Eşinizin size karşı durusu nasıl. Alttan mi alıyor yoksa eskisi gibi

Canim oyle aman aman bi degisim olmadi ama bazen mecburen alttan almak zorunda kaliyor yani agladigimda kendini sıkma falan diye yanağımdan makas alıp falan özür diliyor, gelip gönlümü alıyor ama illa her konuda böyle olmuyor ve çokça da kavgamız oldu malesef be gereksizzz

Uykusuzluktan ölüyorum kızlar. Uyuyamamak çok zor.
Uyuyabilmek için bir önerisi olan var mı? Uyuyamayınca sinirleniyorum da

Ah maleseff çare bulan bana da söylesin... Benm tek cozumum bi iki gun uykusuzluk ve bi gun gec yatmanin ardindan yani gozunden uyku akma durumu iste o gece bazen deliksiz uyuyormmm... Yani 3-4 gecede 1

Aman canm masallah de alttan alsn gene de her zman tasidigimiz yuk bize yetiyor zatenn.. Ekstra kat kat duygusalz zatenn... Ben de ufacik bi seye gozlerm dolar aglar oldm hemenn

Hepsi gecti caniim beni cok rahatlatti. Bence de kimyasallardan daha iyi

Merhaba sevgili anne adayları, doğum zamanı yaklaşmışken herkese öncelikle kolay doğum diliyorum. Geçen sene eşimle beraber bir tam haftasonu aldığımız ve çok faydasını gördüğüm eğitimin özünü ve doğumla ilgili bilinmeyenleri doğuma hazırlanan tüm anneler faydalansın diye sayfamızda canlı yayın yapıyoruz. Doğum önerileri ile doğuma hazırlık eğitmeni ve serbest ebe gözde çavuş babyfoni facebook sayfasında canlı yayında olacak, 21 haziran salı saat 11:00 de. 20 dakika sürecek yayına katılmak isterseniz, babyfoni sayfasını takip etmeniz yeterli. görüşmek dileğiyle, sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…