Henüz hiç öyle seyler almadım :s biberon emzik türü seyler bi tonda çeşidi var çocuk için hangisi kullanışlı olur acaba sadece anne Göğüs ucuna benzeyenden alınmalıymış diye aklıma yer ettiKızlar suavinex biberon alan bilgisi olan var mi görünüş olarak çok begendim :) medela calma almayı planlıyordum ama bunu da cok begendim görünüş olarak bununla alakalı bilgisi olan var mi?
Doğumuna 1.5 Ay kalmış ne güzel bayram gelsede sonrasında doğumlara gün saysak artık bizden önde olan arkadaslar Sağlıcakla doğursa da doğum haberlerini kutlasak yaÇok şükür Can'ım güzel haberlerini aldık Mutlu olduk inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın dikkat et kendine
Kan vajinal mı yoksa makattan mı? Eğer vajinal bişeyse ve ilaçtan şüpheleniyosan bugün ara ver yarın Dr görüş öyle devam et derim ama makattansa belki ishalden zorlanmadan falan belki ufak çapta bi varis kanamasıdır
Sorum gayet netti dikkatle ve algilarini kocaman acarak okursan sende bende su an bu konuyla ugrasmak zorunda kalmayiz.. neyse yine de anlayamadigin icin yeniden tekrarlayayim.. AYNİ DURUMU YASAYAN YA DA BENZER DENEYİMLER YASAYAN ARKADASLARDAN ONERİ YA DA ALDİKLARİ ONLEMİ OGRENMEK.. Oldu mu umarim artik anlayabilmissindir... iyi gunler..Sorduğun konu hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığımız için cvp alamamış olabilir misin acaba? 7 yıldır foruma üyeyim, bu grubu da hamilelikten itibaren takipteyim hakkında bilgi sahibi olunan herşeye net cvplar veriliyor insanların forumda neler paylaşacağına sen karar veremezsin zaten normal hayatta yeterince ciddi şeylerle uğraşılıyor, ya da gurbette olanlarımız var yalnızlıklarını burada paylaşarak aşmaya çalışıyorlar... Tanımadığın insanlar hakkında bu kadar önyargılı konuşmamalısın... Ayrıca hatırlıyorum sabah bi sorununu paylaştın ve B Began arkadaşımız acile gitmelisiniz dedi almak istediğin cvp nedir ilaç ismi, tedavi detayı falan mı verelimm???
Arkadaşım niye böyle yapıyorsun şu mübarek günlerde? Burda herkes istediği konuyu konuşabilir, yeri geliyor dertleşiyoruz yeri geliyor fikir alışverişi yapıyoruz. Bazen telefondan okuyup geçiyoruz yorum yapmaya fırsatımız olmuyor, bazen dikkatten kaçabiliyor. Lütfen sadece kendi bakış açınla düşünme. Burda ortamı germen hiç hoş değil. Allah yardımcın olsun inşallah önemli bişeyin yoktur.Sorum gayet netti dikkatle ve algilarini kocaman acarak okursan sende bende su an bu konuyla ugrasmak zorunda kalmayiz.. neyse yine de anlayamadigin icin yeniden tekrarlayayim.. AYNİ DURUMU YASAYAN YA DA BENZER DENEYİMLER YASAYAN ARKADASLARDAN ONERİ YA DA ALDİKLARİ ONLEMİ OGRENMEK.. Oldu mu umarim artik anlayabilmissindir... iyi gunler..
Aynen canim ya cesiti bol medela anne gogsune benzer diye okumustum suavixde oyle demiş aciklamasinda görünüsu de güzeldi alan var mi diye sizlere sorayim dedim :)Henüz hiç öyle seyler almadım :s biberon emzik türü seyler bi tonda çeşidi var çocuk için hangisi kullanışlı olur acaba sadece anne Göğüs ucuna benzeyenden alınmalıymış diye aklıma yer etti
Gönlüne göre versin Rabbim. Bebeginin şansına iyi puan alırsın insallah. Ilk sınav nasıldı ygsydi adı sanırım:)Yok cnm ne küçüğü 27 yaşındayım 2. Üniversite olucak inş normalde Hemşireydim ama hamilelikte bıraktım ve artık yapmak istemiyorum zaten hiç bana göre değildi bende sınavlara başvurdum biraz çalıştım giriyorum nasipse farklı bişeyler yapmak istiyorum
Doğumuna 1.5 Ay kalmış ne güzel bayram gelsede sonrasında doğumlara gün saysak artık bizden önde olan arkadaslar Sağlıcakla doğursa da doğum haberlerini kutlasak ya
Canım çok sevindim taburcu olmana inşallah vakitlice sağ salim kavuşursun yavrunaKızlar hastaneden taburcu oldum şükür. Ama doktor 2-3 hafta durabilirsen iyi senin için dedi. Her an doğum olabiliis bugün tam 29+0 olduk ilaclara evde devam edecegim Insalalh. Once annemler de yatiyordum simdi kayinvalidemler geldi evime gectim. Tuvalet harici kalkmadan yatacagim insalalh dediği kadarda erken gelmez yavrum bende haberler boyle. Sizler iyisinizdir insallah.
Pardon ama bilgimiz olmayan bir konuda ne kadar fikir sahibi olup sana yorum yapabiliriz ki ..ilacı kullan ya da kes diyemeyiz ki ..ve ya ne kullanacağını söyleyemeyiz ki sende kendi başına buna karar veremezsin mecbur bir doktora gideceksin en kötü bir hastanenin acilinden giriş yapmak zorundasın sonuçta kan geldi diyorsun bu tahrişte olabilir başka bir sıkıntıda ..bu forumda olan hiç kimsenin bilinçli bir şekilde karşıdaki insanı kıracağını zannetmiyorum ..açıkcası yazını okurken düşüncelerinin bu yönde olmasına üzüldüm ..ki kaldı ki en net cevabı yanlış hatırlamıyorsam B Began cim vermişti doktora gitmen gerek diye ...Arkadaslar merak ediyorum sohbetiniz koyu keyfiniz yerinde ama bu grupta nedense ciddi konularda sorulan onemli.sorulara hic onem ve cevap verilmedigini goruyorum. Neredeyse bes alti kez onemli bi konuda soru sordum sadece bir cevap ya aldim ya almadim. Burfaki.olay sadece kayinvalidelelerinizi cekistirmek kocanizin ilgisizliginden aglanmak ya da ay ne alsak ne giysek of bes kilo aldim diye simariklik yapmak midir yoksa ayni donemlerde ayni seyleri yasayan annelerin birbirine destek olmasi midir acikcasi ben ikinci secenegi tercih ediyorum fakat bugune kadar bu grupta hic bir yardim ciddiyet goremedim.. yazik gercekten . Bu kadar lakayt olmasak keske insanlarin sorduklari daha oemli sorulara daha onem versek sonucta belki aramizda bi cogumuz ayni sorunu yasiyo ve paylasarak akil fikir alisverisi yapabiliriz ama bu asla mumkun degil ... yazik....
Insalalh canım :)Canım çok sevindim taburcu olmana inşallah vakitlice sağ salim kavuşursun yavruna
Çaresizliğimi anca böyle anlatabilirdimo nasıl bir tabir yaa
sadece 3 soru sormuşsun. ikisi ilaçla ilgili. onları biz değil dr bilir.
doğan hastanesini ilk kez duydum. demek ki herkes benim gibi bilgi sahibi değil ki cevap yok.
hepi topu 38 mesajla mı trip atma haķkın olduğunu sanıyorsun?
Dualarımı iz seninle tatlım umarım sınavın çok iyi geçerKızlar yarın Lys Sınavına giricem benim için dua eder misiniz çok heyecanlıyım :))
evet. acile git dedim beğenmemiş :)Demek ki yanlış hatırlamıyorum grillcim en başta sen cevap vermiştin ..
Algıları açıp oku demişsinde kardeş aynı durumu yaşayan ya da bilgisi olan kimse yok diye saldırıya geçmişsin !!! Bu ne perhiz ne lahana.. Başkalarının sorunları üzerinden iğneneleme yapıp dikkat çekme çabanda algıda ne kadar seçici olduğunu gösteriyor zaten ..Sorum gayet netti dikkatle ve algilarini kocaman acarak okursan sende bende su an bu konuyla ugrasmak zorunda kalmayiz.. neyse yine de anlayamadigin icin yeniden tekrarlayayim.. AYNİ DURUMU YASAYAN YA DA BENZER DENEYİMLER YASAYAN ARKADASLARDAN ONERİ YA DA ALDİKLARİ ONLEMİ OGRENMEK.. Oldu mu umarim artik anlayabilmissindir... iyi gunler..
Hayır ben anlamadım burda hepimiz her şeyi konuşuyoruz yeri geliyor beraber seviniyoruz yeri geliyor beraber üzülüyoruz ..ama asla saldırıya geçmek için kimsenin derdini silah olarak kullanmıyoruz ..evet. acile git dedim beğenmemiş :)
ne yapacaksın peki? sadece şüphe içeren bu cevaba rağmen acile gitmeyecek misin?Maka
Makattan geldi vajinadan olsa hemen acile giderdim benim korkum kanli ishal olmasi ihtimali idi ama sadece dedigin gbi oldugundan supheleniyorum zorlamadan olabilir zaten heryerimiz cok hassas bu arada tesekkurler ilgin icin genelde bole ciddi konulara duyarsiz kaliniyor ama sen onemsemissin tesekkurler ..
Canim sanırım sen almıştın yanlış hatirlamiyorsam:) yatak odan için besik süslü birsey onu ne kadar aldin e bebegin sitesinde gordum maviside hos duruyor. Herseyi icersinde sanırım degil mi ? Bide büyüklüğü nasıl sitede 1 yasa kadar diyorda kullanilir mi o kadarAyy insallahh hayirlisiyla saglikla hepimiz de sirayla catir catir dogurup burda paylasiriz bebegimmm dogduuuu diye kutlarizzzz
üstelik biz de bir sürü soru soruyoruz, her konuda. amaHayır ben anlamadım burda hepimiz her şeyi konuşuyoruz yeri geliyor beraber seviniyoruz yeri geliyor beraber üzülüyoruz ..ama asla saldırıya geçmek için kimsenin derdini silah olarak kullanmıyoruz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?