2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm eger bunun gibi bisey dusunuyosan gitti gidiyor da indirim vardi uyku setiyle beraber cok uygun fiyatliydi bi bak istersen ya da dur hala varsa indirim bulayim senin icin :)

Ya uf afedersinizde bu kadar issiz degilim her gun kocanizin izin vermedigi sosyal medya hesaplarindan acamayip burda kendimi sosyal medyalasmis hissederek mutlu olamiyorum isim var gucum var bi ailem var ilgilenmem gereken bir esim bir yuvam var habire kadinlar klubunde kimin kocasi ilgilenmemis acaba onla dur bi bakim diye merak etmiyorum. Sadece gercekten aciliyey duydugum konularda bir suru insana hitap ettigi icin bu platformu tercih ediyorum bu kadar basit.. o yuzden elestirdiginizi sanip aa ne guzelde laf soyledik ama hehe diyip kendi kafanizda lutfen yukselmeyin. Burasi insanlarin birbirine ayni tarzdan olaylarda yardimci olabilecegi bir platform bana gore bu kadar basit. Daha once bi cok konudada yorumlarda bulunup hatta bi konuda buyuk sikintilari olan bi arkadasa ozelden mesaj atip destegimi sundum.. dedim ya sadece onemli.konularda denk gelirsem ilgimi ve bilgimi asla eksik etmem etmedimde . Size kolay gelsin hadi siz dedikoduya devam iyi gunler

üstelik biz de bir sürü soru soruyoruz, her konuda. ama Bbkgzl in şimdiye kadar bize yardımcı olabilecek bir cevabına denk gelmedim. kırk yılda bir giriyor, istediği olmayınca da bir tripler falan.

üstelik biz de bir sürü soru soruyoruz, her konuda. ama Bbkgzl in şimdiye kadar bize yardımcı olabilecek bir cevabına denk gelmedim. kırk yılda bir giriyor, istediği olmayınca da bir tripler falan.
Tespit gibi tespit olmuş valla
Bakalım daha neler görecez

bizim neyimiz eksikti de özelden yardımcı olmadın?
kocamız var, çocuğumuz var, işimiz gücümüz var. inanmazsın ama sosyal medyada hesaplarımız da var.
ne yapsak da senin gibi alim ama acile gitmekten aciz birinin ilgisine mazhar olsak.
madem beğendiremedik kendimizi, başka platformlara doğru yolcu ediyoruz. selametle.

:'( Kızlar dünden beri ağlıyorum delirecem oğlumda problem çıktı ( Beyninde geçen ayda bir sıvı toplanması(hidrosefali) vardı çapı 9,81 mm idi. Fakat dünkü kontrolde 10,18 mm ye çıkmış. Normalde sağlıklı insanlarda bu toplanan beyin sıvısı asla 10 olmaz dedi. fakat Doktor 10-12 mm arasında problem olmaz diyor sorun çıkmaz dedi. ama 12 mm olursa riskli olur bebeği almamız gerek. Ama özellikle dediki korkulacak bişey yok takipte olalım dedi. 17 gün sonra gel gene bakalım dedi. Fakat geçen aya göre sıvı büyümesi, az iyiye işaret dedi. Çok korkuyorum ve hep kuytu yerlerde ağlıyorum ne yapcam ne etcem lütfen dua edin bu hayırlı günde. bebeğimin beyninde bir sorun oluşmasın. Çok kötüyüm ya bu ne ya (( Allahım lütfen yardımcı ol bana.

normalde görülen ve sonra geçen bir şey değil mi canım? Rabbim sağlık sıhhat versin önce senin evladına, sonra bizimkilere.

Kızlar suavinex biberon alan bilgisi olan var mi görünüş olarak çok begendim :) medela calma almayı planlıyordum ama bunu da cok begendim görünüş olarak bununla alakalı bilgisi olan var mi?

Canım öncelikle geçmiş olsun taburcu olmana çok sevindim.Hiç kalkmadan yat lütfen 37 38e kadar durur inşallah miniğin.
Suavinex konusuna gelince çok tatlı buluyorum ben de ama doktor bir arkadaşım biberonunun güzel olmadığını söyledi o nedenle dr browns aldım. ama emziğimiz suavinexx çok şirin

Eklentiler

• 20160618_194235.webp
    6 KB · Görüntüleme: 68
Hepimizin Ailesi eşi yavrusu yuvası var ..Allah kimsenin evinden de huzuru sağlığı eksik etmesin .. Etmesin de konuyla ne alaka ??? Tanımadığın onca insana bir anda saldırıya geçen sen istemediği cevapları alınca sert bir dille yazan sen ..sonra vay efendim ben işsiz değilim vay efendim zaten acil durumlar için bu platformdayım ..Ee olma kardeş durma burda madem sadece işin düştüğünde yazıp kendi derdinden başkasının derdini dert saymıcaksın ..ha Buarada hepimizin işi gücü var Allah a şükür Burdaki hiç kimse küçümsediğin gibi değil bilmem anlatabildim mi ???!!!

şu konuyu oku canım. aynı durumu yaşayanlar olmuş.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lar-yasadiklarimizi-paylasalim-lutfen.448420/

aman boşver. kocasına yapamadığı hamilelik kaprisini burada yapmak istedi herhalde. başka sayfalarda şansını dener belki.

Doğumuna 1.5 Ay kalmış ne güzel bayram gelsede sonrasında doğumlara gün saysak artık bizden önde olan arkadaslar Sağlıcakla doğursa da doğum haberlerini kutlasak ya
Evet az kaldı temmuz son ayım Bayram'dan sonra dediğin gibi geri sayıma başlayacağım şimdi yazınca heyecanlandım. Daha bebeğimin kıyafetlerini hazırlamadım bu hafta yavaş yavaş onları yıkayıp ütüleyeceğim çantamı hazırlayacağım Bayram'dan sonra da bekleyeceğim inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

Kızlar uyumaktan kafamı kaldoramıyorum normal mi bu haftalarda hiç duydunuz mu biyerden saat 2de yattım az önce uyandım annem,kocam delirmiş arayıp ulaşamayınca tansiyonum fln mı düşüyo acaba kendimi iyi hissediyorum halbuki ama

Can
Can'ım Allah yar ve yardımcın olsun çok çok üzüldüm..bak şimdi en azından doktorun 10-12arasında sorun olmaz demiş dilerim hiç bir sorun olmaz ..anlattığına göre artışın az olmasında iyiye işaretmiş ..bir dahaki randevuna kadar umarım hiç bir sıkını yaşanmaz ..lütfen kendini ve bebeğini üzme senin moralin iyi olacak ki bebeğinde sağlıkla gelişip anneciğinin kucagına gelsin

Bevi
bebiş uyku yapıyordur annesi bu haftalarda enerji toplama moduna geçiyorlar doğumdan sonra kullanmak için .. İçin rahat olsun hem bol bol uyu dinlen bugünlerin keyfini çıkar :)

Geçmiş olsun cnm ya uzulme ins bisey olmaz doktorda demisya korkma bence. Dua edicez bebisin icin üzme kendini

aman boşver. kocasına yapamadığı hamilelik kaprisini burada yapmak istedi herhalde. başka sayfalarda şansını dener belki.

Hala laf çarpma derdinde !! Kendi kendine milyon polemik yaratır sonra ben işsiz değilim yok bilmem ne !! Ne olur gitme mi diyek napak

Allah sabir versin arkadasim umarim hersey yolunda gider ve sagsaglim zamanlica alirsin kucagina bebegini dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…