2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
cetrina cnm bu arada biseyi cok merak ediorum simdi bizim kizda dönmüş bas asagi kafasi tam vajinanin ustundeydi ama bu durumda cok sik tuvalete gitmem ve surekli baski hissetmem lazim degil mi ya da bana rahat mi batiyo acaba :)

Burası orası kadar sıcak değil, bugün 36 sanırım.
Ben klimasız duramıyorum, özellikle geceleri uyuyamıyorum sıcaktan.

Bence bir an önce alın.
Canım Antalyada olan ben değilim Ankaradayım ben burada da şuanda 31 gözüküyor sıcaklık ama ben alışık değilim sıcağa, dün ailemin yanındaydım orada üzerimize yorgan mrtüyorduk burada pijamalarımı ıslatıyorum yine rahat edemiyorum

kız bebekleri erken geliyomuş. Erkekler son gununu de dolduruyomuş.. Ben çatliycam bebişim 40 ı doldurursa

Karıştırdım o zaman : )

Ama yine de özellikle hamilelikte klima çok büyük rahatlık diyorum.
Daha bunun temmuzu, belki ağustosu var.

En zor en kritik dönemleri atlattık ki sen hafta olarak daha öndesin o yüzden artık öyle düşünme tatlım rahat ol ne Zaman gelmek istiyorsa o Zaman gelsin tabiki önceliğimiz haftalarını tamamlasınlar ama bu ağustos Bebeleri biraz aceleci gibi :)

Maşallah kuzuna .minyon olur belki kizin ama tombik bi bebek olur gibi .maşallah yüzü yumuk yumuk.çok seker bisey bu.
Tsk ederiz teyzesi evt tombik olacak gibi bakalim cok degisio her ay bana benzio gibi babasina benzemesini tercih ederdim ama olsun sagligi yerinde olsun tek gerisi muhim degil :) bu arada kendim cok cirkinim gibi konustum bende guzel sayilirim ama babasini cok begeniyorum :):)

Dayanacazzzz insallh canmmm sagol moral destek oluyorsn bana da insallah sana da bana da hepimize de Allah sifa versn dayanmamiz icn sabir versn canm..

İnşallah canım :) tam bir ay sonraya ilk doğum randevumuz bile alınmış baksana

Ayyy evet cok heyecanlii

Oy masallah tosuncunaa. Kiz benm de catir catir dogurasm var aman cok da deyip cagirmayalm veletlerii 1 ay daha dursn kuzularimiz..

Ayyy adi da Alpmisss abimin adi yerimmm... Abim diye soylemigorm karakterine, abiligine, caliskabligina hayranim darisi oglusuna canm benm

Oh masallah yaa tontis tontis nasi tatli cikms hayirlisiyla buyuyor kuzun canm, hic bi sorun olmadan da dogacak insallh sen elinden geleni yap gerisini Allah'a birak..

Bilmiyorm ki canm bi fikrim yok cinsiyetiyle mi alakali bebisinn.. Hayirlisi olsn canm napalm valla sabirla beklicezz..

Senin de ideal o zman canm zaten sezeryan olacaksa 38 den sonra normal doguma da gidebilir olay.. Skintiya dusmeye gerek yok zaten tamamen tamamlanmis oluyor gelisimleri

Dogru diyosn canm ya cok alistk birbirimize de yegenlerimize deee

Evet canım çok şükür 3 haftadır görmüyordum minnağı :) hoş gördüğümden de bir şey anlamıyorum ya, iyi olduğunu duymak yetiyor

Herkes kendinde olmayanı istiyor, sıcaklıklar 25 derecede sabit kalabilse keşke :))

Gidip deterjan alacağım bıgün eşim gelsin de bebeklerin deterjanı farklı oluyormuş galiba, sen ne kullandın ilk bebeğinde canım? Burada bebek için sabun tozları var bir de sıvı deterjan var hangisini tavsiye edersin ona göre alayım. Bir de yumuşatıcıya gerek var mı

Allah kısmet ederse normal istiyorum tabii previa'm var ama yine de bir umut istiyorum.Artık Çamlıga gitmiyorum bana çok uzak beylikdüzündeyim burda Kolan hastanesine gitmeye başladım 28 haftadan sonra
Benim d previa vardi geçti çok şükür .ins.senin de düzelir hayirlisiyla.şuan nasil. tr am kspatiyor mu rahim agzini .

Aminnnnnn
Aminnnnnnnn Can'ım ya böyle aynı şeyleri yaşadığımızı bilmekte su serpiyor yüreğimize :) Hadi bakalım az kaldı az

Son düzenleme:
Ayy canim maasallah ne guzel gostermis yuzunu..haberler de iyi gozun aydin..

Kime benzer bilemem ama guzel bi bebekb olacak gibi.ikinzin karisimi olur belkim.

Klima biz de alacağız. Ama çarpar mı bebeği diye bilemedim.

İlk çocuk olunca insan özeniyor deterjanına kadar özel almak istiyor insan bende öyle yapmıştım sadece ilk yıkamaya kullandım ne yalan söyleyim sonra evdeki normal kullandığım tabletle yıkamaya devam ettim şimdide aynısını yaptım bizim kullandığımız deterjanlarla yıkadım ütüyse yaptıktan sonra misssss gibi oluyorlar zaten :) ama al sen markette birçok çeşidi var yalnız bazılarının kokusu ağır en hafif olanını al annesi olur mu yumuşatıcı için .. Buarada en önemlisi aslında deterjan değil sadece makinada bebeğin ve anneyle babanın eşyalarını ayrı yıkamak olacak tatlım

Evt cnm cok sukur bugunleri de gordum zor gunleri atlattik cok sukur 24. Haftaada baslamisti su sorunumuz . normalde 34 un icinde olmamiz gerekio ama en basindam beri 1 hafta geriden gelio 33. İçindeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…