- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
Canım Antalyada olan ben değilim Ankaradayım ben burada da şuanda 31 gözüküyor sıcaklık ama ben alışık değilim sıcağa, dün ailemin yanındaydım orada üzerimize yorgan mrtüyorduk burada pijamalarımı ıslatıyorum yine rahat edemiyorumBurası orası kadar sıcak değil, bugün 36 sanırım.
Ben klimasız duramıyorum, özellikle geceleri uyuyamıyorum sıcaktan.
Bence bir an önce alın.
kız bebekleri erken geliyomuş. Erkekler son gununu de dolduruyomuş.. Ben çatliycam bebişim 40 ı doldurursaEvt yaaa o kokusunu icime ceke ceke opecegim gunu sabirsizlikla bekliyorum cnm ama vaktinden once gelmesin yine de gelisimi tamamlasin oyle ciksin :) gerci doktorumuzun konusmasina bakarsan cok beklemicek gibi kizimiz . bebegin su durumuna gore karar verecez dedi
Canım Antalyada olan ben değilim Ankaradayım ben burada da şuanda 31 gözüküyor sıcaklık ama ben alışık değilim sıcağa, dün ailemin yanındaydım orada üzerimize yorgan mrtüyorduk burada pijamalarımı ıslatıyorum yine rahat edemiyorum
En zor en kritik dönemleri atlattık ki sen hafta olarak daha öndesin o yüzden artık öyle düşünme tatlım rahat ol ne Zaman gelmek istiyorsa o Zaman gelsin tabiki önceliğimiz haftalarını tamamlasınlar ama bu ağustos Bebeleri biraz aceleci gibi :)Evt yaaa o kokusunu icime ceke ceke opecegim gunu sabirsizlikla bekliyorum cnm ama vaktinden once gelmesin yine de gelisimi tamamlasin oyle ciksin :) gerci doktorumuzun konusmasina bakarsan cok beklemicek gibi kizimiz . bebegin su durumuna gore karar verecez dedi
Tsk ederiz teyzesi evt tombik olacak gibi bakalim cok degisio her ay bana benzio gibi babasina benzemesini tercih ederdim ama olsun sagligi yerinde olsun tek gerisi muhim degil :) bu arada kendim cok cirkinim gibi konustum bende guzel sayilirim ama babasini cok begeniyorum :):)Maşallah kuzuna .minyon olur belki kizin ama tombik bi bebek olur gibi .maşallah yüzü yumuk yumuk.çok seker bisey bu.
Ahhhhhh Can'ım ahhhhhhhh sen burda yazdıkça bende ellerime bakıp duruyorum ...gece özellikle uyurken Nasıl kaşınıyorum Nasılkocam uyanıp elimi tutuyor yeter artık diyor düşün farkında değilim zaten o an kaşındıkçada Bi tatlı kaşınıyor ...yanık gibi oldu artık doğumdan sonra düzelecek sende sıkıntı yapma olur mu
İnşallah canım :) tam bir ay sonraya ilk doğum randevumuz bile alınmış baksana
Valla sağolsun doktorumdan yana çok memnunum,çok rahatım. Herşey çok güzel gidiyor. Doğuralımda bir ağız tadıyla,çatır çatır doğurasım var valla.
Bizimki tosuncuk bu arada
Adımızda Alp
Bugün 3 boyutluda bize bakış açısıyla yüzünü gördük. Ayyyy çok değişmişti yine,burnu bana benziyor,onun dışında tamamen babası,uzun suratlı,kaş yok saç yok. Biraz açık alınlı gibi duruyor. Doktorumuzda bakıp bakıp,ay diyor baksana yüz hatlarına ne kadar güzel hatları var. Çok yakışıklı olcak oğlun diyor. Valla yakışıklı olcak galiba. Heyecanla bekliyoruz oğluşumuzu. doktorumuz bizimle birlikte heyecanlı yani, ilk onun kucağına gelcek,bizim velette şanslı yani.....
Tatlis teyzelerimmm biz geldik annemle doktor kontrolumuzden. 2 kilo 44 cm olmusum her zamanki gibi 1 hafta geriden geliyorum ama geliyorum neticede. suyum da azmis yine ama ben azla yetinmeyi bilen akilli bi cocugum :) bu arada doktor amca anneme benzetti beni galiba cirkin bir kiz olucam :) bizden bu kadar simdilik iki hafta sonra yine randevunuz var o gunu sabirsizlikla bekliyorum
zor gerçekten ya doğumdan sonra geçiyor evet canım kız çocuklarına has bişey mi acaba onun da kızı olmuştu çünküya aslında kendi grubumdan başkası yabancı geliyor ya burdakilerin çocunu az çok tanıyorum ya ondan sanırım benimde tam 38+2 oluyor canım nasipse
sorma sorma heyecan dorukta vallaaminn canımm
ay inşaAllah canım hemen toparlanır da yazarım size
çok sağol canım benimm hepimiz inşaAllah
valla beşiğimiz gelmedi elbiselerimiz yıkandı ama ütülenmedi bu süre zarfında onlar da hallolur inşaAllah benim 20 temmuz senin de 2-3 gün içinde olur herhalde canım
Ayyyy dimi ya Bi yanım hemen doğuruvereyim Dedi şöyle hopppppppp bitti gitti yapaydım iyiydisana şuan doğurmak moğurmak yok kuzumen az 35 i beklicez hepimiz
Evet canım çok şükür 3 haftadır görmüyordum minnağı :) hoş gördüğümden de bir şey anlamıyorum ya, iyi olduğunu duymak yetiyor
Yarın Minnoşla buluşma görüşme günü ayyyyy
İyi yapmışsın o kadar sıcaksa yarına almakla randevuyu
Dikkat et kendine bura buz gibi buz dışarda yağmur fırtına valla Güneş'e hasret kaldık ne zamandır
Kız bak bu ayıda devirmek üzereyim senin doğumada çok çok az kaldı artık başla şu eşyaları hazırlamayaaaa
Malum eve bir Prenses geliyorSu sıcaklar hafiflesin akşam üstü serinliklerinde yavaş yavaş yaparsın artık
Benim d previa vardi geçti çok şükür .ins.senin de düzelir hayirlisiyla.şuan nasil. tr am kspatiyor mu rahim agzini .Allah kısmet ederse normal istiyorum tabii previa'm var ama yine de bir umut istiyorum.Artık Çamlıga gitmiyorum bana çok uzak beylikdüzündeyim burda Kolan hastanesine gitmeye başladım 28 haftadan sonra
Aminnnnnnnn Can'ım ya böyle aynı şeyleri yaşadığımızı bilmekte su serpiyor yüreğimize :) Hadi bakalım az kaldı azDayanacazzzz insallh canmmm sagol moral destek oluyorsn bana dainsallah sana da bana da hepimize de Allah sifa versn dayanmamiz icn sabir versn canm..
Ayyy evet cok heyecanlii
Oy masallah tosuncunaa. Kiz benm de catir catir dogurasm var aman cok da deyip cagirmayalm veletlerii1 ay daha dursn kuzularimiz..
Ayyy adi da Alpmisss abimin adi yerimmm... Abim diye soylemigorm karakterine, abiligine, caliskabligina hayranim darisi oglusuna canm benm
Oh masallah yaa tontis tontis nasi tatli cikmshayirlisiyla buyuyor kuzun canm, hic bi sorun olmadan da dogacak insallh sen elinden geleni yap gerisini Allah'a birak..
Bilmiyorm ki canm bi fikrim yok cinsiyetiyle mi alakali bebisinn.. Hayirlisi olsn canm napalm valla sabirla beklicezz..
Senin de ideal o zman canm zaten sezeryan olacaksa 38 den sonra normal doguma da gidebilir olay.. Skintiya dusmeye gerek yok zaten tamamen tamamlanmis oluyor gelisimleri
Dogru diyosn canm ya cok alistk birbirimize de yegenlerimize deee
Amiiin canim,dualarimiz sen ve bebisinle beraber..bu arada şafak 69. Bu 69 gün sorunsuz geçsin dünyalar benim olur. Allahım ne olur oğlumu bana bağışla ve senin büyük kudretine rahmetine sığınıyorum bebişimin sıvı miktarı dursun ne olur.
şu son ay geçmez derlerdi de inanmazdımAyyyy dimi ya Bi yanım hemen doğuruvereyim Dedi şöyle hopppppppp bitti gitti yapaydım iyiydi
hergun ılık bi duş al, çok iyi gelio canm.Balkona yumurta kırsam pişer kızlar inanılmaz sıcak
Ayy canim maasallah ne guzel gostermis yuzunu..haberler de iyi gozun aydin..Tatlis teyzelerimmm biz geldik annemle doktor kontrolumuzden. 2 kilo 44 cm olmusum her zamanki gibi 1 hafta geriden geliyorum ama geliyorum neticede. suyum da azmis yine ama ben azla yetinmeyi bilen akilli bi cocugum :) bu arada doktor amca anneme benzetti beni galiba cirkin bir kiz olucam :) bizden bu kadar simdilik iki hafta sonra yine randevunuz var o gunu sabirsizlikla bekliyorum
Kime benzer bilemem ama guzel bi bebekb olacak gibi.Tsk ederiz teyzesi evt tombik olacak gibi bakalim cok degisio her ay bana benzio gibi babasina benzemesini tercih ederdim ama olsun sagligi yerinde olsun tek gerisi muhim degil :) bu arada kendim cok cirkinim gibi konustum bende guzel sayilirim ama babasini cok begeniyorum :):)
Klima biz de alacağız. Ama çarpar mı bebeği diye bilemedim.Benimkisi ağustos başı gözüküyor klima da yok evimizde, klima mı aldırsam acaba, ben ne kadar yanıyorsam eşim de o kadar sakınıyor kendini gece camları kapatıyor
Ay ben evde oturduğum yerden oruçsuz böyle oluyorsam bu sıcakta çalışan oruçlu insanlar nasıl dayanıyor
İlk çocuk olunca insan özeniyor deterjanına kadar özel almak istiyor insan bende öyle yapmıştımEvet canım çok şükür 3 haftadır görmüyordum minnağı :) hoş gördüğümden de bir şey anlamıyorum ya, iyi olduğunu duymak yetiyor
Herkes kendinde olmayanı istiyor, sıcaklıklar 25 derecede sabit kalabilse keşke :))
Gidip deterjan alacağım bıgün eşim gelsin de bebeklerin deterjanı farklı oluyormuş galiba, sen ne kullandın ilk bebeğinde canım? Burada bebek için sabun tozları var bir de sıvı deterjan var hangisini tavsiye edersin ona göre alayım. Bir de yumuşatıcıya gerek var mı
Evt cnm cok sukur bugunleri de gordum zor gunleri atlattik cok sukur 24. Haftaada baslamisti su sorunumuz . normalde 34 un icinde olmamiz gerekio ama en basindam beri 1 hafta geriden gelio 33. İçindeyizEn zor en kritik dönemleri atlattık ki sen hafta olarak daha öndesin o yüzden artık öyle düşünme tatlım rahat ol ne Zaman gelmek istiyorsa o Zaman gelsin tabiki önceliğimiz haftalarını tamamlasınlar ama bu ağustos Bebeleri biraz aceleci gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?