Aldım tatlım bugün iki kere :)banyoda yatıp kalkacam bu gidişlehergun ılık bi duş al, çok iyi gelio canm.
Evt cnm oyle derler kizlar aceleci oluyomus bakalim bizimki de oyle olacak gibi :) ama buna sukur biz cok zor gunler gecirdik suyumuz cok azdi . Allahin izniyle dogsa bilekız bebekleri erken geliyomuş. Erkekler son gununu de dolduruyomuş.. Ben çatliycam bebişim 40 ı doldurursa
Allah bağışlasın canım çok tontiş ve güzel bir bebiş gördüm ben orada:)Tsk ederiz teyzesi evt tombik olacak gibi bakalim cok degisio her ay bana benzio gibi babasina benzemesini tercih ederdim ama olsun sagligi yerinde olsun tek gerisi muhim degil :) bu arada kendim cok cirkinim gibi konustum bende guzel sayilirim ama babasini cok begeniyorum :):)
Sen daha dur şu son hafta düzlüğüne bir gir anam saniyeler geçmiyor gibişu son ay geçmez derlerdi de inanmazdımhakket gun say say bitmedi bee.. Temmuz başı doğurmak istiom bennnnn
Ayy o zamanda mi basıyor?Benim evim çok sıcak olur çok güneş alır biraz evi toparladım bebeğin kıyafetlerini ayırdım yıkamak için ama öyle bir terledim ki şimdi klimayı açtım oturuyorum çok zormuş ya yaz hamileliği geçen yaz almıştık klimayı iyili de almışız yoksa bayılacağım sıcaktan bir de bunun lohosalığı var o Zaman da çok sıcak basıtor insanı
qHoşbulfum bitanem sağolasın
Bebekten bebeğe değişiyor demek ki, hem İlkinde rahattın canın ne istiyorsa onu yapıyordun şimdi ilgilrnmen gereken bir prens daha var. Sağlıkla zamanında gelsin inşallah.
Ah o yerinden kalkmalar, ben önce kendimi yere yuvArlıyorum sonra yerden kalkıyorum
Benim kız büyüyor teyzesi kontrolümüz vardı bugün ama gidemedim sıcaktan yarın giderim inşallah, karnıma karpuz koymuş gibiyim bir ağır ki, kocamın t-shirtleriyle dolanıyorum evde
Ana dizi ne oluyor bilmiyorum ama anakucagının sonsuz faydaları oluyor onu tavsiye ederimKılar birsey sormak istiyorum Ana dizi almali miyim kullanışlı mi yoksa Ana kucagi mi almalıyım hangisi
Minik piranhacigim ben ebebekten tanisma paketi diye birsey aldim..60 tl idi sanirsam..icinde deterjan leke cikarici yumusatici,alt acma ortuleri tek kullanimli, onlukler,islak m3ndiller,bebek icin pamuklar,kulak cubuklari vs bircok sey var..hatta kiz ve erkek icin ayri hazirlamislar..ben cok begendim icerigini..bir goz at istersen..Evet canım çok şükür 3 haftadır görmüyordum minnağı :) hoş gördüğümden de bir şey anlamıyorum ya, iyi olduğunu duymak yetiyor
Herkes kendinde olmayanı istiyor, sıcaklıklar 25 derecede sabit kalabilse keşke :))
Gidip deterjan alacağım bıgün eşim gelsin de bebeklerin deterjanı farklı oluyormuş galiba, sen ne kullandın ilk bebeğinde canım? Burada bebek için sabun tozları var bir de sıvı deterjan var hangisini tavsiye edersin ona göre alayım. Bir de yumuşatıcıya gerek var mı
Dün eşim sırf Tshirt lerinden uzak durayım diye bir kaç tane üst aldıAyy o zamanda mi basıyor?ben doğumdan sonra rahatlarız diye düşünüyordum.
Eki Görüntüle 1849392
Ben atletiyle geziyorum tişört için çok sıcak.
Gerçekten mi ana kucagi alam lazım ozamanAna dizi ne oluyor bilmiyorum ama anakucagının sonsuz faydaları oluyor onu tavsiye ederim
Evin içinde bayağı işini görecek çoğu Zaman içindede uyuyacakGerçekten mi ana kucagi alam lazım ozaman
Amin cnm hayirli sağlıklı olsunda dedigin gibi pek de onemli degil kime benzeyecegi bu arada tsk ederiz teyzesi iltiftlarin icin :)Allah bağışlasın canım çok tontiş ve güzel bir bebiş gördüm ben orada:)
İkinizin de en güzel yönünü alır inşallah miniğin:)) ben de şurası bana burası babasına benzesin diyip diyip duruyorum Rabbim hayırlısını versin sağlıklısını versin
Can'ım bak şimdi eğer bu zeka geriliğini internet araştırıp bulduysan biraz kızarım snaaKızlar moralim çok bozuk kan vermiştim troidim 0.54 çıkmış sağlık ocağı kontrol altına alır dedi doktorun doktorumuz aradım oda 3 hafta sonra gel çok düşük değil dedi ama troid düşüklüğü zeka geriligine yol açarmış offf ya sınırın bozuldu dua edin sağlıklı olsun benim meleğim
Cnm çok düşük degil ki su an normal degerlerde ama sen yine de bi endokrin uzmanına git daha fazla dusmesin belki ilac baslatir hic uzulme bu kadar suan uzulmeni gerektiren bi durumun yok kiKızlar moralim çok bozuk kan vermiştim troidim 0.54 çıkmış sağlık ocağı kontrol altına alır dedi doktorun doktorumuz aradım oda 3 hafta sonra gel çok düşük değil dedi ama troid düşüklüğü zeka geriligine yol açarmış offf ya sınırın bozuldu dua edin sağlıklı olsun benim meleğim
Arkadasim drunda demis cok dusuk degil diye ,bencede icin rahat olmali bunu ilk gunden beri tiroid ilaci kullandigim ve 2 ayda bir test yaptirdigim icin tecrubemle soyluyorum ,hiiiic canini sikma kotu bi durum yokKızlar moralim çok bozuk kan vermiştim troidim 0.54 çıkmış sağlık ocağı kontrol altına alır dedi doktorun doktorumuz aradım oda 3 hafta sonra gel çok düşük değil dedi ama troid düşüklüğü zeka geriligine yol açarmış offf ya sınırın bozuldu dua edin sağlıklı olsun benim meleğim
Ayy o zamanda mi basıyor?ben doğumdan sonra rahatlarız diye düşünüyordum.
Eki Görüntüle 1849392
Ben atletiyle geziyorum tişört için çok sıcak.
Bilmiyorm ki canm bi fikrim yok cinsiyetiyle mi alakali bebisinn.. Hayirlisi olsn canm napalm valla sabirla beklicezz..
Senin de ideal o zman canm zaten sezeryan olacaksa 38 den sonra normal doguma da gidebilir olay.. Skintiya dusmeye gerek yok zaten tamamen tamamlanmis oluyor gelisimleri
Dogru diyosn canm ya cok alistk birbirimize de yegenlerimize deee
Ooo komple set halinde hem fiyatı da iyiymiş bakayım e bebeğe eve yakın bir mağazası var hala indirimdeyse alabilirimMinik piranhacigim ben ebebekten tanisma paketi diye birsey aldim..60 tl idi sanirsam..icinde deterjan leke cikarici yumusatici,alt acma ortuleri tek kullanimli, onlukler,islak m3ndiller,bebek icin pamuklar,kulak cubuklari vs bircok sey var..hatta kiz ve erkek icin ayri hazirlamislar..ben cok begendim icerigini..bir goz at istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?