2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kılar birsey sormak istiyorum Ana dizi almali miyim kullanışlı mi yoksa Ana kucagi mi almalıyım hangisi

kız bebekleri erken geliyomuş. Erkekler son gununu de dolduruyomuş.. Ben çatliycam bebişim 40 ı doldurursa
Evt cnm oyle derler kizlar aceleci oluyomus bakalim bizimki de oyle olacak gibi :) ama buna sukur biz cok zor gunler gecirdik suyumuz cok azdi . Allahin izniyle dogsa bile

Allah bağışlasın canım çok tontiş ve güzel bir bebiş gördüm ben orada:)

İkinizin de en güzel yönünü alır inşallah miniğin:)) ben de şurası bana burası babasına benzesin diyip diyip duruyorum Rabbim hayırlısını versin sağlıklısını versin

Ayy o zamanda mi basıyor? ben doğumdan sonra rahatlarız diye düşünüyordum.

Ben atletiyle geziyorum tişört için çok sıcak.

Minik piranhacigim ben ebebekten tanisma paketi diye birsey aldim..60 tl idi sanirsam..icinde deterjan leke cikarici yumusatici,alt acma ortuleri tek kullanimli, onlukler,islak m3ndiller,bebek icin pamuklar,kulak cubuklari vs bircok sey var..hatta kiz ve erkek icin ayri hazirlamislar..ben cok begendim icerigini..bir goz at istersen..

Ayy o zamanda mi basıyor? ben doğumdan sonra rahatlarız diye düşünüyordum.

Eki Görüntüle 1849392
Ben atletiyle geziyorum tişört için çok sıcak.
Dün eşim sırf Tshirt lerinden uzak durayım diye bir kaç tane üst aldı atletini de giyiyorum diye geçen haftada gitti kendi giydiği atletin aynılarından alıp verdi sanırım nazikçe dolabımdan uzak dur demek istiyor

Kızlar moralim çok bozuk kan vermiştim troidim 0.54 çıkmış sağlık ocağı kontrol altına alır dedi doktorun doktorumuz aradım oda 3 hafta sonra gel çok düşük değil dedi ama troid düşüklüğü zeka geriligine yol açarmış offf ya sınırın bozuldu dua edin sağlıklı olsun benim meleğim

Amin cnm hayirli sağlıklı olsunda dedigin gibi pek de onemli degil kime benzeyecegi bu arada tsk ederiz teyzesi iltiftlarin icin :)

Can'ım bak şimdi eğer bu zeka geriliğini internet araştırıp bulduysan biraz kızarım snaa troidin ciddi anlamda düşük ve senle Bebek için ciddi sorun teşkil edecek olsaydı doktor randevunu 3 hafta sonraya mümkün değil veremezdi o yüzden içinnnnnn rahat olsun anlaştık mı güzel anne ..sağlık ocağına gelince onlar zaten her şeyi git doktorun kontrol altına alsın diyor bebişine güzel bir öpücük kondur derin bir nefes al veee rahatla bebeğin gayet iyi ve sağlıkla doğacak inşallah annesi

Cnm çok düşük degil ki su an normal degerlerde ama sen yine de bi endokrin uzmanına git daha fazla dusmesin belki ilac baslatir hic uzulme bu kadar suan uzulmeni gerektiren bi durumun yok ki

Arkadasim drunda demis cok dusuk degil diye ,bencede icin rahat olmali bunu ilk gunden beri tiroid ilaci kullandigim ve 2 ayda bir test yaptirdigim icin tecrubemle soyluyorum ,hiiiic canini sikma kotu bi durum yok

belki de tesadüftür canım ikinizin kız olunca merak ettim sadece ideali buymuş sanırım çünkü facebooktaki gruplarda soruyorla mesela hep 38. hafta diyorlar olanlar benim doktor bakarsın suyun erken gelir 18i mesela o zman erken alırız seni dedi de aklıma hep o geliyo ya o zaman da tamamlamış olur herhalde evet çok alıştım valla doğum sonrası grup nolcak çok merak ediyorum doğrusu bebişlerimizi beraber büyütmicez mi?

Ooo komple set halinde hem fiyatı da iyiymiş bakayım e bebeğe eve yakın bir mağazası var hala indirimdeyse alabilirim

kelebek.hill Ay canım çok saol güzel dileklerin için. Ben isimlerin etkisine çok inanıyorum. Alp isminide çok beğeniyordum. Hep takı olsun mu falan diye düşündük,Alpaslan geldi aklımıza,oda ne ağır bir isimdir öyle. Çok zor geldi bana. en iyisi Alp olsun,adı gibi cengaver,güçlü ve iyi huylu olsun. Alpist yaparız belki,dağcı olur hahahhaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…