2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Evt cnm oyle derler kizlar aceleci oluyomus bakalim bizimki de oyle olacak gibi :) ama buna sukur biz cok zor gunler gecirdik suyumuz cok azdi . Allahin izniyle dogsa bile
çok şukur 34 u gorduk hepimiz. Allahın izniyle artık gelse bile skıntı olmaz. Ama yinede 38 i doldurmk isterim bn.

Güneş'te mi bekletiyorsun kavanozu ben de Bolu'ya gideceğim toplamayı düşünüyorum ama hiç yapmadım

Aminnnnnn

Aminnnnnnnn Can'ım ya böyle aynı şeyleri yaşadığımızı bilmekte su serpiyor yüreğimize :) Hadi bakalım az kaldı az

Evet canm birbirimizden guc aliyoz napalmm... Sabirrr..

Canm bu zeka geriligi olayini muhtemelen kendin arastirip buldun yapma lutfen doktorun ne derse ona guven.. Cok ciddi bi dueum olsa dr hemen acil gel derdi yani... Dualarimiz seninle ama icini rahat tutmaya calis canm

Bilmem canm tesaduf belki de..
Aynen canm suyun falan gelirse acil alma ihtimalleri oluyo o yuzden erken aliyorlar ama 18 inde de zaten 38 haftalik oluyo hic sorun olmaz Allahin izniyleee..

Alistik tabi canm dogumdan sonra da neler neler paylasirizz insallahh

Ilahi sen
Ben de isimlerin anlamlarink cokk onemsiyorm sahsen ki onemli dinimizde de var bu..
Alparslan da evet guzel ism ama dedigin gibi biraz agir.. Alp cok guzel bi sexim olms

Arkadasim drunda demis cok dusuk degil diye ,bencede icin rahat olmali bunu ilk gunden beri tiroid ilaci kullandigim ve 2 ayda bir test yaptirdigim icin tecrubemle soyluyorum ,hiiiic canini sikma kotu bi durum yok
Sağlık ocağındaki aile hekimi dedi ama biranda o kadar koyu oldumki anlatamam inşallah dahada düşmez troid önceden yoktu troid falan gebelikte oldu sanırım beden düşer niye düşer bilmiyorum ayy çok korktum ya

Benim d previa vardi geçti çok şükür .ins.senin de düzelir hayirlisiyla.şuan nasil. tr am kspatiyor mu rahim agzini .
20.haftada tam kapatıyordu 30. Haftada gittigimde sadece plesantanın ucu rahim agzındaydı sanırım bu şekilde kalacak ilk dogumumda da aynı durm vardı doktorum kanamayla gelmezsen suyun gelirse normal dogumu deneriz demişti ve çok şükür normal dogurdum inşallah buda öyle olur cnm

Allah kısmet ederse normal istiyorum tabii previa'm var ama yine de bir umut istiyorum.Artık Çamlıga gitmiyorum bana çok uzak beylikdüzündeyim burda Kolan hastanesine gitmeye başladım 28 haftadan sonra

anladım cnm. en saglıklısı neyse o olsun hakkında... varujan bey normal dogumu desteklıyor dıye bılıyorum ama sana da tavrı nasıldı dıye merak ettıgımden sormustum.... bu arada ben kadıkoydeyım asıl bana cok uzak fakat tanıdık bıde guvenılır dıye gıdıyorum. birde bana yakın hastanelerın hepsı cıdden cok pahalı gonlume gore doktor da bulamayınca muayne neyse de doğum için de gıtcez bakalım oralara kdr....

Yok ya ben bulmadim sağlık ocağındaki Dr dedimki önemli mi troid yeni doğduğunda topuktan alınan kan troidle alakalı dedi zeka geriligine yol acar dedi o diyince panik yaptim

ay öyle olmasın bian düşündüm de suyum gelse büyük panik yaşarım herhalde aslında o zaman daha çok ihtiyacımız olcak birbirimize doğunca problemlerimiz katlanacak ve tecrübeliler bizlere destek olcak bildiklerini paylaşcak falan ne bilim burdan devam ederiz diye düşünüyorum

Yok ya ben bulmadim sağlık ocağındaki Dr dedimki önemli mi troid yeni doğduğunda topuktan alınan kan troidle alakalı dedi zeka geriligine yol acar dedi o diyince panik yaptim

Anladm canm, ama saglik ocaklari sadece telas yaptirmayi biliyolar.. Bana da gecen gittigimde Allah Allah kalp atislari yukseliyo falan dedi, doktoruma soyledm onlar sadece endise ettirir dedi hoc bi sorun yok dedi. Kendi doktoruna guven sen. Hatta birinde kan verdm iate demirim dusk falan doktorunuz takip etsn dedi. De bakti gebelige gore normal hoc binsorun yok dedi sen dusun.

Olmaz canm olmaz guzeli dusun sen.. Ama olsa bile panik yasama insallah, sonucta yasayabilecegimz seyler..

Tabi ki devam ederiz canmm

kelebek.hill sagol cnm bnm görduk cok sukur kizimizi sonunda kaslarini catti 1 aydir nerdesin sen demek istedi heraldr bana :) bide her zamanki gibi eli yuzundeydi yine . bu arada cnm kasilma olayini da sordum günlük 5 6 kez normaldir dedi bende akşamları 5 6 yi gecio cok sik oluyo dedim normal karsiladi ama yine de magnezyum yazdi bua azaltacak dedi nst ye girmedik galiba 2 hafta sonra baslatacak yani 34 . haftada

Varujan bey kesinlikle muhtesem bir doktor kimse previayla normal dogum yapılamaz aklından bile geçirme derken o cesaret verdi ve normal dogurdum bu sebepten 2. Bebektede previa çıkınca ona gittim ama kanaman olursa acil bana gelemezsin riske atma yakında bir yerlere git diye kendisi tavsiye ettigi için degiştirdim gercekten harika bir doktor herkese tavsiye ederim

Maşallah Zeynep'e (= yumuk yumuk...yesin teyzeleri bu fıstığı...

Canım bizi bilgilendirdiğin için çok teşekkürler. Bizlerin şimdi tecrübeli annelerin tavsiyelerine ihtiyacımız var. birazcık başını ağrıtabiliriz Maşallah bebeğine Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…