- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
ana dizi hangisi oluyo canımKılar birsey sormak istiyorum Ana dizi almali miyim kullanışlı mi yoksa Ana kucagi mi almalıyım hangisi
çok şukur 34 u gorduk hepimiz. Allahın izniyle artık gelse bile skıntı olmaz. Ama yinede 38 i doldurmk isterim bn.Evt cnm oyle derler kizlar aceleci oluyomus bakalim bizimki de oyle olacak gibi :) ama buna sukur biz cok zor gunler gecirdik suyumuz cok azdi . Allahin izniyle dogsa bile
Güneş'te mi bekletiyorsun kavanozu ben de Bolu'ya gideceğim toplamayı düşünüyorum ama hiç yapmadımEki Görüntüle 1849339 Eki Görüntüle 1849338 Kantoronları zeytinyağına koydum güneşte mayalandırıyorum, bebişime pişik kremi diye kullanmak istiyorum nasipse.
Biz köyden topladık ama dün farkettim otoban kenarlarında öbek öbek sarı kantoron var. aktarlardan almaya kalkınca çok pahalıya geliyordu ben de kk dan kazandığım zeytinyağıyla yapıverdim bir kavanoz sizlere de fikir olsun
vallaha orta yerimden çatlarımSen daha dur şu son hafta düzlüğüne bir gir anam saniyeler geçmiyor gibi
Aminnnnnn
Aminnnnnnnn Can'ım ya böyle aynı şeyleri yaşadığımızı bilmekte su serpiyor yüreğimize :) Hadi bakalım az kaldı az
Kızlar moralim çok bozuk kan vermiştim troidim 0.54 çıkmış sağlık ocağı kontrol altına alır dedi doktorun doktorumuz aradım oda 3 hafta sonra gel çok düşük değil dedi ama troid düşüklüğü zeka geriligine yol açarmış offf ya sınırın bozuldu dua edin sağlıklı olsun benim meleğim
belki de tesadüftür canım ikinizin kız olunca merak ettim sadeceideali buymuş sanırım çünkü facebooktaki gruplarda soruyorla mesela hep 38. hafta diyorlar olanlar benim doktor bakarsın suyun erken gelir 18i mesela o zman erken alırız seni dedi de aklıma hep o geliyo ya o zaman da tamamlamış olur herhalde evet çok alıştım valla doğum sonrası grup nolcak çok merak ediyorum doğrusu bebişlerimizi beraber büyütmicez mi?
kelebek.hill Ay canım çok saol güzel dileklerin için. Ben isimlerin etkisine çok inanıyorum. Alp isminide çok beğeniyordum. Hep takı olsun mu falan diye düşündük,Alpaslan geldi aklımıza,oda ne ağır bir isimdir öyle. Çok zor geldi bana. en iyisi Alp olsun,adı gibi cengaver,güçlü ve iyi huylu olsun. Alpist yaparız belki,dağcı olur hahahhaa.
Sağlık ocağındaki aile hekimi dedi ama biranda o kadar koyu oldumki anlatamam inşallah dahada düşmez troid önceden yoktu troid falan gebelikte oldu sanırım beden düşer niye düşer bilmiyorum ayy çok korktum yaArkadasim drunda demis cok dusuk degil diye ,bencede icin rahat olmali bunu ilk gunden beri tiroid ilaci kullandigim ve 2 ayda bir test yaptirdigim icin tecrubemle soyluyorum ,hiiiic canini sikma kotu bi durum yok
Peki ya been Napayım burda sona kalacam gibi Bi his var içimde yapayalnız doğumu bekleyip geri sayım yapacam gibivallaha orta yerimden çatlarımhahaaa.
20.haftada tam kapatıyordu 30. Haftada gittigimde sadece plesantanın ucu rahim agzındaydı sanırım bu şekilde kalacak ilk dogumumda da aynı durm vardı doktorum kanamayla gelmezsen suyun gelirse normal dogumu deneriz demişti ve çok şükür normal dogurdum inşallah buda öyle olur cnmBenim d previa vardi geçti çok şükür .ins.senin de düzelir hayirlisiyla.şuan nasil. tr am kspatiyor mu rahim agzini .
Allah kısmet ederse normal istiyorum tabii previa'm var ama yine de bir umut istiyorum.Artık Çamlıga gitmiyorum bana çok uzak beylikdüzündeyim burda Kolan hastanesine gitmeye başladım 28 haftadan sonra
Yok ya ben bulmadim sağlık ocağındaki Dr dedimki önemli mi troid yeni doğduğunda topuktan alınan kan troidle alakalı dedi zeka geriligine yol acar dedi o diyince panik yaptimEvet canm birbirimizden guc aliyoz napalmm...Sabirrr..
Canm bu zeka geriligi olayini muhtemelen kendin arastirip buldun yapma lutfen doktorun ne derse ona guven.. Cok ciddi bi dueum olsa dr hemen acil gel derdi yani... Dualarimiz seninle ama icini rahat tutmaya calis canm
Bilmem canm tesaduf belki de..
Aynen canm suyun falan gelirse acil alma ihtimalleri oluyo o yuzden erken aliyorlar ama 18 inde de zaten 38 haftalik oluyo hic sorun olmaz Allahin izniyleee..
Alistik tabi canm dogumdan sonra da neler neler paylasirizz insallahh
Ilahi sen
Ben de isimlerin anlamlarink cokk onemsiyorm sahsen ki onemli dinimizde de var bu..
Alparslan da evet guzel ism ama dedigin gibi biraz agir.. Alp cok guzel bi sexim olms
Bence evde zaman hiç geçmiyor çalışabildiginiz kadar çalışın eger bebiş saglikliysa :)))
ay öyle olmasın bian düşündüm de suyum gelse büyük panik yaşarım herhaldeBilmem canm tesaduf belki de..
Aynen canm suyun falan gelirse acil alma ihtimalleri oluyo o yuzden erken aliyorlar ama 18 inde de zaten 38 haftalik oluyo hic sorun olmaz Allahin izniyleee..
Alistik tabi canm dogumdan sonra da neler neler paylasirizz insallahh
yok kuzum biz seni yanlız bırakır mıyızPeki ya been Napayım burda sona kalacam gibi Bi his var içimde yapayalnız doğumu bekleyip geri sayım yapacam gibi
kız çocuğu genelde kaçıncı haftada doğuyor biliyor musun?Nazlanmaz da gösterir inşallah anacuğına kendini prenses :)
Hepimiz ağırlaştık canım yatakta bir taraftan bir tarafa dönmek bile zor geliyor artık
Yok ya ben bulmadim sağlık ocağındaki Dr dedimki önemli mi troid yeni doğduğunda topuktan alınan kan troidle alakalı dedi zeka geriligine yol acar dedi o diyince panik yaptim
ay öyle olmasın bian düşündüm de suyum gelse büyük panik yaşarım herhaldeaslında o zaman daha çok ihtiyacımız olcak birbirimize doğunca problemlerimiz katlanacak ve tecrübeliler bizlere destek olcak bildiklerini paylaşcak falan ne bilim burdan devam ederiz diye düşünüyorum
Varujan bey kesinlikle muhtesem bir doktor kimse previayla normal dogum yapılamaz aklından bile geçirme derken o cesaret verdi ve normal dogurdum bu sebepten 2. Bebektede previa çıkınca ona gittim ama kanaman olursa acil bana gelemezsin riske atma yakında bir yerlere git diye kendisi tavsiye ettigi için degiştirdim gercekten harika bir doktor herkese tavsiye ederimanladım cnm. en saglıklısı neyse o olsun hakkında... varujan bey normal dogumu desteklıyor dıye bılıyorum ama sana da tavrı nasıldı dıye merak ettıgımden sormustum.... bu arada ben kadıkoydeyım asıl bana cok uzak fakat tanıdık bıde guvenılır dıye gıdıyorum. birde bana yakın hastanelerın hepsı cıdden cok pahalı gonlume gore doktor da bulamayınca muayne neyse de doğum için de gıtcez bakalım oralara kdr....
Maşallah Zeynep'e (= yumuk yumuk...yesin teyzeleri bu fıstığı...Tatlis teyzelerimmm biz geldik annemle doktor kontrolumuzden. 2 kilo 44 cm olmusum her zamanki gibi 1 hafta geriden geliyorum ama geliyorum neticede. suyum da azmis yine ama ben azla yetinmeyi bilen akilli bi cocugum :) bu arada doktor amca anneme benzetti beni galiba cirkin bir kiz olucam :) bizden bu kadar simdilik iki hafta sonra yine randevunuz var o gunu sabirsizlikla bekliyorum
Canım bizi bilgilendirdiğin için çok teşekkürler.Bayanlar merhaba. Bende nisan annesiyim. Çok yakışıklı bi oğlum oldu :) öncelikle biraz sizi bilgilendirmek istedim. Tabi belki haddim değil ama tecrubelerimi belki uygularsınız. Normal doğum yaptım 37+4 te. Erkek bebek bekler diyolar ya kesinlikle palavra inanmayın. 3730 gr doğdu oğlum. Yani doktorunuz bu bebek iri deyip sizi sezeryana yönlendirmesin. Normal doğum en iyisi. Zira ben ertesi gün ayaklanip ev süpürdüm. Benim bebeğim 1 hafta emmedi. Ve 3 gün içinde 400 gr kaybetti. Ailem mama verme diye diye başımın etini yediler. 1 hafta sonra mamaya başladık. Yani kimseyi dinlemeyin. Bebek emmiyosa muhakkak mama verin. O yüzden doğuma giderken yanınızda 1 kutu mama olsun. Ben SMA mama kullandım memnun kaldım oğluma güzel kilo aldırdı. Şu an sadece anne sütü alıyor. 15 gün sonra bebeklerde gaz sancısı başlıyor ne yazikki. Karnına sıcak havlu koymak ve youtube de ayşe önerin gaz için masajini uygulayın. Bide gaz için ben bugün zinco damla kullanmaya başladım. İyi geldi. Tecrübelerim bu kadar kızlar umarim yardımcı olmuşumdur. Hepinize hayırlısı doğumlar. Eger sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz. Haa bu arada eğer bebeginiz emmezse ve mama vermezseniz sarılık olur. Biz sarılık olduk ve değerimiz daha yeni düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?