2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İyiyiz çok şükür ki,en azından ben klimalı yerdeyim,şuan keyfim yerinde,bugünde çalışabilir raporumu aldım,5 hafta daha dayanacağız. Sonrası allah kerim. Sen nasılsın,bebiş nasıl.

Kıslar nasip olursa bende normal dogum istiyorum. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir. e tabi korkmuyo değilim. Ama sezeryandan da çekiniyorum bi taraftan. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğsunlarda önemli olan o. Kıslar maşallah size doğumdan sonra iş bile yapmışsınız. peki dikişleriniz ağrımadı mı. Dikişler ne kadar süre sonra geçiyor bide derlerki normal doğumda süt hemen gelir diye sizde niye gelmediki

Güneş'te mi bekletiyorsun kavanozu ben de Bolu'ya gideceğim toplamayı düşünüyorum ama hiç yapmadım
Ben de hiç yapmamıştım daha önce internetten tarifine bakarak yaptım. Yıkadım kuruttum sonra elimle kırıp kırıp kavanoza attım çiçekleri üzerine de bolca kaliteli zeytinyağı döktüm. 5 gün ağzı açık üzerindeki mendille güneşte bekleteceğim (tülbent koyun üzerine diyordu ama tülbent bulamadım bebek mendili koydum bende)sonra kavanozun kapağını kapatıp bir ay kadar canın önünde bekleteceğim arada güneş alması gerekiyormuş o bir ay boyunca

kız çocuğu genelde kaçıncı haftada doğuyor biliyor musun?
Bilmiyorum ki canım, benim ilk gebeliğim ama ben tam zamanında doğmuşum arkadaşımın da kızı oldu sezeryanla doğurdu o da nırmal tarihinden 1 hafta önce doğum yaptı ama ameliyatla alınmasa gelme belirtisi yoktu. Kız bebek erken gelir diyorlar ama bence her bebek geliş tarihini kendi seçiyor bir arkadaşım da erkek bebeğini 36 da doğurdu mesela

maşallahh çok tontişş bişiiii bu

iyilikmelegi o bence cinsiyetten ziyade anneye ve bebeğe göre değişiyor..Kız bebek bekleyen bir arkadaşım 41 haftada hala ne sancı ne acılması olmayınca sezeryanla aldırdı bir arkadaşım da 38 inde doğurdu

Mrb güzel hamişler aranızda hidronefroz (böbrek büyümesi ) tanısı konulup tedavi olan vaar mı acaba ne çektim böbrekten şimdi birde taş çıktı sancıdan kıvranıyorum tavsiyeleri olan var mıdır acaba ?

Yok Can'ım dikişler seni yapacağın hiç bir işte zorlamıcak tabiki öyle kaldır koy ağır taşı işlerini biraz erteliceksin sonuç ta dikiş aynı dikiş ..zaten o kendini bir ay içinde atıyor ve her şey normale dönüyor ..Can'ım bu süt gelmesinin doğum şekliyle ilgisi yok tamamen kısmet ..

Valla bu konuda bilgim yok ama Ağrı'ların çok kötüyse doktorun herhangi bir tedavi uygulamadı ya da ağrı kesici falan yazdı mı ? Buarada çok geçmiş olsun

Ozlemistir tabi annesiniii hah ben de kasilmayi sorcaktm benden once yazdin canm, tamam oyleyse demekki mesele yok canm cok sukur.. Takip ederiz zatenn..

Söz mü :) valla dört gözle bekliyorum doğum hikayelerini okur okur heycan yaparım

Insallah saglikla kolaycaa dogururz da hemen gelir anlatiriz canmm seni yalnz birakmayiz merak etmee..

Bırakmayın beni burda yalnız başıma:) can arkadaşlarım oğlumun Bi sürü abisi ablası olacak missss:)

Canım benim sütüm hemen geldi ama bebeğim meme tutmadı. Dikislerimde 35.Gün tamamen iyileşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…