2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İyiyiz çok şükür ki,en azından ben klimalı yerdeyim,şuan keyfim yerinde,bugünde çalışabilir raporumu aldım,5 hafta daha dayanacağız. Sonrası allah kerim. Sen nasılsın,bebiş nasıl.

bende iyiyim canım çok sağol bebişte iyi çok şükür. bende klimalı yerdeyim ama dışarı çıktığım an çok kötü oluyorum ya. mesela bugün işe geç geleyim dedim Allahım demez olaydım mahvoldum sıcaktan yollarda.sizin doğum tarihleriniz kondumu ya buarada? bana doktor 27-28-29 temmuz hazır ol dedi 18indede ben izne çıkıcam 10 gün sonra doğurucam kısmetse. 10 gün oğlumla güzel vakit geçiririz inş. rüzgarında tuvalet eğitimi devam çişi hallettik ama kakadan çok korkuyor yapmak istemiyor onu nasıl halledicem bilmiyorum :)

canım benim 10 yaşımdan beri böbrek taşım değil taşlarım var :)ağrı kesici verdimi doktor. en etkilisi iğne ama şuan olabilirmisin bilmiyorum.
ılık suya oturmak iyi gelir canım aslında sıcağa yakın ama rahime etkisi olurmu onuda bilemedim,benimde hep korkum hamilelikte ağrılarımın tutmasıydı çook şükür 2 hamileliğimdede yaşamadım. Allah yardımcın olsun ne çektiğini bilmeyen anlayamaz canım

Kızlar ben yeşillikler içine attım kendimi oksijen alıyorum haydi gelin bu arada buradaki ablalar teyzeler ah vah cok zor bu aylar yazık falan diyorlar cok komiğiz valla düşünsenize toplanmışız koca göbüşlerimizlee göbek tokuşturalım bakalım o zaman ne diyecekler

Bırakmayın beni burda yalnız başıma:) can arkadaşlarım oğlumun Bi sürü abisi ablası olacak missss:)

Birakmayizzzz
Naslaaaaa

Ay hepimiz bi arada dusunemiyorm ciddenn ama hakkaten oyle aciyarak bakiyolar artk bize

Ayy cnm sorma gunler sonra ilk defa diisari ciktim doktor randevusu icin sanki herkes aciyarak bakio gibi geldi hatta esime dedim ben de kendime acidim diye :)

Sorma bende öyle,bugün 10 daydı randevum ordan çıkıp,devlet hastanesine 11 de gitmem ve sıcaktan baygınlık geçirmeme ramak kalmıştı. Çok iyi bir saatte işe başlıyorum çok şükür sıcağı anlamadan gelmiş oluyorum. Öğleden sonra anca kendime geldim. Benim ilk doğum,bebişimizde kanala dönmüş kafası. Normal doğum belirtilerini bekleyeceğiz dedi. Bebek ne zaman gelmek isterse,doğal bir doğum olması için elimizden geleni yapacağız. İnş herşey tıkırında devam eder. Bana kalırsa zamanını bekler gibi geliyor,hatta belki geçirir bile,kilosu daha geriden geliyor. Boyu normal haftasının uzunluğunda. 37. haftada çatı kontrolü yapacağız. Rahim ağzında bir gerilim yok şimdilik.10-20 ağustos arasında doğururum gibi geliyor bana,hadi hayırlısı.

benim ilkide epidural sezeryandı bunuda öyle yapıcam inş, valla çatı muayenesi zor ben düşünmek bile istemiyorum ama benim canımda tatlıdır ondan ben gözümde büyütüyor olabilirim. benim birde çok aşağıda olduğu için normal doğum riskli bebek için değilde benim için, çok kanamaya sebep oluyor.
ayy herkese sağlıklı sıhhatli bebişlerini kucağına alsında nasıl olduğu önemli değil valla.
buarada çatı muayenesinden sonra bel ağrısı çok oluyor birde hafif lekelenme olabiliyor aklınızda olsun panik yapmayın

Saol canım söylediğin için,duymuştum onu,rahim ağzının açılmasına da sebep olabilirmiş,o yüzden doktor,37. hafta bitsin öyle bakıcam dedi,heran doğumu başlatabilir nitekim,olsun kendimi rahat bırakıcam. Doğurucaz sonuçta nabalım,herşey geliyor insanın başına. Heleki sağsalim doğuralımda dediğin gibi,gerisi çokta önemli değil. Bebekte bende stressiz yaşayalım inş bu durumu.

Saol canım maalesef iğne olamıyorum parol ağrı kesici verdi böbrek ağrısına hiçbir etkisi yok Rabbim kolaylaştırsn diye dua ediyorm

Benimk de dönmüş şükürler olsun. Kilosu ne kadar senin findigin? Benimkine kilo aldiramadim bende bi türlü yesem de yemesem de aynı gidiyo. 1750 gram 43 cm olmus. Biraz tombik tombik olsun istiyorum dogdugunda çünkü doktor eski sezaryenli oldugum icin pek beklemeyecek :/ 38. Haftada cati muayenesi var bizim de o zaman karar vericez normal mi sez. mi olacagina. Sende inşallah kolaycacik sagliklica dogurursun aa doğum dedikleri bu kadarmiymis dersin :)

Benimde sezaryen sebebim buydu. Sonradan ogrendim ki cati kemigi darligi cok nadir gorulurmus yurtdışında bu muayene yapilmazmis , dogum sancisiyla birlikte catida açılma olurmus ve ne kdr acilacagini kestirmek pek mümkün degilmis, yani gercek cati darligi dogum başlayınca bilinebilirmis. Bende bu kez normal doğum denemek istiyorum. Sezaryen olcak olsam bile sancimi beklicem. Bebek ne zaman isterse o zaman dogacak yani sez. bile olsam.. diye düşünüyorum bakalim hayrlisi...

Canım açıklığın nasıl anlaşıldı peki. Yani sen bu durumda ekstra bişey mi hissettin yoksa doktor mu fark etti. Yani açılmamız olduğunu biz bilebilir miyiz

Amin canım ya cümlemize inş. Bizimki 42 cm 1660 grcık. Doktor 3 ü anca tamamlarsa tamamlar diyor. Tontiş olmıcak bizimki anlaşılan. Ama olsun kolay doğurursun dedi. Sonuna kadar bekleme taraftarıyız. Hiç stresede girmicez inş. Benim regl me göre en başından beri geride olduğu için çok sıkıntı etmiyorum. Burada doktorun tavrıda çok önemli,güvenebileceğin seni strese sokmayan birinin olması çok mühim. Ben en başından beri normal doğum kafasındaydım.Annem kolay doğurduğu için hep ona güvendim.Aman nolcak ıkıncam çıkçak işte dedim kendimi hep rahatlattım. Halada öyle hissediyorum. Bence çok kolay atlatacağız allahın izniyle inş. Seninde durumun önemli tabi,genelde sezeryan olanlara pek normal diye bakmıyorlar. Ama belirtilerin normalse,aksi bir durumda yoksa,normali beklemek lazım. Hayırlısı olsun şimdiden.

Aynen hayrlisi olsun. Ilk dogum oldugu için bi de basindan beri geriden geliyosa gününü bile gecirebilir. 41,42 haftayi dolduradabilir. Etraftakilere beklenen dogum tarihini bikac hafta gec soylemekte yarar var çünkü son gunler arayıp arayip sen daha dogurmadin mi basskilarii strese sokuyo insani ama sen baya bilinclisin maşallah onceden ikinci üçüncü dogumu olanlari zannederdim ki onlar alisiklar nasil olsa heyecan olmaz ilki gibi diye ama yok ayni heyecan ayni hisler valla degisen bisey yok

Evet gezdirdim aynadan bakinca hissedemedim bisey ama iki gundur fln duruyor oylece yakindanda bakamiyorumki .catladiysa onca kremler yaglar bi ise yaramamis demekki

canım benim keşfim telefonla fotoğrafını çekerek olmuştu.. ne kadar yağ krem sürsemde göbek deliğimin altı çatladı baya.. üste de sıçramaya başladı ama napıyım karnıma sığmıyor artık miniklerim normal doğacak bir bebek kilosuna ulaştılar ikisi 3,5 civarındalar:) sağlıklı olsnlarda çatlaklara artık yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…