Yok ya 10- 20 arasından daha önce doğurursun sen hatta onuna bile kalmazsın gibi geliyor bana :)Sorma bende öyle,bugün 10 daydı randevum ordan çıkıp,devlet hastanesine 11 de gitmem ve sıcaktan baygınlık geçirmeme ramak kalmıştı. Çok iyi bir saatte işe başlıyorum çok şükür sıcağı anlamadan gelmiş oluyorum. Öğleden sonra anca kendime geldim. Benim ilk doğum,bebişimizde kanala dönmüş kafası. Normal doğum belirtilerini bekleyeceğiz dedi. Bebek ne zaman gelmek isterse,doğal bir doğum olması için elimizden geleni yapacağız. İnş herşey tıkırında devam eder. Bana kalırsa zamanını bekler gibi geliyor,hatta belki geçirir bile,kilosu daha geriden geliyor. Boyu normal haftasının uzunluğunda. 37. haftada çatı kontrolü yapacağız. Rahim ağzında bir gerilim yok şimdilik.10-20 ağustos arasında doğururum gibi geliyor bana,hadi hayırlısı.
Ne güzle olmuş kilosu darısı bize:) tahlillerde temiz çıkmış gözünaydın bu güzel haberlereSelam kızlar. Bugün Dr randevun vardı yine. Çarşamba gitmiştim ama tahlil yaptıramamıştım. Şükürler olsun kansızlığım yok idrar tahlil sonuçlarım da temiz çıktı. 2280gr olmuş. Nst de sancım falan çıkmadı. 15 gün sonra yeniden gidecem.
Doğru diyorsun burda genelde doğum anında vücut kedini değiştirdiği için çatı muayenesi pekte önemli deil ki %99 u da direk normal doğuruyor..dediğin gibi doğum anında çatı zaten açılıyor ve genişliyor bebeklerin kafatasıda kemikleşmediği için kolayca o kanaldan geçip çıkıyor ..dilerim gönlündeki gibi bir doğum olurBenimde sezaryen sebebim buydu. Sonradan ogrendim ki cati kemigi darligi cok nadir gorulurmus yurtdışında bu muayene yapilmazmis , dogum sancisiyla birlikte catida açılma olurmus ve ne kdr acilacagini kestirmek pek mümkün degilmis, yani gercek cati darligi dogum başlayınca bilinebilirmis. Bende bu kez normal doğum denemek istiyorum. Sezaryen olcak olsam bile sancimi beklicem. Bebek ne zaman isterse o zaman dogacak yani sez. bile olsam.. diye düşünüyorum bakalim hayrlisi...
Tatlım geçen aklımdaydın yazacaktım sen nasılsın neler yapıyorsun hepimiz bir taneyi taşırken çok zorlanıyoruz Allah sana güç kuvvet versin ..hep imrenmişimdir ikiz bebişlere sağlıkla kucagına al inşallah :) aşağı yukarı tarih vermiş miydi doktorun doğum içincanım benim keşfim telefonla fotoğrafını çekerek olmuştu.. ne kadar yağ krem sürsemde göbek deliğimin altı çatladı baya.. üste de sıçramaya başladı ama napıyım karnıma sığmıyor artık miniklerim normal doğacak bir bebek kilosuna ulaştılar ikisi 3,5 civarındalar:) sağlıklı olsnlarda çatlaklara artık yapacak bişey yok
Ben o son haftalar artık soranlara doğurdum ama saklıyorum böyle de bir psikopatım diyordum raydan çıkarmışlardı artık beni hergün hergün doğdu mu diyeAynen hayrlisi olsun. Ilk dogum oldugu için bi de basindan beri geriden geliyosa gününü bile gecirebilir. 41,42 haftayi dolduradabilir. Etraftakilere beklenen dogum tarihini bikac hafta gec soylemekte yarar var çünkü son gunler arayıp arayip sen daha dogurmadin mi basskilarii strese sokuyo insaniama sen baya bilinclisin maşallah onceden ikinci üçüncü dogumu olanlari zannederdim ki onlar alisiklar nasil olsa heyecan olmaz ilki gibi diye ama yok ayni heyecan ayni hisler valla degisen bisey yok
5 günde 180gr almış. Şaşırdım bende. Maşallah böyle güzel güzel alsın kilosunu büyüsün.Ne güzle olmuş kilosu darısı bize:) tahlillerde temiz çıkmış gözünaydın bu güzel haberlere
Ayyy hadi hayırlısı. Çok az kalmış. Sağlıkla gesin minnoşSelamlar.
Doğum tarihimiz için 20'sinden sonra herhangi bir gün olabilir dedi doktorumuz.
Biz de diğer oğlumun doğum günü olan 22 Temmuz'a kara verdik.
Yani kabaca 32 günümüz kaldı.
Fakat doktorumuz hastane değiştiriyormuş.
Galiba avcılar medicanaya geçecek.
Hastaneye ilgili bilgisi olan var mı?
Ben orada bir kez muayene ldum ve hiç sevmemiştim hastaneyi.
İlk gebeliğimde çatı muayenesi falan olmadım. Doktorum hiç öyle bir şey söylemedi hatta. Türkiye'de doğum işi doktorla alakalı. Bazı doktorlar hiç risk almıyor direk sezaryene yönlendiriyor. Bazısı da normalde ısrar ediyor gebe istemiyorDoğru diyorsun burda genelde doğum anında vücut kedini değiştirdiği için çatı muayenesi pekte önemli deil ki %99 u da direk normal doğuruyor..dediğin gibi doğum anında çatı zaten açılıyor ve genişliyor bebeklerin kafatasıda kemikleşmediği için kolayca o kanaldan geçip çıkıyor ..dilerim gönlündeki gibi bir doğum olur
Ay dogumumuz aynı gün:)
Merhaba canım. ben de 52kiloyla başladım şu an 75imyılların iştahsızı yılların sıskası ben top gibi oldum.ayak ve bacaklarım 11.haftadan beri şiş..her akşam var bi kere.doğumdan sonra eski düzene gireriz
slm canım.. Ben 72 ile gebeydim en son 2 hfta once 84 dum.. Boyum 1.70
bebişimde erkek Allhın izniyle.. Sen peki
Doğru diyorsun burda genelde doğum anında vücut kedini değiştirdiği için çatı muayenesi pekte önemli deil ki %99 u da direk normal doğuruyor..dediğin gibi doğum anında çatı zaten açılıyor ve genişliyor bebeklerin kafatasıda kemikleşmediği için kolayca o kanaldan geçip çıkıyor ..dilerim gönlündeki gibi bir doğum olur
Canım tabiki bilirsin. Çünkü benim kasiklarimda sancı oldu. Acile gittik nst ye girdim sancı çıkınca alttan muayene etti doktor. 4 cm açıklık var deyip yatırdılar hastaneyeCanım açıklığın nasıl anlaşıldı peki. Yani sen bu durumda ekstra bişey mi hissettin yoksa doktor mu fark etti. Yani açılmamız olduğunu biz bilebilir miyiz
Cok ciciş güle güle giysin minnoşKızımın tayt takımı teyzeleeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?