2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yok ya 10- 20 arasından daha önce doğurursun sen hatta onuna bile kalmazsın gibi geliyor bana :)

Ne güzle olmuş kilosu darısı bize:) tahlillerde temiz çıkmış gözünaydın bu güzel haberlere

Selamlar.
Doğum tarihimiz için 20'sinden sonra herhangi bir gün olabilir dedi doktorumuz.
Biz de diğer oğlumun doğum günü olan 22 Temmuz'a kara verdik.
Yani kabaca 32 günümüz kaldı.
Fakat doktorumuz hastane değiştiriyormuş.
Galiba avcılar medicanaya geçecek.
Hastaneye ilgili bilgisi olan var mı?
Ben orada bir kez muayene ldum ve hiç sevmemiştim hastaneyi.

Doğru diyorsun burda genelde doğum anında vücut kedini değiştirdiği için çatı muayenesi pekte önemli deil ki %99 u da direk normal doğuruyor..dediğin gibi doğum anında çatı zaten açılıyor ve genişliyor bebeklerin kafatasıda kemikleşmediği için kolayca o kanaldan geçip çıkıyor ..dilerim gönlündeki gibi bir doğum olur

Tatlım geçen aklımdaydın yazacaktım sen nasılsın neler yapıyorsun hepimiz bir taneyi taşırken çok zorlanıyoruz Allah sana güç kuvvet versin ..hep imrenmişimdir ikiz bebişlere sağlıkla kucagına al inşallah :) aşağı yukarı tarih vermiş miydi doktorun doğum için

Ben o son haftalar artık soranlara doğurdum ama saklıyorum böyle de bir psikopatım diyordum raydan çıkarmışlardı artık beni hergün hergün doğdu mu diye

Ne güzle olmuş kilosu darısı bize:) tahlillerde temiz çıkmış gözünaydın bu güzel haberlere
5 günde 180gr almış. Şaşırdım bende. Maşallah böyle güzel güzel alsın kilosunu büyüsün.

Ayyy hadi hayırlısı. Çok az kalmış. Sağlıkla gesin minnoş

İlk gebeliğimde çatı muayenesi falan olmadım. Doktorum hiç öyle bir şey söylemedi hatta. Türkiye'de doğum işi doktorla alakalı. Bazı doktorlar hiç risk almıyor direk sezaryene yönlendiriyor. Bazısı da normalde ısrar ediyor gebe istemiyor

Kızlar bugünkü sıcak o kadar yordu ki beni; tüm gün masamda oturmama rağmen sanki taş taşımışım gibi yoruldum. Yarın işe gitmemeyi düşünüyorum ama sonra da ayıp olur mu diyorum. Bir yandan da bugün sanki karnımda kasılmalar hissettim olağandan daha sık. O da korkuttu beni. Ne yapsam acaba 2-3 gün rapor mu alsam

Sende benim gibi çok hızlısın bu konuda , inş geri verebiliriz doğumdan sonra ya.
Bende öyleyim Can'ım .
Şerbetli tatlı sevmeyen ben tatlı yiyorum
Reçeli sevmeyen ben kahvaltılarda reçelsiz yapamıyorum

slm canım.. Ben 72 ile gebeydim en son 2 hfta once 84 dum .. Boyum 1.70
bebişimde erkek Allhın izniyle .. Sen peki

Ben 59 la hamile kaldım . Şimdi 80 kg oldum
Benim kız canım
Zaten kızlarda basen kalça popo çok büyüyor .
Senin erkek demek . Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin inş
Şimdiye kadar 12 kg almanda çok çok normal Can'ım , keşke bende okadar alsaydım

Yaa evet işte kendimi kandirilmis hissediyorumm
Eger normal dogurursam eski doktorumun karsisina cikcam hani bi zamanlar catisi dar ama gururlu bi hamile vardi doguramazsin demiştin bak nasi dogurdum dicem

Kizlar ben mutfakta yemek yaparken bi gun bayilacagammmm ayyy seklim semalim kaldi, az yemek yapip az klimaya kosuyormm.. Esim de oruc yani ondan yardm da bekleyemiyorm yemek konusunda bayrama kadr boyle artkk umarm buharlasmammm...

Adananur nerelerdesin canm iyi misn valla rekor ikimizin memlekette masallahh

tugbayhan kiz kocacin hala izinde mi gelmedinn??

Canım açıklığın nasıl anlaşıldı peki. Yani sen bu durumda ekstra bişey mi hissettin yoksa doktor mu fark etti. Yani açılmamız olduğunu biz bilebilir miyiz
Canım tabiki bilirsin. Çünkü benim kasiklarimda sancı oldu. Acile gittik nst ye girdim sancı çıkınca alttan muayene etti doktor. 4 cm açıklık var deyip yatırdılar hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…