Eğer rapor alma durumun varsa al istersen 3 gün senle bebeğin içinde iyi olur dinlenirsinizKızlar bugünkü sıcak o kadar yordu ki beni; tüm gün masamda oturmama rağmen sanki taş taşımışım gibi yoruldum. Yarın işe gitmemeyi düşünüyorum ama sonra da ayıp olur mu diyorum. Bir yandan da bugün sanki karnımda kasılmalar hissettim olağandan daha sık. O da korkuttu beni. Ne yapsam acaba 2-3 gün rapor mu alsam
Hayırlı olsun güle güle kullansın :)Kızımın tayt takımı teyzeleeri
Darısı artık hayırlısıyla kucagına almaya annesi maşallahKızlar bizimde bugün doktor kontrolümüz vardı.Çok şükür herşey yolunda kızımız 30+0 haftalık kilomuz 1.450 boyu 42 cm olmuş.tekrar 2 hafta sonra kontrol için çağırdı.hayırlısıyla tamamlasaydık haftalarımızı.
Kesinlikle doktorla ilgili Can'ım eğer oturup aslında doğal olanının mucizelererini Ada'm akıllı tek tek anlatsalar inan bana herkes bunu tercih eder .. O yüzden ben her zaman dktorları suçlu buluyorum bu konudaİlk gebeliğimde çatı muayenesi falan olmadım. Doktorum hiç öyle bir şey söylemedi hatta. Türkiye'de doğum işi doktorla alakalı. Bazı doktorlar hiç risk almıyor direk sezaryene yönlendiriyor. Bazısı da normalde ısrar ediyor gebe istemiyor
Can'ım bende hemde darlık vardı hem de ilişkiye girmekten korktuğum için onda bile kendimi kasıyordum yani vajinismustum düşünebiliyor Musun ?! Kan tahlillerinde bile ağlıyordum iğneden korkuyorum diye :) doktor odasına girince korkudan tansiyonum düşüyorduYaa evet işte kendimi kandirilmis hissediyorumm
Eger normal dogurursam eski doktorumun karsisina cikcam hani bi zamanlar catisi dar ama gururlu bi hamile vardi doguramazsin demiştin bak nasi dogurdum dicem
Ben boşuna mı bazen eşime süpriizzzzzzzzzzzzzzz bugün yemek yapmadım diyorumKizlar ben mutfakta yemek yaparken bi gun bayilacagammmmayyy seklim semalim kaldi, az yemek yapip az klimaya kosuyormm.. Esim de oruc yani ondan yardm da bekleyemiyorm yemek konusunda bayrama kadr boyle artkk umarm buharlasmammm...
@Adananur nerelerdesin canm iyi misn valla rekor ikimizin memlekette masallahh
@tugbayhan kiz kocacin hala izinde mi gelmedinn??
Amin canım inşallah hepimiz hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız.Darısı artık hayırlısıyla kucagına almaya annesi maşallah
Dogru düşünmüşsün cnm dogum olayının çogu anne ile aynı gidiyor kızlarda benim annem çok kolay dogurmuş ablamda bende çok kolay notmsl dogurduk inşallah sende öyle olacaksınAmin canım ya cümlemize inş. Bizimki 42 cm 1660 grcık. Doktor 3 ü anca tamamlarsa tamamlar diyor. Tontiş olmıcak bizimki anlaşılan. Ama olsun kolay doğurursun dedi. Sonuna kadar bekleme taraftarıyız. Hiç stresede girmicez inş. Benim regl me göre en başından beri geride olduğu için çok sıkıntı etmiyorum. Burada doktorun tavrıda çok önemli,güvenebileceğin seni strese sokmayan birinin olması çok mühim. Ben en başından beri normal doğum kafasındaydım.Annem kolay doğurduğu için hep ona güvendim.Aman nolcak ıkıncam çıkçak işte dedim kendimi hep rahatlattım. Halada öyle hissediyorum. Bence çok kolay atlatacağız allahın izniyle inş. Seninde durumun önemli tabi,genelde sezeryan olanlara pek normal diye bakmıyorlar. Ama belirtilerin normalse,aksi bir durumda yoksa,normali beklemek lazım. Hayırlısı olsun şimdiden.
Can'ım bende hemde darlık vardı hem de ilişkiye girmekten korktuğum için onda bile kendimi kasıyordum yani vajinismustum düşünebiliyor Musun ?! Kan tahlillerinde bile ağlıyordum iğneden korkuyorum diye :) doktor odasına girince korkudan tansiyonum düşüyordudoktorlar toplanıp benimle konuşuyordu ve ben bir cesaretle normal doğurmak istedim yani ben yaptıysam herkes ama herkes yapar
şekerim o kadarda düşük değil, hem iri bebrk olmak zorunda değilki. Benimde 1660 gr bugun. 3 gün geri regl ye göre. Oda sadece kafası haftasına yakın, diğer değerler neredeyse 2 hafta onceside çıkıyor. Kof şişmedense az kilo olması çok normal. Doktorum seni boşuna strese sokmuş. Kafana takma. Sonuçta her randuda kilosu artıyomu artıyo. Sıkıntı uok.her bebek aynı olamaz.Iyi aksamlar kizlar. Bugun kontdole gittim bebisimi gordum. Kilosu 1700 gr boyu 40 cm. Doktor zayif dedi iyi beslenmen gerek falan dedi. Üzüldüm 10 gun sonra tekrae gel kilosuna bakacaz dedi. Bakalim
Amin cnm inş. Çatır çatır doğurmak istiyorum. Bak ben normal doğurabildim demek istiyorum....Dogru düşünmüşsün cnm dogum olayının çogu anne ile aynı gidiyor kızlarda benim annem çok kolay dogurmuş ablamda bende çok kolay notmsl dogurduk inşallah sende öyle olacaksın
Ben boşuna mı bazen eşime süpriizzzzzzzzzzzzzzz bugün yemek yapmadım diyorumya bazen mutfağa giresim gelmiyor :/
Iyi aksamlar kizlar. Bugun kontdole gittim bebisimi gordum. Kilosu 1700 gr boyu 40 cm. Doktor zayif dedi iyi beslenmen gerek falan dedi. Üzüldüm 10 gun sonra tekrae gel kilosuna bakacaz dedi. Bakalim
Dilerim haftalarını hayırlısıyla tamamlarsın ve sağ salim kavuşursun yavruna bol bol dinlen artık kendini hiç yorma Allah yardımcın olsun ve meleğini korusunSelam kızceler, cts özelde kontrolüm vardı 30+3 1.590 gr olmuşuz, dr ciğer geliştirici iğne verdi 26 haziranda 12 saat ara ile yapalım toplamda 4 adet iğne, inşallah bayramı atlatırız dedi... Dua ediyorum ağustos 5 yada 6 yı görmeyi yani 34 haftalar görebilsem sağ salim..hepimiz inşallah zamanında ve sağlıcakla kucaklarımıza alırız yavrularımızı....
Yarın da zeynep kamilde randvum var bakalım onlar ne diyecek??? Kafam karıştı iyi haberler alırım inşallah... Öpüyorum hepinizi, geçmişi çok okuyamadım.. Hasta olan varsa geçmiş olsun tez zamanda şifa diliyorum....
Darısı başına inşallah tatlım benim:)Hihi valla ben de sirf doyurcak seyler oyle ceside girilmiyo zatenn... Idare etcekler artkkk..
Canm ne guzel dogurmusun sen oyle masallah
Canm beslenmene dikkat etmiyor musun ki???neden olabilir dedi, aman dikkat et canm toparlarsn hemen insallahh..
Dilerim Burdaki herkes her iki türlüsünde de sağlıkla kolaylıkla doğurur ve kucagına alır Can'ım .. Allah ım o güzel günü bize göstersin .. İnşallah sende dilediğin gibi doğurursun tatlım ..Okuyunca şok grçirdim. Helal olsun cetrinacım. Çok büyük cesaret sma çok iyi yapmışsın. Valla bana herkrs inş normal doğurursun diyr dua ediyor. Gerçrktende öyle nomal doğurmak istiyorum. Bebek hazırlanmadan bebeği strese sokarak zorla doğurmak istrmiyorum. O hazır olsun bende uygun olayımda doğurayım.@kaswa_ bana grç grlrcek gibi grliyor. 42 hafta olmasında 41,e kabülümmmm.
şekerim o kadarda düşük değil, hem iri bebrk olmak zorunda değilki. Benimde 1660 gr bugun. 3 gün geri regl ye göre. Oda sadece kafası haftasına yakın, diğer değerler neredeyse 2 hafta onceside çıkıyor. Kof şişmedense az kilo olması çok normal. Doktorum seni boşuna strese sokmuş. Kafana takma. Sonuçta her randuda kilosu artıyomu artıyo. Sıkıntı uok.her bebek aynı olamaz.
Ben anlamıyorum bu dktorları valla anlamıyorum her bebeğin gelişimi kilosu boyu farklıdır neye göre kime göre zayıf .. Benimde ilkinde oğlum son aya kadar çok zayıftı ama doktor asla kilosu az demedi son ay toparlandı ve gayet iyi doğdu .. Bu tamamen yapı meselesi ki bnce kilosu gayet normal lütfen üzülme arkadaşımIyi aksamlar kizlar. Bugun kontdole gittim bebisimi gordum. Kilosu 1700 gr boyu 40 cm. Doktor zayif dedi iyi beslenmen gerek falan dedi. Üzüldüm 10 gun sonra tekrae gel kilosuna bakacaz dedi. Bakalim
İnşallah cnm Allah normal dogum isteyen herkese nasip etsin çok güzel birseyAmin cnm inş. Çatır çatır doğurmak istiyorum. Bak ben normal doğurabildim demek istiyorum....Çok daha güzel birşey hem. O hissi yaşamak. Balık gibi içinden çıkması falan. Güzel şey yani. Doğuruyorsun 2 saat sonra normal hayatına dönüyoreun, bebeğimlene güzel ilgilenirim hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?