2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aynen ben de geçmişi okuyorum kaç gündür okumaktan gözlerim döndü...
Şaka bir yana yolun sonuna geldik.Günler çok hızlı geçiyor.
Biz de kızımla bu sicakta seminerlere gidip geliyoruz.Sanki çok iş yapmışım gibi geldiğimde 2 saat yatıyorum
Cuma günü Randevumuz var inşallah hersey yolundadır.
Sorun yaşayan arkadaşlar hepinize hergün dua ediyorum inşallah hepimiz sağlıklı bebekler dogurucaz

Sorma hayatim daha 1 haftasi var tv bile izletmiyor butun gun onla muhabbet edip pesinde dolanmami istiyor biran once ise baslasada burayi ozledim hic giremiyorum iste arada bakip cikiyorum baktigimdan da birsey anlamiyorum :)

Birde babasinin evi boyaniyor oraya gidiyoruz yardima bugun hic birsey yapmadim ayaklarim davul olmustu orda sandalye tepelerinde. Buzlu su yaptim soktum ayaklari azicik rahatladim :)

Ben yemek yapinca fenalik geciriyorum artik sen gibi ocagin basinda :) bizim dogumlarin yaza gelmesi cok kotu oldu yaa simdiden nefes alamiyoruz Allah yardimcimiz olsun :)

M

Iyi aksamlar kizlar. Bugun kontdole gittim bebisimi gordum. Kilosu 1700 gr boyu 40 cm. Doktor zayif dedi iyi beslenmen gerek falan dedi. Üzüldüm 10 gun sonra tekrae gel kilosuna bakacaz dedi. Bakalim
canım, gebelik takviminde bile en yüksek 1780 gr diyor. dr un tombiş bebek istiyor galiba. hiç üzülme, benim küçük kız 2480 gr doğdu, 1 ay sonra 3.5 olmuştu.

Kesinlikle doktorla ilgili Can'ım eğer oturup aslında doğal olanının mucizelererini Ada'm akıllı tek tek anlatsalar inan bana herkes bunu tercih eder .. O yüzden ben her zaman dktorları suçlu buluyorum bu konuda
Şükürler olsun ilk gebeliğimdeki doktorum harika bir insandı. Oğlanın kilosu 3,5 kiloya yaklaşırken 'daha almasın ben doğuramam' demiştim de..hemen '4kiloyu geçse bile sen doğurursun ben sana güveniyorum,korkulacak bir şey yok' falan diye cesaretlendirmişti beni. Ama nedense hastalarının çoğu ben sezaryen olacam normal istemiyorum diye ısrar eden hastalardı hep

Şükürler olsun iyiyiz. Biraz sıcak ama mevsim yazdır o kadar olsun. Arkadaşım biraz ayıp etmiş gerçekten. Ama üzülecek bir durum yok demekki Rabbim hayırlısını böyle görmüş. Burdaki bir çok kreşte yeni alışma döneminde de annenin sınıfta olmasını istemiyorlar. Çünkü o şekilde hiç alışmıyor bunu geçtim diğer çocuklar da ağlamaya başlıyor anneeeeee-babaaaaaa o Zaman ne kafa ne sinir ne moral kalıyor. Tam gün mü yoksa yarım gün mü gidecek kreşe? İlk günler misal sabah 8.30-10 arası gitsin yavaş yavaş kalma süresini artırın. Sürekli durumu anlatın konuşun. Faydasını göreceksiniz inşallah. İlk haftalar biraz zor geçiyor ama alışınca büyük rahatlık ve kolaylık

Ben normalde de uykuyu çok severim. Hamilelikte daha Bi seviyorum zaten bu günlerimin kıymetini iyi biliyorum! Çocuk doğunca rahat 1-2 sene uykular bitap
Açıkcası bende kontrolleri pek sevmiyorum. Kan-idrar bilmem ne tahlilleri nst falan fistan sevmiyorum olayları

Benim de biraz düşük çıktı canım.dr.um durmadı bile üzerinde.daha önce de düşük müydü dedi hayır dedim.

Biz sizinle aynı günüz :) gerçi benim bi gün ilerden gidiyo normale göre ama olsun cuma benimde kontrolüm var inş iyi haberlerle Dönelim

Ayy o zamanda mi basıyor? ben doğumdan sonra rahatlarız diye düşünüyordum.

Eki Görüntüle 1849392
Ben atletiyle geziyorum tişört için çok sıcak.
Doğum sonraki günlerde ben bir kaç gece duş almış gibi ter içinde uyandım hayatımın hiçbir döneminde öyle terlememiştim atletimi sıksam suçıkardı o derece o Zaman mayıs ayıydı şimdi ağustosa denk geliyor Nasıl olacak tahmin edemiyorum

Cok pahalı diye okumuştum.

senin baya fazla olmuş hakkaten. Bn şuan depresyondayım rwsmn. İnşllh çabucak verirm.

Valla canı şimdi ne desem bilemedim bundan iki gün önce eşim oğlumuzu alıp gidip belediyede kayıt yaptı haber bekliyoruz bize hangi kreş olduğunu söyleyip randevu verecekler boş yer nerde varsa Oray'a alacaklar kreş olayı çok sıkıntı her yer dolu ..birde alışma evreleri çok zormuş o Zaman Bnde ne yapacam bilemiyorum hem de Bebek gelmiş olacak umarım babasına iteleyebilirim yoksa ordan ağlayarak çıkarım iyi tanıyorum kendimi zor ya sattlerce bekle orda artı git gel Allah yardımcımız olsun ..arkadaşının yaptığında çok ayıp insan Bi haber verir en azından sen sıkma canını ilk 10 gün çok zor ama sonra alışınca daha iyi olacak her şey

Canim oglun klozete mi yapiyor yoksa lazimliga mi oturtuyorsun?gecen gun muakabelede bir komsum baska bir komsum olan cocuk doktoruna soruyordu..torunum cisini yapiyor ama kakasini yapamiyor gunlerce tutunca da kabiz gibi oluyor diye..doktor dedi ki hafif prebiyotikli bir ilac ismi yazayim onu deneyin,mutlaka fizyoljik bir sebebi vardir dedi..bir de dedi ki klozete oturuyorsa mutlaka ayaginin saglam basacagi bir destegi olsun,cocuk guvende hissetmeli dedi.sunu da ekledi,her sabah kahvaltidan sonra mutlaka ayni saatlerde tuvalete oturtun..cok sukur ben boyle bir sorun hic yasamadim ama can kulagiyla dinledim bakarsin ileride lazim olur :)

senin baya fazla olmuş hakkaten. Bn şuan depresyondayım rwsmn. İnşllh çabucak verirm.

Çok ki hemde ne çok , vücudum suda topluyor malesef gerçi ben önceki gebeliklerimdede toplam 24 kilo aldım ,tabi her ikiside 3 hafta erken doğdular, erken doğmasalar herhalde 30 kiloyu bulurum
İkisindede kilolarım çabuk gitti son 4-5 kiloda biraz takılıp zorlandım ama sonuç itibariyle 8-9ay içerisinde yok oldu çoğu . İnşallah bundada verebilirim

Bebişler mi istiyor bunları yememiziben de yemedigim şeyleri yiyorum valla:)

Bir bilsem Can'ım , bebişmi artık hormon değişikliğimi bilemiyorum
Aşerme için bi ara şunu duydum , tabi nekadar doğru bilemem
İnsan hamilelikte vücudunda hangi vitamini eksikse o vitamini içeren yiyecekleri canı çekermişmiş
Tatlı larda pek sağlıklı vitaminli yiyecekler değil ki
Valla ben çözemedim niye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…