- 17 Ekim 2010
- 406
- 641
- 103
Kaşıntılar dayanılmaz canım.sağol:)sevindim canım tahlillerin iyi çıkmasına..az kaldı inşallah doğumdan sonra rahatlarsın.
Sorma hayatim daha 1 haftasi var tv bile izletmiyor butun gun onla muhabbet edip pesinde dolanmami istiyorKizlar ben mutfakta yemek yaparken bi gun bayilacagammmmayyy seklim semalim kaldi, az yemek yapip az klimaya kosuyormm.. Esim de oruc yani ondan yardm da bekleyemiyorm yemek konusunda bayrama kadr boyle artkk umarm buharlasmammm...
Adananur nerelerdesin canm iyi misn valla rekor ikimizin memlekette masallahh
tugbayhan kiz kocacin hala izinde mi gelmedinn??
Geçmişi okuyayım dedim bir türlu yetişmedi.
Nasılsıniz hanimlar ben pek iyi değilim. Ağrı sizi olayları zaten hep var. Onları geçtim bayaa bi yoruluyorum ondan kaynaklaniyorda neyse. Esas meselé dört gözle beklediğimiz krese bugün başladık. Sabah bir enerji gittik oğlumla. Ama bende fena bir hayal kırıklığı oldu. Alismasi için gün boyu kreste arka kısımdaydim. Yarın için moral sıfır dolayısıyla hiiç gidesim yok. Birde su mesele var . Esas bu krese arkadaşımın kızı var oğlumla yaşıt onunla birlikte başlatacaktık. Çocuklarda anlaşıyor arkadaş. Neyse bu arkadaşım 15 gün kadar önce başka bir yerde krese başlatıyor bana başladıktan sonra söyledi , başladı diye. Yarın oraya götüreyim diye düşündüm yeni kayıt almiyorlarmis. Teyzesi de orada müdürlük yapıyor. Bi yeğeni başlamış yeni olarak. Yeni alışma dönemi öğrenci almiyorlarmis. Ben sınıfta olursam öbür öğrencilerde etkilenirmis. Böyle sebepler...
Cok moralim bozuldu. Yazın başlamasını istiyorum kış dönemine alışmış olsun ve dogumdan sonra başlamış olmasın diye. Arkadaşım dediğim kişi kazık attı bu bir yanda bide ben memnun kalmadım . Moralim çok bozuk akşamdan beri düşünüp duruyorum ne yapsam diye ağladım aglicam[/QUOTE merhaba, kreş olayı çok sıkıntılı ya, seni çok iyi anlıyorum, ben içime sinen bir yer buluncaya kadar akla karayı seçtim. Nerede oturuyosun bilmiyorum ama Atakent çağdaş Işığım anaokulunu gözüm kapalı tavsiye ederim eğer Ümraniye- Bulgurlu civarındaysan.
canım, gebelik takviminde bile en yüksek 1780 gr diyor. dr un tombiş bebek istiyor galiba. hiç üzülme, benim küçük kız 2480 gr doğdu, 1 ay sonra 3.5 olmuştu.Iyi aksamlar kizlar. Bugun kontdole gittim bebisimi gordum. Kilosu 1700 gr boyu 40 cm. Doktor zayif dedi iyi beslenmen gerek falan dedi. Üzüldüm 10 gun sonra tekrae gel kilosuna bakacaz dedi. Bakalim
Şükürler olsun ilk gebeliğimdeki doktorum harika bir insandı. Oğlanın kilosu 3,5 kiloya yaklaşırken 'daha almasın ben doğuramam' demiştim de..hemen '4kiloyu geçse bile sen doğurursun ben sana güveniyorum,korkulacak bir şey yok' falan diye cesaretlendirmişti beni. Ama nedense hastalarının çoğu ben sezaryen olacam normal istemiyorum diye ısrar eden hastalardı hepKesinlikle doktorla ilgili Can'ım eğer oturup aslında doğal olanının mucizelererini Ada'm akıllı tek tek anlatsalar inan bana herkes bunu tercih eder .. O yüzden ben her zaman dktorları suçlu buluyorum bu konuda
Şükürler olsun iyiyiz. Biraz sıcak ama mevsim yazdır o kadar olsun. Arkadaşım biraz ayıp etmiş gerçekten. Ama üzülecek bir durum yok demekki Rabbim hayırlısını böyle görmüş. Burdaki bir çok kreşte yeni alışma döneminde de annenin sınıfta olmasını istemiyorlar. Çünkü o şekilde hiç alışmıyor bunu geçtim diğer çocuklar da ağlamaya başlıyor anneeeeee-babaaaaaa o Zaman ne kafa ne sinir ne moral kalıyor. Tam gün mü yoksa yarım gün mü gidecek kreşe? İlk günler misal sabah 8.30-10 arası gitsin yavaş yavaş kalma süresini artırın. Sürekli durumu anlatın konuşun. Faydasını göreceksiniz inşallah. İlk haftalar biraz zor geçiyor ama alışınca büyük rahatlık ve kolaylıkGeçmişi okuyayım dedim bir türlu yetişmedi.
Nasılsıniz hanimlar ben pek iyi değilim. Ağrı sizi olayları zaten hep var. Onları geçtim bayaa bi yoruluyorum ondan kaynaklaniyorda neyse. Esas meselé dört gözle beklediğimiz krese bugün başladık. Sabah bir enerji gittik oğlumla. Ama bende fena bir hayal kırıklığı oldu. Alismasi için gün boyu kreste arka kısımdaydim. Yarın için moral sıfır dolayısıyla hiiç gidesim yok. Birde su mesele var . Esas bu krese arkadaşımın kızı var oğlumla yaşıt onunla birlikte başlatacaktık. Çocuklarda anlaşıyor arkadaş. Neyse bu arkadaşım 15 gün kadar önce başka bir yerde krese başlatıyor bana başladıktan sonra söyledi , başladı diye. Yarın oraya götüreyim diye düşündüm yeni kayıt almiyorlarmis. Teyzesi de orada müdürlük yapıyor. Bi yeğeni başlamış yeni olarak. Yeni alışma dönemi öğrenci almiyorlarmis. Ben sınıfta olursam öbür öğrencilerde etkilenirmis. Böyle sebepler...
Cok moralim bozuldu. Yazın başlamasını istiyorum kış dönemine alışmış olsun ve dogumdan sonra başlamış olmasın diye. Arkadaşım dediğim kişi kazık attı bu bir yanda bide ben memnun kalmadım . Moralim çok bozuk akşamdan beri düşünüp duruyorum ne yapsam diye ağladım aglicam
Ben normalde de uykuyu çok severim. Hamilelikte daha Bi seviyorumMrb kizlar nasilsiniz... Ben durekli uyur durumdayim.... Ne olacak halim bilmiyorum.. Rabkim hepimize yardim etsin insallah. Yarin kontrol var. hic sevmiyorum kontrol gunlerini yaayrica dogumu yaklasanlar ne heyecanlidir... Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Benim de biraz düşük çıktı canım.dr.um durmadı bile üzerinde.daha önce de düşük müydü dedi hayır dedim.Kızlar moralim çok bozuk kan vermiştim troidim 0.54 çıkmış sağlık ocağı kontrol altına alır dedi doktorun doktorumuz aradım oda 3 hafta sonra gel çok düşük değil dedi ama troid düşüklüğü zeka geriligine yol açarmış offf ya sınırın bozuldu dua edin sağlıklı olsun benim meleğim
Biz sizinle aynı günüz :) gerçi benim bi gün ilerden gidiyo normale göre ama olsun cuma benimde kontrolüm var inş iyi haberlerle DönelimAynen ben de geçmişi okuyorum kaç gündürokumaktan gözlerim döndü...
Şaka bir yana yolun sonuna geldik.Günler çok hızlı geçiyor.
Biz de kızımla bu sicakta seminerlere gidip geliyoruz.Sanki çok iş yapmışım gibi geldiğimde 2 saat yatıyorum
Cuma günü Randevumuz var inşallah hersey yolundadır.
Sorun yaşayan arkadaşlar hepinize hergün dua ediyorum inşallah hepimiz sağlıklı bebekler dogurucaz
Bende aradım doktorumu çok düşük değil bidaki kontrolde tahlil isterim düşerse dahiliyeye yollarim dedi acilliyeti yok dedi sağlık ocağı korkuttu beniBenim de biraz düşük çıktı canım.dr.um durmadı bile üzerinde.daha önce de düşük müydü dedi hayır dedim.
Doğum sonraki günlerde ben bir kaç gece duş almış gibi ter içinde uyandım hayatımın hiçbir döneminde öyle terlememiştim atletimi sıksam suçıkardı o derece o Zaman mayıs ayıydı şimdi ağustosa denk geliyor Nasıl olacak tahmin edemiyorumAyy o zamanda mi basıyor?ben doğumdan sonra rahatlarız diye düşünüyordum.
Eki Görüntüle 1849392
Ben atletiyle geziyorum tişört için çok sıcak.
Cok pahalı diye okumuştum.Selamlar.
Doğum tarihimiz için 20'sinden sonra herhangi bir gün olabilir dedi doktorumuz.
Biz de diğer oğlumun doğum günü olan 22 Temmuz'a kara verdik.
Yani kabaca 32 günümüz kaldı.
Fakat doktorumuz hastane değiştiriyormuş.
Galiba avcılar medicanaya geçecek.
Hastaneye ilgili bilgisi olan var mı?
Ben orada bir kez muayene ldum ve hiç sevmemiştim hastaneyi.
senin baya fazla olmuş hakkaten. Bn şuan depresyondayım rwsmn. İnşllh çabucak verirm.Ben 59 la hamile kaldım . Şimdi 80 kg oldum
Benim kız canım
Zaten kızlarda basen kalça popo çok büyüyor .
Senin erkek demek . Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin inş
Şimdiye kadar 12 kg almanda çok çok normal Can'ım , keşke bende okadar alsaydım
Bebişler mi istiyor bunları yememiziSende benim gibi çok hızlısın bu konuda , inş geri verebiliriz doğumdan sonra ya.
Bende öyleyim Can'ım .
Şerbetli tatlı sevmeyen ben tatlı yiyorum
Reçeli sevmeyen ben kahvaltılarda reçelsiz yapamıyorum
Valla canı şimdi ne desem bilemedim bundan iki gün önce eşim oğlumuzu alıp gidip belediyede kayıt yaptı haber bekliyoruz bize hangi kreş olduğunu söyleyip randevu verecekler boş yer nerde varsa Oray'a alacaklar kreş olayı çok sıkıntı her yer dolu ..birde alışma evreleri çok zormuş o Zaman Bnde ne yapacam bilemiyorum hem de Bebek gelmiş olacak umarım babasına iteleyebilirim yoksa ordan ağlayarak çıkarım iyi tanıyorum kendimi zor ya sattlerce bekle orda artı git gel Allah yardımcımız olsun ..arkadaşının yaptığında çok ayıp insan Bi haber verir en azından sen sıkma canını ilk 10 gün çok zor ama sonra alışınca daha iyi olacak her şeyGeçmişi okuyayım dedim bir türlu yetişmedi.
Cok moralim bozuldu. Yazın başlamasını istiyorum kış dönemine alışmış olsun ve dogumdan sonra başlamış olmasın diye. Arkadaşım dediğim kişi kazık attı bu bir yanda bide ben memnun kalmadım . Moralim çok bozuk akşamdan beri düşünüp duruyorum ne yapsam diye ağladım aglicam
Canim oglun klozete mi yapiyor yoksa lazimliga mi oturtuyorsun?gecen gun muakabelede bir komsum baska bir komsum olan cocuk doktoruna soruyordu..torunum cisini yapiyor ama kakasini yapamiyor gunlerce tutunca da kabiz gibi oluyor diye..doktor dedi ki hafif prebiyotikli bir ilac ismi yazayim onu deneyin,mutlaka fizyoljik bir sebebi vardir dedi..bir de dedi ki klozete oturuyorsa mutlaka ayaginin saglam basacagi bir destegi olsun,cocuk guvende hissetmeli dedi.sunu da ekledi,her sabah kahvaltidan sonra mutlaka ayni saatlerde tuvalete oturtun..cok sukur ben boyle bir sorun hic yasamadim ama can kulagiyla dinledim bakarsin ileride lazim olur :)bende iyiyim canım çok sağol bebişte iyi çok şükür. bende klimalı yerdeyim ama dışarı çıktığım an çok kötü oluyorum ya. mesela bugün işe geç geleyim dedim Allahım demez olaydım mahvoldum sıcaktan yollarda.sizin doğum tarihleriniz kondumu ya buarada? bana doktor 27-28-29 temmuz hazır ol dedi 18indede ben izne çıkıcam 10 gün sonra doğurucam kısmetse. 10 gün oğlumla güzel vakit geçiririz inş. rüzgarında tuvalet eğitimi devam çişi hallettik ama kakadan çok korkuyor yapmak istemiyor onu nasıl halledicem bilmiyorum :)
canım benim 10 yaşımdan beri böbrek taşım değil taşlarım var :)ağrı kesici verdimi doktor. en etkilisi iğne ama şuan olabilirmisin bilmiyorum.
ılık suya oturmak iyi gelir canım aslında sıcağa yakın ama rahime etkisi olurmu onuda bilemedim,benimde hep korkum hamilelikte ağrılarımın tutmasıydı çook şükür 2 hamileliğimdede yaşamadım. Allah yardımcın olsun ne çektiğini bilmeyen anlayamaz canım
Seni yanlız bırakmayız canımPeki ya been Napayım burda sona kalacam gibi Bi his var içimde yapayalnız doğumu bekleyip geri sayım yapacam gibi
senin baya fazla olmuş hakkaten. Bn şuan depresyondayım rwsmn. İnşllh çabucak verirm.
Bebişler mi istiyor bunları yememiziben de yemedigim şeyleri yiyorum valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?