- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Sağlık ocağındakilerin halt yemesi bak arkadaşlarımız normal olduğunu söylüyorlar hiç kırkma zeka küpü olacak evladın inşallah :)Kızlar moralim çok bozuk kan vermiştim troidim 0.54 çıkmış sağlık ocağı kontrol altına alır dedi doktorun doktorumuz aradım oda 3 hafta sonra gel çok düşük değil dedi ama troid düşüklüğü zeka geriligine yol açarmış offf ya sınırın bozuldu dua edin sağlıklı olsun benim meleğim
Kaşıntılar dayanılmaz canım.sağol:)
Sorma hayatim daha 1 haftasi var tv bile izletmiyor butun gun onla muhabbet edip pesinde dolanmami istiyorbiran once ise baslasada burayi ozledim hic giremiyorum iste arada bakip cikiyorum baktigimdan da birsey anlamiyorum :)
Birde babasinin evi boyaniyor oraya gidiyoruz yardima bugun hic birsey yapmadim ayaklarim davul olmustu orda sandalye tepelerinde. Buzlu su yaptim soktum ayaklari azicik rahatladim :)
Ben yemek yapinca fenalik geciriyorum artik sen gibi ocagin basinda :) bizim dogumlarin yaza gelmesi cok kotu oldu yaa simdiden nefes alamiyoruzAllah yardimcimiz olsun :)
Biz sizinle aynı günüz :) gerçi benim bi gün ilerden gidiyo normale göre ama olsun cuma benimde kontrolüm var inş iyi haberlerle Dönelim
Ayy yatamıyorummm ..Güzel bir uykuya hasretimmm
Benimde sezaryen sebebim buydu. Sonradan ogrendim ki cati kemigi darligi cok nadir gorulurmus yurtdışında bu muayene yapilmazmis , dogum sancisiyla birlikte catida açılma olurmus ve ne kdr acilacagini kestirmek pek mümkün degilmis, yani gercek cati darligi dogum başlayınca bilinebilirmis. Bende bu kez normal doğum denemek istiyorum. Sezaryen olcak olsam bile sancimi beklicem. Bebek ne zaman isterse o zaman dogacak yani sez. bile olsam.. diye düşünüyorum bakalim hayrlisi...
Himm anladim canim ayy ayy Rabbim yardimcimz olsun bir ikinmada pit diye doguralim hepimiz zamani.gelince insalalh :))
Canim oglun klozete mi yapiyor yoksa lazimliga mi oturtuyorsun?gecen gun muakabelede bir komsum baska bir komsum olan cocuk doktoruna soruyordu..torunum cisini yapiyor ama kakasini yapamiyor gunlerce tutunca da kabiz gibi oluyor diye..doktor dedi ki hafif prebiyotikli bir ilac ismi yazayim onu deneyin,mutlaka fizyoljik bir sebebi vardir dedi..bir de dedi ki klozete oturuyorsa mutlaka ayaginin saglam basacagi bir destegi olsun,cocuk guvende hissetmeli dedi.sunu da ekledi,her sabah kahvaltidan sonra mutlaka ayni saatlerde tuvalete oturtun..cok sukur ben boyle bir sorun hic yasamadim ama can kulagiyla dinledim bakarsin ileride lazim olur :)
Aynı günüz ben de 12.7 kilo aldım ama çok kilo almış gibi görünmüyorum karnım var sadece görenler de böyle söylüyor. O yüzden çok kafama takmıyorum. Zaten önümüzde daha kaç hafta var ki :). Doğumda bir kısmı gidecek geri kalanlar da geldikleri gibi giderler inşallah :)senin baya fazla olmuş hakkaten. Bn şuan depresyondayım rwsmn. İnşllh çabucak verirm.
Can'ım ya çok teşekkür ederim hayırlıdıyla kucagına al bebeğini inşallah:)Seni yanlız bırakmayız canım
YA BU sağlık ocağındakiler çok fena bana da kızamık pozitif çıkınca bebekte sorun olur demişlerdi. Meğerse daha önce geçirdiğim için bağışıklığım varmış.Sağlık ocağındakilerin halt yemesi bak arkadaşlarımız normal olduğunu söylüyorlar hiç kırkma zeka küpü olacak evladın inşallah :)
canım daha çok lazımlığa yapıyor, kimi zaman isterse tuvalete yapıcam deyip klozete yapıyor ama dediğim gibi çişini. kakasını küloduna yapıyor habire malesef. ama Allahtan çok şükür tutup kendini kabız etmiyor sadece çamaşırına yapmak istiyor ve çok çakal benim meşgul olduğum ne bileyim masa hazırladığım yada yemek yaptığım dikkatimin dağıldığı zamanı seçiyor çünkü ben gördüğümde hemen oturtuyoum :) ayy elbet söyleyecek ama bakalım nezaman. ben çok teşekkür ederim benimle paylaştığın için. istediğim bebek gelmeden onu alıştırmaktı ama bukadarına da şükür.
mrb cnm bende bebek gelmeden kızımı tuvalete alıştırmak istedim nerdeyse 1 aya yaklaştık çişini lazımlığa yapıyor ama kakasını daha hiç lazımlığa yapmadı hep üstüne yapıyor. işin tuhaf tarafı kreşte tuvalete yapıyormuş. ayy bende ne yapacağım bilmiyorum bazen keşke başlamasaydım diyorum ama yaşıda geldi geçti. bende artık iyice ağırlaştım zırt pırt tuvalet bekliyoruz kaçak olmasın diye yinede oluyor
bende 33+4te çekmiştim kıyasladım da benimki nie bu kadar büyükki acaba bazen bakıorum küçük duruyo bazen de kocamanteyzeler artık baya bir büyüdük. Size birkaç gün öncesinden 33+4 fotosu gönderiyorum.Eki Görüntüle 1849656
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?