2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sağlık ocağındakilerin halt yemesi bak arkadaşlarımız normal olduğunu söylüyorlar hiç kırkma zeka küpü olacak evladın inşallah :)

Gündüz gözümden kÇan mesajlara bakıyorum ay ne çok konuşmuşuz biz gerçekten oku oku bitmiyor :))

15 dk kala kalkıp kardeşcazıma sahur hazırladım inşallah doymuştur kuzum tembelim tembel

Yarın da gidemezsem doktora şu havaların suçu kızlar, gece uyutmuyo beni sıcaktan sabah ta kalkamıyorum

Kaşıntılar dayanılmaz canım.sağol:)

Sende neden kasinti vardiii???
Bende de fena halde de kasintilarr..

Ayy canm benm bizi de ozlermss ben de zorla yazdiriyorm sana

Kiz ne yardimi bu halinle arada evde kal sen uzan yani siser tabi her yerinn..

Sorma canm yemek yapmak zulum olmaya basladiii.. Amin aminn Allah yardm etsn hepimize insallahh

Biz sizinle aynı günüz :) gerçi benim bi gün ilerden gidiyo normale göre ama olsun cuma benimde kontrolüm var inş iyi haberlerle Dönelim

Insallahh guzel haberlerle gelirsinn

Ayy yatamıyorummm ..Güzel bir uykuya hasretimmm

Ben ona bayadir hasretimm, saga sola donsem olmuyor oturur gibi uyuyorm cogu zman... Geceleri masallah bebek de hareketli baya

Gunaydin kizlar... Nasilsiniz. Herkes sicaklardan sikayetci ben hic degilim valla yeni yeni coraplarimi cikardim. Ben ancak agustosta terlemeye baslarim:) o zaman da bebek gelir zaten:) ramazn bitince zaten bir ay falan kaliyor cogumuz icin. Daha heyecanli olacagiz..forever dan sonra bakalim 2. Lik kime ait olacak.

senin ilkinin üzerinden nekadar geçti canım? ben 2 sene önce doğum yaptım bilmiyorum bazıları sezeryan sonrası normal doğum için 4-5 seneyfi galiba geçmesi gerektiğini söylüyor. valla hayırlısı canım inşallah dilediğin gibi olur

Himm anladim canim ayy ayy Rabbim yardimcimz olsun bir ikinmada pit diye doguralim hepimiz zamani.gelince insalalh :))

inşallaaaaahhhhhhhhh :)

canım daha çok lazımlığa yapıyor, kimi zaman isterse tuvalete yapıcam deyip klozete yapıyor ama dediğim gibi çişini. kakasını küloduna yapıyor habire malesef. ama Allahtan çok şükür tutup kendini kabız etmiyor sadece çamaşırına yapmak istiyor ve çok çakal benim meşgul olduğum ne bileyim masa hazırladığım yada yemek yaptığım dikkatimin dağıldığı zamanı seçiyor çünkü ben gördüğümde hemen oturtuyoum :) ayy elbet söyleyecek ama bakalım nezaman. ben çok teşekkür ederim benimle paylaştığın için. istediğim bebek gelmeden onu alıştırmaktı ama bukadarına da şükür.

senin baya fazla olmuş hakkaten. Bn şuan depresyondayım rwsmn. İnşllh çabucak verirm.
Aynı günüz ben de 12.7 kilo aldım ama çok kilo almış gibi görünmüyorum karnım var sadece görenler de böyle söylüyor. O yüzden çok kafama takmıyorum. Zaten önümüzde daha kaç hafta var ki :). Doğumda bir kısmı gidecek geri kalanlar da geldikleri gibi giderler inşallah :)

Sağlık ocağındakilerin halt yemesi bak arkadaşlarımız normal olduğunu söylüyorlar hiç kırkma zeka küpü olacak evladın inşallah :)
YA BU sağlık ocağındakiler çok fena bana da kızamık pozitif çıkınca bebekte sorun olur demişlerdi. Meğerse daha önce geçirdiğim için bağışıklığım varmış.

mrb cnm bende bebek gelmeden kızımı tuvalete alıştırmak istedim nerdeyse 1 aya yaklaştık çişini lazımlığa yapıyor ama kakasını daha hiç lazımlığa yapmadı hep üstüne yapıyor. işin tuhaf tarafı kreşte tuvalete yapıyormuş. ayy bende ne yapacağım bilmiyorum bazen keşke başlamasaydım diyorum ama yaşıda geldi geçti. bende artık iyice ağırlaştım zırt pırt tuvalet bekliyoruz kaçak olmasın diye yinede oluyor

Kaç Yaşında kizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…