- 22 Mart 2011
- 227
- 49
- 98
30 ağustosta 3 yaş bitecekKaç Yaşında kizin
Çok guzel gorunuyor masallahhhhteyzeler artık baya bir büyüdük. Size birkaç gün öncesinden 33+4 fotosu gönderiyorum.Eki Görüntüle 1849656
Maşallah canım ya harika görünüyorsun.teyzeler artık baya bir büyüdük. Size birkaç gün öncesinden 33+4 fotosu gönderiyorum.Eki Görüntüle 1849656
Doktorumla dün bebek bakımı konusunda bayağı konuştuk, klima havayı kuruttuğu için bebeğe zararlı dedi,hava nem üfleyen ufo tarzı bir cihaz olabilir odada dedi, mevsim havasına da alışması gerekir dedi,çok sıcaksa çıplak bırak çocuğu,oda senin gibi bunalıcak,çocuk terliyorsa mutlkaa bir kaç çıkar dedi. Bizim erkek çocuk olduğu için heleki erkek çocuk,fazla giydirmemeye bak dedi. Balkona çıkar,hava aldır,kısa mesafede dışarı çıkar. Yeni doğan diye sakınma dedi,
Ayy yatamıyorummm ..Güzel bir uykuya hasretimmm
Çooook sıcaaak uyuyamıyoruuum
Sende neden kasinti vardiii???
Bende de fena halde de kasintilarr..
Ayy canm benm bizi de ozlermssben de zorla yazdiriyorm sana
Kiz ne yardimi bu halinle arada evde kal sen uzan yani siser tabi her yerinn..
Sorma canm yemek yapmak zulum olmaya basladiii.. Amin aminn Allah yardm etsn hepimize insallahh
Insallahh guzel haberlerle gelirsinn
Ben ona bayadir hasretimm, saga sola donsem olmuyor oturur gibi uyuyorm cogu zman... Geceleri masallah bebek de hareketli baya
Gunaydin kizlar... Nasilsiniz. Herkes sicaklardan sikayetci ben hic degilim valla yeni yeni coraplarimi cikardim. Ben ancak agustosta terlemeye baslarim:) o zaman da bebek gelir zaten:) ramazn bitince zaten bir ay falan kaliyor cogumuz icin. Daha heyecanli olacagiz..forever dan sonra bakalim 2. Lik kime ait olacak.
Çok tatlı olmuşsunuz şekerim. hiç 12 kilo almışsın gibide durmuyor aynen dediğin gibi,bende çoğu kilonun bebiş ve suyu olduğunu düşünüyorum. Doğurunca bayağ kilo vermiş olucaz,ki bence ilk 40 gün sonrası ben eski kiloma erişmiş olurum diye düşünüyorum. O yüzden bu zamanların tadını çıkarıyorum. Bende toplamda 10 kilo almış görünüyorum. Beni de görenler hiç kilo almadın ne güzel,doğurunca aynı kalcan herhalde diyorlar. İnş diyorum bende. Bu arada benim göbek sizinkilerden çokça daha büyük. Hatta ben ölçtüm mezurayla 113 cm geldi göbek. Sizde ölçenize.teyzeler artık baya bir büyüdük. Size birkaç gün öncesinden 33+4 fotosu gönderiyorum.Eki Görüntüle 1849656
Merhaba guzel annışler
Ben hıcbırsey yıyemıyorum kendımı zorluyorum ama yokk
Sanırım minnoş yıne ters dondu gogsumun altı semsert ve ne yersem mıdem yanıyor resmennn
O gün mü doğum yaptın peki canım. Suni sancı falan verdiler mi.Canım tabiki bilirsin. Çünkü benim kasiklarimda sancı oldu. Acile gittik nst ye girdim sancı çıkınca alttan muayene etti doktor. 4 cm açıklık var deyip yatırdılar hastaneye
Tamam deneyeceğim canım ilk ayların aynısı oldu soguk sut soda kraker peksımet su hıc fayda etmıyor, zorla bışeyler yıyorum inşallah beslenebılur minnoşcnm sakız çiğne! sakız çiğnedikçe tükürük bezin daha cok calısıyormus ve mıde yanmasına sebep olan asiti nötralize ediyormus. cidden çok işe yarıyor. ama sekersız damla sakızlı fln olsun. acıktırıyor bile biraz çiğneyince miden kendine gelip
Hiç özenme canım yanıyoruz sabaha kdr uyku yok dun klimayı actım oyle yatmaya calıştım 1-2 saat hasta olmayı bıle goze aldım cunku nefes alınmıyor kıGünaydın anneler sıcak bir güne daha merhaba :) 8. ayını bitirenlere imreniyorum son bi ay he ne güzel gerçi bi yandan da Ağustos sonu doğum daha mı iyi ki diyorum loğusa Döneminde belki Eylül'de o kadar yanmayız ah bide normal doğum yapsak ne güzel olur :)
teyzeler artık baya bir büyüdük. Size birkaç gün öncesinden 33+4 fotosu gönderiyorum.Eki Görüntüle 1849656
bende 33+4te çekmiştim kıyasladım da benimki nie bu kadar büyükki acaba bazen bakıorum küçük duruyo bazen de kocamanmaşaAllah sana ve kuzuna canım
Doktorumla dün bebek bakımı konusunda bayağı konuştuk, klima havayı kuruttuğu için bebeğe zararlı dedi,hava nem üfleyen ufo tarzı bir cihaz olabilir odada dedi, mevsim havasına da alışması gerekir dedi,çok sıcaksa çıplak bırak çocuğu,oda senin gibi bunalıcak,çocuk terliyorsa mutlkaa bir kaç çıkar dedi. Bizim erkek çocuk olduğu için heleki erkek çocuk,fazla giydirmemeye bak dedi. Balkona çıkar,hava aldır,kısa mesafede dışarı çıkar. Yeni doğan diye sakınma dedi,
Of of kızlar bu ne sıcaktır,akşam kendimi,yataktan oraya buraya attım,pervane sonda,tam üstümde ama banamısın demiyor. Oda sıcak okey ama benimde tenimden alev fışkırıyordu.
Yandın kuşum,bebek gece hareketliyse,doğduktan sonra öyle kalıyormuş,mutlaka geri uyuması yönünde konuş bebişle,benimki hemen uyuyo öyle oldu mu? Valla akşam saat 11 de uyur bizimki,sabahta 6 da beni uyandırır. Çok şükür uykusu böyle gidiyor. Gündüzde full hareketli.
Ben sıcaktan yanıyorum valla canım,sen neden etkilenmedin acaba,ankara ısındı diye biliyorum. Benim vucudumdan alev fışkırıyor yeminle. Bugün kızçeni görde güzel haberlerle gel inşallah. Bizide haberdar et canım.
Yazdıklarına katılıyorum ben yattıgı odayı değil de yan odada klima acmayı planlıyorum holden odaya gelıyor yanı evı yasanabılur kılıyor en azından bır de kat kat gıydırıp battanıyeyle ortuyorlar cok yanlış bence tek kat yeterlı çok bıle evdeyken cıtcıtlı yeterli e- bebekte cok guzel cıtcıtlı badiler var 3,99 tl hem de 6 tane aldım ben onlarla durur geneldeDoktorumla dün bebek bakımı konusunda bayağı konuştuk, klima havayı kuruttuğu için bebeğe zararlı dedi,hava nem üfleyen ufo tarzı bir cihaz olabilir odada dedi, mevsim havasına da alışması gerekir dedi,çok sıcaksa çıplak bırak çocuğu,oda senin gibi bunalıcak,çocuk terliyorsa mutlkaa bir kaç çıkar dedi. Bizim erkek çocuk olduğu için heleki erkek çocuk,fazla giydirmemeye bak dedi. Balkona çıkar,hava aldır,kısa mesafede dışarı çıkar. Yeni doğan diye sakınma dedi,
Of of kızlar bu ne sıcaktır,akşam kendimi,yataktan oraya buraya attım,pervane sonda,tam üstümde ama banamısın demiyor. Oda sıcak okey ama benimde tenimden alev fışkırıyordu.
Yandın kuşum,bebek gece hareketliyse,doğduktan sonra öyle kalıyormuş,mutlaka geri uyuması yönünde konuş bebişle,benimki hemen uyuyo öyle oldu mu? Valla akşam saat 11 de uyur bizimki,sabahta 6 da beni uyandırır. Çok şükür uykusu böyle gidiyor. Gündüzde full hareketli.
Ben sıcaktan yanıyorum valla canım,sen neden etkilenmedin acaba,ankara ısındı diye biliyorum. Benim vucudumdan alev fışkırıyor yeminle. Bugün kızçeni görde güzel haberlerle gel inşallah. Bizide haberdar et canım.
Tesekkur ederızzz teyzeHayırlı olsun güle güle kullansın :)
Tamm canim ederim. Benim hormonlarda sorun var kesin. Ankarada isindi son bir haftadir. Kisin dondugum anlatin tadini cikariyirum suan:)Doktorumla dün bebek bakımı konusunda bayağı konuştuk, klima havayı kuruttuğu için bebeğe zararlı dedi,hava nem üfleyen ufo tarzı bir cihaz olabilir odada dedi, mevsim havasına da alışması gerekir dedi,çok sıcaksa çıplak bırak çocuğu,oda senin gibi bunalıcak,çocuk terliyorsa mutlkaa bir kaç çıkar dedi. Bizim erkek çocuk olduğu için heleki erkek çocuk,fazla giydirmemeye bak dedi. Balkona çıkar,hava aldır,kısa mesafede dışarı çıkar. Yeni doğan diye sakınma dedi,
Valla masallah cok az kalmisss:))) ay ben daha cok heyecanlaniyorum:) insallah vaktinde saglicakla gelir kuzularimiz.Veeee bugun 41 ile 41 kere maşallah dıyoruzve KOCAELİ ndeyiz
sorma canım,en yakın arkadaşımda gördüm bende,geçen sene bu zamanlardı kız çocuk. Ya öyle sarma olamaz yani. Çocuğu battaniyeyle gezdiriyordu. Üşürmüşmüş,kız diyorum ben yanıyorum,aç cocuğu biraz. Senin çocuğun olunca görcem seni diyoYazdıklarına katılıyorum ben yattıgı odayı değil de yan odada klima acmayı planlıyorum holden odaya gelıyor yanı evı yasanabılur kılıyor en azından bır de kat kat gıydırıp battanıyeyle ortuyorlar cok yanlış bence tek kat yeterlı çok bıle evdeyken cıtcıtlı yeterli e- bebekte cok guzel cıtcıtlı badiler var 3,99 tl hem de 6 tane aldım ben onlarla durur genelde
benim resmin banyodan çıkmış kafamda havlulu halimKiz sen de ekleseneee bakalm degerlendirelm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?