2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Valla masallah cok az kalmisss:))) ay ben daha cok heyecanlaniyorum:) insallah vaktinde saglicakla gelir kuzularimiz.
İnş canım 1 hafta erken alınınca 34 gun kalıyor ınanamıyorum kıme benzeyecek nasıl olacak oğlum kadar sevebılecek mıyım cok merak edıyorummmmm bu arada içimden hep sana daır cok guzel haberler alacagız dıyor bu kdr olumlu ve sukran dolu bır anne emınım ıyı haberler hakedıyorr

Kesinlikle doğru söylüyorsun, tamam onların vücudu daha soğuk oluyor bizden ama 35 derecelik sıcaklarda da ne battaniyesi ne 2. Kıyafeti Allah aşkına, ben ilk haftadan sonra kısa kollu tulumla gezdiririrm diye düşünüyorum o da 0 kollularda bebeğin koltuk altı pişik olabilirmiş o yüzden.

Sizde buhar makinesi var mı peki yoksa alacak mısınız, onların hem sıcak hem soğuk üfleyeni var mıdır ki kışın da odasında sıcak üfleyeni kullanırdık kaloriferli evde tıkanıp kalmasın bebekler.

La Lune buhar makinesi de iyi bir seçenekmiş canım, hem klimadan ucuzdur diye tahmin ediyorum. Ben araştıracağım, kışın da kullanmak lazım bebeğin burnu tıkanmasın diye, kaloriferin üzerine su koymaktansa daha teknolojik bir yöntemle hem yazı hem kışı kurtarabiliriz :))

kızlar butun yazılanları okudum ama bi telden bi bilgisayardan girince alıntılar gitti yine

YA BU sağlık ocağındakiler çok fena bana da kızamık pozitif çıkınca bebekte sorun olur demişlerdi. Meğerse daha önce geçirdiğim için bağışıklığım varmış.

yuhhh ne biçimler ya arayıp söyleseydin keşke..

Benım oğlum 1 martta doğdu en soğuklarda dusunun eve geldık buyukler tabı sarmalıyor ev soğuk dıyor onlar sardı ben yatagın ucundan kalkamadıgım için battanıyeyı cekıyordum evı 22 derecede tutuyordum arkadaslarım 26-27 de tutuyordu. Hasta edeceksın dıyorlardı. İçinde cıtcıtlı üstune de bır kat alt ust gıydırıyordum o kdr belıne kdr da ince battanıye, bır tane bıle yun sey gıydırmedım, 10 . Gun cıkartıp ızmıre goturdum. 4. Ayında pusete koyduk tatıle gıttık, hıc sakınmadım masallah hıc hasta olmadı nerdeyse. Mantık terlemıyecek usumeyecek, bu sıcakta bız soyunurken o nıye ususun.

YA BU sağlık ocağındakiler çok fena bana da kızamık pozitif çıkınca bebekte sorun olur demişlerdi. Meğerse daha önce geçirdiğim için bağışıklığım varmış.
Hamileliğin başında verilen kanda değil mi, ben bile bir kez yaptırmama ramen biliyorum onlar nasıl böyle hata yapıyorlar. Keşke herkes işini layığıyla yapsa ama nerdeee

Bu dokuzuncu ay kacinci hafta oluyor ki ya doktorum başka bir hafta diyo sitelerde yazanlar farklı bir hafta bir öğrenemedim gitti valla :)

F Ftszynp canım al burdaki sıcaklar da senin olsun ben bunaldım şimdiden

Bugün randevun kaçta ben yine gidemedim doktora yataktan kalkıp belki öğleden sonra giderim sana acık ıhlamur getiriyim :)
Canim ogleden sonra daha rahat oluyor saat 2 2.30 gibi git bazen kimse olmuyor gerci bazen de yogun oluyor. Hem yeni dr serkan bey onunla da tanismis olursun. Ben ugur beye gidiyorum artik... Randevu almak cok zor biliyosun. Bana sen randevun olmasa da gel dedi.

Bu dokuzuncu ay kacinci hafta oluyor ki ya doktorum başka bir hafta diyo sitelerde yazanlar farklı bir hafta bir öğrenemedim gitti valla :)
Arkadasim hamilelik 10 aymis ben bunu anladim. 40 hafta 10 ay ediyo zaten sanirim 33. Haftadan sonra son 7 di haftayi halk 9. Ay kabul ediyor. Yani 33 bittimi 8. Ay da bitmis oluyor halk deyimiyle:) galiba boyle...

http://www.hepsiburada.com/ufo-buha...B0dDThGXRSiWF_09Q4pScYaokXPQVMNYjDxoCOxvw_wcB
Şöyle birşeyden bahsetti doktor,bu zarar vermez dedi,üzerine doğru gelmesin sadece yeter. Kışın aslında işimiz daha kolay,sürekli ev havalandırılmalı. Dışarının soğuk ve temiz havası içeri gelmeli. Sabah ve akşam havalandırmayı planlıyorum. Her yer makina oluyor evde sıkılıyorum,o yüzden buhar makinası almayı düşünmüyorum. Evi havalandırınca ve kaloriferin üstüne su koyuncada kuru olmaz hava. Zaten sıkıntı inanın odanın havalandırılmaması. Ben hiç gelemiyorum havasız ortama. Çocuğuda alıştırıcam. İnş hastalıksız ateşsiz bu kışı bebişlerimiz atlatır kızlar. Ama çok ince düşünmek kalıyor bize. Gerçekten bilinçli davranmamız lazım. Derdini söyleyemeyen ve sadece ağlayarak dünyaya tepki veren meleklerimiz olacak. Umarım huzurlu olurlar,tüm yaptıklarımıza karşılık.

Ben bugün 34. Haftaya giriyorum aşağıda da 8 bitiyor diyor. 35. Hafta galiba 9. Ay oluyor
Ya bir arkadaşım 9.ay 38.hafta dedi doktorum 36.hafta dedi kafam karıştı eskiler hafta diyince bana hafta deme ay de diyorlar canim bende ne dicegimi şaşırdım bende 34 e giriyorum 8.aya yeni giriyorum saniyordum :)

Düşüremedim cuma günü alamadım randevu temele aşağı gideceğim bende.

Bakalım serkan nasılmış umarım anıl kadar ilgilidir. Öyle yapayım kuzum 2 gibi falan gideyim. sen kaçta orda olacaksın

Arkadasim hamilelik 10 aymis ben bunu anladim. 40 hafta 10 ay ediyo zaten sanirim 33. Haftadan sonra son 7 di haftayi halk 9. Ay kabul ediyor. Yani 33 bittimi 8. Ay da bitmis oluyor halk deyimiyle:) galiba boyle...
Sanırım canim ben geçenlerde doktoruma sordum 36.37. Hafta 9 ay dedi de o yuzden aklim karıştı

ay canım süper yapmışsın,tam hayalimde canlandırdığım gibi yapmışsınn,bravo valla,bende böyle yapmayı planlıyorum. Evin sıcaklığıda hiç çekilmez ya. Hele bebiş için. 40 gün diye evden çıkarmamazlıkta etmicem. Avmler değilde,açık hava,sahil hep buralarda takılmayı planlıyorum. Hem ona faydası var,hem bize. O huzur bulunca bizide rahat bırakıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…