Kizlar siz 2-3 haftaya dogurabilirsiniz. Genelde ilk bebekler erken gelir denir.benim resmin banyodan çıkmış kafamda havlulu halimben sana yollim sadece en iyisi
İnş canım 1 hafta erken alınınca 34 gun kalıyor ınanamıyorum kıme benzeyecek nasıl olacak oğlum kadar sevebılecek mıyım cok merak edıyorummmmm bu arada içimden hep sana daır cok guzel haberler alacagız dıyor bu kdr olumlu ve sukran dolu bır anne emınım ıyı haberler hakedıyorrValla masallah cok az kalmisss:))) ay ben daha cok heyecanlaniyorum:) insallah vaktinde saglicakla gelir kuzularimiz.
ay deme öyle daha beşiği gelmedi bebeğiminKizlar siz 2-3 haftaya dogurabilirsiniz. Genelde ilk bebekler erken gelir denir.
Kesinlikle doğru söylüyorsun, tamam onların vücudu daha soğuk oluyor bizden ama 35 derecelik sıcaklarda da ne battaniyesi ne 2. Kıyafeti Allah aşkına, ben ilk haftadan sonra kısa kollu tulumla gezdiririrm diye düşünüyorum o da 0 kollularda bebeğin koltuk altı pişik olabilirmiş o yüzden.sorma canım,en yakın arkadaşımda gördüm bende,geçen sene bu zamanlardı kız çocuk. Ya öyle sarma olamaz yani. Çocuğu battaniyeyle gezdiriyordu. Üşürmüşmüş,kız diyorum ben yanıyorum,aç cocuğu biraz. Senin çocuğun olunca görcem seni diyoİnanırmısın,çocuğu sıcaktan bunalttılar,sonrada hep öyle gitti,sürekli terli çocuk sürekli hasta geçirdi. Geceleri uyku uyumuyordu cocuk,ya diyorum aç biraz cocuğun üstünü,görümüyon mu terliyor. Bebekler zaten terlermiş. Sürekli üst değiştiriyor,ama üstünü açmak aklına gelmiyor. O bana çok iyi bir örnek oldu. Kendimden düşünüyorum. Ben o kadar sarılsam ve sürekli terlesem. Yok yaaaa avazım çıktığı kadar bağırırım ortalığı biribirne katarım yani. Bebişlere karşı biraz empati.
HeyecaaaaaannnVeeee bugun 41 ile 41 kere maşallah dıyoruzve KOCAELİ ndeyiz
YA BU sağlık ocağındakiler çok fena bana da kızamık pozitif çıkınca bebekte sorun olur demişlerdi. Meğerse daha önce geçirdiğim için bağışıklığım varmış.
Benım oğlum 1 martta doğdu en soğuklarda dusunun eve geldık buyukler tabı sarmalıyor ev soğuk dıyor onlar sardı ben yatagın ucundan kalkamadıgım için battanıyeyı cekıyordum evı 22 derecede tutuyordum arkadaslarım 26-27 de tutuyordu. Hasta edeceksın dıyorlardı. İçinde cıtcıtlı üstune de bır kat alt ust gıydırıyordum o kdr belıne kdr da ince battanıye, bır tane bıle yun sey gıydırmedım, 10 . Gun cıkartıp ızmıre goturdum. 4. Ayında pusete koyduk tatıle gıttık, hıc sakınmadım masallah hıc hasta olmadı nerdeyse. Mantık terlemıyecek usumeyecek, bu sıcakta bız soyunurken o nıye ususun.sorma canım,en yakın arkadaşımda gördüm bende,geçen sene bu zamanlardı kız çocuk. Ya öyle sarma olamaz yani. Çocuğu battaniyeyle gezdiriyordu. Üşürmüşmüş,kız diyorum ben yanıyorum,aç cocuğu biraz. Senin çocuğun olunca görcem seni diyoİnanırmısın,çocuğu sıcaktan bunalttılar,sonrada hep öyle gitti,sürekli terli çocuk sürekli hasta geçirdi. Geceleri uyku uyumuyordu cocuk,ya diyorum aç biraz cocuğun üstünü,görümüyon mu terliyor. Bebekler zaten terlermiş. Sürekli üst değiştiriyor,ama üstünü açmak aklına gelmiyor. O bana çok iyi bir örnek oldu. Kendimden düşünüyorum. Ben o kadar sarılsam ve sürekli terlesem. Yok yaaaa avazım çıktığı kadar bağırırım ortalığı biribirne katarım yani. Bebişlere karşı biraz empati.
Ya canım valla kafa kalmadı seni tabiki hatırlıyorum da doğum tarihlerimizin aynı olduğu aklımdan çıkmış ya k.bakma :) sıcaklardan sanırsam:) nasılsın bebis iyi dimiAy damlaaa biz başından beri aynı gündeydik :)
Beni unuttunmu kız çabucak yoksa
YA BU sağlık ocağındakiler çok fena bana da kızamık pozitif çıkınca bebekte sorun olur demişlerdi. Meğerse daha önce geçirdiğim için bağışıklığım varmış.
Maşallah sizeteyzeler artık baya bir büyüdük. Size birkaç gün öncesinden 33+4 fotosu gönderiyorum.Eki Görüntüle 1849656
Bu dokuzuncu ay kacinci hafta oluyor ki ya doktorum başka bir hafta diyo sitelerde yazanlar farklı bir hafta bir öğrenemedim gitti valla :)Günaydın anneler sıcak bir güne daha merhaba :) 8. ayını bitirenlere imreniyorum son bi ay he ne güzel gerçi bi yandan da Ağustos sonu doğum daha mı iyi ki diyorum loğusa Döneminde belki Eylül'de o kadar yanmayız ah bide normal doğum yapsak ne güzel olur :)
Canim ogleden sonra daha rahat oluyor saat 2 2.30 gibi git bazen kimse olmuyor gerci bazen de yogun oluyor. Hem yeni dr serkan bey onunla da tanismis olursun. Ben ugur beye gidiyorum artik... Randevu almak cok zor biliyosun. Bana sen randevun olmasa da gel dedi.
Ben bugün 34. Haftaya giriyorum aşağıda da 8 bitiyor diyor. 35. Hafta galiba 9. Ay oluyorBu dokuzuncu ay kacinci hafta oluyor ki ya doktorum başka bir hafta diyo sitelerde yazanlar farklı bir hafta bir öğrenemedim gitti valla :)
Arkadasim hamilelik 10 aymis ben bunu anladim. 40 hafta 10 ay ediyo zatenBu dokuzuncu ay kacinci hafta oluyor ki ya doktorum başka bir hafta diyo sitelerde yazanlar farklı bir hafta bir öğrenemedim gitti valla :)
Kesinlikle doğru söylüyorsun, tamam onların vücudu daha soğuk oluyor bizden ama 35 derecelik sıcaklarda da ne battaniyesi ne 2. Kıyafeti Allah aşkına, ben ilk haftadan sonra kısa kollu tulumla gezdiririrm diye düşünüyorum o da 0 kollularda bebeğin koltuk altı pişik olabilirmiş o yüzden.
Sizde buhar makinesi var mı peki yoksa alacak mısınız, onların hem sıcak hem soğuk üfleyeni var mıdır ki kışın da odasında sıcak üfleyeni kullanırdık kaloriferli evde tıkanıp kalmasın bebekler.
La Lune buhar makinesi de iyi bir seçenekmiş canım, hem klimadan ucuzdur diye tahmin ediyorum. Ben araştıracağım, kışın da kullanmak lazım bebeğin burnu tıkanmasın diye, kaloriferin üzerine su koymaktansa daha teknolojik bir yöntemle hem yazı hem kışı kurtarabiliriz :))
Ya bir arkadaşım 9.ay 38.hafta dedi doktorum 36.hafta dedi kafam karıştı eskiler hafta diyince bana hafta deme ay de diyorlar canim bende ne dicegimi şaşırdım bende 34 e giriyorum 8.aya yeni giriyorum saniyordum :)Ben bugün 34. Haftaya giriyorum aşağıda da 8 bitiyor diyor. 35. Hafta galiba 9. Ay oluyor
Düşüremedim cuma günü alamadım randevu temele aşağı gideceğim bende.Canim ogleden sonra daha rahat oluyor saat 2 2.30 gibi git bazen kimse olmuyor gerci bazen de yogun oluyor. Hem yeni dr serkan bey onunla da tanismis olursun. Ben ugur beye gidiyorum artik... Randevu almak cok zor biliyosun. Bana sen randevun olmasa da gel dedi.
Sanırım canim ben geçenlerde doktoruma sordum 36.37. Hafta 9 ay dedi de o yuzden aklim karıştıArkadasim hamilelik 10 aymis ben bunu anladim. 40 hafta 10 ay ediyo zatensanirim 33. Haftadan sonra son 7 di haftayi halk 9. Ay kabul ediyor. Yani 33 bittimi 8. Ay da bitmis oluyor halk deyimiyle:) galiba boyle...
ay canım süper yapmışsın,tam hayalimde canlandırdığım gibi yapmışsınn,bravo valla,bende böyle yapmayı planlıyorum. Evin sıcaklığıda hiç çekilmez ya. Hele bebiş için. 40 gün diye evden çıkarmamazlıkta etmicem. Avmler değilde,açık hava,sahil hep buralarda takılmayı planlıyorum. Hem ona faydası var,hem bize. O huzur bulunca bizide rahat bırakıcak.Benım oğlum 1 martta doğdu en soğuklarda dusunun eve geldık buyukler tabı sarmalıyor ev soğuk dıyor onlar sardı ben yatagın ucundan kalkamadıgım için battanıyeyı cekıyordum evı 22 derecede tutuyordum arkadaslarım 26-27 de tutuyordu. Hasta edeceksın dıyorlardı. İçinde cıtcıtlı üstune de bır kat alt ust gıydırıyordum o kdr belıne kdr da ince battanıye, bır tane bıle yun sey gıydırmedım, 10 . Gun cıkartıp ızmıre goturdum. 4. Ayında pusete koyduk tatıle gıttık, hıc sakınmadım masallah hıc hasta olmadı nerdeyse. Mantık terlemıyecek usumeyecek, bu sıcakta bız soyunurken o nıye ususun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?