- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Ben bugün 34. Haftaya giriyorum aşağıda da 8 bitiyor diyor. 35. Hafta galiba 9. Ay oluyor
Ya bir arkadaşım 9.ay 38.hafta dedi doktorum 36.hafta dedi kafam karıştı eskiler hafta diyince bana hafta deme ay de diyorlar canim bende ne dicegimi şaşırdım bende 34 e giriyorum 8.aya yeni giriyorum saniyordum :)
Pek tatlı maşallah :) cok hoş görünüyorsunuz canım Göbüşler büyüyor valla saklamayın göbüşleri çıkarın ortaya görelim dimi amateyzeler artık baya bir büyüdük. Size birkaç gün öncesinden 33+4 fotosu gönderiyorum.Eki Görüntüle 1849656
Canım benım ne kadar sosyal hayata gırerse ne kdr pimpiriklenmezssk o kdr bagısıklıgı guclenıyor, ben oğluşu 18 aylıkken verdım krese düşün sürekli hasta olan cocuklar var, 9 aylıktı ocakta, atkıyı bereyı takıp yarım saat dısarı cıkartıyorduk gelınce burnu kızarık oluyordu ama hıc sakınmadım en kötu balkona cıkartıyordum çok faydasını gordum şimdı de socakların ortasına dusecek bebek. Hergun yıkarız artık yıkanınca rahatlar da...babamı küçükken sıkı sıkı gıydırmişler cok hassas şimdi içlik olmadan kış gecıremez bu sıcaklarda ortunur yatar yanı alışkanlıkla ılgılı bışey bence.ay canım süper yapmışsın,tam hayalimde canlandırdığım gibi yapmışsınn,bravo valla,bende böyle yapmayı planlıyorum. Evin sıcaklığıda hiç çekilmez ya. Hele bebiş için. 40 gün diye evden çıkarmamazlıkta etmicem. Avmler değilde,açık hava,sahil hep buralarda takılmayı planlıyorum. Hem ona faydası var,hem bize. O huzur bulunca bizide rahat bırakıcak.
36 ve 37 de 9. Ay bitmis oluyor sanirim. Yani o haftalardan sonra dogum olabilir o zaman.Sanırım canim ben geçenlerde doktoruma sordum 36.37. Hafta 9 ay dedi de o yuzden aklim karıştı
İnşallah canimSağlık ocağındakilerin halt yemesi bak arkadaşlarımız normal olduğunu söylüyorlar hiç kırkma zeka küpü olacak evladın inşallah :)
Canim ben 1.30 da orda olacagim. Karsilasiriz kesin. Gelince yazarsin bana.Düşüremedim cuma günü alamadım randevu temele aşağı gideceğim bende.
Bakalım serkan nasılmış umarım anıl kadar ilgilidir. Öyle yapayım kuzum 2 gibi falan gideyim. sen kaçta orda olacaksın
Ayy az kaldı senin zaman geçtikçe heyecan basıyor hayrlisyla doguralimdaBugün hamileliğimin 8. Ayı bitiyormuş
Bende aynı düşünüyorum canım,Eşimde aynıdır mesela,annesi sürekli sarıp sarmalamış,eşimde cocukluğunu hep hasta geçirmiş,bronjit hastalığıyla doğdu derler o kadar ciddiymiş hep. Daha biz evlendiğimiz zamana kadar sürekli hastaydı. Sonra ben onu elime bir aldım. Bu ne yaaa yanlış giyiniyorsun böyle olmaz dedim. Giyim şeklini değiştirdik. 5 senedir hiç bir problemi olmadı. Kaynanamlar bana geldiğinde,biraz camı aralayım havasız kaldık dediğimde,arkamı döner dönmez camı kapatırlardı. Üşürmüşüz hasta olurmuşuz. Allahımmmmmmm. aynısını çocuğuma yaptırmayacağım. Benim annem hiç beni sarıp sarmaladığını bilmem,evde her odanın camıda açıktı,sürekli ceyran bile olurdu. Terlediğimiz zamanlarda olurdu okey ama annem tembihlerdi ve bizde cocukken dikkatli davranırdım. Ter oldumu anneme koşardım,üstümü değiştirirdi hopp tekrar koş oyna. Noldu. Hİçbirşey olmadı. annem der,hiç ama hiç hastalık görmedin diye. Bir kere ateşimin çıktığını hatırlamaz. Sadece su çiçeği,kızamık ve kabakulak atlamışım o kadar.Canım benım ne kadar sosyal hayata gırerse ne kdr pimpiriklenmezssk o kdr bagısıklıgı guclenıyor, ben oğluşu 18 aylıkken verdım krese düşün sürekli hasta olan cocuklar var, 9 aylıktı ocakta, atkıyı bereyı takıp yarım saat dısarı cıkartıyorduk gelınce burnu kızarık oluyordu ama hıc sakınmadım en kötu balkona cıkartıyordum çok faydasını gordum şimdı de socakların ortasına dusecek bebek. Hergun yıkarız artık yıkanınca rahatlar da...babamı küçükken sıkı sıkı gıydırmişler cok hassas şimdi içlik olmadan kış gecıremez bu sıcaklarda ortunur yatar yanı alışkanlıkla ılgılı bışey bence.
http://www.hepsiburada.com/ufo-buha...B0dDThGXRSiWF_09Q4pScYaokXPQVMNYjDxoCOxvw_wcB
Şöyle birşeyden bahsetti doktor,bu zarar vermez dedi,üzerine doğru gelmesin sadece yeter. Kışın aslında işimiz daha kolay,sürekli ev havalandırılmalı. Dışarının soğuk ve temiz havası içeri gelmeli. Sabah ve akşam havalandırmayı planlıyorum. Her yer makina oluyor evde sıkılıyorum,o yüzden buhar makinası almayı düşünmüyorum. Evi havalandırınca ve kaloriferin üstüne su koyuncada kuru olmaz hava. Zaten sıkıntı inanın odanın havalandırılmaması. Ben hiç gelemiyorum havasız ortama. Çocuğuda alıştırıcam. İnş hastalıksız ateşsiz bu kışı bebişlerimiz atlatır kızlar. Ama çok ince düşünmek kalıyor bize. Gerçekten bilinçli davranmamız lazım. Derdini söyleyemeyen ve sadece ağlayarak dünyaya tepki veren meleklerimiz olacak. Umarım huzurlu olurlar,tüm yaptıklarımıza karşılık.
mrb cnm bende bebek gelmeden kızımı tuvalete alıştırmak istedim nerdeyse 1 aya yaklaştık çişini lazımlığa yapıyor ama kakasını daha hiç lazımlığa yapmadı hep üstüne yapıyor. işin tuhaf tarafı kreşte tuvalete yapıyormuş. ayy bende ne yapacağım bilmiyorum bazen keşke başlamasaydım diyorum ama yaşıda geldi geçti. bende artık iyice ağırlaştım zırt pırt tuvalet bekliyoruz kaçak olmasın diye yinede oluyor
Düşüremedim cuma günü alamadım randevu temele aşağı gideceğim bende.
Bakalım serkan nasılmış umarım anıl kadar ilgilidir. Öyle yapayım kuzum 2 gibi falan gideyim. sen kaçta orda olacaksın
Mrb güzel hamişler aranızda hidronefroz (böbrek büyümesi ) tanısı konulup tedavi olan vaar mı acaba ne çektim böbrekten şimdi birde taş çıktı sancıdan kıvranıyorum tavsiyeleri olan var mıdır acaba ?
Bende var canım soğuk üfleyen. Ama anca çok yanında olursa serinletir klima gibi olmuyor. Odayı soğutmak nemlendirir sadece. Tabii yine de daha iyi olur nemli hava.Kesinlikle doğru söylüyorsun, tamam onların vücudu daha soğuk oluyor bizden ama 35 derecelik sıcaklarda da ne battaniyesi ne 2. Kıyafeti Allah aşkına, ben ilk haftadan sonra kısa kollu tulumla gezdiririrm diye düşünüyorum o da 0 kollularda bebeğin koltuk altı pişik olabilirmiş o yüzden.
Sizde buhar makinesi var mı peki yoksa alacak mısınız, onların hem sıcak hem soğuk üfleyeni var mıdır ki kışın da odasında sıcak üfleyeni kullanırdık kaloriferli evde tıkanıp kalmasın bebekler.
La Lune buhar makinesi de iyi bir seçenekmiş canım, hem klimadan ucuzdur diye tahmin ediyorum. Ben araştıracağım, kışın da kullanmak lazım bebeğin burnu tıkanmasın diye, kaloriferin üzerine su koymaktansa daha teknolojik bir yöntemle hem yazı hem kışı kurtarabiliriz :))
Hamile hamile uğraşmak istemedim tatlım.yuhhh ne biçimler ya arayıp söyleseydin keşke..
Yok canım ben doktorumu değiştirdim o istedi kapsamlı test. Tekrar baktırdım ben hepsine.Hamileliğin başında verilen kanda değil mi, ben bile bir kez yaptırmama ramen biliyorum onlar nasıl böyle hata yapıyorlar. Keşke herkes işini layığıyla yapsa ama nerdeee
inşllhAynı günüz ben de 12.7 kilo aldım ama çok kilo almış gibi görünmüyorum karnım var sadece görenler de böyle söylüyor. O yüzden çok kafama takmıyorum. Zaten önümüzde daha kaç hafta var ki :). Doğumda bir kısmı gidecek geri kalanlar da geldikleri gibi giderler inşallah :)
Masallah sana arkadasım, bır tavsıyede daha bulunayım, oğlumu terletmemeye gayret ettım ama terlese de hıc ustunu değiltırmedım, cok zor oldu bunu basarmak ama oldu, gece elımı atletıne değdırıyorum, erkek cocugu ınce bıle gıyınse terlıyor, değiltırmezdım yada oynadıgında terlıyor, anneler koşup atlet degıstırıyor ya bır kere bıle yapmadım ustunde kurumasına ızın verdım. Cok da ıyı oldu.vıcdanen rahatsız oluyordum ama onun ıyılıgı ıcın. Hala oynar arkadaslarıyla, yanımızda bırılerı varsa degıstır cok terledı der, yok bışey olmaz derım. Gamsız dıyorlardır kesın ama bence dogrusu bu, sonucta hayatta her terledıgınde degısebılecek mi, hayır, ee o zaman o sartlara alıştırmalı. Icınıze sınmezse kucuk havlu sıkıstırın sırtına ama degıstırmeyın, gıy cıkart yapınca da usur. Bu benım fıkrım tabı.Bende aynı düşünüyorum canım,Eşimde aynıdır mesela,annesi sürekli sarıp sarmalamış,eşimde cocukluğunu hep hasta geçirmiş,bronjit hastalığıyla doğdu derler o kadar ciddiymiş hep. Daha biz evlendiğimiz zamana kadar sürekli hastaydı. Sonra ben onu elime bir aldım. Bu ne yaaa yanlış giyiniyorsun böyle olmaz dedim. Giyim şeklini değiştirdik. 5 senedir hiç bir problemi olmadı. Kaynanamlar bana geldiğinde,biraz camı aralayım havasız kaldık dediğimde,arkamı döner dönmez camı kapatırlardı. Üşürmüşüz hasta olurmuşuz. Allahımmmmmmm. aynısını çocuğuma yaptırmayacağım. Benim annem hiç beni sarıp sarmaladığını bilmem,evde her odanın camıda açıktı,sürekli ceyran bile olurdu. Terlediğimiz zamanlarda olurdu okey ama annem tembihlerdi ve bizde cocukken dikkatli davranırdım. Ter oldumu anneme koşardım,üstümü değiştirirdi hopp tekrar koş oyna. Noldu. Hİçbirşey olmadı. annem der,hiç ama hiç hastalık görmedin diye. Bir kere ateşimin çıktığını hatırlamaz. Sadece su çiçeği,kızamık ve kabakulak atlamışım o kadar.
Veeee bugun 41 ile 41 kere maşallah dıyoruzve KOCAELİ ndeyiz
Hic zorla olur mu bebegim beni hatirlayan birinin olmasi cok guzelAyy canm benm bizi de ozlermssben de zorla yazdiriyorm sana
Kiz ne yardimi bu halinle arada evde kal sen uzan yani siser tabi her yerinn..
Sorma canm yemek yapmak zulum olmaya basladiii.. Amin aminn Allah yardm etsn hepimize insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?