2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben bugün 34. Haftaya giriyorum aşağıda da 8 bitiyor diyor. 35. Hafta galiba 9. Ay oluyor

Ya bir arkadaşım 9.ay 38.hafta dedi doktorum 36.hafta dedi kafam karıştı eskiler hafta diyince bana hafta deme ay de diyorlar canim bende ne dicegimi şaşırdım bende 34 e giriyorum 8.aya yeni giriyorum saniyordum :)

Ayi neden hafta uzerinden hesaplamaya calisiyosunuz kiii direk son adet tarihinden hesaplayin ayinizi, benm 2 temmuzda 8 bitiyor yani 34+5 dee.... 9. Ayima girmis oluyorm, 9. Ayim 2 agustosta doluyor o da 39+1 oluyorr

Canım benım ne kadar sosyal hayata gırerse ne kdr pimpiriklenmezssk o kdr bagısıklıgı guclenıyor, ben oğluşu 18 aylıkken verdım krese düşün sürekli hasta olan cocuklar var, 9 aylıktı ocakta, atkıyı bereyı takıp yarım saat dısarı cıkartıyorduk gelınce burnu kızarık oluyordu ama hıc sakınmadım en kötu balkona cıkartıyordum çok faydasını gordum şimdı de socakların ortasına dusecek bebek. Hergun yıkarız artık yıkanınca rahatlar da...babamı küçükken sıkı sıkı gıydırmişler cok hassas şimdi içlik olmadan kış gecıremez bu sıcaklarda ortunur yatar yanı alışkanlıkla ılgılı bışey bence.

Bende aynı düşünüyorum canım,Eşimde aynıdır mesela,annesi sürekli sarıp sarmalamış,eşimde cocukluğunu hep hasta geçirmiş,bronjit hastalığıyla doğdu derler o kadar ciddiymiş hep. Daha biz evlendiğimiz zamana kadar sürekli hastaydı. Sonra ben onu elime bir aldım. Bu ne yaaa yanlış giyiniyorsun böyle olmaz dedim. Giyim şeklini değiştirdik. 5 senedir hiç bir problemi olmadı. Kaynanamlar bana geldiğinde,biraz camı aralayım havasız kaldık dediğimde,arkamı döner dönmez camı kapatırlardı. Üşürmüşüz hasta olurmuşuz. Allahımmmmmmm. aynısını çocuğuma yaptırmayacağım. Benim annem hiç beni sarıp sarmaladığını bilmem,evde her odanın camıda açıktı,sürekli ceyran bile olurdu. Terlediğimiz zamanlarda olurdu okey ama annem tembihlerdi ve bizde cocukken dikkatli davranırdım. Ter oldumu anneme koşardım,üstümü değiştirirdi hopp tekrar koş oyna. Noldu. Hİçbirşey olmadı. annem der,hiç ama hiç hastalık görmedin diye. Bir kere ateşimin çıktığını hatırlamaz. Sadece su çiçeği,kızamık ve kabakulak atlamışım o kadar.

Ben de böyle bir şeye bakıyordum http://m.n11.com/weewell-whc752-sicak-ve-soguk-buhar-ufleyici-P94808551

Ben de yaz kış camları açarım mutlaka ama eşim kışın açınca söylenip duruyor bebeği oda oda taşıyıp havalandırırım yine evi. Kaloriferin üzerinde su hep olur bizde de ama bu daha teknolojik geldi eşimle bi konuşmak şstiyorum durumlar nasıl bakalım diye bütçemiZi zorlamadan kullanışlı bir şeyl almak kafama yattı açıkçası

bizimde günde 1 tane nazarlık çiş kaçırmamız 1 de inadından kakamız var.
haa buarada rüzgarda günde 10 kere çiş yapıyorsa bunun sadece 2 tanesinde çişim var diye söylüyor yoksa diğerlerini biz anlayıp aa yemek yedi su içti süt içiti hesabı yapıp kendimiz oturtuyoruz lazımlığa yada tuvalete.
ay çok zor işlermiş bunlar ya :)

Düşüremedim cuma günü alamadım randevu temele aşağı gideceğim bende.

Bakalım serkan nasılmış umarım anıl kadar ilgilidir. Öyle yapayım kuzum 2 gibi falan gideyim. sen kaçta orda olacaksın

Slm kizlar ben de bugün

Geçmiş olsun canim.hiçbir bilgim yok.umarim iyileşir agrilarindan kurtulursun.Dr un tavsiyelerine uy bence.benim arjadasim hamileliginde bir hafta hastanede yatmisti böbrek agrisinda. Duzelip sonra evine cikarttilar.sende ihmal etme .agri cekmek kolay değil hamileyken.

Bende var canım soğuk üfleyen. Ama anca çok yanında olursa serinletir klima gibi olmuyor. Odayı soğutmak nemlendirir sadece. Tabii yine de daha iyi olur nemli hava.
yuhhh ne biçimler ya arayıp söyleseydin keşke..
Hamile hamile uğraşmak istemedim tatlım.

Hamileliğin başında verilen kanda değil mi, ben bile bir kez yaptırmama ramen biliyorum onlar nasıl böyle hata yapıyorlar. Keşke herkes işini layığıyla yapsa ama nerdeee
Yok canım ben doktorumu değiştirdim o istedi kapsamlı test. Tekrar baktırdım ben hepsine.

inşllh

Masallah sana arkadasım, bır tavsıyede daha bulunayım, oğlumu terletmemeye gayret ettım ama terlese de hıc ustunu değiltırmedım, cok zor oldu bunu basarmak ama oldu, gece elımı atletıne değdırıyorum, erkek cocugu ınce bıle gıyınse terlıyor, değiltırmezdım yada oynadıgında terlıyor, anneler koşup atlet degıstırıyor ya bır kere bıle yapmadım ustunde kurumasına ızın verdım. Cok da ıyı oldu.vıcdanen rahatsız oluyordum ama onun ıyılıgı ıcın. Hala oynar arkadaslarıyla, yanımızda bırılerı varsa degıstır cok terledı der, yok bışey olmaz derım. Gamsız dıyorlardır kesın ama bence dogrusu bu, sonucta hayatta her terledıgınde degısebılecek mi, hayır, ee o zaman o sartlara alıştırmalı. Icınıze sınmezse kucuk havlu sıkıstırın sırtına ama degıstırmeyın, gıy cıkart yapınca da usur. Bu benım fıkrım tabı.

Ayy canm benm bizi de ozlermss ben de zorla yazdiriyorm sana

Kiz ne yardimi bu halinle arada evde kal sen uzan yani siser tabi her yerinn..

Sorma canm yemek yapmak zulum olmaya basladiii.. Amin aminn Allah yardm etsn hepimize insallahh
Hic zorla olur mu bebegim beni hatirlayan birinin olmasi cok guzel

Ben yardim etmiyorum esim yapiyor herseyi canim ben onun terini filan silmek icin dolaniyorum o da yoruyor yardimci oyuncuyum

Mide bulantilarim cok oluyor ozellikle yemekten sonra.. Sende, sizde var mi bu aralar ?

Öğüre Öğüre bir hal oluyorum

Ben bu ortamdan herkesten bışey oğrenıyorum kendı bıldıgım faydalı bılgılerden de herkes faydalansın ıstıyorum,mesela
*oğlum zamanında chicco dan oda nemlendırıcı aldık hem de fıyat olarak yuksektı malesef, bır ıkı kullandık, snr cocuk dr ma kontrollere gıdınce dr kullanmamamız gerektıgını soyledı, nedrni suymuş, ortamı nemlendırerek bakterılerın yada viruslerın uremesı için ortam hazırlıyormuşuz, o ortamda hasta bırınden de daha kolay bulasıyormuş hastalık, sız kullanmıyorsanız onun da kullanmasına gerek yok dedı, 2 defa kullanmışımdır en fazla, duruyor dolapta

**aklıma gelmişken onu da soylıyım 6.aydan sonra ek gıdaya gecınce meyva purelerı satılıyor marketlerde, tahıllı, vıtaminli şeklinde, arkadaslar kesınlıkle tavsıye etmıyorum, ben kımya muhendıdıyım, o yuzden kımyassla karsıyım, içinde ne katkı malzemeleri var, un seker var ayrıca, bırcok anne verıyor, evdeysen cam rendede yada bır catalla en fazla 2 dk almaz ve sağlıklı, ben ıkı tane o hazırlardan alıp içini dokmuştum, bır yere gıdeceğim zaman hemen yapıp içine koyuyordum gıttıgım yerde yedırıyordum, bu arada cok cabuk eksıyor bozuluyor bozulmaması için içine neler gırıyor dusunun.
Önemli bır hatırlatma, şimdi onların içerıgını uzmanlar hazırlıyormuş ya gıdıyordum markete, arkalarındaki içindekileri okuyordum, hangı meyva hangısıyle karıssa ıyı olur, not edıyordum evde onu kombınlıyırdum, mesela muz sındırım sıkıntısı yapar, ama kayısı ıshal yspar, ıkısını karıstırınca notrluyor gıbı dusunup karıstırıyordum, uzerıne 1 kaşık pekmezle yedırıyordum nasıl yıyordu, yada evde yaptıgınız ufak bır dılım kekle ezıyordum, ikerleyınce ayı 9. Ayı gecınce 1 tane cevızı toz hale getırıp koyıyordum. Cesıtlendırmenız mumkun.inş kuzucuklar begenır anlattıklarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…