Aynen yıyemıyorum içim almıyor yiyince de midem yanıyor genzıme kadar berbat bişey buHic zorla olur mu bebegim beni hatirlayan birinin olmasi cok guzel
Ben yardim etmiyorum esim yapiyor herseyi canim ben onun terini filan silmek icin dolaniyorum o da yoruyor yardimci oyuncuyum
Mide bulantilarim cok oluyor ozellikle yemekten sonra.. Sende, sizde var mi bu aralar ?
Öğüre Öğüre bir hal oluyorum
Doğum tarıhın bellı oldu mu canım senınnnBenim şehirdeyizz hoşgeldiik
Maşallah sana ve bebişine tatlımteyzeler artık baya bir büyüdük. Size birkaç gün öncesinden 33+4 fotosu gönderiyorum.Eki Görüntüle 1849656
Hayır canım 4 cm açıklığım olduğunda 31 haftalık hamileydim. Doğumu durdurdular nidilat vererek. 37+4 te doğum yaptımO gün mü doğum yaptın peki canım. Suni sancı falan verdiler mi.
Tamam canım buda aklımda. bende terlediğimde üstümü hemen değiştirmiyorum sonuçta dimi. ALıştırdıkmı sıkıntı olmaz bencede. inş bu dediklerimi yapabilirim. Ama ben fazla mantıkçı bir insanım,sanırım yumuşak başlı bir anne olmayacağım.Masallah sana arkadasım, bır tavsıyede daha bulunayım, oğlumu terletmemeye gayret ettım ama terlese de hıc ustunu değiltırmedım, cok zor oldu bunu basarmak ama oldu, gece elımı atletıne değdırıyorum, erkek cocugu ınce bıle gıyınse terlıyor, değiltırmezdım yada oynadıgında terlıyor, anneler koşup atlet degıstırıyor ya bır kere bıle yapmadım ustunde kurumasına ızın verdım. Cok da ıyı oldu.vıcdanen rahatsız oluyordum ama onun ıyılıgı ıcın. Hala oynar arkadaslarıyla, yanımızda bırılerı varsa degıstır cok terledı der, yok bışey olmaz derım. Gamsız dıyorlardır kesın ama bence dogrusu bu, sonucta hayatta her terledıgınde degısebılecek mi, hayır, ee o zaman o sartlara alıştırmalı. Icınıze sınmezse kucuk havlu sıkıstırın sırtına ama degıstırmeyın, gıy cıkart yapınca da usur. Bu benım fıkrım tabı.
Ben bu ortamdan herkesten bışey oğrenıyorum kendı bıldıgım faydalı bılgılerden de herkes faydalansın ıstıyorum,mesela
*oğlum zamanında chicco dan oda nemlendırıcı aldık hem de fıyat olarak yuksektı malesef, bır ıkı kullandık, snr cocuk dr ma kontrollere gıdınce dr kullanmamamız gerektıgını soyledı, nedrni suymuş, ortamı nemlendırerek bakterılerın yada viruslerın uremesı için ortam hazırlıyormuşuz, o ortamda hasta bırınden de daha kolay bulasıyormuş hastalık, sız kullanmıyorsanız onun da kullanmasına gerek yok dedı, 2 defa kullanmışımdır en fazla, duruyor dolapta
**aklıma gelmişken onu da soylıyım 6.aydan sonra ek gıdaya gecınce meyva purelerı satılıyor marketlerde, tahıllı, vıtaminli şeklinde, arkadaslar kesınlıkle tavsıye etmıyorum, ben kımya muhendıdıyım, o yuzden kımyassla karsıyım, içinde ne katkı malzemeleri var, un seker var ayrıca, bırcok anne verıyor, evdeysen cam rendede yada bır catalla en fazla 2 dk almaz ve sağlıklı, ben ıkı tane o hazırlardan alıp içini dokmuştum, bır yere gıdeceğim zaman hemen yapıp içine koyuyordum gıttıgım yerde yedırıyordum, bu arada cok cabuk eksıyor bozuluyor bozulmaması için içine neler gırıyor dusunun.
Önemli bır hatırlatma, şimdi onların içerıgını uzmanlar hazırlıyormuş ya gıdıyordum markete, arkalarındaki içindekileri okuyordum, hangı meyva hangısıyle karıssa ıyı olur, not edıyordum evde onu kombınlıyırdum, mesela muz sındırım sıkıntısı yapar, ama kayısı ıshal yspar, ıkısını karıstırınca notrluyor gıbı dusunup karıstırıyordum, uzerıne 1 kaşık pekmezle yedırıyordum nasıl yıyordu, yada evde yaptıgınız ufak bır dılım kekle ezıyordum, ikerleyınce ayı 9. Ayı gecınce 1 tane cevızı toz hale getırıp koyıyordum. Cesıtlendırmenız mumkun.inş kuzucuklar begenır anlattıklarımı
İşte bu harika. Bence daha çok bilgi paylaşmalısın. Çok yararlandım yazdıklarından. Bende doğal gıda severim. Balkonda yetiştiriyoruz yeşillikleri meyveler babamın bahçesinden. Yazın bol bol depolayip onları yedirmek istiyorum.**aklıma gelmişken onu da soylıyım 6.aydan sonra ek gıdaya gecınce meyva purelerı satılıyor marketlerde, tahıllı, vıtaminli şeklinde, arkadaslar kesınlıkle tavsıye etmıyorum, ben kımya muhendıdıyım, o yuzden kımyassla karsıyım, içinde ne katkı malzemeleri var, un seker var ayrıca, bırcok anne verıyor, evdeysen cam rendede yada bır catalla en fazla 2 dk almaz ve sağlıklı, ben ıkı tane o hazırlardan alıp içini dokmuştum, bır yere gıdeceğim zaman hemen yapıp içine koyuyordum gıttıgım yerde yedırıyordum, bu arada cok cabuk eksıyor bozuluyor bozulmaması için içine neler gırıyor dusunun.
Önemli bır hatırlatma, şimdi onların içerıgını uzmanlar hazırlıyormuş ya gıdıyordum markete, arkalarındaki içindekileri okuyordum, hangı meyva hangısıyle karıssa ıyı olur, not edıyordum evde onu kombınlıyırdum, mesela muz sındırım sıkıntısı yapar, ama kayısı ıshal yspar, ıkısını karıstırınca notrluyor gıbı dusunup karıstırıyordum, uzerıne 1 kaşık pekmezle yedırıyordum nasıl yıyordu, yada evde yaptıgınız ufak bır dılım kekle ezıyordum, ikerleyınce ayı 9. Ayı gecınce 1 tane cevızı toz hale getırıp koyıyordum. Cesıtlendırmenız mumkun.inş kuzucuklar begenır anlattıklarımı
Aklıma geldıkce paylasırım tabıİşte bu harika. Bence daha çok bilgi paylaşmalısın. Çok yararlandım yazdıklarından. Bende doğal gıda severim. Balkonda yetiştiriyoruz yeşillikleri meyveler babamın bahçesinden. Yazın bol bol depolayip onları yedirmek istiyorum.
Bizim oğlanın pek durmaya niyeti yok dün yine sancılandım hastanedeydik allahdan acılma yok yine ama dr doğum pozisyonuna gelmiş dönmüş dedi temmuzu atlatsak bari ben aceleci bana aceleci oğlanda aynı olacak galiba bebek . Bebek yağı olarak kantaron yağını yazmışdı burada bir arkadaş bende araştırdım zeytinyağının asıtı alınırsa mükemmel olur dedi eczacı bir dostumuz diğerlerinden çok iyi dedi bir de gerçek argan yagı ama fas dan başka yerde gerçeğini bulmak zormuş aktarlardakine de bizdekine de güvenme dedi şastım kaldım
Hayirli gunler guzel arkadaslarim ben bu cocugu doguramadan bu dis agrisi beni oldurcek heraldeaksam yine agla agla harap oldum doktora gittim hic bisey yapamam son ayinda dedi bi antibiyotik bi parol yazdi gönderdi antibiyotigi icmedim parol aldim cok az hafifletti sadece hala da agrio napacam bilmiyorum denemedigim sey kalmadi iki ay daha nasil dayanacam bilmiyorum
Geçmiş olsun çok üzülüyorum senin bu Ağrı'larına peki sorun ne dolgu mu çekilecek mi?? Antibiyotik ve ağrı kesici verdiyse mecbur içeceksin bende içtim zararı olur mu diye düşünüp te içmemezlik yapma belli ki iltihaplanmış içki Ağrı'ların azalsın Allah sana güç sabır versin biliyorum zor çok zor beynin zonkluyordur ağrıdanHayirli gunler guzel arkadaslarim ben bu cocugu doguramadan bu dis agrisi beni oldurcek heraldeaksam yine agla agla harap oldum doktora gittim hic bisey yapamam son ayinda dedi bi antibiyotik bi parol yazdi gönderdi antibiyotigi icmedim parol aldim cok az hafifletti sadece hala da agrio napacam bilmiyorum denemedigim sey kalmadi iki ay daha nasil dayanacam bilmiyorum
Canım bebe buskuvısı çok lezzetli ben de cok severım ama evde yaptıgın kek cok daha faydalı, pakete gıren herseyde koruyucu var buna ınanın yoksa durmaz taze sekilde. Muzu kayısıyı ezmek ne kdr surer yahu, bıraz emek vermelıyız değil mi? Akıl verıyor gıbı olmak ıstemem ama dogru oldugunu sandıgınız cok yanlışlar var. Poposu için ilk zamanlar ben de ıslak mendıl kullanmadım, bıldıgın pamuk ve ufak kaba ılık su koyuyordum onunla temizliyordum, her defasında değil hiç bebek yapı kullanmadım ne popoya ne vucuda. Zaten ıpek gıbıler. Ama her temızledıkten snr bepanthene surebılırsın. Pişik oldugunu hatırlamıyorum olursa hametan kullanılabılır, dr tavsıye etmişti.ben sunu yapmıştım cok faydasını gordum. Cam kapta stıckler var ya boş halde, usttekı roll-on kısmını cıkartıp yıkadım ıyıce, snr tavada Az zeytınyagı koyup bıraz ısıtıyoruz cok az ama ıcındekı asıt gıtsın dıye. Soguyunca o kaba dokuyoruz.roll-on takıyoruz.onu suruyordum popoya.ikerleyen zamanda ozellıkle dısardayken ıslak mendıl kullandım, mendıle buraz su sıkıyordum, onunla sılıyordumTamam canım buda aklımda. bende terlediğimde üstümü hemen değiştirmiyorum sonuçta dimi. ALıştırdıkmı sıkıntı olmaz bencede. inş bu dediklerimi yapabilirim. Ama ben fazla mantıkçı bir insanım,sanırım yumuşak başlı bir anne olmayacağım.
Yaaaaa bak işte böyle bir durumda var. Deneyerek öğreniyoruz mecbur herşeyi. En güzeli,odayı havalandırmak,havalandırdığın sürece hiç bir sıkıntı olmaz,olmamalı,sağlıklısı neyse o o.
Kızzzzz yetişemedik yazdıklarına,ne güzel şeyler söylemişsin,ay tam senle aynı kafadayız. Millette görürdüm bende,uyuz olurdum. Ben kendim bile markette paketli olan ürünleri yerken bir garip oluyorum,hayatta çocuğa onu yediremem. Dediğin gibi doğan ürünlerden karışım yapıp,deneyerek beğenisine sunmak lazım. Belki son çare bebe biskuvisi olablir. Ama hazır pürelerden hiç haz etmiyorum bende tavsiye etmiyorum. Ben çorbasınıda,meyve püresinide kendim evde yapıcam. Ben yetişemessem annem halleder zaten. Kadın hamile kaldığımdan beri çocğun poposunu düşünüyor,sürekli bana söyleniyor. Herhalde cocuğun poposuna o ıslak mendilleri sürmicen dimi,bak görmiyim falan diyor bana. Onun sayesinde temizleme pamuğu aldık,tahriş etmemesi için de uygulanacak şekilde yapıcaz. Islak mendil hiçbir yerine değmeyecek,ne kada kimyasal yok deselerde,deterjan var bir kere. O hassas tenine yazık değil mi? Bebe yağı olarakta birşey almadım ve düşünmüyorum. Aktarcıda sorduğumda bebek için en uygunu sandalağacı özü yağı kullanılabilir dedi. Belki onunla bir kür yapabilirim. Hemde çok güzel kokuyor,sandalağacı yağı. Sen ne dersin?
Merhaba guzel annışler
Ben hıcbırsey yıyemıyorum kendımı zorluyorum ama yokk
Sanırım minnoş yıne ters dondu gogsumun altı semsert ve ne yersem mıdem yanıyor resmennn
Yok arkadaşım bence çok doğru bir konuya parmak bastın,pratik olmak ile,herşeye hazır bulup uygulamak çok farklı şeyler,her hareketin,her yaptığının belli bir sonucu var. Bende senle aynı düşünüyorum. Sonuçta biz dünyaya getiriyoruz ve her başına gelen şey bizim sorumluluğumuz,ince düşünmeliyiz. Sıkıntılı giderse elbet yanlış uyguladığımız birşey var diye düşünüp neden aramalıyız. Hoppp ne güzel herşey hazır nasılsa,onuda alıyım,onuda sürüyim dedikten sonra. Bence bırak cocuğu kenara,kendi kendine de büyür. Dışarıda görüyoruz,yalın ayak geziyor çocuklar hiçbirşeyleri yok. Pas kir içindeler. Ama o cocukların bağışıklıkları o kadar düşüyor ki. Sağlıklı bir ömür yaşayamıyorlar.Canım bebe buskuvısı çok lezzetli ben de cok severım ama evde yaptıgın kek cok daha faydalı, pakete gıren herseyde koruyucu var buna ınanın yoksa durmaz taze sekilde. Muzu kayısıyı ezmek ne kdr surer yahu, bıraz emek vermelıyız değil mi? Akıl verıyor gıbı olmak ıstemem ama dogru oldugunu sandıgınız cok yanlışlar var. Poposu için ilk zamanlar ben de ıslak mendıl kullanmadım, bıldıgın pamuk ve ufak kaba ılık su koyuyordum onunla temizliyordum, her defasında değil hiç bebek yapı kullanmadım ne popoya ne vucuda. Zaten ıpek gıbıler. Ama her temızledıkten snr bepanthene surebılırsın. Pişik oldugunu hatırlamıyorum olursa hametan kullanılabılır, dr tavsıye etmişti.ben sunu yapmıştım cok faydasını gordum. Cam kapta stıckler var ya boş halde, usttekı roll-on kısmını cıkartıp yıkadım ıyıce, snr tavada Az zeytınyagı koyup bıraz ısıtıyoruz cok az ama ıcındekı asıt gıtsın dıye. Soguyunca o kaba dokuyoruz.roll-on takıyoruz.onu suruyordum popoya.ikerleyen zamanda ozellıkle dısardayken ıslak mendıl kullandım, mendıle buraz su sıkıyordum, onunla sılıyordum
çok geçmiş olsun canım bende de var o maalesef her yolu denedim ama hafifletmedi hele parol hiiiç etki etmedii en iyi çözüm tuzlu su ile çalkalamak inan en iyi çözüm buydu çok şükür onla dindirebildim onun dışında karanfil çiğne o dişinle dursun beklesin üstünde ama dediğim gibi o da fayda etmedi sadece tuzlu su iyi geldi Allah şifa versinHayirli gunler guzel arkadaslarim ben bu cocugu doguramadan bu dis agrisi beni oldurcek heraldeaksam yine agla agla harap oldum doktora gittim hic bisey yapamam son ayinda dedi bi antibiyotik bi parol yazdi gönderdi antibiyotigi icmedim parol aldim cok az hafifletti sadece hala da agrio napacam bilmiyorum denemedigim sey kalmadi iki ay daha nasil dayanacam bilmiyorum
Artık yerı daraldı oyleyse eger zor doner dıyorlar ama bılmıyorum tabıBen de bundan şüpheleniyorum, döner mi doğum pozisyonu almış olan bebek tekrar?
Birkaç gündür dönmeden önceki kaburga ağrısı ve mide sorununu yaşıyorum.
İnşallah son gördüğüm haliyle duruyordur.
Hayirli gunler guzel arkadaslarim ben bu cocugu doguramadan bu dis agrisi beni oldurcek heraldeaksam yine agla agla harap oldum doktora gittim hic bisey yapamam son ayinda dedi bi antibiyotik bi parol yazdi gönderdi antibiyotigi icmedim parol aldim cok az hafifletti sadece hala da agrio napacam bilmiyorum denemedigim sey kalmadi iki ay daha nasil dayanacam bilmiyorum
çok geçmiş olsun canım bende de var o maalesef her yolu denedim ama hafifletmedi hele parol hiiiç etki etmedii en iyi çözüm tuzlu su ile çalkalamak inan en iyi çözüm buydu çok şükür onla dindirebildim onun dışında karanfil çiğne o dişinle dursun beklesin üstünde ama dediğim gibi o da fayda etmedi sadece tuzlu su iyi geldi Allah şifa versin
9. Ay 38.hafta oluyo cnmBu dokuzuncu ay kacinci hafta oluyor ki ya doktorum başka bir hafta diyo sitelerde yazanlar farklı bir hafta bir öğrenemedim gitti valla :)
38.hafta oluyo cnmBu dokuzuncu ay kacinci hafta oluyor ki ya doktorum başka bir hafta diyo sitelerde yazanlar farklı bir hafta bir öğrenemedim gitti valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?