sağol tatlım yok canım apse değil dolgum ağrıyo kanal tedavisi yapılmış olan hemde dişim kırıldı falan o ağrımıo ama dolgum ağrıyo doğumdan sonra dişler komple değişcek sanırımAyy gecms olsn canm yaa, ama antibiyotik verdi ise iltihap falan vardir disinde, daha zararli olmasn sonra kendi doktoruna danisip kullan bence canm ihmal etmee.. Iltihap gecince agri da gecer muhtemelenn..
Sana da cok gecms olsn canm ya.. Evet tuzlu su super oluyo dis icn.. Sende de apse mi var ??
9.aya başlıyosun 9 aylığız demek için 38i dolduruyoruz hemen hemenBen bugün 34. Haftaya giriyorum aşağıda da 8 bitiyor diyor. 35. Hafta galiba 9. Ay oluyor
Bizde eşimle cola tüketmeyiz,hatta hazır meyve suyu bile tüketmeyiz. Taze sıkılmış portakal suyuna soda dök,bak nasıl içiliyor. Ben paketli hiçbirşeye güvenmiyorum. Şeker alımınada çok dikkat etmemiz gerekiyor. Mümkün olduğunca şekerden uzak tutmaya çalışacağım. Meyve hoşafları az şekerli gayet ideal gider. Tarhana olayı çok mantıklı. Bütün sebzeleri yedirmişsindir böylece. Ayyy 6. aydan sonra başlıyoruz bakalım. Nasıl yedirip içiricez çocukları.nymeria-burcu mumkun oldugunca dıkkat edersek sorun olmaz. Mesela goruyorum 2 yasında cocuklar ellerınde cola, aglıyor anne de verıyor, bız esımle ıcmeyız ztn, ona da hıc vermedık, meyvasuyu da cok masum degıl ama asıtlı degıl en azından.ılla ıstıyorsa pekmezı sulandırıp ıcırebılırsınız rengı aynı olunca kanıyor mecbur, cay ıcıyorlar hayret edıyorum demır eksıklıgı olur tabı. Yanı calışan anne bıle olsak emek vermelıyız dıye dısunuyorum. Ben tarhanayı cok vermiltim, sebzeyı pek yemıyor dıye tarhana yapan bırune soylemıştım içine bırsuru sebze de koymuştu, kucucuk kaseye yapıyordum taze her defasında uzerıne mınnacık tereyag, yoğun kıvvamda, ekmekte dogramıyordum, boyle ce cocuk kof kılo almadı saglıklı oldu masallah.
sağol tatlım yok canım apse değil dolgum ağrıyo kanal tedavisi yapılmış olan hemde dişim kırıldı falan o ağrımıo ama dolgum ağrıyo doğumdan sonra dişler komple değişcek sanırım
9 ay 10 gün hamilelik haftalar 7 gün olunca 40 hafta 280 gün yapıyo cnm 34+0da 8 bitmiş oluyoArkadasim hamilelik 10 aymis ben bunu anladim. 40 hafta 10 ay ediyo zatensanirim 33. Haftadan sonra son 7 di haftayi halk 9. Ay kabul ediyor. Yani 33 bittimi 8. Ay da bitmis oluyor halk deyimiyle:) galiba boyle...
Hayirli gunler guzel arkadaslarim ben bu cocugu doguramadan bu dis agrisi beni oldurcek heraldeaksam yine agla agla harap oldum doktora gittim hic bisey yapamam son ayinda dedi bi antibiyotik bi parol yazdi gönderdi antibiyotigi icmedim parol aldim cok az hafifletti sadece hala da agrio napacam bilmiyorum denemedigim sey kalmadi iki ay daha nasil dayanacam bilmiyorum
Aynen arkadasım aynen, aslına bakarsan yedıgımız hersey zaten hormonlu bır de oakette hıda tuketırsek ıyıce kötu olur. Soludugumuz hava kırlı, stres desen hep var, kanserler o yuzden arttı zaten.Bizde eşimle cola tüketmeyiz,hatta hazır meyve suyu bile tüketmeyiz. Taze sıkılmış portakal suyuna soda dök,bak nasıl içiliyor. Ben paketli hiçbirşeye güvenmiyorum. Şeker alımınada çok dikkat etmemiz gerekiyor. Mümkün olduğunca şekerden uzak tutmaya çalışacağım. Meyve hoşafları az şekerli gayet ideal gider. Tarhana olayı çok mantıklı. Bütün sebzeleri yedirmişsindir böylece. Ayyy 6. aydan sonra başlıyoruz bakalım. Nasıl yedirip içiricez çocukları.
bizlere de az kaldı.Rabbim cümlemizi hayırla kurtarsın...Temmuz anneleri dogurmaya başlamış kızlar :)
senin ilkinin üzerinden nekadar geçti canım? ben 2 sene önce doğum yaptım bilmiyorum bazıları sezeryan sonrası normal doğum için 4-5 seneyfi galiba geçmesi gerektiğini söylüyor. valla hayırlısı canım inşallah dilediğin gibi o.
yeni yaptırmıştım bende dişlerimi ama hamililikte vitaminsizlikten dolayı oluyormuş vitamini bebiş alıyormuş hepten ondan millet diş kaybedio annem de çok çekmiş dişten hamileyken ondan bana geçti belki deAyy hadi ya, kotuyms canm insallah cok agri yapmaz dogumdan sonra halledersin.. Dislerinden uzunn seneler tedavi gorms biri olarak ne kadr degerli olduklarini dusunuyorm anlatamamm.. Asla ihmal edilmemeli dislerrr
yeni yaptırmıştım bende dişlerimi ama hamililikte vitaminsizlikten dolayı oluyormuş vitamini bebiş alıyormuş hepten ondan millet diş kaybedio annem de çok çekmiş dişten hamileyken ondan bana geçti belki de
yeni yaptırmıştım bende dişlerimi ama hamililikte vitaminsizlikten dolayı oluyormuş vitamini bebiş alıyormuş hepten ondan millet diş kaybedio annem de çok çekmiş dişten hamileyken ondan bana geçti belki de
Bırakmayın beni burda yalnız başıma:) can arkadaşlarımoğlumun Bi sürü abisi ablası olacak missss:)
**aklıma gelmişken onu da soylıyım 6.aydan sonra ek gıdaya gecınce meyva purelerı satılıyor marketlerde, tahıllı, vıtaminli şeklinde, arkadaslar kesınlıkle tavsıye etmıyorum, ben kımya muhendıdıyım, o yuzden kımyassla karsıyım, içinde ne katkı malzemeleri var, un seker var ayrıca, bırcok anne verıyor, evdeysen cam rendede yada bır catalla en fazla 2 dk almaz ve sağlıklı, ben ıkı tane o hazırlardan alıp içini dokmuştum, bır yere gıdeceğim zaman hemen yapıp içine koyuyordum gıttıgım yerde yedırıyordum, bu arada cok cabuk eksıyor bozuluyor bozulmaması için içine neler gırıyor dusunun.
Önemli bır hatırlatma, şimdi onların içerıgını uzmanlar hazırlıyormuş ya gıdıyordum markete, arkalarındaki içindekileri okuyordum, hangı meyva hangısıyle karıssa ıyı olur, not edıyordum evde onu kombınlıyırdum, mesela muz sındırım sıkıntısı yapar, ama kayısı ıshal yspar, ıkısını karıstırınca notrluyor gıbı dusunup karıstırıyordum, uzerıne 1 kaşık pekmezle yedırıyordum nasıl yıyordu, yada evde yaptıgınız ufak bır dılım kekle ezıyordum, ikerleyınce ayı 9. Ayı gecınce 1 tane cevızı toz hale getırıp koyıyordum. Cesıtlendırmenız mumkun.inş kuzucuklar begenır anlattıklarımı
Kizlar sabahtan beri tum gecmisi okuyup alintiladim ancak son anda hepsi kayboldu ne yazikki..
Dogum tarihi belli olan atkadaslar var rabbi m hayirlisiyla kucaginiza versin evlatlarinizi planladiginiz tarihte insallah
Bizim de belli artik kizim bi aksilik olmazsa 38+4 de dunyaya gelecek 28 temmuzda allahin izni ile insallah
Sinavim var 2 gun sonra yoksa 39 u bitirmek isterdim.. dr umuzu zor ikna ettim ama ettim cok şükür
Insallah daha erken gelmez kuzucuk.. tabiki hayirlisi olsun onun icin hayirli zaman ne zamansa biz onu o gun kucaklamaya haziriz
hadi bakalım hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?