2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
sağol tatlım yok canım apse değil dolgum ağrıyo kanal tedavisi yapılmış olan hemde dişim kırıldı falan o ağrımıo ama dolgum ağrıyo doğumdan sonra dişler komple değişcek sanırım

Bugun cenem dustu resmennnbunları uygulamak kolay degıl elbette ama yapmalıyız.en ennn kızdıgım dıger konu da cocukların elıne verılen tablet ve cep telefonları.anne babaya buyuk kolaylık gıbı gorunuyor ama ıletde sıkıntılı cocukla ugrasmak daha zor.oğlum 6 yasında evde ınternet yok, cep telımızı alıp oynayamaz kesınlıkle. Maillerıme cepten bakıyoruz herkes hayret edıyor ney yok dıye. Ikıncı tabletlerı parcalıyorlar yasıtları ısteyemez bıle bızımkı cunku ztn ılerde tanıscak ve cok zararlı. Kuralları koymalı ve uygulamalıyız. Benım de yanlış yaptıgım cok sey vardır mümkün oldugunca dıkkat etmeye calışıyoruz

Bizde eşimle cola tüketmeyiz,hatta hazır meyve suyu bile tüketmeyiz. Taze sıkılmış portakal suyuna soda dök,bak nasıl içiliyor. Ben paketli hiçbirşeye güvenmiyorum. Şeker alımınada çok dikkat etmemiz gerekiyor. Mümkün olduğunca şekerden uzak tutmaya çalışacağım. Meyve hoşafları az şekerli gayet ideal gider. Tarhana olayı çok mantıklı. Bütün sebzeleri yedirmişsindir böylece. Ayyy 6. aydan sonra başlıyoruz bakalım. Nasıl yedirip içiricez çocukları.

sağol tatlım yok canım apse değil dolgum ağrıyo kanal tedavisi yapılmış olan hemde dişim kırıldı falan o ağrımıo ama dolgum ağrıyo doğumdan sonra dişler komple değişcek sanırım

Ayy hadi ya, kotuyms canm insallah cok agri yapmaz dogumdan sonra halledersin.. Dislerinden uzunn seneler tedavi gorms biri olarak ne kadr degerli olduklarini dusunuyorm anlatamamm.. Asla ihmal edilmemeli dislerrr

Arkadasim hamilelik 10 aymis ben bunu anladim. 40 hafta 10 ay ediyo zaten sanirim 33. Haftadan sonra son 7 di haftayi halk 9. Ay kabul ediyor. Yani 33 bittimi 8. Ay da bitmis oluyor halk deyimiyle:) galiba boyle...
9 ay 10 gün hamilelik haftalar 7 gün olunca 40 hafta 280 gün yapıyo cnm 34+0da 8 bitmiş oluyo

Bence doktoruna danisip antibiyotigi atmalisin. O zaman ağrinda gecer zaten. Iltihab erken doguma sebeb oluyor diye biliyorum. Allah sifa versin cok zor dis hele hamileyken ogluma hamileyken bende aylarca cekmistim

Aynen arkadasım aynen, aslına bakarsan yedıgımız hersey zaten hormonlu bır de oakette hıda tuketırsek ıyıce kötu olur. Soludugumuz hava kırlı, stres desen hep var, kanserler o yuzden arttı zaten.

Cocugu bırey olarak gorup alcan katsına anlatcan ınan anlıyorlar bır de ıstıkrarlı uygularsan sorun cozulur. Bizimki meyvasuyunu sevıyordu snr oturup anlattım ona, bır de bır haber vardı, meyvasuyu kutusunun dıbınde böcek gıbı bışeyler bırıkmış bır haber onu gosterdım okudum ondan snr içtiği sayıludır. Dısarı cıkınca taze sıkan yerlere gıdıyoruz ne ıstıyorsa sıktırıp ıcırıyorum. Ikna olurlar. Bu konu uzar gıderrrrr

Iki doğum arasi 20- 21 ay kadar olcak kismetse doktor bi sorun olmaz dedi amin sagolasin

Ayy hadi ya, kotuyms canm insallah cok agri yapmaz dogumdan sonra halledersin.. Dislerinden uzunn seneler tedavi gorms biri olarak ne kadr degerli olduklarini dusunuyorm anlatamamm.. Asla ihmal edilmemeli dislerrr
yeni yaptırmıştım bende dişlerimi ama hamililikte vitaminsizlikten dolayı oluyormuş vitamini bebiş alıyormuş hepten ondan millet diş kaybedio annem de çok çekmiş dişten hamileyken ondan bana geçti belki de

Dogru tabi canm orasi cokk dikkat etmemiz lazm yedigimiz her seye, eksiklige ne bebisin ne kendi vucudumuzun hocc tahammulu yokkk

Kizlar sabahtan beri tum gecmisi okuyup alintiladim ancak son anda hepsi kayboldu ne yazikki..

Dogum tarihi belli olan atkadaslar var rabbi m hayirlisiyla kucaginiza versin evlatlarinizi planladiginiz tarihte insallah

Bizim de belli artik kizim bi aksilik olmazsa 38+4 de dunyaya gelecek 28 temmuzda allahin izni ile insallah

Sinavim var 2 gun sonra yoksa 39 u bitirmek isterdim.. dr umuzu zor ikna ettim ama ettim cok şükür

Insallah daha erken gelmez kuzucuk.. tabiki hayirlisi olsun onun icin hayirli zaman ne zamansa biz onu o gun kucaklamaya haziriz

Bende ayni sekilde hepsini yaptirmistim.. ama bir tane disim ufacik kirildi 1 ay once simdi arada yemek yerken sizliyor... ne yapcam bilemiyorum yaaa..

Bırakmayın beni burda yalnız başıma:) can arkadaşlarım oğlumun Bi sürü abisi ablası olacak missss:)

merak etme canım ben de seninleyim inşallah zamanında doğarsa bebişler :)

cok teşekkür ederim walla verdiğin bilgiler için hepsini okudum inşallah uygulayabiliriz..

hadi bakalım hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…