- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Çok geçmiş olsun,umarım oğluşun daha durur,36 haftaya kadar dayansan süper olur. Mutlaka yatman lazım,hiç kıpırdama gerekirse. Ve stressiz bir ortam sağlamalısın. Moralini yüksek tut.
Canım sanada geçmiş olsun,çok sıkıntı diş ağrısı aciil şifalar olsun. Benimde dolgum geri düştü,düşmek üzere. Şimdilik ağrı yapmıyor,içine yemek kaçtımı beni çok zorluyor. Doğurmayı bekliyorum yeni dolgu yaptırmam lazım.
Geçmiş olsun çok üzülüyorum senin bu Ağrı'larına peki sorun ne dolgu mu çekilecek mi?? Antibiyotik ve ağrı kesici verdiyse mecbur içeceksin bende içtim zararı olur mu diye düşünüp te içmemezlik yapma belli ki iltihaplanmış içki Ağrı'ların azalsın Allah sana güç sabır versin biliyorum zor çok zor beynin zonkluyordur ağrıdan
çok geçmiş olsun canım bende de var o maalesef her yolu denedim ama hafifletmedi hele parol hiiiç etki etmedii en iyi çözüm tuzlu su ile çalkalamak inan en iyi çözüm buydu çok şükür onla dindirebildim onun dışında karanfil çiğne o dişinle dursun beklesin üstünde ama dediğim gibi o da fayda etmedi sadece tuzlu su iyi geldi Allah şifa versin
Ayy gecms olsn canm yaa, ama antibiyotik verdi ise iltihap falan vardir disinde, daha zararli olmasn sonra kendi doktoruna danisip kullan bence canm ihmal etmee.. Iltihap gecince agri da gecer muhtemelenn..
Sana da cok gecms olsn canm ya.. Evet tuzlu su super oluyo dis icn.. Sende de apse mi var ??
Sağolun kizlar insallah daha da fazla zorlamaz beni dogru soyluosunuz en iyisi doktorumu arayip antibiyotik kulanimini sorayim kullanmaya basliyim bari boyle gitmez yoksa . parol bile icmeye korkarken antibiyotik kullanmak zorunda kalacam desenizeBence doktoruna danisip antibiyotigi atmalisin. O zaman ağrinda gecer zaten. Iltihab erken doguma sebeb oluyor diye biliyorum. Allah sifa versin cok zor dis hele hamileyken ogluma hamileyken bende aylarca cekmistim
Amin inşallah cnmbizlere de az kaldı.Rabbim cümlemizi hayırla kurtarsın...
Sağolun kizlar insallah daha da fazla zorlamaz beni dogru soyluosunuz en iyisi doktorumu arayip antibiyotik kulanimini sorayim kullanmaya basliyim bari boyle gitmez yoksa . parol bile icmeye korkarken antibiyotik kullanmak zorunda kalacam desenizeparolun zarari olmaz di mi kizlar iki uc gune bir icsem
Benimkide aynı oglumda bir heves ilk çocuk diye aldıgım buhar makinası,sterilizatör en çok 2-3 kere kullanılmıştır.Boşa masraf ve üstelik yer kaplıyor diye gecen sene bebegi olacak birine verdik kurtuldukBen bu ortamdan herkesten bışey oğrenıyorum kendı bıldıgım faydalı bılgılerden de herkes faydalansın ıstıyorum,mesela
*oğlum zamanında chicco dan oda nemlendırıcı aldık hem de fıyat olarak yuksektı malesef, bır ıkı kullandık, snr cocuk dr ma kontrollere gıdınce dr kullanmamamız gerektıgını soyledı, nedrni suymuş, ortamı nemlendırerek bakterılerın yada viruslerın uremesı için ortam hazırlıyormuşuz, o ortamda hasta bırınden de daha kolay bulasıyormuş hastalık, sız kullanmıyorsanız onun da kullanmasına gerek yok dedı, 2 defa kullanmışımdır en fazla, duruyor dolapta
Hiç bir faydası olmaz. O olay eskilerin yanlış bildiği bir şey. Ayrıca beyaz şeker yetişkin insanlara zararlı kaldıki yenidoğanKızlar hastanede yenidogan bebege sekerli su verecekmis annem sarılık olmaması için. Sizce vermeli miyim
Onun agrisindan çok cektim ben daha ilerlemez inslalah canım. Domates biber baharatli yiyecekelr yememeye dikkat et baya yakıyor onlar. Gecmis olsunKizlarrr bi sey danismaliyim size yaaa son zamanlarda noluyo banaaa nazar degdiii...
Hemoroid memesi baslamiss yeni.. Dogal bi cozum bilen var miiiarrk moralim bozuluyo her yerim ariza vermeye basladii, Allahim hayirlisiyla bi dogurayimm insallahh
Tatlım geçen aklımdaydın yazacaktım sen nasılsın neler yapıyorsun hepimiz bir taneyi taşırken çok zorlanıyoruz Allah sana güç kuvvet versin ..hep imrenmişimdir ikiz bebişlere sağlıkla kucagına al inşallah :) aşağı yukarı tarih vermiş miydi doktorun doğum için
Maşallah ya maşallahhhhh,tüh tüh 41 kere.30.haftada izine hak kazandım direk çıktım iyikide zorlamamışım.. zorlanıyorum artık..bugün de doktora gittik kiloları 1920,1960 olmuş yani tek gebeliklerin son halinden ağırlar:) doktorum 37yi görelim alırız diyo 15 temmuz gibi Allah nasip ederse.. ama uyku artık imkansız gibi bişey:) çatlaklar ve sıcaklar beni son ayımda baya zorlayacak sanırım
Geçen hafta ankara da bi hastanede bebek bakım eğitimine katıldım canım. Yenidoğan uzmanı bir Dr eğitim verdi. Bebeğe ilk anda verilen şekerli şu ( ne kadar az olursa olsun) onun ileriki yaşlarda diyabet ya da tansiyon hastası olmasına neden oluyormuş. Süt olmazsa o anda zaten hastanede ki hemşireler gerekeni yaparlar.Kızlar hastanede yenidogan bebege sekerli su verecekmis annem sarılık olmaması için. Sizce vermeli miyim
Kizlarrr bi sey danismaliyim size yaaa son zamanlarda noluyo banaaa nazar degdiii...
Hemoroid memesi baslamiss yeni.. Dogal bi cozum bilen var miiiarrk moralim bozuluyo her yerim ariza vermeye basladii, Allahim hayirlisiyla bi dogurayimm insallahh
30.haftada izine hak kazandım direk çıktım iyikide zorlamamışım.. zorlanıyorum artık..bugün de doktora gittik kiloları 1920,1960 olmuş yani tek gebeliklerin son halinden ağırlar:) doktorum 37yi görelim alırız diyo 15 temmuz gibi Allah nasip ederse.. ama uyku artık imkansız gibi bişey:) çatlaklar ve sıcaklar beni son ayımda baya zorlayacak sanırım
Şekerli su mu ? Sarılık çocuğun az Sıvı alımından Kaynaklı yani beslenmemesi durumunda ortaya çıkan bişey diye biliyorumKızlar hastanede yenidogan bebege sekerli su verecekmis annem sarılık olmaması için. Sizce vermeli miyim
Ayyyyy inşallah beraberiz seninlemerak etme canım ben de seninleyim inşallah zamanında doğarsa bebişler :)
cok teşekkür ederim walla verdiğin bilgiler için hepsini okudum inşallah uygulayabiliriz..
hadi bakalım hayırlı olsun :)
Sağolun kizlar insallah daha da fazla zorlamaz beni dogru soyluosunuz en iyisi doktorumu arayip antibiyotik kulanimini sorayim kullanmaya basliyim bari boyle gitmez yoksa . parol bile icmeye korkarken antibiyotik kullanmak zorunda kalacam desenizeparolun zarari olmaz di mi kizlar iki uc gune bir icsem
Allah sana kolaylık versin umarım dediğin gibi 37 yi görürsünüz30.haftada izine hak kazandım direk çıktım iyikide zorlamamışım.. zorlanıyorum artık..bugün de doktora gittik kiloları 1920,1960 olmuş yani tek gebeliklerin son halinden ağırlar:) doktorum 37yi görelim alırız diyo 15 temmuz gibi Allah nasip ederse.. ama uyku artık imkansız gibi bişey:) çatlaklar ve sıcaklar beni son ayımda baya zorlayacak sanırım
Canım biliyorum çok soru sordum ama senin gibi tecrübeli biri bulduğum için soramadan edemedim kusura bakmaHayır canım 4 cm açıklığım olduğunda 31 haftalık hamileydim. Doğumu durdurdular nidilat vererek. 37+4 te doğum yaptım
Kizlarrr bi sey danismaliyim size yaaa son zamanlarda noluyo banaaa nazar degdiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?