2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ama su verecem galiba kızlar kaynatılıp ılitilmis su sonuçta bebek yaz bebeği terler ve su kaybı olur su verilmesi lazım bence haksiz miyim

Canim eger bebek emiyorsa vermeye gerek yok diolar. Ekstradan mama vereceksen su vermen sartmis.. onun haricinde sadee emerse gerek yok suya diolar..

Ama su verecem galiba kızlar kaynatılıp ılitilmis su sonuçta bebek yaz bebeği terler ve su kaybı olur su verilmesi lazım bence haksiz miyim
Suyu kaynatıp ılıtıp vermene gerek yok ki marketlerde bebekler için hazır sular var ondan alıp küçük kaşıkla bir yudum içirirsin o da ek mama kullanırsan .. Eğer sadece anne sütüyle besleniyorsa hiç bir şekilde suya ihtiyacı kalmaz çünkü anne sütü onu fazlasıyla karşılıyor Bebek tüm sıvı ihtiyacını gideriyor ... Su içirmekte bir sakınca yok zaten öyle ya da böyle .. Ama asla ve asla şekerli su içirilmez Bebek açlıktan sarılık olur bu tip durumlarda doktora götürülür doktor uygun mamayı yazar ve sende bebeğe vermeye başlarsın sarılıkta çocuk doyduktan sonra günden güne azalır

Benim arkadaşım hersey verdi su mama sekerli su rezene anason papatya çayı kimyonlu su hicbirsey olmadi

Benim arkadaşım hers5wy verdi su mama sekerli su rezene anason papatya çayı kimyonlu su hicbirsey olmadi
Anasonu Bnde verdim zaten gazını alıyordu sorun rezene anason ya da su mama değil ki bebeğe şekerli su içirilmez bunu yapmak için hiç bir neden yok .. İçirdiğin şekerli su çocuğa bir tek zarar herhangi bir hastalığı ya da sarılığı önlemez eskiler neden şekerli su veriyorlardı biliyor Musun ?????

Bilmiyorum walla cnm her kafadan ses çıkıyor

çok şükür sağlığımla ilgili bişey çıkmadı şekerden çok korkuttu doktorum ama onu da atlattık diyebilirim. Normalde zayıf yapılı olmadığım için 30 kilo alırım dyodum çok şükür sadece 10 kilo aldım.. yoksa nefes alamazdm herhalde.. normal doğum ikiside baş aşağı gelirse değerlendirebilirz demişti. ama biri baş aşağı diğeri yatay hala keyfi yerinde:)) o yüzden kendimi sezeryan fikrine alıştırdım.. Sağlıkla doğsunlarda.. Cümlemizin sağlıkla sıhhatle zamanında..

Bilmiyorum walla cnm her kafadan ses çıkıyor
Eskiden maddi durum vs falan yoktu imkan yoktu .. Mama almak lükse giriyordu .. Ayrıca mama veren anne nerdeyse anne bile sayılmıyordu kadına yok sütün yok mu yok Bebek doymuyor mu yok yetemiyor Musun gibi bir çok ahmakça ithamlarda bulunuyorlardı .. Onca nedenden sonra zavallılar suya şeker katıp veriyorlardı .. Hepimizin bildiği gibi şekerli olan her şey bir müddet tok tutar .. Ee Bebek neden sarılık oluyor açlıktan.. Peki şeker napıyor bir müddet açlığı bastırıyor .. O zaman çare şekerli su ..... Yani bundan başka hiç bir açıklaması yok .. Bizim doktor tavsiyesinden sonra mama vermemezi gerektirecek hiç bir durum yok ki doymazlarsa veririz bende verdim

Onun agrisindan çok cektim ben daha ilerlemez inslalah canım. Domates biber baharatli yiyecekelr yememeye dikkat et baya yakıyor onlar. Gecmis olsun

Tamam canm sagolasn benm ilkdefa basima geliyorr..

Masallh size canm ya, biz ne haldeyiZ ki seninki iki kati, cokniyi gidiyo masallah bebislerin Allah yardimcin olsn once senin sonra hepimizin insallah..

aynen benim de bu haftadan itibaren vücudum iflas etti resmen her gün bişi oluo sanki 2 ay nası geçicek die düşünmekten ağlıyorum bazen

allah sabırlar verisn hayırlısıyla doğsun ikizler inşallah :)

Pek mi hassasiz anlamadm kii.. Neyse sukur azaltiyoruz gitgide napalmm...

Cok sagol canm denicem mutlaka, tesekkur ederim.. Ise yariyosa yaparm onemli degil kulaga hos gelmese de :)

kelebek.hill cnmmm bu arada bende magnezyum ise yaradi galiba baya azaldi kasilmalarim sen de icio muydun magnezyum

Ben iki gunde bi aliyordm bugn onu dusundm bi gun daha cok oluyo hep dr gunde bire cikarabilirsn demisti benm basta azdi baya ama bu ara cikarayim ben de gunde bire canm, sevindm senin icn. Hayirlisiyla bi seycik olmaz zamaninda dogururz insallahh..

Canim super bilgiler. Cok sagol. Ben gibi acemi anneler icin mukemmel oneriler..
Aynen yıyemıyorum içim almıyor yiyince de midem yanıyor genzıme kadar berbat bişey bu
O yanmayi Allah kahretsin. Oluyorum mide yanmasindan geceleri ates gibi oluyo bogazima kadar varya bittim son birkac haftadir

İnternet üzerinde bir çok sited
Canım kaç günlük bir indirim bu,bilgin var mı?
sitede indirimde bi mağazadan görüp beğenip internet üzerinden aatın alabilirsiniz. Ben chicco mağazasından 619tl ye almıştım yanında da 200 tl hediye çeki verdiler çocugun bi sürü ihtiyacını karşıladım onunla. Bi arkadasım e bebekten aldı 600e aldı her 200 tl ye 50 tl hediye çekiyle o da çok avantajlıydı biraz dolaşın bakın bakalım nerede indirimde nerede hediye çeki var diyr

Canım öncelikle kabız olmamaya dikkat et. Bol su yürüyüş erik kayısı kurusu vs mutlaka bol bol tüket.
Ben hemoroid memesini hindistan cevizi yağı ile yumuşatıp içeri ittim. Doğumdan sonra kalırsa kısa mahmut ve sığır dili otlarını karıştırıp içersin çok iyi geliyormuş.

Zeynep öncelikle çok geçmiş olsun sanırım 2 hafta oldu ben de bir diş sancısı çektim ama nasıl bir sancı altlı üatlü hem 20likler hem çürük dişler o kadar ağrı yaptı ki. Diş hekimimi aradım eğer geçmezse kanal yapabileceğini söyledi ve bana paradontax diş macunu önerdi ben hem onu hem de colgatein hassasiyet için olan diş macununu aldım set hatta diş fırçası macunu sonra ağız çalkalama suyu fln her şey var. Hatta çantası bile var diş fırçası kabıyla fln :)) kullanmaya başladığımdan beri hiç ağrım kalmadı. Düzenli olaral kullanıyorum. Hatta çok ağrırsa parmağınızla dişinize diş etinize uygulayın diyor. Çok faydasını gördüm ben tavsiye ederim.

Tamamdır çok teşekkürler. Çok kararsızım beşik hakkında. Bakalım ne olacak.

Mide yanmasına kesinlikle karpuz diyorum :) sabah aksam karpuz yiyorum hiç bir şekilde yanmam yok :)
Canim super bilgiler. Cok sagol. Ben gibi acemi anneler icin mukemmel oneriler..

O yanmayi Allah kahretsin. Oluyorum mide yanmasindan geceleri ates gibi oluyo bogazima kadar varya bittim son birkac haftadir [/QUOTE

Hemoroid memesi dedigin popoda cikansa eger;
Canim sicak suya otur yani dayanabilecegin sicaklikta suya otur. Kremleri var eczanede onlarda cok iyi geliyor.
Eger gecmesse ameliyat ediyolar ama baslangic seninki

Mide yanmasına kesinlikle karpuz diyorum :) sabah aksam karpuz yiyorum hiç bir şekilde yanmam yok :)
Kiz bende hic yoktu. Karpuzda yiyorum kirazda ama faydasiz. Buz gibi soguk sular bilmem neler ay biktim resmen ejderha gibi alev cikartcam zannediyorum

Tamamdır çok teşekkürler. Çok kararsızım beşik hakkında. Bakalım ne olacak.
Anne yanı istiyosan bu çok kullanışlı görünüyor bir de bebedecor var anne yanı o da çok güzel görünüyor. Ben 600 tl ye 200 tl hediye çekini görünce dayanamadım next2me aldım :) park yatak yenidoğan için çok kullanışlı görünmedi bana bi de çirkin onlar. Next2me tekerlekli bir de çok hafif ztn istediğin yere götürürsün evin içinde montajı çok basit at arabaya şehir dışına götür gittiğim yerde bebeği nere yatırcam derdi olmasın. Ödüllü ztn next2me. Pişman olmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…