Teşekkür ederim cnm açıklayıcı olduEskiden maddi durum vs falan yoktu imkan yoktu .. Mama almak lükse giriyordu .. Ayrıca mama veren anne nerdeyse anne bile sayılmıyordu kadına yok sütün yok mu yok Bebek doymuyor mu yok yetemiyor Musun gibi bir çok ahmakça ithamlarda bulunuyorlardı .. Onca nedenden sonra zavallılar suya şeker katıp veriyorlardı .. Hepimizin bildiği gibi şekerli olan her şey bir müddet tok tutar .. Ee Bebek neden sarılık oluyor açlıktan.. Peki şeker napıyor bir müddet açlığı bastırıyor .. O zaman çare şekerli su ..... Yani bundan başka hiç bir açıklaması yok .. Bizim doktor tavsiyesinden sonra mama vermemezi gerektirecek hiç bir durum yok ki doymazlarsa veririz bende verdim
Ayyy süt içiyon mu soda da iyi oluyor. Yediğine içtiğine dikkat et. Bi de gaviscon var ya ilaç tamamen güvenli hiiiç aklında soru işareri olmadan içebilirsin. Günde 2 3 kere. Sadece demir ilacınla arası 2 saat olsun ona dikkat et. Az kalmış gebelik bitiyo ztn. Özlersin bu günleri :)Kiz bende hic yoktu. Karpuzda yiyorum kirazda ama faydasiz. Buz gibi soguk sular bilmem neler ay biktim resmen ejderha gibi alev cikartcam zannediyorum
Kiz bende hic yoktu. Karpuzda yiyorum kirazda ama faydasiz. Buz gibi soguk sular bilmem neler ay biktim resmen ejderha gibi alev cikartcam zannediyorum
Evet park yataklar bana da kaba görünüyor,yerim de dar ayrıca. Gece yataktan çıkmadan bebekle ilgilenebilmek büyük kolaylık.bir de ben kendi odasına geçirmeyi düşünüyorum,o yüzden uzun süreli bi beşik ihtiyacı görmüyorum ama ya geçiremezsem:)neyse sen de güle güle kullan.bende karat vereyim artıkAnne yanı istiyosan bu çok kullanışlı görünüyor bir de bebedecor var anne yanı o da çok güzel görünüyor. Ben 600 tl ye 200 tl hediye çekini görünce dayanamadım next2me aldım :) park yatak yenidoğan için çok kullanışlı görünmedi bana bi de çirkin onlar. Next2me tekerlekli bir de çok hafif ztn istediğin yere götürürsün evin içinde montajı çok basit at arabaya şehir dışına götür gittiğim yerde bebeği nere yatırcam derdi olmasın. Ödüllü ztn next2me. Pişman olmazsın.
Bebedecor'a bi bak istersen o daha büyük next2me den uzun vadede kullanılır en azndan 2 3 yasına kadar. Next2me 6 ay ancaEvet park yataklar bana da kaba görünüyor,yerim de dar ayrıca. Gece yataktan çıkmadan bebekle ilgilenebilmek büyük kolaylık.bir de ben kendi odasına geçirmeyi düşünüyorum,o yüzden uzun süreli bi beşik ihtiyacı görmüyorum ama ya geçiremezsem:)neyse sen de güle güle kullan.bende karat vereyim artık
Canim ben gebeligimin basindan beri hic ilac icmedim. Folic asid disinda :) doktordan istiyorum vermiyor adam deli etti kafama gore alcam ilac manyagi oldum herkes iciyoda bi bana gelince yokAyyy süt içiyon mu soda da iyi oluyor. Yediğine içtiğine dikkat et. Bi de gaviscon var ya ilaç tamamen güvenli hiiiç aklında soru işareri olmadan içebilirsin. Günde 2 3 kere. Sadece demir ilacınla arası 2 saat olsun ona dikkat et. Az kalmış gebelik bitiyo ztn. Özlersin bu günleri :)
Cok guzel gorunuyorsun ben birak hayatimi omrum boyunca birdaha ulasamayacagim kilodayim sanirim sen gene supersinkızlar.. 33+5 deyiz.. 14.50 kilo aldım ve hayatımdaki en yüksek kilodayım... ama çook mutluyummmm
Eki Görüntüle 1849977
Yok canım gidip orada alınıyor sıra benim gittiğim hastanede önceden randevu sisteminyok maalesef, yarın sabah erkenden gitmeye çalışacağım, daha önce de geç gittiğim olmuştu muayene olabilmiştim bu sefer olamadım brn de şaşırdım.Yapma ya bende haber bekliyorum senden sağlık olsun birdahaki randevuyu almadın mı tatlım
Cok guzel gorunuyorsun ben birak hayatimi omrum boyunca birdaha ulasamayacagim kilodayim sanirim sen gene supersin
Canim gata da dogum yapican dimi ??Yok canım gidip orada alınıyor sıra benim gittiğim hastanede önceden randevu sisteminyok maalesef, yarın sabah erkenden gitmeye çalışacağım, daha önce de geç gittiğim olmuştu muayene olabilmiştim bu sefer olamadım brn de şaşırdım.
Yarın veririm inşallah güzel haberleri :)
Ay bu bebisler tosuncuk yaptilar bizi canlari sagolsun dateşekkür ederimm canım.. aslında bende senin gibi düşünüyorum.. sanırım bende hayatım boyunca birdaha bu kiloya ulaşamamm
Ebru Şallı bile 7 kilo almış doğumda kızlar düşünün yani :)Ay bu bebisler tosuncuk yaptilar bizi canlari sagolsun da
Ikla kucağınakızlar.. 33+5 deyiz.. 14.50 kilo aldım ve hayatımdaki en yüksek kilodayım... ama çook mutluyummmm
Eki Görüntüle 1849977
Canim ben gebeligimin basindan beri hic ilac icmedim. Folic asid disinda :) doktordan istiyorum vermiyor adam deli etti kafama gore alcam ilac manyagi oldum herkes iciyoda bi bana gelince yok
Sut hic icemiyorum ayran yogurt peynir deli tuketiyorum. Soda da bi ara bagimliydim tiksindim sonra onuda icemiyorumcok cins bir kizim oğlum beni cok degistirdi dogsada rahatlasam pompis ellerini öpüp
Ay bu bebisler tosuncuk yaptilar bizi canlari sagolsun da
inşallah canımm.. gitmesede olur.. bebiş geldi ya şükürler olsun.. tüp bebeğiz biz.. zorrr geldik bu günlerimize.. çok şükür halimizeSağ salim kucağına al da kilo geldiği gibi gider
Kiz o neresine almisEbru Şallı bile 7 kilo almış doğumda kızlar düşünün yani :)
Aynen o bile diyorum düşün yani :)bizim dana yavrusu olmamiz çok normal :))Kiz o neresine almiscocukla suyudur oda 10 kilo olarak geri vermistir
Kiz millet demirdir kandi vitamindi ne bulursa iciyor doktorlari dayiyoda dayiyo senle banada bi kuru folik asit baskada yok bahtsizizCanım doğru diyosun bebeği kucağına alınca hiç bi sıkıntı kalmayacak. Ama gaviscondan korkma :) araştır istersen. Ben de folik asit ve demir aldım sadece bi parol içmişliğim yok gavisconu ilaçtan saymıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?