2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Teşekkür ederim cnm açıklayıcı oldu

Kiz bende hic yoktu. Karpuzda yiyorum kirazda ama faydasiz. Buz gibi soguk sular bilmem neler ay biktim resmen ejderha gibi alev cikartcam zannediyorum
Ayyy süt içiyon mu soda da iyi oluyor. Yediğine içtiğine dikkat et. Bi de gaviscon var ya ilaç tamamen güvenli hiiiç aklında soru işareri olmadan içebilirsin. Günde 2 3 kere. Sadece demir ilacınla arası 2 saat olsun ona dikkat et. Az kalmış gebelik bitiyo ztn. Özlersin bu günleri :)

Evet park yataklar bana da kaba görünüyor,yerim de dar ayrıca. Gece yataktan çıkmadan bebekle ilgilenebilmek büyük kolaylık.bir de ben kendi odasına geçirmeyi düşünüyorum,o yüzden uzun süreli bi beşik ihtiyacı görmüyorum ama ya geçiremezsem:)neyse sen de güle güle kullan.bende karat vereyim artık

Bebedecor'a bi bak istersen o daha büyük next2me den uzun vadede kullanılır en azndan 2 3 yasına kadar. Next2me 6 ay anca

Canim ben gebeligimin basindan beri hic ilac icmedim. Folic asid disinda :) doktordan istiyorum vermiyor adam deli etti kafama gore alcam ilac manyagi oldum herkes iciyoda bi bana gelince yok
Sut hic icemiyorum ayran yogurt peynir deli tuketiyorum. Soda da bi ara bagimliydim tiksindim sonra onuda icemiyorum cok cins bir kizim oğlum beni cok degistirdi dogsada rahatlasam pompis ellerini öpüp

Yapma ya bende haber bekliyorum senden sağlık olsun birdahaki randevuyu almadın mı tatlım
Yok canım gidip orada alınıyor sıra benim gittiğim hastanede önceden randevu sisteminyok maalesef, yarın sabah erkenden gitmeye çalışacağım, daha önce de geç gittiğim olmuştu muayene olabilmiştim bu sefer olamadım brn de şaşırdım.

Yarın veririm inşallah güzel haberleri :)

Canim gata da dogum yapican dimi ??

Sağ salim kucağına al da kilo geldiği gibi gider )
kızlar.. 33+5 deyiz.. 14.50 kilo aldım ve hayatımdaki en yüksek kilodayım... ama çook mutluyummmm

Eki Görüntüle 1849977
Ikla kucağına

Canım doğru diyosun bebeği kucağına alınca hiç bi sıkıntı kalmayacak. Ama gaviscondan korkma :) araştır istersen. Ben de folik asit ve demir aldım sadece bi parol içmişliğim yok gavisconu ilaçtan saymıyorum :))

Kiz millet demirdir kandi vitamindi ne bulursa iciyor doktorlari dayiyoda dayiyo senle banada bi kuru folik asit baskada yok bahtsiziz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…