Normalinde normali yani :))))Aynen o bile diyorum düşün yani :)bizim dana yavrusu olmamiz çok normal :))
Normalinde normali yani :))))
Gelsin kuzucuklar. Anneleri onlarin pipilerini, kukularini yemis oyyyşşşolsun dana olalım da yavrumuz gelsin
Çok sağol canım38.hafta oluyo cnm
SabirsizlaniyorumGelsin kuzucuklar. Anneleri onlarin pipilerini, kukularini yemis oyyyşşş
Canım öncelikle kabız olmamaya dikkat et. Bol su yürüyüş erik kayısı kurusu vs mutlaka bol bol tüket.
Ben hemoroid memesini hindistan cevizi yağı ile yumuşatıp içeri ittim. Doğumdan sonra kalırsa kısa mahmut ve sığır dili otlarını karıştırıp içersin çok iyi geliyormuş.
Hemoroid memesi dedigin popoda cikansa eger;
Canim sicak suya otur yani dayanabilecegin sicaklikta suya otur. Kremleri var eczanede onlarda cok iyi geliyor.
Eger gecmesse ameliyat ediyolarama baslangic seninki
kızlar.. 33+5 deyiz.. 14.50 kilo aldım ve hayatımdaki en yüksek kilodayım... ama çook mutluyummmm
Eki Görüntüle 1849977
Ahhhhaa o hamile ben oluyorum. Sabah akşam demir öğle karışık vitamin ve d vitamini kalsiyum karışımı arada da magnezyum. Bu kadar vıtaminli mineralli dönemimi bilmiyorum.Kiz millet demirdir kandi vitamindi ne bulursa iciyor doktorlari dayiyoda dayiyo senle banada bi kuru folik asit baskada yok bahtsiziz
Evet canım orada yapmayı düşünüyorumCanim gata da dogum yapican dimi ??
Ahhhhaa o hamile ben oluyorum. Sabah akşam demir öğle karışık vitamin ve d vitamini kalsiyum karışımı arada da magnezyum. Bu kadar vıtaminli mineralli dönemimi bilmiyorum.
Tesekkur ederimmm canimmmMasallah canm cok hos gorunuyosunz
Cnm cok sagol tavsiyelerin icin deniyim insallah bende faydasini görürüm sadece colgate in setini alsam yeterli olurmu yoksa paradontax dediginle beraber mi kullanmak gerekioZeynep öncelikle çok geçmiş olsun sanırım 2 hafta oldu ben de bir diş sancısı çektim ama nasıl bir sancı altlı üatlü hem 20likler hem çürük dişler o kadar ağrı yaptı ki. Diş hekimimi aradım eğer geçmezse kanal yapabileceğini söyledi ve bana paradontax diş macunu önerdi ben hem onu hem de colgatein hassasiyet için olan diş macununu aldım set hatta diş fırçası macunu sonra ağız çalkalama suyu fln her şey var. Hatta çantası bile var diş fırçası kabıyla fln :)) kullanmaya başladığımdan beri hiç ağrım kalmadı. Düzenli olaral kullanıyorum. Hatta çok ağrırsa parmağınızla dişinize diş etinize uygulayın diyor. Çok faydasını gördüm ben tavsiye ederim.
Ah ahahaahhhhaaa sende mi? Bu yeni doktor yüzünden iyice hasta gibi oldum. Nineler gibi hap kutusuyla geziyorum.Vitamindasimmmm benimmm
Anneanemin bi hap cantasi vardi.. kadincagiz nereye gitse tasirdi o cantayi.. artikkk benimde bi hap cantam varAh ahahaahhhhaaa sende mi? Bu yeni doktor yüzünden iyice hasta gibi oldum. Nineler gibi hap kutusuyla geziyorum.
Cok gecmis olsun arkadasim.cok zor gercekten..ama nasil olur da hic mudahele edilemez..benim bildigim gecici dolgu falan yapilabiliyor..baska bir disciye daha mi gorunsen?Hayirli gunler guzel arkadaslarim ben bu cocugu doguramadan bu dis agrisi beni oldurcek heraldeaksam yine agla agla harap oldum doktora gittim hic bisey yapamam son ayinda dedi bi antibiyotik bi parol yazdi gönderdi antibiyotigi icmedim parol aldim cok az hafifletti sadece hala da agrio napacam bilmiyorum denemedigim sey kalmadi iki ay daha nasil dayanacam bilmiyorum
Çok guzel gorunuyor masallahhhh
34 gün mü çok az kalmış ne Zaman olacak benim de sezeryan ama daha belli değil tarihİnş canım 1 hafta erken alınınca 34 gun kalıyor ınanamıyorum kıme benzeyecek nasıl olacak oğlum kadar sevebılecek mıyım cok merak edıyorummmmm bu arada içimden hep sana daır cok guzel haberler alacagız dıyor bu kdr olumlu ve sukran dolu bır anne emınım ıyı haberler hakedıyorr
Ben de neva koyacaktım kızımın ismini, sonra vazgeçtimEki Görüntüle 1850012
32. Hafta Neva'nın annesi.
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz o zaman Prensesin tatlım benim etken git bu defa:)Yok canım gidip orada alınıyor sıra benim gittiğim hastanede önceden randevu sisteminyok maalesef, yarın sabah erkenden gitmeye çalışacağım, daha önce de geç gittiğim olmuştu muayene olabilmiştim bu sefer olamadım brn de şaşırdım.
Yarın veririm inşallah güzel haberleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?