2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Tamam canm cok sagol dikkat edicemm.. Ilerlemesin insallah..

Hemoroid memesi dedigin popoda cikansa eger;
Canim sicak suya otur yani dayanabilecegin sicaklikta suya otur. Kremleri var eczanede onlarda cok iyi geliyor.
Eger gecmesse ameliyat ediyolar ama baslangic seninki

Aynen canm, anldigin gibisinden :/ benm baslangic canm ameliyat en son asamasi imis ben de baktm da netten.. Denemis olan care bulms olan varsa dogal bi cozum bulayim dedm.. Sicak su da bu sefer enfeksiyon icn sorun olabilir diye dusunuyorm

kızlar.. 33+5 deyiz.. 14.50 kilo aldım ve hayatımdaki en yüksek kilodayım... ama çook mutluyummmm

Eki Görüntüle 1849977

Masallah canm cok hos gorunuyosunz

Kiz millet demirdir kandi vitamindi ne bulursa iciyor doktorlari dayiyoda dayiyo senle banada bi kuru folik asit baskada yok bahtsiziz
Ahhhhaa o hamile ben oluyorum. Sabah akşam demir öğle karışık vitamin ve d vitamini kalsiyum karışımı arada da magnezyum. Bu kadar vıtaminli mineralli dönemimi bilmiyorum.

Cnm cok sagol tavsiyelerin icin deniyim insallah bende faydasini görürüm sadece colgate in setini alsam yeterli olurmu yoksa paradontax dediginle beraber mi kullanmak gerekio

Ah ahahaahhhhaaa sende mi? Bu yeni doktor yüzünden iyice hasta gibi oldum. Nineler gibi hap kutusuyla geziyorum.
Anneanemin bi hap cantasi vardi.. kadincagiz nereye gitse tasirdi o cantayi.. artikkk benimde bi hap cantam var

Ayni durumdayim canm.. muttivitamin+kalsiyum+magnezyum+demir+arada bir balik hapi.. hepsininde arasinda vakit birakiyorum.. ve mutemadiyen hap iciyorummm

Cok gecmis olsun arkadasim.cok zor gercekten..ama nasil olur da hic mudahele edilemez..benim bildigim gecici dolgu falan yapilabiliyor..baska bir disciye daha mi gorunsen?

Çok guzel gorunuyor masallahhhh
34 gün mü çok az kalmış ne Zaman olacak benim de sezeryan ama daha belli değil tarih

Yarın güzel haberlerini bekliyoruz o zaman Prensesin tatlım benim etken git bu defa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…